Paljonko pitää olla rahaa että saa naisen?

Kyselijä-

Paljonko teillä on tilillä rahaa? Raha on tärkeää parisuhteen saamisen kannalta.

42

695

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksinkertaisiaasioita

      Mitä enemmän resursseja sen parempi ja sitä enemmän se houkuttelee naisia mitä enemmän tarjoat niitä naisen käyttöön.

    • yh-nainen

      Miehen rahat on minun rahoja.

    • Kyllä multa muutama sentti taskusta löytyy..

      • Olet oikeasti ihana


      • häpeä
        valtakunta kirjoitti:

        Olet oikeasti ihana

        Nyt meet ukkos viereen ja lopetat vieraille lässytyksen


      • valtakunta kirjoitti:

        Olet oikeasti ihana

        Ite oot. :D

        Kattelen hintoja kaupassa mutta teknisesti kattoen mun ei tarvittis sitä tehä.


      • häpeä kirjoitti:

        Nyt meet ukkos viereen ja lopetat vieraille lässytyksen

        Höpö höpö. Lässytä ihan itselles tottakai kehun ihmisenä ja hän tietää sen.


      • valtakunta kirjoitti:

        Höpö höpö. Lässytä ihan itselles tottakai kehun ihmisenä ja hän tietää sen.

        Kiva saaha kehuja. :)


    • silläsaajonaisen

      Ainakin 700e

    • Liiimatainen

      Mene peilin eteen ja katso, niin huomaat että sinun talous ei vielä kestä naisen saamista.

    • On pa:ita joilla on nainen ja porhoja joilla ei ole. Raha ei siis ole riittävä eikä välttämätön ehto.
      Hyötyähän siitä tietysti on, niin kuin melkein kaikessa muussakin.

    • tulevaexäsi

      Mä voisin ottaa 18-30 naisen pariksi yöksi nukkumaan viereen.
      Paljonkohan semmonen kustantaa? Saako velaksi?
      Pitää irtaantua vanhasta... mut kun ei saa mistään korviketta... Helposti sitä alkaa fiilistelemään että pitäskö tässä nyt ruveta taas sen wanhan orjaksi ja manipuloitavaksi, että sais välillä pimperoa.

    • näinonnännit

      Naisen saa parhaiten naamalla, kropalla ja itsevarmalla käytöksellä . Kun nuo em. ovat hanskassa niin rahalla heidät saadaan sitten pysymään...

    • eimullamuuta-

      Rahan merkitys on suuri. Välttämättä ei tarvii olla kun pari kolme tonnia joka kuukausi tilillä että voi maksaa laskut, vuokran ja elää normaalisti.

      • tukkajeesus

        Toisaalta jotkut ei edes halua normaalia. Tai ehkä sitten kun kunto ja muu terveys alkaa spragaamaan, niin sitten ryhdytään normalisoitumaan. Mitä se normaali sitten onkaan.


    • EI tarvi rahaa sellainen nainen on paras

    • 682920

      30 euroa riittää. Jos siis nostat sen ja annat naiselle. Ainakin poskihoitoon.

    • rikasmuttaruma

      Ja paskanmarjat. Ei muuten varmana ole raha se tärkein asia - vaan ulkonäkö. Jos puhutaan miehen puoleensavetävyydestä suomalaisten sinkkunaisten markkinoilla niin ulkonäkö on kaiken a ja ö, ja jossakin määrin sosiaaliset taidot. Mutta varakkuudella ei nykypäivänä naista saada. Maksulliset naiset thaihierontapaikoissa ovat sitten ihan asia erikseen.

      • Ei naiselle ole mitään hyötyä Sun Rikkauksistas, jos et päästä naista niihin käsiksi.. Pihi saa olla, mutta ei Tyhmä.. ;D


    • Ei tarvi olla rahaa tilit pullollaan, kunhan mies elättää itsensä. Onko vielä sellaisia miehiä?Kyselee hellyyttä kaipaava, omillaan toimeen tuleva nainen.

      • Sellainen Mies joka ei näin ole toiminut on jo luultavammin Quallut ja siirtynyt Avarammille MetsästysMaille.. ;P


      • NO joo Ei oo täälläkään yhtään järkevää...Jatkakaa keskustelua keskenänne...


    • niinvarmoon
    • Ujoatm28v-
    • mun_yksin_mun

      2 euroo ja 79 senttiä ässässä!
      Ja oikeissa pankeissa yhteensä noin 260000.

    • Mika15v

      Yks tyttö ei antanut pimppii kun en ostanut sille röökii. Se tyttö on 14v ja se antaa vaan koulun mopopojille koska ne antaa sitten röökii ja se tyttö antanut ainakin 4 pojalle koulussa.

    • kaisanoasaa

      87 euroa. Ei sillä varmaankaan pillua irtoa keltään?

    • mzn

      Eipä siinä raha auta ellei puhuta huoran ostamisesta,minulla on kyllä kokemusta riittävästi asiasta.Vuosituloni olivat viime vuonna t.s mitä otin palkkana omasta firmasta noin 90000e,eipä ole naisia näkynyt ovella sitten -90luvun alun kun vaimosta erosin ja aika moni tietää et rahaa on ja omaisuutta vaan oikeesti se ei auta.

    • Juppi69

      Varainaista rahaa alle kymmenen tuhatta loput on pörssiosakkeissa ja autossa

      • Juppi69

        Ja kyllä naisia riittää..vaatteista autosta ja talosta naiselle ostetuista lahjoista on kiinni eikä rahasta! Köyhät aina valittavat kun ei ole rahaa mutta kuka oikeasti katsoo lompakon paksuutta kun kumppania valitsee ennemmin noita edellä mainittuja


    • Kiltti-ja-kunnollinen

      153000

    • looks.money.status

      Pelkkä raha tai omistukset ei auta vaan pitää olla statusta.
      Itselläkin on ihan kiva omistusasunto ja auto ja pystyn harrastamaan ja matkustamaan, mutta koska olen vain lähihoitaja niin en ole mitään naisille. Nainen tarvitsee yliopiston käyneen miehen jotta voi kehuskella miehen statuksella muille.
      Jo pari kertaa on käynyt niin että nainen on etukäteen ennen treffejä kysynyt ammattiani ja eipä tullut treffejä sen jälkeen.

    • Kiltti-ja-kunnollinen

      Paljonko pillu maksaa. Nyt hintoja naiset?

    • mallityttöjä

      Kun nuoren kanadalaisen Linda Evengelistan väitettiin 1990-luvun alussa sanoneen, ettei nouse sängystä alle 100 000 markan päiväpalkan, syntyi käsite supermalli.

      Ja Linda Evangelista oli maailman ensimmäinen sellainen. Tuolloin malleille maksettiin yhtä hyvin kuin elokuvatähdille. Sadan tuhannen markan kerhoon – Big Six – luettiin Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Naomi Campbell ja Tatjana Patitz. Nuo samat tytöt kuin George Michaelin musiikkivideolla Freedom.

      Kun nämä naiset 1990-luvun lopulla kulkivat cat walkinsa päähän ja lopettivat mallinuransa – miljonääreinä – supermalliuden uskottiin olevan loppu. Lehtien kansia koristivat filmitähtien kuvat mallien sijaan: Jennifer Anistonit ja Lopezit veivät malleilta leivän suusta. Vuonna 1998 Linda Evangelista joutui Vogue-lehden mukaan alentamaan palkkiotaan, koska hänen esiintymisensä muotinäytöksessä Portugalissa oli epätasaista.

      Muotiteollisuus vannoi, ettei antaisi enää koskaan mallien hallita itseään. Sillä supermallit olivat itsekin tajunneet olevansa SUPER. Vogue raportoi limusiineista matkaavista malleista, jotka potkivat kuljettajaa piikkikorollaan niskaan ollessaan tyytymättömiä tämän ajotapaan.

      “Minulle yksi vaikutusvaltainen mainostoimistojohtaja sanoi, että kaikki kyllästyivät supermallien oikkuiluun. En usko, että supermalleja enää syntyy. Enkä usko, että nykyajan parhaimmat mallit tienaavat läheskään yhtä paljon kuin parhaimmat 1980-luvulla”, suomalaisen Fondi-mallitoimiston johtaja Eeva Ketola todistaa.

      Mutta supermallisukupolven myötä syntyi sukupolvi nuoria naisia, jotka halusivat olla aivan kuin supermallit. Supermalleja.

      Malleiksi haluavia tyttöjä ei ole ollut koskaan niin paljon kuin nyt. Ja kun kilpailu on kova, vain parhaimmat pärjäävät.

      “Mallit eivät ole koskaan olleet näin laihoja. Erityisesti näytösmallit ovat riukuja. Cindy Crawford olisi nykystandardeilla liian lihava näytösmalliksi: hän ei mahtuisi näytösvaatteisiin”, Ketola kertoo.

      http://www.city.fi/tyyli/mallielamaa/392

      21.12.2001

      Best Gold Digger Pranks - VitalyzdTv

      https://www.youtube.com/watch?v=ORfz0ku0ixM

      Ultimate Fame Digger Prank Compilation 2015 - Gold Digger Pranks - Girls Exposed

      https://www.youtube.com/watch?v=98MkjUwVexQ

    • nimimerkkinainennn

      Mistä minä naisena voin tietää, paljonko jollakin miehellä on rahaa? Ja mitä se minua hyödyttää, vaikka miehellä olisi paljonkin rahaa? Tuskin se mies minulle niitä rahojaan antaa.

      • makkara-

        *suukko*


    • laittakaaviestii
    • ettänäintää

      Naisille miehen varallisuudella sellaisenaan ei ole juurikaan merkitystä muuta kuin kahden asteen osalta.

      Ensimmäinen aste on se, että on jotenkin säällisessä ammatissa ja töissä ja saa siis säännöllistä palkkaa. Mutta itse varallisuus ei siis tässä vielä merkitse juuri mitään, toki aina parempi on jos sitäkin vähän on. Tämä on siis vain tietty valtakulttuurin kynnys-status, ei muuta. Tällainen mies on tai ei ole naisten mieleen lähes pelkästään siltä pohjalta onko hän naisten mielestä panettavan näköinen ja oloinen. Siis tietyille keskiluokkaisesti orientoituneille naisille tämä tällainen varallisuuden tai statuksen taso tai aste on jonkinlainen kynnys, jonka alta he eivät miehiä mielellään valitse. Tässä vielä korostaen että eivät mielellään valitse, joskin toki voivat valitakin jos kyseessä vaikka linnakundiuralla tai muulla alakulttuuriuralla joku naisten mielestä oikein panettavan näköinen ja oloinen äijä.
      Ja sekin vielä että suurelle osalle naisista ei ole miehiä valittaessa kriteereinä yhtään mitään muuta kuin se panettavan näköisyys ja oloisuus, jolloin ne naisen kemiat kohtaavat.

      Varallisuus alkaa merkitä vasta sitten kun sitä on todella paljon, siis monimiljonääri pitää olla. Monimiljonääriys tuo kyllä väistämättä mukanaan jo jonkinlaisen sosiaalisen asemankin, vaikka ei missään säännöllisissä töissä kävisikään. Lisäksi kun varoja on todella paljon ja niistä tuloja myös niin henkilökohtainen törsäily, siis josko enemmän tai vähemmän törsää, ei niin paljon siinä enää merkitse. Ja varallisuus kyllä tukee aina omalla tavallaan myös miehen itsevarmuuttakin, mikä näkyy käyttäytymisessä. Tällaisen varakkaan miehen kaikki elämän puitteet ovat kiehtovia, ja tietenkin monet haluisivat jo pelkästään tällaisen miehen siivellä elelemään päästä. Jos tällainen mies on edes jotenkin miehen näköinen eikä rampa niin naisia kyllä riittää, missejä ja malleja mitä vaan. Ja rampana rujonakin vielä tällaiselle miehelle hyvän näköisiä naisia riittää, varsinkin kun ulkomailtakin niitä voi hakea.

    • Raha on tärkeää vain elämisestä tulevien kustannusten kuittaamiseen. Miten paljon sitä rahaa sitten vaaditaan, riippuu ihan elintavoista ja kulutuskäyttäytymisestä. :)

      Miten paljon sitä kukakin haluaa kuluttaa. Ja asutaanko yhdessä vai erikseen jne. Yhdessä asuessa jotenkin ihan loogista, että kummankin rahat tulee käyttöön yhteisien kulujen kuittaamiseen. Mutta kyllä sittenkin (ainakin meillä) on edelleen omat rahat joita voi käyttää omiin tarkoitusperiin vapaasti, kunhan pakolliset kulut on kuitattu alta pois. Eli asumiskulut, ruokakulut, vakuutukset yms.

      Taloudessa jossa asutaan erillään on ihan tavallista, että kummallakin on omat rahat ja omat kulut. :

      Minä en itseasissa edes tiedä tai ole koskaan tiennyt paljonko kelläkin miehellä on tilillään rahaa ollut tai on. Ei mua kiinnosta edes tietää, mikä mua kiinnostaa on se, että yhteiset kulut kuitataan yhdessä. Muuten raha on sivuseikka. Olen aina olettanut, että ei kauhean varakkaita ole ollut kukaan. Mutta mistäpä oikeastaan tiedän, kun en ole asiaa enempää selvitellyt. :)

      Mitä se nyt siihen muutenkaan vaikuttais, kuinka kiva ja tykättävä ihminen on?

    • rahapuhuuu

      Sokerideittailu on yleistynyt Suomessakin


      hyötyirtikauneudesta

      Nuoret kauniit naiset tapailevat vanhempia varakkaita miehiä ylläpitoa vastaan.

      http://yle.fi/uutiset/3-9617763

    • 26vuotias

      Minulla noin 70t€ tilillä tai pörssissä. Parissa muussa sijoituskohteessa toinen mokoma. Ja lisää tulee hyvää vauhtia. Eipä sillä suomesta kummoista naista saa. Ulkonäkö liian kiltti-poika-look, vaikkin ihan perushyvännäköinen ja urheilullinen. Toki raha pitäisi olla selkeämmin näkyvissä. Varmaan jotain naurettavia kelloja pitäisi alkaa käyttää

    • Rakentakaa semmonen iso ansahäkki ja laittakaa iso tukku rahaa sinne syötiksi..

      Kyllä siihen on aamuun mennessä joku naikkonen jääny nalkkiin...

      Ja sitten ei muutaku hääyötä viettämään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1729
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1644
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      1344
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1332
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe