Helsinki Pride 2017

mikseitulispaikalle

Mitä odotat tapahtumalta? Millaisella porukalla olet tulossa? Onko jatkot jo valmiiksi mietittynä? :)

64

2857

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ohjelmaa ei ole vielä julkaistu. Ainakin kulkue Mummolaakson ryhmässä sekä puistojuhla ja illalla sherrykahvitanssit.

      • Höpsööntynyt__

        Luin eilen illalla väsyneenä Priden ohjelmaa ja löysin sieltä monta mielenkiintoista juttua. Se oli kuitenkin viime vuotinen ohjelma :-/ En varmaankaan mene tänäkään vuonna edes katsomaan kulkuetta, kun sellainen hulina ei kiinnosta. Pride-viikon ohjelmassa on kuitenkin varmaan muuta kiinnostavaa. Jotkut keskustelutilaisuudet kiinnostaisivat ja ehkä joku leffa.


      • Åsuma

        Pride huuma on epätoivoinen yritys tukahduttaa syyllisyyttä väärin vietetystä elämästä.


    • miraela

      Ite haluaisin olla kulkueessa mukana "nautittavana naisena". :)

    • Rituka

      Kaikki lesbot rohkeasti mukaan rinnat paljaana

    • Gillis

      tulen yksin haluun vain yhden söpöliinin <3

      • OllaanSiellä

        Kelpaako ihanan nais parin seura? Olethan helppo ja annat molemmille


    • uhiklää

      En ole koskaan mennyt, mutta tänä vuonna ajattelin osallistua johonkin kivaan tapahtumaan. Kulkueeseen en kuitenkaan mene, koska mua ahdistaa isot väkijoukot.

      • Erästyty

        Sama juttu


    • TavallistaTavallisempi

      Kulkueen kierrän kaukaa, koska koen vastenmielisyyttä sitä kohtaan. Olen ollut isossa maailmassa kerran katsomassa kulkuetta. Siellä oli todella paljon alastomia ihmisiä kuten miehiä, joilla oli päällään vain kengät ja penisrengas tai kortsu sekä todennäköisesti runsaasti Viagraa veressä. Paljon oli myös erilaisiin nahkaremmeihin "pukeutuneita" hahmoja. Erilaisilla autojen vetämillä lavoilla esitettiin S/M-näytöksiä ja muuta irstailua. En todellakaan ymmärrä, miten tällaiset asiat edistävät seksuaalivähemmistöjen asiaa ja erityisesti tavallisten ihmisten mielikuvaa seksuaalivähemmistöjen rakkaussuhteista, joiden kuitenkin väitetään olevan samanlaisia kuin heterosuhteidenkin. Kaiken huippu minusta oli kuitenkin, että katsojien joukossa oli huomattavan paljon lapsiperheitä ja kulkueessa oli myös mukana sateenkaariperheitä lapsineen. Ymmärrän erittäin hyvin, että monet tällaisten isojen kaupunkien asukkaat haluavat viedä lapsensa pois kaupungista irstailupäivän ajaksi, vaikkakin minusta se helposti kasvattaa vastakkainasettelua ja epäluuloja. Toisekseen vaikka mielestäni seksuaalivähemmistöjen oikeudet eivät ole heteroiden oikeuksien tasolla, en tiedä edistääkö Pride-kulkue asiaa. Venäjällä, muissa erityisen konservatiivisissa länsimaissa ja kehitysmaissa kulkueella on sinänsä tärkeä merkitys, joskin sama mediahuomio voitaisiin saada muillakin keinoin. Liberaalimmissa länsimaissa toivoisin kulkueiden jäävän vähitellen historiaan ja muuntuvan Pride-viikon monipuolisten ohjelmanumeroiden kaltaisiksi kaikelle kansalle suunnatuiksi pientapahtumiksi. Kulkuetta karsastan myös siitä syystä, että kulkueessa marssiminen ei ole tapana millään muullakaan vähemmistöryhmällä. Ei ole maahanmuuttajien kulkuetta eikä näkö-, liikunta- tai kehitysvammaisten kulkuetta. Ei myöskään vanhusten, ruotsinkielisten tai maaseudulla asuvien kulkueita. Pride-kulkueella on ollut ihan tärkeä merkitys aikanaan, mutta nykypäivän yhteiskunta kaipaisi muita ohjelmanumeroita. Esimerkiksi olisi tarvetta sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen ammattilaisille suunnatuille koulutuspäiville, joissa käsiteltäisiin seksuaalivähemmistöjen arkisia tarpeita ja ongelmia meidän yhteiskunnassa. On myös surullista, että sinänsä hyvin järjestettyihin toimittajien workshoppeihin on mahtunut vain esimerkiksi 20 osanottajaa. Myös esimiehille ja henkilöstöhallinnon edustajille tarvittaisiin koulutusta. Tiedän toki, että kuulun kulkueen vastustamisen suhteen vähemmistöön - ainakin sateenkaariväen joukossa.

      Toivoisin että tulevaisuudessa ohjelmassa olisi enenevässä määrin sellaisia tapahtumia, johon erityisesti houkuteltaisiin myös heteroita. Voisi olla esimerkiksi parisuhdepäivä, jonka paikoista puolet varattaisiin heteropareille ja puolet nais-/miespareille. Voisi olla tapahtuma, jossa hetero- ja sateenkaariperheitä "paritettaisiin" ja he viettäisivät yhden illan yhdessä jomman kumman perheen kotona. Heteroille voisi järjestää myös nurinkurin-ohjelmaa, jossa he saisivat kokea vähemmistöroolia elämyksellisin keinoin. Vastaavia ideoita voisi keksiä vaikka kuinka paljon. Vaikka pidän terveydenhuoltoa kovassa arvossa, koen kummalliseksi, että hiv-testausta järjestetään päivittäin ja mainostetaan näyttävästi sukupuolivähemmistöjen teemaviikolla. Jos itse saisin valita, muokkaisin Pride-viikon ohjelmaa selkeästi yhteiskunnalliseen, sosiaaliseen ja psykologiseen suuntaan. Seksiasiat kuten anaaliseksikurssin ja vastaavat keskittäisin seksimessuille (sinne missä heterotkin käyvät) ja lisäksi sateenkaariväen omiin tapahtumiin kuten viikonlopputapahtumiin yms. Vinokkaiden omaa ohjelmaa järjestetään jatkossa toivottavasti lisääntyvässä määrin erillistapahtumissa tyyliin sateenkaariperheiden perheleirit, sateenkaariperheiden nuorten leiri, lgtb-nuorten leiri, nais- ja miesparien parisuhdekurssit jne.

      Pride-viikon aikana on paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Olen tänä vuonna tapahtuman aikana muutamia päiviä Helsingissä ja osallistun todennäköisesti muutamiin tilaisuuksiin.

      • Timoteemu

        Olen kanssasi täsmälleen samaa mieltä,en ymmärrä miksi meikäläiset menevät aina liiallisuuksiin kuten esim. mainitsemassasi Pride kulkueessa,siksi en niissä käy,en koe niitä omikseni.


    • olenkoväärässä___

      Kulkuetta ja puistojuhlaa lukuunottamatta eikö Priden tapahtumat ole melko kalliita?

      • KatriKonkari

        Suurin osa Pride-viikon tapahtumista on ilmaisia. Meikäläiset eivät vaan lue ohjelmaa kunnolla, vaan katsovat lähinnä biletiedot. Osa tapahtumista on suunnattu selkeästi jollekin ryhmälle kuten homoille, transväelle, nuorille, toimittajille tai vaikka kirkon työntekijöille. Silti kaikelle kansalle avoimia tilaisuuksia on paljon. Joihinkin tilaisuuksiin on pieni maksu (5-15e), kuten on ollut esimerkiksi elokuviin tai melontaan. Vain iltabileet ja niihin mahdollisesti liittyvät kaupunkiristeilyn muodossa järjestetyt etkot ovat kalliimpia. Jos paneelikeskustelut ja vastaavat kiinnostavat, niin ilmaiseksi on kyllä paljon ohjelmaa tarjolla.


    • Työkaveri

      Toivon, että törmäisin esim. puistossa erääseen naiseen. Priden varjolla olisi luonteva raottaa kaapinovia ja tutustua paremmin.

      • Tdyöhtl

        Minkäikäiseen ladyyn haluaisit törmätä?


      • 9752747953

        -82 taisi olla


    • Höpsööntynyt__

      Pride-viikolla on aika montakin kiinnostavaa ohjelmaa. Täytyy ihan kalenterin kanssa katsoa, mihin ehdin ja jos sitten vielä mahtuu mukaankin, niin onhan se mentävä. Kulkue ei minua kiinnosta, koska inhoa meteliä ja väenpaljouksia. Jonkin asteisen kasvosokeuden vuoksi en myöskään tunnista sieltä kuitenkaan ketään varsinkin jos ihmisillä on jotain rekvisiittaa päällään. Mutta marssikaa te muut minunkin puolestani ja ryysikää puistopiknikillä mielin määrin.

      • LapsenKengissä

        Buah hah haa, vai kalenterin kanssa.

        Teikäläinen roikkuu tällä palstalla aamusta yöhön ja yrittää esittää kiireistä.

        Voisko huonompaa feikkipeitetarinaa ollakaan. Katsos teikäläisten hommissa pitäis olla sen verran ammattimainen, että osaa luontevasti sulautua joukkoon ilman, että vaikuttaa liian feikiltä ja ilman, että tarinat vaihtuu koko ajan.


      • Höpsööntynyt__
        LapsenKengissä kirjoitti:

        Buah hah haa, vai kalenterin kanssa.

        Teikäläinen roikkuu tällä palstalla aamusta yöhön ja yrittää esittää kiireistä.

        Voisko huonompaa feikkipeitetarinaa ollakaan. Katsos teikäläisten hommissa pitäis olla sen verran ammattimainen, että osaa luontevasti sulautua joukkoon ilman, että vaikuttaa liian feikiltä ja ilman, että tarinat vaihtuu koko ajan.

        Voi koneenkin ääressä olle kiireinen ;-)


    • kkpph

      Onko siellä puistojuhlassa jotain esiintyjää tänä vuonna?

    • Höpsööntynyt__

      Terveisiä täältä Pride-kaupungista! Liikuin tänään Ruoholahdessa. Sekä kasin ratikassa että Kaapelitehtaan pihalla näkyi sateenkaariväkeä. Kaapelillahan on jotain Priden tapahtumia ja ilmeisesti varsinkin nuorten prideilijöillä on siellä toimintaa. Katselin mm. yhtä käsi kädessä kulkevaa naisparia, iältään ehkä 30-35v. Toisen olin bongannut jo ratikassa lepakoksi, mutta ratikasta pois jäätyään hänen käsikynkkään tarrautui niin femme nainen, ettei mikään tutkassani olisi hänen kohdallaan värähtänyt. Ilmeisesti joku (nuorten?) ohjaajakin pyöri hoodeilla nuorisoläppää heittäen ja rinnukset sateenkaarimerkeillä koristeltuna. Hienoista festaritunnelmaa ilmassa siis :-D

    • Kiinnostamaton

      En tuu, ei kiinnosta.

    • noy

      Pellekulkue ei kovin paljoa kiinnosta !

      • Friikkisircus

        Niinpä. En tykkää ruuhkista enkä metelistä muutenkaan, mutta eniten tunnen myötähäpeää. Friikkisirkus.

        Yksi tuttava, joka on sosiaalityöntekijä, ihmetteli miksi kartan sateenkaaritunnusta. Sanoin että mun mielesstä sateenkaari lippu yhdistyy friikkeihin ihmisiin ja pellekulkueeseen. Mutta ei se ole multa pois, että toiset siellä marssii ja juhlii.


    • patalappuja

      Paljastavatko ekshippari lepakot taas rintansa kulkueessa?

    • nussikonnvaikkalampaita

      Ei kiinnosta.

    • Hyvää Pride kuukautta(kesäkuu on kansainvälisesti Pride-kuukausi, koska eri puolilla maailmaa on eri aikoina kesäkuussa Pride-tapahtumia) Helsinki Pride -viikkoa kaikille!

    • Itse en vielä tiedä miten mun Prideen menon käy. Yhen kaverin kanssa suunniteltiin, että lähetään, mut lähteminen riippuu siitä saadaanko keneltäkään autokyytiä tai siitä päästäänkö linja-autolla sopivaan hintaan matkustamaan, mitään tosi hintavia meno-ja paluulippuja ei viittitä ostaa.

    • Jeesusparansi

      Lomailen kantasuomalaisten ja isänmaallisten heteroystävien kanssa.

    • Hetero3

      Vietän prideä vaimoni ja lasteni kanssa. Onko pride jokin uusi kansallinen juhla, jota kaikkien kuuluu viettää ?

      • Homo4

        Miksi vietät prideä, jos et tiedä, mikä se on? Kenenkään ei ole pakko viettää prideä. Minä en ehdi eikä olisi huvittanutkaan.


    • Ransu656

      Mä kannatan teitä ja teidän aatetta runkkaamalla transuille.

    • 66666999

      Ihan sairas tapahtuma kohdistettuna nuoriin lapsiin. Tapahtumiin osallistujat edustaa moraalin rappiota.

    • ProjectGaystoAntactica

      Raamatun mukaan Sodoman synti oli ylpeys ja tapahtuman nimi on Pride. Sillä lailla, puppelit, olette myöntämässä että olette ylpeitä ja syyllistytte ylpeyden syntiin! Toivon mukaan kadutte saastaisuuttanne ennen kuolemaanne ja otatte Jumalan ainoan Pojan Jeesuksen Kristuksen sydämeenne. Siunausta kaikille ja mukavaa päivää!

      • Höpsööntynyt__

        Eikös Jeesus opettanut keskittymään omiin synteihin sen sijasta, että valvoisi toisten tekemisiä? Oli Jeesuksen aikanakin tietenkin fariseukset, publikaanit ja muut. Varo vaan, ettet toisia paimentaessasi eksy itse väärälle polulle. Siunausta sinullekin!


      • Hohhoijaa111

        Onpas Hösööntyneellä Raamatun opit hukassa.


      • Höpsööntynyt__
        Hohhoijaa111 kirjoitti:

        Onpas Hösööntyneellä Raamatun opit hukassa.

        Kerro millä tavalla niin voin ehkä kehittyä :-)


      • HohHoijaa111

        Pps. Löytyy ihan Wikipediasta...Lestadiolaisuutta, jehovalaisuutta tai muita ääriuskontoja ei voi pitää peruskristillisyyden oppeina. Ne ovat aivan eri uskonlahkoja ne.


      • Kristillisyydenperus
        Höpsööntynyt__ kirjoitti:

        Kerro millä tavalla niin voin ehkä kehittyä :-)

        Kristillisyyden perusetiikka: Rakkauden kaksoiskäsky:

        Kun fariseukset kuulivat, että Jeesus oli tukkinut saddukeuksilta suun, he kokoontuivat neuvonpitoon. Sitten yksi heistä, joka oli lainopettaja kysyi Jeesukselta pannakseen hönet koetukselle: "Opettaja, mikä on on lain suurin käsky?"

        Jeesus vastasi: rakasta herraa, sinun jumalaasi koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Tämä on käskystä tärkein.

        TOINEN YHTÄ TÄRKEÄ on tämä:
        RAKASTA LÄHIMMÄISTÄSI KUIN ITSEÄSI.

        Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat.


      • Hohhoijaa111

        Peruskristillisyyteen kuuluu usko Uuteen Testamenttiin ja usko Jeesukseen Jumalan poikana. Lestadiolaisuus, jehovat ja muut äärilahkot eivät kuulu kristilliseen perusetiikkaan.

        Kristillisen perusetiikan mukaan Jeesus oli heikoimpien puolella eli nykyaiaan sovellettuna homojen puolella.

        Jos Jeesus nyt eläisi, Jeesus kyllä suvaitsisi tasa-arvoisen avioliittolain lähimmäisenrakkautena ja soveltaisi siihen tätä rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi teemaa.

        Avioliitto kuuluu jokaiselle niin heterolle kuin homolle ja biille srkä transuille ja transihmisille.

        Tasa-arvo ja lähimmäisenrakkaus toteutuu vasta kun kaikilla on yhtäläinen oikeus rakastaa ja mennä naimisiin rakastamansa ihmisen kanssa.

        Kaikkien lestojen, jehovien ja suomi endin tyyppien ihmisoikeuksien sortaminen ja muiden ihmisten tallominen oman edun nimissä ei todellakaan ole lähimmäisenrakkautta vaan julmaa ihmisten kiusaamista ja rääkkäämistä oman edun, rahan ja vallan ahneuden edessä.

        Hävetkää tekopyhät vanhurskaat! Olette yhtä sikoja kuin he, jotka kivittivät Jeesuksen.


      • ProjectGaystoAntarctica
        Hohhoijaa111 kirjoitti:

        Peruskristillisyyteen kuuluu usko Uuteen Testamenttiin ja usko Jeesukseen Jumalan poikana. Lestadiolaisuus, jehovat ja muut äärilahkot eivät kuulu kristilliseen perusetiikkaan.

        Kristillisen perusetiikan mukaan Jeesus oli heikoimpien puolella eli nykyaiaan sovellettuna homojen puolella.

        Jos Jeesus nyt eläisi, Jeesus kyllä suvaitsisi tasa-arvoisen avioliittolain lähimmäisenrakkautena ja soveltaisi siihen tätä rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi teemaa.

        Avioliitto kuuluu jokaiselle niin heterolle kuin homolle ja biille srkä transuille ja transihmisille.

        Tasa-arvo ja lähimmäisenrakkaus toteutuu vasta kun kaikilla on yhtäläinen oikeus rakastaa ja mennä naimisiin rakastamansa ihmisen kanssa.

        Kaikkien lestojen, jehovien ja suomi endin tyyppien ihmisoikeuksien sortaminen ja muiden ihmisten tallominen oman edun nimissä ei todellakaan ole lähimmäisenrakkautta vaan julmaa ihmisten kiusaamista ja rääkkäämistä oman edun, rahan ja vallan ahneuden edessä.

        Hävetkää tekopyhät vanhurskaat! Olette yhtä sikoja kuin he, jotka kivittivät Jeesuksen.

        Siis kivitettiinkö Jeesus? Olen lukenut että Jeesus ruoskittiin ja riskiinnaulittiin, mutta että kivitetiin. En ole lukenut kyseistä kohtaa. Taidat sotkea sen kohtaan, jossa Jeesus puolusti aviorikokseen syyllistynyttä naista. Jeesus sanoi kuitenkin naiselle: "Mene äläkä enää tee syntiä." Jeesus ei koskaan kehoitannut ihmisiä synnintekoon. Ei koskaan!

        Ensinnäkin, rakkauden kaksoiskäskyä ei voi tulkita niin, että annat toiselle luvan tehdä väärin. Jeesus ei koskaan sanonut sellaista! Toiseksi, jos luet Raamatussa kohdan, jossa puhutaan mitä rakkaus on. Siellä sanotaan että rakkaus on suurin. Sanotaan myös että rakkaus ei iloitse vääryydestä. Se, että mies makaa miehen kanssa, on Raamatun kirjoitusten mukaan syntiä. Et oikeasti ajattelen toisen parasta eli rakasta häntä, jos sallit hänen synninteon. Jumala hävitti Sodoman tulikivellä. Ihmiset kuolivat, olivat sitten homoja tai eivät, sillä kaikki olivat syyllistyneet ylpeyteen salliessaan homoliitot. He ajattelivat tietävänsä asiat paremmin kuin Jumala jättäessään käskyt kokonaan pois.

        Et voi sanoa Jeesuksesta tommoista, että Hän sallisi homoliitot. Sitä ei lue Raamatussa! Jeesus ei sallinnut temppelissä olevia myyjiäkään vaan kaatoi heidän pöytänsä!

        Homot eivät ole heikompia. He ovat nyky-yhteiskunnassa supersuosittuja. Heille annetaan aplodeja, kun he puhuvat pervoja juttuja! Ihmiset soveltavat Raamattua omia mieltymystensä mukaan. Otetaan vain ne kohdat, jotka vastaavat omaa näkemystä.

        Sinun pitää rakastaa lähimmäistäsi, ei miellyttää joka tilanteessa. Rakastaminen on hankalaa, miellyttäminen on ajatuksetonta toimintaa.


    • mykerö

      En ymmärrä koko juttua mistä tässä nyt on kysymys? Olen ällikällä, kun olin perheen kanssa Helsingissä mitä nämä kirkot liputtaa onko millä jokin uusi aate tai kampanja meneillään?

    • LopettakaaJo

      Typerää poliittista trollaamista, juonittelua, teeskentelyä ja manipulointia.

      Lopettakaa jo hyvän sään aikana, paistaa liikaa läpi.

      Ihan hiton turhaa ja typeristä typerintä. Ajan voisi käyttää paljon mukavempaan ja hyödyllisempään.

    • pärttyli

      Ainakin täältä iisalmesta lähtee meitä tällainen 36:n hintin iskuryhmä sinne helssinkiin. Toivottavasti tutustumme sikäläisiin virkapukuisiin poliiseihin, mieluimmin tietysti johtoportaan poliiseihin, koska heillä upeammat asut sekä korskeat koppalakit ja toivottavasti myös mustat nahkasaappaat.

      • HarmaaTotuus

        Sori nyt vaan, mutta suurin osa poliiseista on tosi vanhanaikaisia, suvaitsemattomia ja vihaavat sekä syrjivät homoja (ja esim. mamuja). Sama pätee vartijoihin, järkkäreihin ja sotilaisiin. Suurin osa poliiseista on poliittiselta vakaumukseltaan persu tai vähintään kokkari, joka on kallellaan puolueen oikeaan laitaan. Poliiseilla on koulutus pelkkä amk, joten ei sinne mitkään järjen jättiläiset muutenkaan eksy. Palkka on aika vaatimaton siihen nähden mitä ovat luulleet tienaavansa. Ovat myös kateellisia korkeastikoulutetuille, joilla palkka on aivan eri luokkaa. Osalla kusi nousee hattuun vallasta (palkastahan se ei voi johtua). On ihan tieteellisiä tutkimuksia miten poliiseilla, vartijoilla yms. nousee tilaisuuden tullen kusi hattuun kun saavat lisää valtaa (esim. sos.psykol.tutkimuksissa). Osa eksyy hämärähommiin kun palkka ei mikään kaksinen vastuuseen nähden ole.

        Itse olen aikoinaan ollut vartija ja kyllä kokemus vartijoista ja poliiseista on vahvasti ollut se, että syrjivät rankasti homoja (työhönotossa, työvuoroja jaettaessa) ja naureskelevat homoille.

        Olisi tietenkin mukavaa jos totuus olisi toinen, mutta mutta...


    • freeeedom

      Toivon mukavaa säätä ja olemista pridessä. Hyvää musiikkia ja ei politiikkaa, matut voi jättää muualle puheissa. Edellinen kirjoitti aika kovin sanoin poliisien ammtista, ei varmasti helppo ammatti, vapaa-ajallakin muistettava. Kyllä varmasti ennen oli helpompi olla poliisina,rikollisuus ja huonot elämäntavat kertyvät aian jotenkin tiettyihin ihmisryhmiin. Minä aiankin arvosta Suomen poliisia kovastikin vaikka ovat sakottaneet ja nuhdelleetkin minua. He tekevät loistavaa työtä puun ja kuoren välissä nykyaikana.
      Pienellä porukallaliikkeellä .

    • mekkk

      Ei vois ivähempää kiinnostaa ja onneksi ylitöissä vkl.

    • darvinologi

      Evoluutiossa on kehittynyt dnahan liipasin, joka laukaisee ei-toivotun aineksen homoseksuaaleiksi yrittäen ohjata lajinkehitystä oikeaan suuntaan.

    • phyyton

      Paskantamalla pönttöön pyyttonin.

    • Lkioubkiooooii

      Hyi helvetti mitä paskaa.

    • Äidinmaito

      Lapsille hyvä perusta "sairasta" tapahtumat pitäisi kieltää, hyvin vastuutonta tasa-arvoa. Jotkut poliitikot suomessa menevät kulkueeseen näyttämään naamaansa, hävetkää ja painukaa helvettiin......

      • KoviksetOnPellejä

        Toisten ihmisten oikeuksien tallominen, ihmisten kiusaaminen on sairasta. Se on henkisesti sairaan ihmisen, koulukiusaajan mieli. Heikko ihminen sortuu kiusaamaan muita, koska itse on niin heikko ja tarvitsee egonsa pönkitystä muiden kustannuksella. On helpompaa alistua kiusaamaan kuin olla kiusattujen puolella. Monesti myös itselle vieraat asiat pelottavat. Mitä jos minäkin olen tuollainen tai entä jos minutkin luokitellaan tuollaiseksi? Entä jos muut näkevät minun läpi?

        Ihmisoikeuksissa ei ole mitään hävettävää, päinvastoin. Valitettavasti meillä yhteiskunnassa on niin paljon huonosti voivia, heikkolahjaisia, heikkoitsetuntoisia ihmisiä, jotka kärsivät suuresta kateudesta kum joillekin suodaan huomiota tai joillekim annetaan tai suodaan jotain. Minusta tällaisilta ihmisiltä puuttuu rakkaus, todellinen rakkaus. He eivät itse ole tulleet koskaan rakastetuiksi, ymmärretyiksi, hoivatuiksi. Heiltä puuttuu paitsi rohkeus, niin myös rakkaus ja empatiakyky. He nauttivat siitä, että muut kärsivät, koska itse kärsivät salaa, mutta häpeillen ja peittäen kovan kuoren alle.

        Koviksen rooli ei ole kunnioitettava. Se on säälittävä pellen rooli. Kukaan ei oikeasti kunnioita koviksia. Aikuinen, joka taantuu lapsen tasolle ja esittää kovista on sairas.

        Mitä se on sinulta pois jos muilla ihmisillä on kivaa? Pitäisikö vastaavasti sinulta ottaa ihmisoikeudet pois, jotta kykenisit tuntemaan empatiaa muita ihmisiä kohtaan? Tai pitäisikö sinulta ottaa ihmisoikeudet pois, jotta MINÄ ja vain minä tuntisin sairasta vahingoniloa?

        Jos ei jostakin asiasta tykkää niin sitten voi pitää turpansa kiinni ja keskittyä mieleisiinsä asiohin.


    • vaikuttaahuonolta

      Homoseksualisuus on seksuaalinen poikkeavuus, mutaatio, jossa normaali seksuaalisuus on kääntynyt samaa sukupuolta kohtaan. Yleistyessään aiheuttaa yhteisössä hajaannusta ja rikkoo yhteisen rintamalinjan puolustaa kaikkia omiaan. Heikentää yhteisiä arvoja rapauttaen sisältäpäin kansakunnan. Homoseksualisuus ja samaa sukupuolta olevien liitot eivät ole vahvistamassa kansakuntaa, eivätkä johda sellaisine ihmisoikeuksineen mihinkään parempaan pitkällä aikavälillä.
      Pridekulkueet ja tapahtumat ovat vain omiaan kiihdyttämään kansan henkisen selkärangan mätänemistä. Kaikki kansakunnat ovat nousseet vahvaan ydinperheenseen nojaavan elämäntavan mukana ja romahtamisensa aattona ajautuneet juurikin homoseksuaalisuutta korostavan ja ihannoivan hedonistisen ilakoinnin pyörteisiin.

    • Priden_sijasta

      kävin Suviseuroissa Porissa.

      Kuuntele Kesäseuraradiota täältä:

      www.suviseurat.fi

    • Rattiopharm

      >Homoseksualisuus on seksuaalinen poikkeavuus, mutaatio, jossa normaali seksuaalisuus on kääntynyt samaa sukupuolta kohtaan.

      Juuri näin, poikkeavudelle pitäisi olla lääke kuten moniin muihin poikkeavuudelle/sairaudelle, jotta saataisiin sairaus/mutaatio pois eikä tulisi lisää sairaita.

      • riksu0889

        Näin on. Ja jotkut vielä järjestävät julkisesti hävyttömän kauheita kulkueita jossa tämä "sairaus" näytetään kaikille lähes kaikkine pervoiluineen, kyllä veteraanit kääntyisi haudoissaan!!!!. Omat tarpee niitä h.... vaan kiinnostaa ,pitää olla jotain erikoista..


    • pysytään-totuudessa

      Anter Yasan Pride tempaus on täysin etukäteen käsikirjoitettu. Taitaa Anter paeta sitä tosiasiaa että hänen aatetovereistaan löytyy Suomessa homovastaisimmat ihmiset keksimällä tämän tarinan.

      Todennäköisyys joutua häirityksi Pride kulkueessa on suurin joidenkin elämänkoulun käyneiden junttien osalta.

      Kukaan ei ole nähnyt koko kaveria paikan päällä marssimassa kuten moni on niin kommentoinutkin hänelle.

      Näitä uhkaus -ja seuraamistilanteita hän ei ole kuvanut videolle vaikka onkin huomionhakuinen.

      Häntä seuranneitakaan ei ollut kaksi tai kolme vaan 2-3. Ilmeisesti liian iso lukumäärä kuviteltuja seuraajia että olisi laskenut tarkan määrän.

      Todellisuudessa hän hiipi jostain tuonne joukkoon sekaan ja otti kuvan satunnaisen kulkijan kanssa. Mistään ei löydy kuvaa jossa niin moni "ystävällinen seksuaalivähemmistöön kuuluva turvapaikanhakija" poseeraisi kyltin kanssa. Olisivat varmasti ottaneet kuvan kyltin kanssa jos olisivat huomanneet sellaisen.

      Ja kuten kuvasta näkyy kyltti on taitettu keskeltä kahtia aiemmin. Näin hän on kuljettanut sitä mukanaan kenenkään huomaamatta.

      Eli Anter EI ollut osoittamassa solidaarisuutta kenellekään. Muutaman minuutin piipahdus paikan päällä kerätäkseen huomiota itselleen netissä.

      Harmi juttu, joskus aiemmin hänen jutut on perustuneet faktoihin. Nyt jäi vain nettitrollaajan ja huijarin maine.

      https://www.facebook.com/anter.yasa/posts/10212848872592527

      • niinpää

        Ja kysytään Anterilta vielä miksi muutama arabi näpyttelisivät puhelimiaam kilpaa keskenään jos seuraisivat sinua? :)


    • En ollut Pridessa, en saanut kyytiä enkä mistään edullisia lippuja. Mentiin sit kaverin kanssa rannalle retkeilemään. Testattiin ostamaamme telttaa, oli kuuma kuin saunassa siellä teltassa kun pystytettiin se suoraan aurinkoon. Paloin myös selästä, kun en tajunnu levittää aurinovoidetta myös sinne. Olin sit selästä punanen ku liikennevalo =)

      Ei Prideen meneminen ole pakollista, jokainen tekee oman kiinnostuksensa mukaan.

      • joop0889

        Likaista touhua koko pride, sanon minä.


      • Neidilleasiaa
        joop0889 kirjoitti:

        Likaista touhua koko pride, sanon minä.

        Hieno juttu taas kerran hermanni... nostit kivikautisen keskustelun jälleen kerran pintaan.

        Plus ketään ei kiinnosta sun likaiset ja pervot fantasiat meistä homoseksuaaleista. Siitä puhe mistä puute.


    • Anonyymi

      Ihan tyhmä homma. Pois Suomesta tällainen. Pelkään noita ihmisiä ja irvokkuutta.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3880
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      596
      3644
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3632
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2291
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2255
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      322
      1972
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1776
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1443
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe