Konkurssi ja siihen liittyviä asioita Kalliokylä

KIROITTAJA

Katsoin Mauno Koiviston hautajaisia ja kyyneleet valuivat, kun lauloivat veteraanien iltahuudon. Siinä laulussa lauletaan veljistä, jotka yhdessä taistelivat rintamalla. Kalliokylässä ei taistella rintamassa yhdessä, vaan viedään omaisuus pilkkahintaan ja vittuillaan vielä lisäksi. Näin se sitten meni: Säästöpankin johtaja veti liinat kiinni kesken, eikä myöntänyt lainaa, vaikka kaikki oli jo sovittu valmiiksi. Yrittäjälle tuli kiire saada rahoitus, joten hän turvautui Nordeaan. Se oli vika tikki. Tuli korkojohdannainen laina, joka vei yrittäjää, kuin pässiä narussa. Maksettiin vain korkoja, eikä pääoma lyhentynyt juuri ollenkaan . Hyvä oli lypsää, kun ei ollut muuta vaihtoehtoa, ja kun tuli toinen vaihtoehto se maksoi reilut 272000 euroa. Eläinlääkäri totesi eläinten olevan huonossa jamassa ja laittoi teuraalle, vaan sitä täytyy ihmetellä, miten se voi toisen omistamia lehmiä ja vielä tiineenä olevia laittaa, eikös ne ole lihavassa kunnosa, jos vasikka on mahassa. Vielä ihmettelen sitä, jos ne oli niin huono kuntoisia, niin miten yrittäjä voi pyytää television ohjelman niitä kuvaamaan 2016. Miksi aikaa ei annettu muille, jotka olisivat tehneet tarjouksen, vaan piti muutamaan päivään tehdä tarjous, joka oli alihintainen ja hei, ei metsämaa ynnä pelto ja uusi navetta voi mennä tuohon hintaan. Jokainen, jolla on vähänkään järkeä päässä voi laskea esim. navetan osuuden. Paljon olisi muutakin, mutta kaikki ei sovi tähän, joten vittuilkaa ihan rauhassa, kun vastaatte. Huom K.H navetta oli uusi ja nykyaikainen ei mikään rottelo, joten älä puolusta pahuutta.Me taistelemme oikeuden puolesta ja jaksamista E ja R

8

499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Entmtkjäsen

      Hyvä kun ihmiset herää vääryyttä vastaan. Muistakaa jotta selkärangattomia. Pidetään kaikki viljelijät nyt viljelijöiden puolta huijareita vastaan.

      • yksinäinenviljelijä

        Eipä uskalla sanoa vastaan, kun maataloustoimistossa tukipaperit alkavat kummasti kadota jos et niitä vie todistajien kanssa ja vaadi kuittia, mikä sekin johtaa vaikeuksiin, viljelijä veljet ja siskot! avatkaa tekin suunne julkisesti, sillä muuten tämä ei ikinä lopu! Tietäähän tämä tietenkin tuhoa , mutta jospa seuraava sukupolvi voisi jo toimia alalla vapaasti!


      • siemenilveilijä

        Yksinäinen vijelijä nosti kissan pöydälle jokohan muutkin uskaltavat edes täällä avata omia kokemuksiaan? Sillä sanat joita puhut ovat totta!


    • KirkonMies444

      Puhukaa ja kirjoittakaa KIURUVEDEN JA SAVON VILJELIJÄT kusettamis-kokemuksistanne,,,Saadaan paska esille ja syylliset edesvastuuseen !

    • Samaltakylältä

      Suotta asioita salaa. Puhutaan suoraan millaista on. Varsinkin tällä Kylällä jossa on nuin kauhean Kiva ja ihmismäinen naapuri, oikein hyvämaineinen luottamuksen arvoinen luottomies.

    • sannaKinniLinni

      Kiuruveden MTK:n virkakailijat on kaikki syyllistyneet petokseen josta tulen tekemään RIKOSILMOITUKSEN ..Saa poliisi tutkia kuka teki ja mitä ?

      • nitrodomus

        Kuulepa kun tutkijaksi hankitaan epäillyn sukulaispoliisi, tutkinnassa ei yllätten löydykään mitään huomautettavaa ja tutkintamateriaalikin yllättäen katoaa tai poltetaan nopeasti jollakin tekosyyllä.


    • Vierämi

      2,7 miljoonaa euroa tilankehittämiseen.Vuosi tämän jälkeen rahoittaja irtautuu hankkeesta. Korkosidonnaisten kulut n.272000€.Loppuvelka n. 4,2miljeuroa. Minne tämä erotus meni?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      414
      4490
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      243
      2228
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1630
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      159
      1437
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      289
      1315
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1127
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1084
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1065
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      60
      1011
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      118
      957
    Aihe