Mikä on sun tyyppi? Ja millanen itse olet?

Iwannaknow

Eli siis kertokaa minkälainen nainen sais teiän päätpyörälle ja minkälainen itse olet ulkoapäin ja sisältä? 😊 Ja laittaa ikänne.

19

1339

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1601

      noo ite oon 16v ja ulkonäöltäni pitkät tummanruskeat hiukset, ruskeat silmät, käytän meikkiä, oon aika lyhyt (161.5cm) oon ihonväriltäni ruskee ja ei en tarkota tummaa, yleensä mua luullaan joko espanjalaiseksi tai italialaiseksi, mutta siis ihan suomalainen olen. Yleensä mul on päällä farkut ja huppari tai t-paita ja sit joku bomber takki. Ja sit luonne mä oon aika rento, huumorintajuinen, enkä ota helposti itteeni, en tykkää leikkiä toisten tunteilla, itsevarma, aika energinen et mä en jaksa vaan istuu mun on pakko päästä tekee jotain, mä en osaa olla vaan hiljaa ja istua, et mun on pakko tehä jotain esim. Naputella sormia, rummuttaa käsillä tai jaloil, beatboxata tai vaan tehä koko kropal jotain liikettä ja kyllä mun kaverit vihaa ku teen kokoajan jotain joko ääntä tai muutenvaan seilailen jossain, mä tykkään kokeilla aina jotain uutta, oon avulias, ystävällinen, puolustava et mä en jää kakkoseks jos joku tulee aukoopäätään, tykkään siivota ja tehä ruokaa. Mikä on mun tyyppi noh mä tykkään tytöist joil on pitkät tai semipitkät hiukset (mieluiten ruskeet hiukset) ja jos käyttää meikkii niin ei liikaa sais käyttää, huumorintajuinen, hyvä hygiena, positiivinen, ei sais olla ylimielinen eikä mikään player. Tos oli nopee jotain mistä mä tykkään tytöis.

    • Pitkäjahassu

      Oon pitkä ja hoikka, farkuissa ja kauluspaidoissa viihtyvä lesbo. Hiukset ovat lyhyet ja kasvoilla on pyöreät rillit. Aina oon tiennyt lesboudestani eikä mieskokemuksia ole. Takana on jonkun verran seurusteluita ja yksi vakava suhde, josta myös kouluikäinen lapsi, joka asuu äitinsä kanssa. Meillä on yhteishuoltajuus lapseen ja vietän lapsen kanssa aikaa melko paljon. Lapsi on minulle hurjan tärkeä. Olen työelämässä ja harrastuksia on muutamia. Taloudellinen tilanne on vakaa. Olen jonkin verran pyörinyt Setan yms. jutuissa ja tunnen sieltä porukkaa. Tulin jo nuorena ulos kaapista ja lesbouteni on täysin avoin asia mm. työelämässä. Tällä hetkellä olen sinkku ja olisi kiva löytää uusi rakkaus. Ikää on kertynyt 47v. Asun ruuhka-Suomessa, mutta olen maakunnasta kotoisin.

      Naiseltani toivoisin aikuismaisuutta eli sitä, että hurjimmat seikkailut olisi jo seikkailtu eikä veri vetäisi koko ajan yöelämään. Asun yksin, enkä ihan helpolla laita hynttyitä yhteen kenenkään kanssa. Tykkään laittaa ruokaa ja sillä tavalla naistani mielelläni hellisin. Viihdyn kotona hyvin ja tykkään käydä kävelyillä sekä esimerkiksi kahviloissa. Tykkään myös matkustelusta, jota olen tehnyt aika paljonkin. Olen myös asunut ulkomailla. Ei haittaisi, vaikka naisella ei olisi matkustuskokemusta tai kielitaitoa. En kuitenkaan viihdy rantalomilla. Kumppanin iällä ei ole minulle väliä. Ei myöskään ammatilla tai koulutuksella, mutta olisi mukavaa että kumppani olisi mukana työelämässä tai opinnoissa. Kumppanin mahdolliset lapset sopivat kuvioon hyvin. Elukoista en niin välitä, mutta toki siedän niitä. Ihastun positiivisiin ja nauravaisiin naisiin. Huumorintaju on hyvä juttu. Välimatka ei ole täydellinen este, mutta etsin kuitenkin ensisijassa sellaista naista, jonka kanssa voisin arki-iltoinakin istahtaa saman ruokapöydän ääreen edes silloin tällöin.

    • katseitajahymyjä

      Olen pääkaupunkiseudulla asuva 45-vuotias feminiininen lesbo, mikä vaikeuttaa kumppanin löytämistä, etenkin kun en liiku lesbopiireissä. Olen vaalea, lyhyt, normaalivartaloinen, pitkähiuksinen, en meikkaa runsaasti, mutta käytän hameita, mekkoja ja ajoittain korkokenkiä. Olen positiivinen ja hyväntuulinen ja ihastukseltani toivon samanlaista asennetta elämään. Sydämeni sulaa naiselle, joka on terveesti itsevarma ja kohtelee muita lempeästi. Ulkonäöllä ja koulutuksella ei ole juuri merkitystä, luonne on tärkein. Toki on plussaa jos omaa kiinnostusta tällaisen humanistikoulutetun intohimojen kohteisiin. Ehkä vielä kohtaan sen oikean.

    • Ant-tis

      Oon fudista aktiivisesti harrastava 26-vuotias neito. Pitkät hiukseni on lähes aina poninhännällä. Opiskelen AMK:ssa talousalaa ja teen osa-aikatyötä asiakaspalvelussa. Olen siis valitettavan kiireinen!!! Olen aina tiennyt olevani lesbo ja tulin kaapista jo 18-vuotiaana, kun seurustelin ensimmäistä kertaa vakavasti. Nyt olen ollut jo pari vuotta sinkkuna. Olen sosiaalinen, iloinen, aktiivinen, liikuntaa paljon tarvitseva, terveellistä ruokaa syövä, nätti ja aika naisellinen nainen. Pukeudun yleensä farkkuihin ja naisellisiin yläosiin. Olen kotoisin pääkaupunkiseudulta, missä asun nytkin. Haaveilen Eurooppaan muuttamisesta, ehkä pysyvästi...

      Haaveilen suhteesta urheilevaan lesbonaiseen, joka voisi olla suurin piirtein oman ikäiseni ja mielellään myös opiskelija. Haluaisin olla tyttöystäväni paras ystävä, vaikka minulla on omiakin ystäviä. Haluan siis suhteen, jossa keskustellaan paljon ja tehdään asioita yhdessä. Minusta olisi ihana mennä naimisiin, mutta en ehkä haluaisi lasta. Olen tosi allerginen kissoille, mutta koirat ja kanit ovat kivoja. Ulkonäölläsi ei sinänsä ole väliä. Olen ennenkin ihastunut hyvin erinäköisiin naisiin. En polta enkä juo, joten en toivoisi tyttöystävänikään juovan tai polttavan.

      • jefutyttö

        Hassua, en ikinä kiinnostu viestien perusteella, mutta nyt napsahti niin hyvin kaikki kohdalleen, että pakko kysyä miten suhun saisi mahdollisesti yhteyttä?
        Terveisin saman ikäinen ja oloinen urheilijatyttö!


    • SociallyAwkwardPenguin

      Hum, minkälainen olen... Lyhyenläntä, tietyllä tapaa tyttömäinen hameissa viihtyvä mutta korkkareita välttelevä ihmisolento. Varustettu pitkillä, punaisilla hiuksilla, tatuoinneillä ja lävistyksellä, meikillä harvemmin. Jaa, luonne, pingviini on omituinen otus, ääretömän eläinrakas, sarkastinen introvertti, mutta tutustuttuaan usein se toisen tukipilari ja kuunteleva korva. Rakkaalleen se olisi raivokkaan lojaali, valehtelematta hieman omistushaluinen, mutta romanttinen ja hellä siinä samalla. Kaiken takana, se on itseasiassa oikein ällöromanttinen jos totta puhutaan. Pingviini on myöskin yrittäjä ja sillä saralla tämä "aina töissä" tuntuu olevan artikkelina, ja ikää on 32... Fyysistä ikää... Henkisestä ei puhuta.

      Mikä sen pään kääntää. Ulkonäöllisesti, hyvinkin androgyynin näköiset naiset on yksi mikä varmasti saa varmasti pään kääntymään. Poikamaiset rokkikukko tyyppiset naiset on se juttu tälle. Lävistyksiä ja tatuointeja saisi olla myös toisella osapuolella, lyhyet/ lyhyehköt hiukset, hymykuopat vetoaa myös. Toisaalta pitkän, hyvin hoidetut rastat kyllä kiinnittää nekin huomion. Luonteeltaan se haluaa jonkun jolle ne karvakaverit on tärkeitä, jos ei ole eläinrakas, ei tule mitään, lapsia mielellään ei haluava myös. Joku jolla on pokkaa pistää prioriteettia suhteelle eikä soutaa huopaa meiningillä yrittää mennä eteenpäin, vaan omistautua siihen samalla tasolla kun tämä itse tekee. Huumoria pitää olla, ja se kyky keskustella vakavista asioista ja ei niin vakavista, pingviinin kanssa voi puhua ummet ja lammet vaikka avaruusolennoista, mutta kommunikaatio pitää pelata, eikä yhden sanan vastauksia pelkästään. Yhtälailla lojaali, saa olla terveen mustasukkainenkin, pikkasen ymmärrystä peliin vielä jos tämä ei aina kerkeä näkemään vaikka haluaisi, niin hyvä. Juomisesta, kohtuudella jos mielummin eikä joka viikonloppu radalla malliin.
      Noh, siinähän sitä olikin jo..

    • H..........t

      Tosi ihanaa, kun tässä ketjussa on mukana noita sisäisiä asioita, eikä mene pelkästään ulkonäköjuttujen listaukseksi taas kerran. Seuraan innolla ja ehkä itsekin rohkaistun jossain vaiheessa...

      • H..........t

        Niin, minullahan on se tilanne, että yksi Ihana Nainen on jo saanut pääni pyörälle. En kauhean paljon tiedä, millainen hän on sisäisesti. Valitettavasti :-( Ulkoisesti hän on kuitenkin niin ihana, etten muuttaisi hänestä mitään. En niin yhtään mitään!

        Yksi hänen söpöimmistä ulkoisista piirteistään on hänen tapansa puhua käsillä ilman että hän perinteisellä tavalla puhuu käsillään. En osaa sitä paremmin kertoa. Se on veikeä piirre. Hänellä on myös yksi jännä viestintätapa, jonka epäilen periytyneen joltain vanhemmalta sukulaiselta. Söpöintä hänen ulkonäössään on hymy ja silmät sekä eloisuus.

        Olisipa mukava tietää hänestä sisäisiäkin asioita enemmän. Pelkään kuvitelleeni hänet erilaiseksi kuin hän oikeasti on.


      • Rakastunut_söpöliiniin
        H..........t kirjoitti:

        Niin, minullahan on se tilanne, että yksi Ihana Nainen on jo saanut pääni pyörälle. En kauhean paljon tiedä, millainen hän on sisäisesti. Valitettavasti :-( Ulkoisesti hän on kuitenkin niin ihana, etten muuttaisi hänestä mitään. En niin yhtään mitään!

        Yksi hänen söpöimmistä ulkoisista piirteistään on hänen tapansa puhua käsillä ilman että hän perinteisellä tavalla puhuu käsillään. En osaa sitä paremmin kertoa. Se on veikeä piirre. Hänellä on myös yksi jännä viestintätapa, jonka epäilen periytyneen joltain vanhemmalta sukulaiselta. Söpöintä hänen ulkonäössään on hymy ja silmät sekä eloisuus.

        Olisipa mukava tietää hänestä sisäisiäkin asioita enemmän. Pelkään kuvitelleeni hänet erilaiseksi kuin hän oikeasti on.

        Kuulostat ihanalta ihmiseltä. Mieleeni tulee oma ihastukseni, joka on herkkä, älykäs, lempeä, feminiininen ja samanaikaisesti jämäkkä ja päättäväinen sekä erittäin ammattitaitoinen omassa työssään sekä ulkoisesti aivan vastustamattoman viehättävä tummine, lyhyehköine, paksuine hiuksineen ja sinivihreine silmineen. Hänellä on ihanan naisellinen vartalo, samalla muodokas, siro ja vahva. Olen itse aivan ihastunut häneen, mutta hänen tunteistaan en kyllä tiedä juuri mitään.


      • Rakastunut_söpöliiniin kirjoitti:

        Kuulostat ihanalta ihmiseltä. Mieleeni tulee oma ihastukseni, joka on herkkä, älykäs, lempeä, feminiininen ja samanaikaisesti jämäkkä ja päättäväinen sekä erittäin ammattitaitoinen omassa työssään sekä ulkoisesti aivan vastustamattoman viehättävä tummine, lyhyehköine, paksuine hiuksineen ja sinivihreine silmineen. Hänellä on ihanan naisellinen vartalo, samalla muodokas, siro ja vahva. Olen itse aivan ihastunut häneen, mutta hänen tunteistaan en kyllä tiedä juuri mitään.

        Voi kiitos! Olisi mukavaa olla ihana ihminen, mutta en tiedä olenko. Itseä on vaikea arvioida. On kuitenkin kauhean kiva päästä juttelemaan suomeksi toisen naiseen ihastuneen naisen kanssa. Olen viime päivinä lukenut lähinnä englanninkielisiä nettiartikkeleita naisrakkauteen liittyen, kun suomeksi on niin vähän mitään järkevää tarjolla. Tämähän on minulle varsin uusi maailma. Ihastuksesi kohde vaikuttaa symppikseltä. Osa noista luettelemistasi piirteistä sopii muuten minuunkin *punastus*, mutta silmäni ovat ruskeanvihreät enkä tunnista itseäni noin hurjan positiivisesta kuvauksesta. Sepä vasta olisikin kummaa, jos täällä suomi24:ssä törmäisi omaan ihastukseensa. Mahdollisuus siihen lienee pikkuruinen, vaikka Suomi onkin tosi pieni paikka. Olen jo toisessa ketjussa kuvaillut ihastukseni kohdetta tarkemmin. Hän on kaunis, suloinen ja söpö! Hänellä on erittäin hyvin hänelle sopiva lyhyt kampaus tummissa hiuksissaan. Hän ei käytä silmälaseja eikä liiemmin meikkiäkään. Jos muutamia havaitsemiani piirteitä luettelen, niin hän on älykäs, viisas, hyväsydäminen, lempeä, kiltti, ammattitaitoinen, rento, huumorintajuinen, nuorekas, iloinen, topakka, vähän kipakkakin, hieman kärsimätön ainakin joissain asioissa, henkisesti kypsä ja levollinen. Hänessä on sekä ulkonäöllisesti että henkisesti myös maskuliinisuutta, vaikka hän onkin mielestäni kovin naisellinen. Pitäisin häntä elämään optimistisesti suhtautuvana. Hän on tottunut tekemään päätöksiä, mutta minusta hän ei vaikuta despootilta. Hänellä on kaunis hoikka vartalo, jota hän käyttää eloisasti. Uskon hänen harrastavan liikuntaa. Hän liikuttelee kauniita käsiään ihastuttavasti. Kengänkoko on arvioni mukaan noin 38. Hänen äänensä on kaunis. Olen yrittänyt kuunnella tarkkaan, mutta en ole onnistunut kuulemaan hänen puheestaan mitään murrepiirteitä. Hänellä on kyky viestiä ajatuksiaan lyhyesti ja selkeästi, mitä suorastaan kadehdin.

        Mutta siis ihastuneisuus… Tämä on ihanaa ja kamalaa! Ja minä en ole vain ihastunut, vaan myös ihan uudella vyöhykkeellä. Ajatukset harhailevat aika paljon tässä ihastuksen kohteessa ja hänen nimensä pyörii huulilla. Välillä taas minun on käytettävä paljonkin aikaa tiedonhakuun. Vinoviettisyys kaikkine ilmiöineen ei ole minulle tuttua. Toissa yönä heräsin kolmen aikaan omaan avunhuutooni. Sopertelin unenpöppöröisenä: ”Mä olen isossa säkissä.” Tajusin nähneeni sellaista unta, että olin ihastukseni kohteen kanssa teltassa nukkumassa. Siellä teltassa aloin huutaa apua, koska uneksin olevani isossa säkissä, jollainen teltta toki tavallaan onkin. Unessa ihastukseni kohde ei valitettavasti herännyt minua rauhoittamaan. Minulle jäi epäselväksi, oliko hän siinä teltassa ihan oikeasti vai toivoinko vain hänen siinä olevan. Näin siis unta unennäkemisestä. Muistan vain harvoin näkemiäni unia, mutta olen jo pari kertaa nähnyt unta Ihanasta Naisesta. Jos haluat vaihtaa ajatuksia ihastuneisuudesta, voit kirjoittaa minulle osoitteeseen [email protected] (eli nimimerkki Höpsööntynyt__).


    • toivoelääkyllä

      Minun pääni saa pyörälle fiksut ja keskustelutaitoiset naiset, jotka seuraavat maailmaa (siis muutakin kuin naistutkimusta). Halu pitkän ja uskollisen suhteen rakentamiseen on plussaa, mutta en halua lapsia, joten kumppanin lapsihaaveet eivät sovi kuviooni. Olisi tärkeää, että naisella olisi oma elämä reilassa ja jonkinlaisia tavoitteita, joita kohti hän pyrkii. Toivon, että kumppanilla on harrastuksia ja ihmissuhteita tai pyrkimys hankkia niitä. Positiivinen suhtautuminen luontoon ja luonnossa liikkumiseen on plussaa. Kiihkeimpien luonnonsuojelijoiden kanssa en ehkä sovi yhteen. Olen aiemmin aina ihastunut butcheihin, mutta viime aikoina myös femmet ovat alkaneet kiinnostaa uudella tavalla. Ulkoiset asiat eivät ole minulle niin keskeisiä. Rakastan hellyyttä ja pidän seksistä. S/m-jutut ja vastaavat eivät kuitenkaan ole minun juttu. Voikohan tällaista naista löytyä koskaan?

      Oon itse 35-vuotias bi-nainen. Työskentelen akateemisessa ammatissa ja opiskelen koko ajan vähän lisääkin asioita. Minulla on muutamia mukavia harrastuksia ja mukava sosiaalinen verkosto. Pidän kohtuullisesti yhteyttä perheeseeni. Olen aika puhelias ja nautin keskusteluista. Tosin joskus vieraammassa porukassa kuuntelen lähinnä. En pyöri lesbopiireissä, enkä Setan jutuissa. Minulla on kuitenkin lesbo-, bi- ja homokavereita. Olen keskivertoliikunnallinen ja toivoisin, että voisin saada seurustelukumppanista seuraa myös liikunnallisiin juttuihin. Ulkoisesti olen selvä femme, mutta en kuitenkaan ole mikään prinsessa ulkoisesti enkä sisäisesti. En polta. Alkoholia käytän vähän.

    • baybydolll

      Kypsä ja vakaa naiselta näyttävä muttei turhan koristautunut nainen vie huomioni. Itse kun olen vähän tällainen ilopilleri niin luontaisesti olen se hänen piristyksensä ja hän taas sitten se joka pitää minut maanpinnalla. Elän elämääni harrastusteni kautta. En hirveästi biletä vaikkakin erinäiset elämykselliset jutut houkuttelevat.

    • ykstyyppivaan__

      No yks semmonen joka ei oo kasvanu kauheen pitkäks ja aina sama ilme <3

    • VaikeastiIhastuva

      Asenne. Mielellään hyvä.
      Suora puheissaan ja paheissaan.
      Ei helppo, eikä vaikea, vaan sellainen sopiva.

      Muoto vapaa.
      Väri vapaa.
      Vapaa.

      Minä: Pieni ja ruskea. Vähemmän pyöreä.

    • MarjaJohanna

      Pääni on mennyt sekaisin erilaisista naisista, mutta herkät ja suojeltavat femmet ovat heikko kohtani. Naisen koko ei ole kaikkein tärkein asia, mutta alle 170 senttiset hoikat naiset kääntävät pääni varmimmin. Vaikka mielelläni suojelen ja tuen kultaani, pitäisi naisellani olla oma elämä suhtkoht kunnossa. Opintoja saisi olla takana ja työpaikka olemassa. Viehätyn naisista, jotka ovat jo hieman kypsempiä ja ovat löytäneet paikkansa elämässä. Naisellinen vartalo ja ulkonäkö vetävät minua puoleensa. Nainen saa olla persoonallisen näköinen ja luonteessakin saa olla särmää. Pintamuodin mukaiset peruspimut eivät ole mielestäni niin mielenkiintoisia. Vaikka olen aika omistushaluinen ja haluan viettää tarpeeksi yhteistä aikaa, olisi naisellani hyvä olla myös omia ystäviä ja harrastuksia. Innostus ruoanlaittoa kohtaan on iso plussa! En mielellään seurustele äitien kanssa. Myöskään lemmikit eivät erityisesti kiinnosta minua. Bi-naiset kiinnostavat minua yhtä paljon kuin lesbot. Etsin naista, joka on valmis sitoutumaan uskolliseen ja pitkäkestoiseen suhteeseen. Ainakaan suhteen alkuvaiheessa ei haittaa, vaikka seurustelukumppani eläisi vielä kaapissa. Pidemmän päälle haluaisin kuitenkin tutustuttaa hänet ystävilleni ja sukulaisilleni sekä tutustua hänen läheisiin. Omaa kultaa ei tunnu löytyvän. Olen useamman kerran ihastunut heteronaisiin :(

      Olen melkein viisikymppinen akateeminen ja työhöni melko intohimoisesti suhtautuva nainen. Kropaltani olen hoikka ja urheilullinen, mutta en kuitenkaan erityisen lihaksikas. Pituutta on vähän alle 170cm. Hiuksissani on lyhyt leikkaus, enkä juuri meikkaile. Pukeudun melko androgyynisti, mutta ehkä kuitenkin hieman naisellisemmin kuin miehekkäästi. Päälläni on harvoin mustaa tai harmaata vaatetta. Monet arvaavat ikäni alakanttiin ja luonteeltanikin taidan olla nuorekas. Se ehkä johtuu siitä, että työskentelen nuorten kanssa. Vietän leppoisaa vapaa-aikaa liikunnan, hyvien kirjojen ja elokuvien parissa. Ruoanlaitossa olen kehno, mutta muuten kotityöt sujuvat ja kotini on siisti. Luonteeltani olen melko tasainen ja kuulemma huumorintajuinen. En ole erityisen herkkä, mutta herkät ja aidot naiset viehättävät minua. Pidän matkustelusta. Minulla on hyviä ystäviä, mutta huolisin uusiakin ystäviä sekä ennen kaikkea sen yhden naisen, joka haluaisi jakaa elämänsä kanssani. Elän pääosin ulkona kaapista, mutta olen ollut niin paljon sinkkuna, ettei lesbouteni taida olla kaikille selvää. En viihdy baareissa enkä sateenkaaritapahtumissa eli seuran löytäminen ei ole minulle yksinkertaista.

    • Lesbo18

      Kiinnostun yleensä itseäni about 10 vuotta vanhemmista naisellisista naisista, sillä oman ikäiset tuntuvat ihan lapsilta. Ei pahalla. Tuntuu vain siltä ettei ole mitään puhuttavaa.
      Olen -99 syntynyt, eli täytän tänä syksynä 18v. Olen naisellinen, uskonnollinen (wicca) ja rauhallinen. Rakastan piirtämistä, luontoa ja kissaani.

    • Kokki-Kolmonen

      Olen nelikymppinen huumorintajuinen kokki. Teen paljon töitä ikävinä kellonaikoina. Kokkaan kotonakin, mutta vain silloin tällöin monen ruokalajin aterioita. Vapaa-ajalla katselen leffoja ja seuraan urheilua, käyn kuntosalilla ja tapaan ystäviä. Asun yksin Vantaalla. En polta, alkoholia käytän kohtuullisesti.

      Unelmieni nainen olisi 25-40-vuotias naisellinen nainen, jolla ei mielellään olisi lapsia. Lemmikit ok. Pitkät hiukset ovat ihania, mutta lyhythiuksisetkin naiset ovat saaneet minut syttymään. Pieni pyöreys on ok, mutta toivottavasti et olisi yli satakiloinen. Ihastun mieluiten itseäni lyhyempiin eli alle 174 senttisiin naisiin, mutta pituus ei ole ehdoton asia. Pidän erityisen paljon herkistä naisista. Saat olla taiteellinen tai johonkin muuhun asiaan lääpälläsi. Vegaanin, anorektikon tai muiden ruokafriikkien kanssa seurustelu saattaisi kuitenkin olla liian hankalaa. Löytäisinköhän oman naisen jo tänä kesänä?

      • Kauhea nälkä iski :D


    • puuuurh

      kauniin ruskeet silmät, pehmeys ja iloisuus, itsenäisyys ja itsepäisyys. huumorintajuisuus ja kyky rentoutua ja löhötä, eläinrakkaus. kiltteys mutta tietyllä särmällä. rehellinen ja suloinen, aika lailla omaa ikäluokkaa muttei niin väliä. ei lapsia eikä aviomiehiä.

      itse olen 24v nainen. siniset silmät ja vaaleanruskeet hiukset. oon ihan hauska sillon kun en mieti liian syvällisiä ja mörköile. tykkään eläimistä, kissaoista erityisen paljon. oon kiltti, en käytä juurikaan päihteitä, alkoholia joskus ja jouluna (muttei oikeesti ainakaan jouluna.) tykkää naisista, muttei se oo kiveen kirjoitettu, kaikki mahtuu mukaan. suuntaa etsmässä opiskelujen ja töiden suhteen.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe