Eturauhasen höyläys

eturauhaseen

Onko kellään kokemusta hyvänlaatuisesti suurentuneen eturauhasen höyläyksestä? Auttoiko leikkaus? Loppuiko sperman tulo orgasmissa?

12

1290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omakohtaisia kokemuksia asiasta ei suoraan ole, mutta ymmärtääkseni operaation ei pitäisi juurikaan vaikuttaa noihin toimintoihin tai jos vaikuttaa niin yleensä heti operaation jälkeen, mutta siltikään vaivan ei pitäisi olla mitenkään jatkuvaa tai kovin pitkäaikaista

      • sfdgxhyhuijoöklöääköjhug

        No kyllä vaikuttaa. Kannattaa googletella kokemuksia. Missään tapauksessa ei pidä antaa kenenkään operoida yhtään mitään, jos se ei ole ehdottoman välttämätöntä. Jotkut tuputtaa näitä höyläyksiä jopa oireettomille, ihan vaan "ennaltaehkäisevästi" ja siitähän se helvetti vasta alkaakin.


      • eturauhaseen
        sfdgxhyhuijoöklöääköjhug kirjoitti:

        No kyllä vaikuttaa. Kannattaa googletella kokemuksia. Missään tapauksessa ei pidä antaa kenenkään operoida yhtään mitään, jos se ei ole ehdottoman välttämätöntä. Jotkut tuputtaa näitä höyläyksiä jopa oireettomille, ihan vaan "ennaltaehkäisevästi" ja siitähän se helvetti vasta alkaakin.

        Niin arvelinkin. En aio höyläyttää eturauhastani, vaan kestän mieluummin suhteellisen vähäisen epämukavuuden, jonka tihentynyt virtsaamistarve aiheuttaa.


    • Se että jotkut saavat höyläyksestä haittoja ei tarkoita sitä että ne tulee automaattisesti kaikille. Yleensä haittoja siis ei juurikaan tule tai tulevat lievinä. Tietenkin on oma valinta haluaako höyläyttää vai ei mutta höyläämättömänä ajan mittaan virtsaamisen ongelmat lisääntyvät ja tarvitaan jossain vaiheessa katetrointejakin. Sekään ei todellakaan ole mikään miellyttävä kokemus useamman kerran päivässä tehtynä.
      Hyvälaatuista liikakasvua on useimmilla miehillä 50-90v joten tuskin kaikki heistä ovat seksikyvyttömiä tai -haluttomia. Liikakasvun haittaa toki voi hillitä Curbisan valmistella jota saa luontaistuote kaupoista yms sekä toki syömällä kurpitsapikkelssiä päivittäin joko ruuan kanssa lisukkeena tai esim salaatin kanssa. Eturauhasen hierontaa on myös kokeiltu haittojen lievittämiseen, se toki auttaa haittoihin mutta ei poista itse liikakasvua. Liikakasvun tyypillisiä haittoja ovat ensisijaisesti virtsaamisen ongelmat kuten suihku on heikko, jälkitiputtelu (virtaa valuu kalsareihin virtsaamisen jälkeen) , paineen tunne rakossa (eli yölläkin joutuu jopa useamman kerran käymään vessassa). Tämä johtuu siitä että liikakasvu pikkuhiljaa ahtauttaa virtsaputkea. Hoitamaton liikakasvu ahtauttaa ajan myötä virtsaputkea niin että katetrointi on ainoa keino saada virtsaa tulemaan.

      • Halki_poikki_ja_pinoon

        Itselleni on tehty ns. eturauhasen halkaisu, joka sai rakon tyhjentymään kokonaan. Aiemmin minua vaivasi liiallinen jäännösvirtsa, joka piti poistaa katetroimalla pari kolme kertaa vuorokaudessa. Nyt rakko tyhjenee helposti normaalisti virtsaamalla. Kyse ei ollut varsinaisesta liikakasvusta, sillä eturauhanen oli edelleen normaalikokoinen. Kyse lienee paremminkin synnynnäisestä rakenteellisesta ongelmasta, joka ei paljoa häiriötä kestänyt.

        Spermaa irtoaa ihmeekseni normaaliin tapaan, vaikka ejakulaatioiden piti urologin mukaan operaation jälkeen loppua, kun sperma lähtisikin rakkoon päin.

        Paraneminen leikkauksesta vei pitkään, kun verta tuli virtsassa yli kuuden viikon ajan. Kipuja ei tosin silloin juuri ollut. Lopputulokseen olen enemmänkin kuin tyytyväinen, kun ei tarvitse enää pillien kanssa pelailla.


    • Naiskauneusexpertti

      Jossakin on kirjoitettu, että moisilta eturauhasongelmilta välttyy, kun höylää naisia tarpeeksi usein.

    • Pelottaa

      Pitääkö itse katetroida ja miten se onnistuu? Sattuuko?

    • xcvfg445

      Muutama kuukausi sitten tehtiin höyläys. Virtsaus toimii, mutta höyläyksen tuloksena meni siemensyöksy sekä orgasmin tuntemus kokonaan. Elämä on ollut sen jälkeen yhtä helvettiä. Tampereella saivat tämän aikaiseksi. Etukäteen ei annettu mitään tietoa tälläisestä mahdollisuudesta. Ylipäätään leikkauksen tulokset olivat kuin valtiosalaisuus, kukaan ei suostunut kertomaan mitään vaikka kuinka yritti asiaa selvittää. Ehkä syynä se, että suurin osa höyläyksistä epäonnistuu jotenkin? Eli leikkaukseen menoa on syytä harkita huolella ja katsoa kaikki muut vaihtoehdot. Tosin niistäkään minulle ei kerrottu mitään. Kaikenkaikkiaan helvetillinen operaatio jälkivaikutuksiltaan.

      • anonyymi_6Yo

        Toipuminen toimenpiteestä vie aikaa ainakin kolme kuukautta. Pahin h-tti kestää mielestäni sen aikaa. Mutta eivät tosiaankaan kertoneet, että tuhoamalla siemensyöksyn veivät myös orgasmilta sen huipun.


      • nbnm777

        Tampereen professori kertoi ennen höyläystä, että siemensyöksyn menetys on ihan harmiton ilmiö ja orgasmi säilyy entisellään. En tiedä oliko täysin tietämätön vai valehteliko, mutta kumpikaan asia ei pitänyt edes nimeksi paikkaansa. Käytännössä operaatio tuhosi molemmat. Ja myös loppuelämän. Oli elämäni suurin virhe suostua siihen.


    • arjt

      sinne meni apsenteko vaikka sai viakraa löytyi lastuista syöpä otettiin näytepalat ja sädehoito jonka jälkeen ei enää seiso kun pistettiin naishormonia

    • Naishormoonin antaminen eturauhasongelmiin pitäisi olla muutaman vuoden takaista menneisyyttä. Herrasta siis tehdään rouva. On tutkimuksia maailmalla, että matala testosteroni/estrogeeni suhde on syynä eturauhasongelmiin. Se, että eturauhasongelmaa ei ole nuorilla korkeatestosteroniuroilla tukee asiaa. Suomen urologit sanovat että testosteroni edistää eturauhaskasvua. Eturauhasliikakasvuun määrättävät tabletit ovat/olivat usein ns. testosteroniplokkareita, jotka estävät aktiivitestosteronin muodostumisen...siis haitta erektiolle ym. Sanotaan, että Tiibetin munkeilla ei ole eturauhasongelmia, kun kivekset on poistettu...no, ei muodostu testosteronia, muttei testo voi myöskään muutua estrogeeniksi.
      Itse kävin hiljattain höyläyksessä, eikä orgasmijuttuja ole toistaiseksi tullut kokeiltua, kun haavat ovat tuoreet ja verta tihkuu putkesta. Olisin ollut kiinnostunut ns. nopeavaikutteisesta testosta, joka ei ehdi muutua estrogeeniksi elimistössä...ei mennyt urologeille läpi. Höyläys tuntuu tällä hetkellä helpottaneen virtsaamisongelmia...ennen oli esim. elokuviin meno mahdoton, kun ei rakko kestänyt ja oli lähdettävä kesken pois. Yölliset heräämiset vessaan olivat ennen noin tunnin välein.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe