Kun mies on avioliitossa

siinäsensuola

niin ei ole pelkoo että pitäs nähdä joka päivä tai muuttaa yhteen. Monelle sopii salasuhde, ja sitten on kivaa kun vaimonsa saa tietää että on häntä parempia ihmisiä joihin mies on rakastunut. Monet vaimot luulee olevansa ainoita, kaikilla on monta suhdetta.

17

193

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • akkaakka

      Kiitos samoin, tämä järjestely sopii monelle vaimollekin. Kiva kun miehen omatunto kolkuttaa, siitä on vain hyötyä vaimolle.

    • Korppikotkaltaterveisiä

      Onpas upea periaate sulla! Pidä linjasi kun kerta olet noin upea. Pitäähän miehen saada pussinsa tyhjentää johonkin. Kun kotona on korppikotka joka pihtailee. Hyvä kun olet olemassa mihin varattu mies voi käydä tyhjennyksllä. Kyllä se korppikotka tietää sinun olemassa olon ja senkin että patjansa käyttää. Onhan se kuitenkin kotona muuta hyvää tarjolla mitä voi muillekin esitellä. Sulla hyvä suhde kun saat kermat päältä eikä tarvitse kalsareita pyykätä! Nauti ja ole valmiina kun löytää taas ajan tulla luoksesi.

    • akkaakka

      Meillä kyllä miehen salarakas pesee sen kalsarit. Tunnistin se ku käyttää eri pyykkipulveria. Haisee erille.

    • akkaakka

      Sanosin kyllä et hyvin pesi kalsarit ja oli vielä silittänytkin. En minä kyllää viittis.

    • Ykköseltäkakkoselle

      Ei kakkonen taida mies jaksaa jokapäivä niitä pussejaan tyhjentää kun kotonakin pitää jaksaa. Ei sulla pelkoa siitä ole että joka päivä. Eiköhän teilläkin alussa ollut kiihkeämpää mutta puhti sillä loppuu. Ärähdin jo sille kun en ole saanut tarpeeksi. Sanoo kuulemma pumpusta ottavan. Sanoin että se patja saa olla ilman mutta minä saan sen mitä haluan. Eikä kieltäydy millään syyllä enää. Ikävää se sulle mutta muista olen ykkönen. Sitten kun saat eroamaan saat sitten kaiken. Toki en vanno ettenkö silloinkin nauttisi kun meillähän on yhteisiä pakollisia asioita mitä hoitaa. Joten nautitaan nyt kaikki!

    • akkaakka

      Älähän nyt ykköskakkos miestäsi vaan liikaa rääkkää. Nämä tälläset miehet ovat heikompi sorttisia luonnostaan. Voipi vielä sattua jotakin. Pidä mies kiireisenä kotosalla, sitte ku haluat siitä vähäks aikaa eroon, niin pistä sinne kakkosen luo. Ole kuitenkin kiltti, ku nää miehet on heikkoja lihaltaan.

    • Etteniinsalassaole

      Ai taidat ollakin ukkoni kakkonen? No mitäs ne on sulle valehdellut? Meneekö meillä vai vieläkö surkeuttaan itkee ettei jaksa tässä aviossa? Hyvä kun jaksat ymmärtää sitä kun ei se kotona vieläkään ole muistanut kertoa että meillä ongelmia olisi. Mutta kun joskus rohkenee ottaa itseään niskasta ja alkaa kertoilla eron aikeista niin kerron sitten mistä tiedot sain sinusta kakkonen. Olet varmaan huomannut että mulle kyllä sopii tuo salainen patjan käyttö kunhan ei anna häiritä kotona. Olenkin viime aikoina laittanut sen lujille ja olet varmaan sen huomannut. Eikö olekin kiireinen kun joka kutsuun ei kerkiä. Et tiedäkään mitä me nyt hommataan. No kun ehtii pikaiseltaan taas käymään niin toivotaan että kertoo sen. Kyllä se aviossa edelleen ja en ole kertonut sille vieläkään tietojani sinusta. Parempi se on että pyytää eron jotta voin saada paremmat " korvaukset kun lähden. Takaan että kalliiksi tulee. Teille molemmille.

    • akkaakka

      Enhän minä kakkonen, yks akka vaan. Sulla menee kyllä lujaa tuossa suhteessa. Aloittaja on kakkonen ja se on hyvillään kun ei tartte ukkoa ottaa, mutta joskus saa seurassa olla. Älä ihmeessä eroa ennen korvauksia, jos haluat sen ison potin. Minä taas en ukon kans eroo ja otan korvaukset pieninä murusina. Tyylinsä jokaisella. Mul on oma elämä ukon kans salarakkaasta huolimatta.
      Se elää siinä rinnalla, mut on suurimman ajan kaapissa. Otetaan käyttöön kuulemma tarvittaessa.
      Se oli aikanaan hermostuneen olone ku hymyilin sille nätisti, mutta nyt se on tottunu, ku en tee sille pahaa. Nyt se on kuin koira, joka saa joskus namupaloja.

      • Sikamaistamenoa

        Ei helvetti voi olla tottakaan että tietoisesti jatkat te tuollaista? En hemmetti alistuisi moiseen vaan laittaisin miehen valitsemaan ja tekisin selväksi etten hyväksy kakkosia. Inhottaa moiset tuhertajat. Ei ne ole miehiä vaan hiiriä joita säälitään.


    • akkaakka

      Me ukon kans joskus säälitään sitä salarakasta, ku se joutuu oottaan joskus pitkiäkin aikoja kaapissa. Varsinkin kun ukolla ja mulla synkkaa hyvin tai ollaan matkoilla. Sitte ku panen ukon joksikin aikaa ulkoruokintaan, niin kyllä salarakkaalla häntä heiluu. Ai niin eihän sillä ole häntää.

    • Eikestä

      Kuinka näihin provo-aloituksiin voikin tulla aina näin paljon vastauksia? Toisaalta on kyllä huvittavaa lukea kuinka vaimokullat kilpaa kehuu omaa paikkaansa petturiukon vierellä :D jostakinhan se ilo on tietysti revittävä, vaikka sitten osoittamalla tuota suunnatonta ylemmyydentuntoa. Vaikea vaan keksiä mistä se kumpuaa? Siitä että miehellä on pallo jalassa, huolimatta siitä ketä kulloinkin käy sivussa hoitelemassa? No, jokainen tyylillään..

    • akkaakka

      Höpö höpö provojahan nää minunkin kirjoitukset on. Ei kai tollasiin aloituksiin voi muuta kirjoittaa:) vitsi vitsi

      • vitsiiiii

        Heh hee..on ne kakkoset tosikkoja, kun ei tajua, että ukkomiehet provoilee niiden kanssa...


      • uusiotykkösiä

        Monet vaimot juuri vähättelee asioita kun eivät myönnä että ovat jääneet uusion jalkoihin ja mies rakastaa uusikkoa.


      • Ykköseltäkakkoselle
        uusiotykkösiä kirjoitti:

        Monet vaimot juuri vähättelee asioita kun eivät myönnä että ovat jääneet uusion jalkoihin ja mies rakastaa uusikkoa.

        En vähättele miestä älä luule. Sinä olet ja pysyt patjana kuten haluat. Mulle on turha tulla vittuilee asiasta. Mies tietää kyllä jos patjan takia erotaan mitä teen sille asialle. Olen kertonut totuudella mitä olen patjan käytöstä. Mies aina vannoo ettei patjansa anna häiritä kun on lopettanut. Ja jos ei ole tietää senkin jos patja esiin tulee niin mitä siitä seuraa. En siis vähättele miestä millään tavalla. Antaa ymmärtää sinun roolin tässä kuviossa. Jos haluat sen pitää se sinun pitää soittaa minulle kun mies ei halua vaihtaa. Vuosia olet jo patjana esiintynyt vaikka mies vannoo ettei enää käy patjan tykönä. Kannattaa myös miettiä niitä yhteisiä tuttuja mitä mieltä patjasta ovat.


      • sosiopaattikooot
        uusiotykkösiä kirjoitti:

        Monet vaimot juuri vähättelee asioita kun eivät myönnä että ovat jääneet uusion jalkoihin ja mies rakastaa uusikkoa.

        Monet vaimot eivät vähättele asioita, leikit nyt sellaisella asialla josta et ymmärrä mitään. Toisen ihmisen elämän rikkominen ei ole mikään vitsi, tajuatko.


      • Leikitäänkölisää
        sosiopaattikooot kirjoitti:

        Monet vaimot eivät vähättele asioita, leikit nyt sellaisella asialla josta et ymmärrä mitään. Toisen ihmisen elämän rikkominen ei ole mikään vitsi, tajuatko.

        Elämän rikkominen? En tietääkseni ole leikkinyt kenenkään kanssa vastoin tahtoaan. Se kuka leikkiin ryhtyy tietoisesti miten voin rikkoa jotain? En käsitä tuota sun väitöstä? Se mitä tässä leikissä valehtelin ja mitä tuo valehteli niin kyllä me eloon jäädään. Tiedän sen epäilevän että vaimo jotain tietäisi kun annoin niin uskoa. Niin ei se ainakaan vaimoni ole joka vähättelee ja ketä. Huikeita väitöksiä kuinka vaimot tietää leikeistä. Te ette vain osaa näitä leikkejä. Ei kannata ryhtyä leikkiin mukaan jos ei osaa leikkiä. Siis miten voi jonkun elämän rikkoa leikillä jos tietää mihin ryhtyy? En toki tietäen tuhoa vastoin tahtoaan kenenkään elämää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1388
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      20
      1114
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe