laiska crv 2016 bensa

jarde7316

Bensa kone 2 l äärettömän laiska ja kulutus matka ajossa 9.2l/100km.Miten voi uudessa autossa tämä olla mahdollista?

17

674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hörppis

      Eikä se kulutus siitä paljon parane tällä uudella mallillakaan, jahka niitä nyt ensin saadaan Suomeen. Kanadan testisyklin mukaan yhdistetty kulutus uudella 190 hv 1.5 turbo bensakoneella on 7,8 l etuvetoisena, 8,0 l nelivetoisena.

      • Jospasesiitä

        Tuo Kanadan viisivaiheinen testisykli onkin vähän eri kuin EU-testi. Siinä on kaupunki- ja maantietestien lisäksi vielä pakkastesti (- 7C), ilmastointilaitetesti ( 35 C) ja nopean ajon & kiihdytysten testi. Että ei sitä voi suoraan verrata.

        Car and Driver kirjoittaa uudesta CR-V:stä: "Good to look at, good to drive, and good on gas. The CR-V is the most fuel-efficient compact crossover we’ve tested so far, and it’s not a hybrid."

        Eli polttoainepihein pieni crossover jota on ikinä testattu. Ei se pahalta kuulosta? Kyseessä oli siis 1.5 bensaturbo automaatilla.


    • Mies__93

      Oudolta kuulostaa. Taitaa olla vikaa. Mutta ei isossa autossa pitäisi ollakkaan korkeaviritteistä pikkumoottoria (pikkumoottori etenkin auton painoon suhteutettuna), koska riittävän iso matalaviritteinen moottori kehittää enemmän vääntöä alakierroksilla ja kuluttaa vähemmän, sekä sietää enemmän kuormaa ilman voimakasta kulutuksen nousemista. Riittävän iso matalaviritteinen moottori on myös pitkä ikäisempi.

      Amerikkalaiset on ollut moottoritekniikassa oikeassa. Pienet korkeaviritteiset moottorit on eurooppalalainen ja aasialainen huijaus.

      • parjattu_diesel

        Sama auto 1.6 dieselinä kuluttaa normaaliajossa rajoitusten mukaan 4,7-5,2 l/100km. Ylinopeutta ajettaessa 120-130 km/h menee reilut 6l/100km. Tässä on juuri se ero miksi dieselivero kannattaa maksaa edellyttäen autolla käydään muuallakin kuin kaupassa.
        Dieselit pysyvät vielä markkinoilla vuosia joten hankin dieseleitä niinkauan kuin niitä saa.


    • kehutaango

      Jahas et sellanen on höndä nykyään? Ja huonosti äänieristetty, rumilux

    • HondaCervu

      Omistan myös Honda CR-Vn vuodelta 2016 2.0 bensa koneella ja minulla kulutus on kaupungissa n. 7-9 litraa ja maantiellä 5.5-7 litraa. Kone on toki laiska mutta laillisesta kulmasta katsoen autolla pääsee 120 km/h joten se on ihan riittävä. On sitä tullut muutama ylinopeussakko tullutkin. :) Minun mielestä tossa sun CR-Vssä ei kylläkään ole mitään vikaa se kulutus riippuu ajotyylistä ja kyllähän se vie joka tapauksessa hieman enemmän bensaa kuin esim. tavallinen eurooppalainen auto jossa on pieni moottori ja turbo. Ja joku oli laittanut Kanadalaisen testin tuloksia ja siinä oli sanottu että se ei ole hybridi. Honda CR-Vstä on julkaistu Hybridi versio ja sitä aletaan tuomaan Englantiin noin 35 000€ hintaan tämän vuoden lopussa.

      • lostintranslationz

        Minusta tuossa Car and Driverin lauseessa äimistellään, että testiauto on heidän testaamistaan SUV:eista pihein *vaikka* ei ole hybridi. Ei siinä sanota ettei CR-V:stä ole olemassakaan hybridiä.


      • Elämäonvalintoja

        Se bensa onkin ainut, mitä vähän kuluu. Ei kulu öljyä, ei jakopäitä, ei turbon rikkoontumisia kun sitä ei ole ja tätä listaa voisi jatkaa ja jatkaa. Moottoriin ja koko pakettiin olen todella tyytyväinen, kun tietää mitä ongelmia eurooppalaiset "bremiumit" sisältää.


      • wildegs

        Kierros kone pellin alla, kierrokset loppuun joka pykälällä!


      • Anonyymi
        Elämäonvalintoja kirjoitti:

        Se bensa onkin ainut, mitä vähän kuluu. Ei kulu öljyä, ei jakopäitä, ei turbon rikkoontumisia kun sitä ei ole ja tätä listaa voisi jatkaa ja jatkaa. Moottoriin ja koko pakettiin olen todella tyytyväinen, kun tietää mitä ongelmia eurooppalaiset "bremiumit" sisältää.

        Just noin noilla edellä mainituilla säästää jo paljon pitkässä juoksussa, ei tosiaan tarvii öljy sikksbäkkiä niinkuin vag!


    • gj9h4rfer

      Mielestäni 2 litrainen cr-v kone ei ole laiska, laiskempiakin on, ehkä noissa uudemmissa malleissa pihistetty kulutus minimiin, oma 1997 vm 2 litrainen imee bensaa mutta kyllä kiihtyykin katumaasturiksi ihan mukavasti.

      Jotkut moittii maasto-ajoa, mutta eihän nuo katumaasturit mitään off-road petoja ole, eivät ole edes tarkoitettu maasto-ajoon. Järki käteen.

    • jarde7316

      Nyt olen ratkaissut asian......Honda crv pois ja tuli audi tilalle dieselinä...EI TUU CRV IKÄVÄ

      • Monarkkijalkojenvälissä

        Jos sulla joskus oikeasti olisi Audi, tulisi varmasti CR-V:tä ikävä. Paitsi etteihän sulla ollut sitäkään.


    • ctrfn2632

      osta multa type r 2007 ja nakkaa takkaan nuo kulutukset;)sama laatu,enemmän tehoa.pakko sanoa etten tajua crv:n ostajia muuten kuin että honda=laatu.jopa perämoottoreissa.

    • Anonyymi

      Ostaa uuden auton ,Ei osaa lukea esitteitä,Ihmettelee kulutusta jälkeenpäin.. HÖLMÖ

      • Anonyymi

        Tulipas kuitti nopeasti...


    • Anonyymi

      Taitaa kommentoijalla olla pitkät johdot LOL

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe