Cain, sairas mieleltään?

kuole

Onko maailmassa ihmisiä jotka oikeasti käskisivät valitsemaan joko puolisonsa tai riippuvuudesta kärsivän lapsensa välillä? Sarjassa Cain käski Moiran valita itsensä ja lapsensa välillä.

Mielestäni tämä Cain on jo käsikirjoitettu hieman yli koska ei tuollaisia ihmisiä ole oikeasti olemassa.

Cain on sairas paska joka pitäisi polttaa elävältä poikansa ja tyttärensä edessä!

32

1272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fanfani

      Kova oli sen kommentti tytön kuoltua, että moiran on parempi ilman hörhöä. . -chrissielle taisi sanoa.

    • ex-riippuvuus

      Mitähän tuokin ajattelu on että "kerran narkkari, niin aina narkkari" kun tietää kuinka moni on päässyt eroon huumeista.

      Cainin käytös Hollya kohtaan ei ollut tästä maailmasta.

      • Glub

        Niin, no jos niin ajattelee niin ei kyllä tosiaan sellaisesta henkilöstä ole kellekään hyötyä.


      • jnhbgvf

        Ei alkoholistikaan parane alkoholismista, vaikka lopettaisikin juomisensa.


    • Potts

      Joopa, mutta Emmerdale on Yorkshiressa, joten sarjassa kuuluu olla vakkarina äksy Heathcliff (Humiseva harju) -hahmo.

    • Cainin.käytös

      Cain on pahasti traumatisoitunut, tai oikeastaan häiriintynyt jo lapsuudessaan, juopon isäkseen luulemansa Shadrackin kanssa. Näin perustellaan Cainin kolkkoa ja epäinhimillistä käytöstä. Tunnevammaisen Cainin vaikea näyttää herkimpiä tunteitaan. Hän pitää ne visusti kovan kuoren alla. Hän ei myöskään osaa luottaa kehenkään.

      Siksi Cain suhtautui niin kylmästi Hollyynkin, kun näki hänessä jotain samaa heikkoutta ja riippuvuutta, mitä inhosi Shadrackissa. Hänen mielestään, huume, tai alkoholiriippuvaiset ihmiset tuottavat vain murhetta ja pettymyksiä läheisilleen, eikä sellaisiin voi koskaan kukaan luottaa. Sellaisten kanssa ei pidä olla tekemisissä. Tavallaan Cain olikin oikeassa. Olihan Hollyn kuolema Moiralle pettymys ja shokki, koska uskoi tyttärensä pysyneen erossa huumeista. Sitten löytääkin kuolleen tyttärensä vierestä tyhjän huumepakkauksen.
      Moiran on siitä huolimatta vaikea myöntää Cainin varoitusten pitäneen paikkansa.

      • ex-riippuvuus

        Kai Moira nuo Cainin varoitukset ymmärsi itsekin mutta kuka vanhempi hylkäisi lapsensa kadulle siksi että lapsi käyttää huumeita ja todennäköisesti kuolee niihin lopulta?

        Vanhemman pitää viimeiseen asti olla tukena ja yrittää auttaa.


      • Glub
        ex-riippuvuus kirjoitti:

        Kai Moira nuo Cainin varoitukset ymmärsi itsekin mutta kuka vanhempi hylkäisi lapsensa kadulle siksi että lapsi käyttää huumeita ja todennäköisesti kuolee niihin lopulta?

        Vanhemman pitää viimeiseen asti olla tukena ja yrittää auttaa.

        Niin, ja vaikka Moira olisikin päättänyt hylätä Hollyn, niin se olisi ollut hänen oma päätöksensä, ei Cainin eikä ainakaan niin, että Cain uhkailisi asialla. Mutta ei kukaan vanhempi jätä lastaan ikinä minkään puolison takia.


    • Olisihan se mielenkiintoista nähdä, miten alkoholi ja huumeriippuvaisia halveksiva ja vihaava Cain suhtautuisi, jos Debbiestä, tai aikanaan Kylestä, tai hänen lapsen lapsistaan Sarahista, tai Jackista tulisi alkoholi, tai huumeriippuvaisia.
      Loppuisiko hänen sukurakkautensa näihin läheisiinsä?

    • sjkadiauddu

      Kyllä oikeassakin elämässä monen on ollut pakko hylätä huumeriippuvainen lapsensa. Huumeriippuvainen saattaa veloissaan ja rahanhimossaan järjestää vanhempansa pahaan kiipeliin, jossa ei hengenlähtökään ole kaukana.
      Cainilla on pahoja tunnesolmuja, joita hän ei osaa käsitellä rakentavasti. Syynä lienee traumaattinen lapsuus ja sen seurauksena kieroonkasvanut luonne.

    • Iwidfdhdss

      Jos huume tai alkoholistilla ei ole omaa tahtoa ja järkeä luopua aineista pysyvässti ei siinä auta vanhempien ym auttamiset. Menee auttajankin elämä sekaisin käyttäjän tempuista. Jo huume kokeilut kertoo heikosta luonteesta. Vieroitus kuntouttaa ongelmaiset vain jatkamaan päihdekäyttöä ja viinanjuontia. Moira oli hyväuskoinen ja Cain oikeassa. Holly oli hetken käyttämättä ja sitten alkoi taas,otti liian suuren annoksen tauon jälkeen ja kuoli. Hyvin yleistä että noin käy.

      • ppppppppppppppp

        Höpönlöpön.


    • NeNauttiiSiitä

      IltaSanomien Juha Kanerva on mitä ilmeisimmin mieleltään sairas, kun kirjoittaa tahallaan niin, että ihmiset provosoituvat raivoon. Tätä tekevät kyllä vähän kaikki lehtimiehet, joten voisivat muuttaa lehtensä nimeksi Mielisairaiden Sanomat;)

    • punkan_pohjalta

      Oikeasti, onko fiktiivinen, keksitty henkilö mieleltään terve vai sairas, siinäpä kysymys. Oikein huutomerkin kanssa tätä sopii pohtia.

      Ja perään laitoit kommentin, että jos on -- sairas --, niin hänet joutaisi polttaa elävältä lastensa nähden!
      Just näin mieleltään sairaita ihmisiä tulee käsitellä. Aikoinaan 1400-luvulla poltettiin elävältä noitia, sinun mielestä joutaisi polttaa, ainakin mielisairaita roolihenkilöitä myöskin. Just.

      Ja vielä roolihenkilön lasten edessä.
      Mietitäänpä tätä. Debbie on aikuinen, ok, hänen roolia esittävä näyttelijä varmaan tajuaisi, että tämä polttoroviojuttu tässä on nyt feikkihommaa, mutta mitenkäs tämä Kyleä näyttelevä taapero? Hän taitaa olla vasta about 2-3 vee.
      Miltähän sen ikäisestä taaperosta tuntuisi katsoa kun ihminen leikisti poltetaan elävältä?
      Jäisiköhän siitä tälle pikkunäyttelijälle kuitenkin ehkä jonkunlaisia traumoja mielen sopukoihin, olisiko se sopivaa katsottavaa tuon ikäiselle, vaikka se polttaminen tehtäisiinkin ihan silleen vaan leikisti ja tv-yleisön viihdyttämiseksi.

      Minulle heräsikin kysymys tätä aloitusta lukiessa, kukahan tässä oikein on se mieleltään sairas julma paska. Fiktiivinen henkilö vai joku muu. Täytyy miettiä.

    • DaleEmmer

      Cain on kylmä psykopaatti, joka ei kykene tekemään, ajattelemaan tai tuntemaan mitään hyvää. Kuvittelee olevansa Yorkshiren suurin mafioso ja rikollinen nero, mutta oikeasti on vain pienen kylän sisäsiittoinen luuseri. En ymmärrä miten hänen hahmollaan on niin paljon faneja kuin on. Puhutaan miehestä, joka tappoi Samin kanat kun tämä katsoi toista miestä väärin. Sadie King kieltäytyi makaamasta hänen kanssaan niin listi naisen lemmikkikoiran. En muista miten Sharmat Cainia "loukkasivat" mutta seuraavaksi heidän kissansa löytyi raa'asti tapettuna. Tuntuu, että ainoa mihin mies kykynee eläinten tappamisen lisäksi on muiden kyläläisten kidnappaaminen ja bemarin takakonttiin tunkeminen. Sääli, ettei isä-Zak lyönyt häntä aikoinaan päähän kovempaa, täysi paskakasa koko Cain.

      • batmani

        Ilmankos Emmessä ei kissoja nähdä, tappoiko myös Tootsien?
        Cain nyt vaan sattuu olemaan monen naisen unelma, Mies isolla kirjaimella, ei mikään äidin helmoissa kitisevä kakara


      • oiaikojaoisarjaa

        Ilmeisesti tämä takakonttiin tunkeminen nippusiteissä tai teipeissä on englantilainen tapa.
        Kaikkien rakastama Aaron tunki eilen takakonttiin Lachlanin ja eikös Davidkin tämän saman kaverin kerran kidnapannut autonsa pakaasiin.


      • kxft
        batmani kirjoitti:

        Ilmankos Emmessä ei kissoja nähdä, tappoiko myös Tootsien?
        Cain nyt vaan sattuu olemaan monen naisen unelma, Mies isolla kirjaimella, ei mikään äidin helmoissa kitisevä kakara

        Höpö höpö. Ja vaikka näin olisikin, se kertoisi jotain näistä 'naisista', sen sijaan että olisi mikään ylpeydenaihe.

        Taidat itse unelmoida Cainista, kun tunnut olevan siihen niin lääpälläsi. : )


      • batmani
        kxft kirjoitti:

        Höpö höpö. Ja vaikka näin olisikin, se kertoisi jotain näistä 'naisista', sen sijaan että olisi mikään ylpeydenaihe.

        Taidat itse unelmoida Cainista, kun tunnut olevan siihen niin lääpälläsi. : )

        Mitähän se kertoo näistä "naisista", voisitko tarkentaa?
        Kerran on Cain tullut omiin uniin......
        Mieluummin unelmoin Cainista kuin Robronista, normaalimpaa mielestäni


      • kxft
        batmani kirjoitti:

        Mitähän se kertoo näistä "naisista", voisitko tarkentaa?
        Kerran on Cain tullut omiin uniin......
        Mieluummin unelmoin Cainista kuin Robronista, normaalimpaa mielestäni

        Niin no eihän masokismissa varmaankaan mitään vikaa ole, olisiko kivaa jos Cain oikein kunnolla vetelisi turpaan? : )


    • Merjaaä

      Se miten Cain kohteli nuorta tyttöä nimeltä Amy, tyttöä jonka itsetunto oli muutenkin hyvin huono, se oli kamalaa, se oli musertavaa katseltavaa..

      Cain käytti hyväkseen nuorta eksyksissä olevaa tyttöä, makasi tämän ja kun oli saanut mitä halusi niin kohteli teinityttöä kuin roskaa. Se oli kamalaa. Se miten Cain haukkui Amyä huoraksi ja ihmiseksi joka on täyttä roskaa niin tuhosi nuoren eksyksissä olevan tytön.

      Minä näin itseni tuossa nuoressa tytössä. Minä koin samaa halventavaa käytöstä vanhemmalta mieheltä kun olin 15v ja se käytös muuttui halventavaksi heti kun mies oli saanut mitä halusi. Myös minä tulin raskaaksi ja tämä mies sanoi että jos en tee aborttia niin hän tappaa minut.

      On miehiä ja sitten on miehiä kuten Cain.....

      • Keneillekenkää

        En pidä roisto Cainista,koska kiristi ja hakkasi Robertia! mutta muistutan että kyllähän se Amy itse ihan vapaaehtoisesti halusi olla Cainin kanssa. Amy valehteli ikänsä. Cain ei olisi ollut hänen kanssaan jos olisi tiennyt. Cain oli jostain suuttunut Moiralle vai oliko Charitylle silloin. Kyle poika on Dinglen hoivissa joten ei huonosti käynyt,suku laajeni.
        Muuten ole sitä mieltä,että sarjasta pitäisi jo karsia joitain amatööri puupökkelöitä ja inhotuksia kuten Marlon,Sam,David,Cain,Jimmy sekä Rodney,Pearl ja Sandy iän takia jo. Sarjassa alkaa olla liikaa pareja,joille pitää antaa vapaata ja lomia samaan aikaan ja juonet kärsii kun blokki kuvataan. Pareja: Cain ja Rhona, Erik ja Brenda,Debbie ja David. Ross heti tultuaan sarjaan varmisteli jatkoaan ja pariutui Victorian kanssa.


      • kuole

        Höpönlöpö.

        Cain olisi ollut Amyn kanssa vaikka Amy olisi kertonut olevansa 13v.

        Cain on sairas, kieroutunut ja todennäköisesti hänen alkoholisti faijansa on raiskannut Cainia lapsena!


    • Cainfani

      Kyllä maailmasta löytyy kyseisen kaltaisia ihmisiä ja vielä paljon pahenpia. Cainilla on myös pehmeä ja herkkä puolensa. Pitää sukulaistensa ja rakkaidensa puolia viimeiseen asti(esim Deppien ja tämän lasten). Ja oikeassa oli Hollyn suhteen. Cain on puhdas pulmunen monen tosielämän ihmisen rinnalla. Esim. raiskaajat, lapsiin sekaantujat, terroristit, naistenhakkaajat ,koulukiusaajat ja rattijuopot ovat paljon pahempia ja meidän kaikkien tuttavapiiristä todennäköisesti löytyy joku edellä mainituista tyypeistä. Sitäpaitsi Cain on komea ja mies isolla Mällä!!!!

      • kuole

        OLET VÄÄRÄSSÄ!!

        Cain on hakannut Charityä!! Cain on naistenhakkaaja!! Muutama jakso sitten Cain raivostui Charitylle, meinasi lyödä ja Charity sanoi että ei olisi ensimmäinen kerta sinulta!!!!

        Joten älä puhu kun et tiedä!!

        Cain ei ollut missään oikeassa Hollyn suhteen, valehtelija!!

        Cain on lapsiinsekaantuja!! Amy oli lapsi!!!

        Cain on rattijuoppo!!! Cain on ajanut monen monta kertaa kännissä!!

        Sinä olet joko seurannut sarjaa viikon tai sitten olet vain helvetin tyhmä!!!!!

        Cain on myös avioliiton rikkoja!! Cain tuhosi Moiran ja Johnin kauniin liiton koska oli kateellinen Johnille!!


      • Cainfanitaas

        nimim.kuole: Älä nyt pillastu, Emmendal on vaan TV-sarja ja Cain on fiktiivinen henkilö. Oikeessa elämässä on paljon todellisia ihmisiä jotka on paljon pahempia kuin Cain. Sitäpaitsi sarja olis tosi tylsä, jos siinä ei olis pahiksia ollenkaan. Cain ei sitäpaitsi ole siinäkään sarjassa ainut laatuaan. Ja Cain on komee, sä taidat olla sille katellinen(hihihi). Onko Cain myös koulukiusaaja ja terroristi, unohdit ne...?


      • pppppppppppppppppppppp

        mikä on 'mällä'? :)


      • batmani

        Voi olla että Cain on naistenhakkaaja (en muista) ja avioliitonrikkoja, mutta mites nämä Emmerdalen miestenhakkaajat sitten? Viime aikoina ainakin Moira, Pria ja Rebecca heti ensimmäisessä jaksossa veteli oikein kunnolla jotain miestä poskelle. (ai niin, se olikin Robert)
        Ja kukakohan se loppujen lopuksi rikkoi Jamesin ja Emman avioliiton? Monta vuotta sitten ensimmäisen kerran ja nyt sitten toisen kerran, olisikohan ollut Moira. Eli en syyttäisi Cainia Johnin kauniin avioliiton rikkomisesta.


      • kuolenopeammin
        kuole kirjoitti:

        OLET VÄÄRÄSSÄ!!

        Cain on hakannut Charityä!! Cain on naistenhakkaaja!! Muutama jakso sitten Cain raivostui Charitylle, meinasi lyödä ja Charity sanoi että ei olisi ensimmäinen kerta sinulta!!!!

        Joten älä puhu kun et tiedä!!

        Cain ei ollut missään oikeassa Hollyn suhteen, valehtelija!!

        Cain on lapsiinsekaantuja!! Amy oli lapsi!!!

        Cain on rattijuoppo!!! Cain on ajanut monen monta kertaa kännissä!!

        Sinä olet joko seurannut sarjaa viikon tai sitten olet vain helvetin tyhmä!!!!!

        Cain on myös avioliiton rikkoja!! Cain tuhosi Moiran ja Johnin kauniin liiton koska oli kateellinen Johnille!!

        Amy oli 17 vuotias saadessaan Kylen, eli ei mikään lapsi enää!


    • OnNiitä
    • Joopajootaasmentiin

      Otsikko on vastenmielisesti kirjoitettu. Yleisesti sanon, en tarkoita juuri aloittajaa, että pitäisi osata käyttää hillitymmin kieltä eikä pyrkiä mahdollisimman raakoihin ilmaisuihin. Rumat roiskaisut asioista on ikäviä nähdä. 5 sanan epämääräinen huomiohakuinen huitaisu en tykkää jostakin ilman perusteluja on aika turha.

    • Joko-tahi

      Olen minäkin vaatinut miestäni valitsemaan itseni tai riippuvuutensa viinaan. Kohtuuton vaatimushan se oli ja hän valitsi viinan.
      Sitä joskus ihminen hätäpäissään vaatii toiselta enemmän kuin mihin toinen pystyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe