Median uskottavuus parani, Jääskeläinen sai potkut

Rauhansanalainen lestadiolainen pääministeri Sipilä vaikutti Ylen bossiin, Atte Jääskeläiseen niin voimakkaasti, että Ylen uskottavuus romahti.

Kun Jääskeläinen leikitteli idealla, että Julkisen Sanan Neuvosto olisi korvattu Ylen omalla porukalla, niin mitta tuli täyteen ja Jääskeläinen sai potkut.

Nuo potkut tuskin oli Sipilän toive, mutta vähenipä ainakin lestadiolaisuuden vaikutus yhteiseen mediaamme.

Hyvä!

7

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12___13

      Valitettavasti tuosta taitaa olla seurauksena vaan valtion propagandaministeriön kehittyminen entistä huonommaksi. Jääskeläinen sentään vaati ohjausta pääministeeriltä, seuraava todennäköisesti tekee automaattisesti mitä globalistit vaativat.

      • Jääskeläinen toimi Sipilän juoksupoikana, siltä se ainakin näytti, eikä pääministeri todellakaan saa olla Ylen bossi. Muutenhan virallinen media olisi aina vain hallituksen juoksupoika, kuten nyt on Puolassa.


      • 12___13
        qwertyilija kirjoitti:

        Jääskeläinen toimi Sipilän juoksupoikana, siltä se ainakin näytti, eikä pääministeri todellakaan saa olla Ylen bossi. Muutenhan virallinen media olisi aina vain hallituksen juoksupoika, kuten nyt on Puolassa.

        "Jääskeläinen toimi Sipilän juoksupoikana, siltä se ainakin näytti, eikä pääministeri todellakaan saa olla Ylen bossi. Muutenhan virallinen media olisi aina vain hallituksen juoksupoika, kuten nyt on Puolassa. "

        Mielestäni teet vääriä tuomioita. Eihän Sipilä olisi valittanut tms. Jääskeläiselle, jos Jääskeläinen toimisi niin kuin Sipilä haluaa. Jos Jääskeläinen olisi toiminut Sipilän toiveiden mukaan, koko kriisiä ei olisi syntynyt alun perinkään.

        Nyt Jääskeläinen saatiin sitten ulos ja tilalle tulee todennäköisesti joku parempi propagandaministeri, joka ajaa fasististen kommunistien (globalistien) asiaa.


    • yxxxxä

      Toimittajat loivat sellaisen mielikuvan, että pääministeri oli järjestänyt lapsilleen melkoisen määrän verorahoja. Se käsitys jäi ja tulee jäämään voimaan kansan keskuudessa, tällaisessa toimittajat ovat erittäin taitavia. Mutta mikä mahtoi olla viestin perimmäinen tarkoitus? Se on mielestäni helppo arvata: Hallitus kumoon!

      Ymmärrän hyvin pääministerin suuttumuksen, älykkäänä ihmisenä hän tiesi mistä oli kysymys ja yritti kertoa totuuden. Se oli ja on nyt myöhäistä, toimittajat ovat saaneet viestinsä perille. Sananvapautta ei oikein poliitikoille sallittaisi, se kuuluu vain toimittajille? Miksi he niin raivokkaasti vastustivat pääministerin oikeutta puolustautua? Jääskeläinen tietenkin myös ymmärsi totuuden, hän ei ole typerys, mutta "väärin sammutettu, sanoi Pispalan palokunta'".


    • himleri

      Koko ns.valtamedia on muuttunut aivopesu mediaksi,syynä eu ja sen harjoittama alkuperäiskansojen tuhoomis ohjelma,eipä tarvii paljoon ääöötä kun huomaa,kuinka uutisia valkopestään,jätetään uutisoimatta matu rötöksiä,johdetaan harhaan,ym mielipidemittaus tuubaa ja kansa uskoo kuin bravdaa aikanaan itäsuomalaiset.Koko almamedia eri lehtineen täyttä saissee,ootteko myös huomanneet,missä on radiojuontajien kommentit matutuksesta,ainut kuka on uskaltanut puhua asiaa on Mikko Paatero,joka on eläkkeellä,no eiköhän hänenkin eläke gestapomme ansiosta kohta lakkauteta .

    • Äänestä.Allahaho

      Äänestä Allahaho! Allahaho!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      87
      3684
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      578
      3445
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3339
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      52
      2167
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2091
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      317
      1921
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1895
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      156
      1624
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1351
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1332
    Aihe