Sensuroimaton Päivirinta

HurskasVL-äiti

oli nyt sitten sensuroimaton. Häiriintynyt vaiheeseen jäänyt hihhuli Johannes Alaranta jutteli ohjelmassa.
Katsoin juuri ohjelman ja tulin nopeasti siihen tulokseen että kehää kiertävä vaiheeseen jäänyt hoitokokoustollo puhui sensuroimattoman selkeästi. Mitään asiaa en havainnut, mutta kaikki mitä se sanoi oli selkeää ja sensuroimatonta.

En osaa tähän juurikaan muuta sanoa, mutta sen verran sanon, että en kuitenkaan mennyt sanattomaksi. Päälimäinen ja ehkä ainoa mielikuva jäi hänen paksuhkosta nahkatakista yhdistettynä uhoon ja urheiluharrastukseen. Itsetunnon korkea taso on johtava tekijä ihmisen elämässä.

Myös Päivärinnan kysymykset olivat sensuroimattomia. Selvästikin sensuroimattomampia, kuin esim. seiska lehdessä on tapana tehdä sensuroimattomia artikkeleita..

Jumalan rauhaa

29

734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HurskasVL-äiti

      Sensuroinnilla ei ole merkitystä. Ihmiset jotka katsovat sensuroimattomia ohjelmia ovat samoja jotka katsovat ohjelmia jotka on sensuroitu. Samat ihmiset katsovat yleensä saippuaoopperaa ja katsoisivat Dallasiakin, jos olisi televisio ollut 20 vuotta takaperin.

      Suomessa on muutama satatuhatta henkeä jotka ovat koukussa esim. kauniisiin ja rohkeisiin. Toisaalta Suomessa on vain muutama sata vaiheeseen jäänyttä hoitokokoustolloa, jotka ovat koukussa kaikkeen siihen mitä ei ole ollut lainkaan. Heille on loogista julkituoda traumaattista perimäänsä siitä ettei televisio ole uskovaisen kodin huonekalu. Tämä on hyvin tärkeä asia.

      Mieleltään terveet yksilöt tekevät itse johtopäätöksiä, esim. siitä ovatko ohjelmat sensuroituja tahi ei. Tällaisia ihmisiä ei voida aivopesta. Ohjelmia tehdään ihmisille jotka niitä katsovat. Muutenhan kukaan ei katsoisi.

      Raamattu on vähän kuin televisio.

    • Diagnoosi

      Avaaja = säälittävä vl-sekopää.

      • copypastaaja666

        Ristiriita ulkoista uhkaa vastaan johtuu oman egon erilaisesta totuudesta. Ristiriita syntyy erilaisten totuuksien törmäämisessä egon torjunnassa, Tästä seuraa sietämätön konflikti erityisesti narsistin lämmenneessä aivotoiminnassa, mutta myös tällä foorumilla. Nämä seuraukset näkyvätkin selvästi helluntailaisen narsistin puolustaessa suomi24 palstalla omaa egoaan 18 952 kertaa, sekä solvaten että alistaen. Lukema on todennäköisesti Suomen ennätys. Ylläpito on poistanut näitä totuuden helmiä suurin piirtein saman verran,

        Nyt on hyvä muistaa ettei helluntailaisen totuudessa ole itsessään mitään vikaa, hänen tavallaanhan toki voi ja saa ajatella. Paitsi on siinä se, että Totuus on hänen tapauksessa aiheuttanut pahaa oloa jo yli vuosikymmenen putkeen. Totuus aiheuttaa kaiken pahuuden. Ja kyllähän pahuudesta kärsii aina myös ympäristö, ehkä Jeesuskin.


      • vieläkökirjaimiairtoaa

        Onko siitä pitkän kirjeen kirjoittajasta kuulunut enää mitää?


    • HurskasVL-äiti

      Kuten avauksessa mainitsinkin kuinka en mennyt sanattomaksi, mutta meninkin paljon enemmän.
      Nyt palasin alkutilaan ja löysin sanat. Sensuroimaton ei aiemmin tarkoittanut tuota mitä ohjelmantekijä päästi ulos. Tai toisaalta tuotakin, mutta ei itsetarkoitetusti juuri tuota. Tuo ohjelma oli sisällöllisesti pelkkää roskaa, ellei lopun homoavioliitto asiaa huomioida. Mutta siinäkään ei ollut mitään uutta. Näinhän tilanne on silläkin rintamalla. Jos ohjelma olisi sensuroitu, niin mitä siitä olisi sitten sensuroitu? En keksi muuta kuin ohjelman vieraan rohkeus jota Susanna kiittelikin. Jos hän olisi ladellut ennen kuultuja latteuksiaan tunnistamattomana huppu päässä, niin sillä olisi voinut olla kiinnostavuutta lisäävää vaikutusta aivopesuun taipuvaisille ihmisille.
      Henkilökohtaisesti en pidä Johanneksen esiintymistä rohkeana, vaan perinteisen tyhmän rohkeana, kuten Erkki Hurtigiakin. Johannes ei kuitenkaan purskahtanut itkuun vaikka jätti-luokan hihhuli onkin. Sen sijaan uhriutuminen oli rohkeampaa ja läpinäkyvämpää kuin Erkillä.

    • lapsiparat

      Oli hyvä ohjelma joka osoitti miten vaarallinen kultti lestadiolaisuus on pienille lapsille.

    • dildo21cm

      Oli hyvä ohjelma joka osoitti miten vaikea on vaihtaa uskontoa mutta helppo uhriutua kun ilta-media antaa työkalut.

      Edelleen hämmästelen, että samat syytökset ja väitteet rikoksineen kiertävät karusellia, eikä vieläkään kukaan soita poliisille. Johanneksen toimintaa en hämmästele, hänhän on uskonnoilla aivopesty toivoton tapaus. Hämmästelen kaikkea muuta joka tuohon sirkukseen liittyy.
      Väitteet ovat hirvittäviä itsessään ja lisäksi juttujen seassa annetaan ymmärtää, arvuutellaan ja vihjaillaan esim. potkuista, valehtelusta, isolapsisen perheen riskeistä, sitten ylistetään hurtikia, jonka kotiin on hyökätty. Samaan aikaan alaranta on saanut tappouhkauksen suviseuroissa. Sokerina pohjalla koominen srk -johtaja katsoo jääkiekkoa tv:stä. Hei, haloo !!!

      Epäilen ettei vastaavia syytöksiä ikinä uskallettaisi julkisesti esittää minkään muun uskonliikkeen suhteen, ilman jatkoseuraamuksia puolin tai toisin. Lestadiolaiset on helppo kohde kun he ovat pääasiassa vaan hiljaa, eivätkä uhkaile oikeustoimilla. Noista saa kyllä meheviä juttuja aikaiseksi ken vaan kehtaa niitä toistaa. Kuitenkaan arvuuttelut eivät koskaan poliisitasolle asti etene. Ne vaan lilluu otsikoissa. Välillä kaikki hiljenee, kunnes vuoden kuluttua nostetaan samat asiat pintaan vähän eri otsikolla. Toisaalta iltalehti on liki ainoa joka enää trollaa ja mässäilee noilla hoitokokousreppanoitten tyhmyydellä.

      • jepjepppj

        Hyvä pointti toi TV-synti. Alaranta itkee ja "paljastaa" että johtajat katsovat jäkistä telkkarista. Samaan aikaan päivämies mainostaa tv-ohjelmaa ja suosittelee katsomaan sitä.
        Johannes Alaranta harhoineen elää valovuoden takana, verrattaessa aktiivilestadiolaisiin.
        Tämäkään tieto ei tietenkään vaikuta hänen narsismia parantavasti, päin vastoin pahentaa sitä, mutta kunhan kirjoitin...



        Lainaus päivämiehestä:

        Presidentti Koivisto siunataan haudan lepoon valtiollisissa hautajaisissa Helsingin tuomiokirkossa helatorstaina 25. toukokuuta kello 13. Yleisradio lähettää hautajaiset suorana lähetyksenä Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa sekä Radio Suomessa.

        Julkaistu Päivämiehessä 24.5.2017


      • omeee

        tuo on joka vuosi noin kuukautta ennen suviseuroja ja alaranta on erotettu puhujan tehtävästä mutta ei liikkeestä siitä itse lähtenyt


      • hoohhho

        Ja mitenhän helppo on jossakin Alajärven tai Kärsämäen perslävessä 'lähteä yhteisöstä' saamatta kylän äijien vihaa niskaansa.


      • kielimiliisi

        Se kirjoitetaan "reppanoiden", ei "reppanoitten".


    • Täysi_mulukku

      se Johannes. aööliksi käy hänen isäänsä ja äitinäsnä, jotka obat koskov<ISIA.

      • Ari.helluntaiuskova

        Edellinen viesti on todennäköisesti Johanneksen itsensä kirjoittama. Kuuluu samaan sarjaan itselle tehdyn tappuhkauksen kanssa. Ihminen voi käyttäytyä huonossa itsetunnossaan ennustamattomasti.


        Haastattelun perusteella päättelen että tyyppi on sekaisin ja myös yllytyshullu. Lähti kaikkeen mukaan mitä toimittaja syötiksi löysi


    • MarttiVeijan

      Mikä näillä osalla ex-lestoissa vaivaa, kun tulevat kameroiden eteen valehtelemaan. Otetaan tällä kertaa hyvin pieni esimerkki. Tyyppi sanoi että on päässyt irti liikkeestä täysin. Ohjelmasta sai hyvin ykselitteisen vastauksen että tyyppi valehtelee samaan aikaan kun jää valheesta kokoajan kiinni. Läpi ohjelman. Eräs lestadiolainen kertoi minulle hetki sitten ettei hän ole arvioita 25 vuoteen kuullut saarnaajan saarnanneen sanakaan televisiosynnistä. Sen sijaan hän on törmännyt alarannan maiminneen asiasta kymmenkunta kertaa muutamassa vuodessa. Tämä tyyppi ei pääse ikinä eroon liikkeestä. Tyyppi sairastaa sitä liikettä jokaisella solullaan ja valehtelee jopa itselleen, joka se pahinta onkin.

      Ottaisin tyypin vakavasti joiltakin osin, ellei hän olsi edelleen pappi joka uskoo satuihin. Vain eri tavalla kuin aiemmin.

    • Totuuseipalatulessa

      Ohjelmassa/haastattelussa tuli esille paljon hyvää ja varteenotettavaa asiaa.
      Rehellisyyden nimissä - yhteisön tulisi ehdottomasti palauttaa maine paljon asian hyväksi tehneelle yhteisön pedofiliasta totuuden esille tuoneelle tutkijalle. Hän on tehnyt arvokasta työtä kaikkien hyväksi. Sama koskee hoitokokokusten uhreja. Monet hoitajista ovat nyt osoittautuneet narsisteiksi, joilla ei itsellä ole omaatuntoa. Heillä on voimakas harhainen ajatusmaailmansa, jossa se elävät. Kaikki mitä he kuvittelevat on heidän mielestään totta. Aiheettomasti paljon kärsineille hoitokokousten uhreille on yhteisön myös palautettava heidän maineensa.

    • NokkonenN

      Hmmm.. mikä ton ohjelman pointti on?

      Ei avautunut.

      Mitä tarkoittaa rohkeus tossa tapauksessa? Mitä tapahtui?

      • narsismiaseon

        Jotenkinhan narsisteja pitää rohkaista.


    • Lääkärit
    • herttoniemi2

      taas valehtelit.. juuri aioit poistua palstalta iäksi. ... muutaman minuutti ja aloitit alusta

    • Surkea_tapaus

      tämä Johannes Alaranta. Ei hän tietenkään enää mikään pappi voi olla, koska on saatanan talutusnuorassa. Voisihan hän hakeutus vaikka rakennusaputyömieheksi elättääkseen perheensä.

    • Palloy

      Pappeus on harhaoppi. Tyhmää opiskella uskontoa. Terve ihminen tajuaa uskonnon opetuksen olevan aivopesua. Usko on henk.kohtanen tunne ja tunteita on mahdoton oppia.

      Voltin ja mulkoilun voi oppia minuuteissa.

    • uljaspanija

      Hoitokokousasiat jumissa- tarkoituksella
      VL pedofiiliasiat jumissa- tarkoituksella
      Salaamiskultturiasiat jumissa- tarkoituksella.

      Paneskellaan pientä lasta ja heti perään pyydetään "Jumalan siunausta" synntimerestä ei ongita.
      Ja sama toistuu seuraavana päivänä- seuraavana päivänä--.... seuraavana, ..seuraavana....
      -
      Akat tietää ukkojen hommat, mutta eivät uskalla puuttua, saati puhua kenellekkään.

    • hyvinvastenmielistä

      Olen tutkinut vuosia erilaisia uskontoja ja uskonnollisia liikkeitä.
      Olen jostain syystä jättänyt lestat väliin....
      joo niistä on tihkunut "tietoja" niin kauan kuin muistan. Pidin lestoja enemmän liikkeenä ja
      elämäntapana kuin uskontokuntana.

      Siinä on jotain hyvin vastenmielistä ja
      ainoat uutiset sieltä liittyvät aina pakottamiseen
      ja tuomitsemiseen, jossa ihminen ottaa jumalan aseman ja selittää omat pahat tekonsa
      sanoja kääntelemällä - käännän pääni pois ja tukin korvani (en tahtoisi kuulla moista pahuutta).

      Nyt muutaman viikon tutkittuani tätä liikettä, olen järkyttynyt
      että suomessa on lesta pääministerinä.
      Se selittää sen asenteen, näkökulman ja suunnan johon se lappaa hilloa.
      Ilmankos sillä oli ensin niin tyhjä kuori ja sitten kun se täyttyi
      siitä tuli diktaattori - joka kävelee kenen ja minkä tahansa päältä.
      sitä ei näytä eettiset kysymykset ja lait kiinnostavan.

      Ei kai jos siinä elämäntavassa miehelle kasvatetaan jumalan asema.
      Se on kasvanut siinä ilmapiirissä...

      • tiedoksi.sinulle

        Pääministeri Sipilä ei kuulu lapsia raiskaaviin vanhoillislestadiolaisiin.


      • samojaISIÄkaikki
        tiedoksi.sinulle kirjoitti:

        Pääministeri Sipilä ei kuulu lapsia raiskaaviin vanhoillislestadiolaisiin.

        Sipilä on rauhansanalainen.


    • mitensielläsisällä

      Kilpailevatko lestamiehet omassa yhteisössään
      siitä kuka miehistä on johtaja tai enemmän mies?
      tai parempi ihmisenä, uskovaisena ...tms?

      Onko lesta mies yhteisössään ensin yksi kaikkien joukossa - siis rivimies?

      Miten lestamies voi kivuta "arvokkaammaksi" yhteisön jäseneksi?

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1679
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1554
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1425
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1343
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    8. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1140
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    Aihe