No kun te punavihreät teette niin kuin puolueenne

KertokeeNy

johto toivoo ja haluaa kaikissa muissa paitsi maahanmuuttopolitiikassa. Eli sdp vasemmistoliitto ja vihreät (johto) hyväksyivät täysin nykyisen hallituksen tai lähinnä Kokoomuksen ja keskustan maahanmuutto/pakolaispolitiikan niin miksi te punavihreät tavikset täällä aamusta iltaan haukutte ja syytätte Perussuomalaisia tyyliin "persut mamutti 30000 mamua Suomeen". Teidän puolueenne johtohan tykkäsi kun maahamme tuli toissa vuonna pakolaisia, paljon enemmänkin olisivat olleet valmiita ottamaan vastaan, myös jo tulleiden miesten perheet. Miksi tässä pakolais asiassa erittely johdosta ne. Me Perussuomalaiset emme halua emmekä ole halunneet yhtään elintasopakolaista joita tulleissa on ollut jo on paljon. Tehän täällä huutelette.

15

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OnniSuomenPerusS

      Jos Perussuomalaiset olisi mamuttaneet Suomen, mitähän palstapunavihreät sitten olisivat sanoneet... Kunnia meni muille....

    • Totuuspersulle

      Eiköhän ne ole lähinnä pettyneet äänestäjät jotka mamuista muistuttavat. Punavihreät lähinnä irvailevat petetyille lupauksille.

    • Hevosmiehet

      Kyllä on Suomessa harvinaisen tyhmä kansa. Edelleen koko keskustelu velloo sen oletuksen ympärillä että pakolaisten vastaanottaminen on ollut jokin poliittinen agenda.

      Maahanmuuttoviranomaiset ovat alusta pitäen toimineet Suomen lakien velvoittamalla tavalla. Pertti Perussuomalaiselle tämä lakeihin perustuva viranomaistoiminta on täyttä hepreaa. Ei suomalaiset viranomaiset sille mitään mahda jos Syyriassa ja Irakissa on sota ja sieltä lähtee pakolaisia liikkeelle.

      Perussuomalaisten älykkyys on todella alhaisella tasolla keskimäärin. Eivät ymmärrä perusasioita kuten lainsäädäntöä ja kansainvälisiä käytäntöjä.

      Kun Suomeen saapuu pakolaisia rajalle anomaan turvapaikkaa, rajavartija kirjaa tapahtuman ylös ja ohjaa pakolaisen oikeaan paikkaan lain velvoittamalla tavalla. Nämä lait ovat täysin vastaavia kaikissa maissa.

      Joskus on isompia sotia ja sen seurauksena pakolaisia on paljon. Suomalaisilla politikoilla ei ole mahdollisuutta siihen vaikuttaa. Perusuomalaisten vaalikampanjat perustuu 99% siihen valheeseen että tämä on jokin poliittinen kysymys.

      Persujen kannatus perustuu nenästä vetämiseen ja kun nyt osa kannattajista avasi silmänsä, kannatus romahti.

    • AmenNyt

      On äärettömän tärkeää että Suomessa on edes yksi maahanmuuttokriittinen eduskuntapuolue, iso puolue joka kasvaa isommaksi seuraavien eduskuntavaalien jälkeen. Uusi puheenjohtaja, uudet tuulet. Puolue ei hajoa jota Perussuomalaisten vastustajat toivovat. Tämä on kaikkien suomalaisten etu. Kukaan ei halua tulla tapetuksi, kukaan ei halua tulla raiskauksien ryöstetyksi, kukaan ei halua maahamme Ruotsissa jo olemassa olevian äärettömän vaarallisten , maahan sopeutumattomien ulkomaalaistaustaisten rikollisjengien armadaa. Suurin osa perussuomalaisista ymmärtää tilanteen vakavuuden jo nyt, jotkut myöhemmin. Perussuomalaiset kun nousevat suurimmaksi, tulosta näkyy nykyistä paljon enemmän. Kyllä ne yrittävät Jihadistit ym mennä Puolaan ja Unkariinkinmutt rajat on kiinni. Ei meidänkään ole pakko nuolla eu pomojen pyllyä. Eu on syyllistynyt moniin rikoksiin mm koko tukipakettijärjestelmä on vastoin en omaa perustuslakia. Vapiskaa suvakit jollette ala ymmärtämään mikä on Suomen parasta. Auttakaa varakkaat suvakit omasta massasta suoraan Afrikan Aasian pakolaisleireille. Me Perussuomalaiset haluamme ensin auttaa suomalaisia. Suomessa on edellisten hallitusten jäljiltä paljon kurjuutta ja köyhyyttä.

    • RikkauttaSuomessa

      Palstalla todennäköisesti palsta punavihreät räääkyyyy kun maatamme on rikastettu monikulttuurisuudella. Tajutkaa nyt jo että ihan koko johtoeliittinne hyppii riemusta kun meilläkin on nyt pakolaispoikia ja miehiä. Johtajanne haluaisi lisääkin tummia miehiä maahamme elämään suomalaisten veronmaksajien kustannuksella

    • PerSShaisee

      Koko paskanjauhaminen punavihreiden pakolaisten haalimisesta on täyttää potaskaa. Niitä ei ole haalinut kukaan ja pakolaistulva yllätti koko Euroopan. Hallitus , jossa persut olivat mukana, toimi kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Olisivat persut nyt sitten edes järjestänet kuljetukset Torniosta Nuorgamiin ja siirtäneet ongelman norjalaisille!

      • Taisto_Änkyräinen

        Joo, kyllä tämä persujen kaksinaamaisuus on iljettävää. Hallituksessa eivätpanneet tikkua ristiin pakolaistulvan ehkäisemiseksi ja nyt syyttävät siitä jotain epämääraisiä "punavihreitä".


    • Hulluaho

      Persulla on taas vaikeaa ja totuuden kieltäminen päällä...

    • PSonTarpeen

      Se oli Perussuomalaiset joka pysäytti pakolaisten vyörymisen Suomeen. Kokoomus keskusta ja ihan koko oppositio olisivat halunneet pakolais miesten perheet kin eläteiksemme. Laitavasemmisto demari Presidentti Tarja Halonenkin nosti äläkän nyt vielä keväällä ettei kielteisen päätöksen saaneita saa palauttaa.

      • PrSS_haisee

        Valehtelet kuten persut aina. Et pysty nimeämään yhtäkään persujen toimenpidettä, joka olisi lopettanut pakolaisvyöryn. Paskanjauhamista netissä ei katsota toimrnpiteeksi.


      • MaammeOiii

        Punavihreät ei olisi halunnut pakolaisten tulon loppuvan. Mutta ei niitä juuri enää tule. Jokunen onnenonkija saattaa välillä tulla niin kuin tuli 2000 luvun alussakin, silloin kymmenen somalia ryösti minut.


    • MaammeParas

      Hienoa Perussuomalaiset.

    • Oletteupeita

      Älkää Perussuomalaiset antako periksi

    • Ihana-asia

      Perussuomalaiset on koko Suomen puolue.

    • Näinsevaanonpi

      Perussuomalaiset kaikkien aikojen paras suomalainen puolue

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1669
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1618
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1475
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1271
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1158
    Aihe