Taksi Helsinki mullistaa palvelutarjontaa

StadiJyrää

Taksi Helsinki ja suomalainen Whim-liikkumissovellus mullistavat Helsingin palvelutarjontaa

Suomen suurin tilausvälitysyhtiö Taksi Helsinki ja liikkumisen palveluoperaattori MaaS Global Oy ovat käynnistäneet yhteistyön. Yhteistyön tuloksena yli 1300 Taksi Helsingin autoa tulee saataville Whim-liikkumissovelluksen kautta.

Whim on uuden sukupolven liikkumissovellus, joka mahdollistaa liikkumisen helposti ja turvallisesti eri liikennevälineillä. Taksi-, joukkoliikenne- sekä vuokra-automatkojen tilaaminen, maksaminen ja käyttäminen tapahtuvat kaikki kätevästi yhden sovelluksen avulla. Pääkaupunkiseudun suurin taksitoimija Taksi Helsinki on aloittanut yhteistyön palvelua kehittävän suomalaisen kasvuyrityksen MaaS Globalin kanssa. Taksialan pioneeri näki kumppanuuden luonnollisena jatkumona liikenteen siirtyessä kohti yhä digitaalisempia ratkaisuja.

”Taksi Helsinki haluaa olla kehityksen kärjessä. Taksi Helsinki on MaaS-yhteensopiva ja meidän moderni teknologiamme mahdollisti tehokkaan käyttöönoton. Yhteistyö MaaS Globalin kanssa tarjoaa puolestaan asiakkaalle luotettavan ja laadukkaan taksipalvelun käytön erittäin nopealla toimitusajalla”, kertoo Taksi Helsingin liiketoiminnan kehityspäällikkö Lauri Suokannas yhteistyöstä.

MaaS (Mobility as a Service eli liikkuminen palveluna) tarkoittaa liikkumispalveluiden saumatonta yhdistämistä, joka luo entistä paremman asiakaskokemuksen ja mahdollisuuden tarjota liikkumista yhtenäisenä kokonaispalveluna. Helsingin seudulla testikäytössä ollut Whim-sovellus pohjautuu MaaS-konseptiin ja avautuu kaikkien halukkaiden käyttöön vielä touko-kesäkuun aikana. Palvelua voi käyttää sekä kuukausitilauksena että ostamalla yksittäisiä matkalippuja tai matkoja. Palvelun kehittämisessä taksipalvelut ovat olleet tärkeässä roolissa heti alusta asti.

”Whim haluaa tarjota todellisen vaihtoehdon auton omistamiselle Helsingin seudulla, joten taksi on olennainen osa tätä palvelua,” sanoo MaaS Globalin toimitusjohtaja ja perustaja Sampo Hietanen. ”Taksi Helsinki on ollut avoin, helppo, nopea ja teknologisesti kehittynyt kumppani. Testatessamme Taksi Helsingin palveluja olemme saaneet yllättyä jatkuvasti positiivisesti.”

Taksi Helsinki ja MaaS Global haluavat tarjota asiakkailleen luotettavan ja laadukkaan taksipalvelun erittäin nopealla toimitusajalla. Avainasemassa on myös käytön helppous. Whim näyttää taksitilauksesta hyödyllistä tietoa, kuten taksin arvioidun saapumisajan, taksinumeron sekä sijainnin kartalla. Koska myös matkan maksaminen tapahtuu Whim-sovelluksen kautta, voi asiakas matkan päätteeksi vain astua ulos autosta. Taksi Helsingin tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakkaan on helppo asioida yrityksen kanssa joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina. Nopeus ja helppous tarkoittavat esimerkiksi sopivinta tilaustapaa, luotettavuutta ja laatuvarmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä Taksi Helsinki halua taata korkean palvelutason nyt ja tulevaisuudessa. Juuri solmittu yhteistyö vahvistaa tätä työtä

7

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kärjessä

      Kehityksen kärjessä, Taksi Helsinki.

      • Pahvilautanen

        TaksiHelsinki herää arkeen, kun huomaa ettei sekasikiöpaketti kuukausilippu-paripistematkaataksilla-lainaauto aukene kenellekään. Se yrittää olla kaikkea mutta ei ole hyvä missään.

        Whimin vahvin osa on kuukausilippu ja vapaa matkustus HKL välineillä. Se toimii.

        Järkevä käyttäjä ostaa kuukausilipun itse suoraan, tilaa taksin kun taksia tarvitsee ja vuokraa auton itse kun tarvitsee.

        Vielä karumpaan arkeen TaksiHelsinki herää vuoden päästä. Silloin nykyisten Uber kuskien rinnalle tulvahtaa uusi lasti Uber takseja. Ja tietenkin edullsemmilla hinnoilla.

        Myös muut aukeavalle taksialalle säntäävät toimijat tulevat mukaan kakunjaolle.
        Omalle lautaselle jää vähemmän, kun jakajia on enemmän.


    • äly_hoi_älä_jätä

      Whim on tuomittu epäonnistumaan. Tuota käyttävät vain kotirouvat joskus, joilla kuitenkin on se perheen kakkosauto käytössä. Whim ei sovellu normaalissa työssä käyville miehille. Ja tämän takia kaadettiin maailman paras taksijärjestelmä. Äly hoi, älä jätä.

    • taksipappi

      Ihan tavallista taksiajoa koko homma, vain laskutusmuoto muuttuu ja operaattori ottaa siivunsa asiakkaalta.

      Mikä mukavinta, niin Taksi Helsinki sai neuvoteltua hyvät ajot, eikä mikään Uber, tai Kovanen.

    • PateTaksiMies

      Taksi Helsinki tulee olemaan uudistuksessa niitä harvoja jotka pärjäävät. Toivottavasti uusi toimitusjohtaja on tolkun mies ja saa uudistuksia aikaan. Uudistukset voi aloittaa ihan siitä läheltä.

      • SakkeRfdsghj

        Muutoksia tarvitaan Metsälässä olet oikeassa. Totta on myös se että Taksi Helsinki on pääkaupungin vahvin välityskeskus myös jatkossa. Odotan uudelta toimarilta rivakoita otteita.


    • buuuuu

      Rikas firma, kun ei ole varaa mainostaa kuin täällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1342
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe