Rumat valkoiset heteromiehet

sismiehet

Hesarissa taannoin artikkeli jossa valotettiin feministien komiikkaa, ja kerrottiin kuinka feministikoomikko Raisa Omaheimo pilkkaa rumia ja naisettomia valkoisia heteromiehiä! :)

Raisa kertoo alapääjuttuja ja pilkkaa heteromiehiä, eikä hänen mielestään juuri muita tulekaan pilkata. Erityisesti Raisan pilkan kohteena kohteena ovat baarin rumimmat miehet, jotka saavat pakit jopa Raisalta itseltään. Te olette sellaisessa valta-asemassa kaikessa. Musta on ihanaa, että me voidaan yhdessä koko salillinen nauraa sille, miten tyhmillä reploilla miehet tulee iskemään meitä. :)

25

487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antifemakko

      Ruma mies ei voi koskaan olla niin ruma kuin ruma nainen. Femakot edustavat noita jälkimmäisiä.

    • rauhaa.ja.rakkautta

      Vanhat viisaudet loistavat vaikuttavan uhrimielen lomasta: ...älähtää, johon kalikka kalastaa.

    • Syökää perseenne.

    • ValkoinenPäälikkö

      Musta on ihanaa.En koskaan mene sänkyyn ruman valkoisen naisen kanssa

    • raisafan

      Kaikelle saa ja pitääkin nauraa. Raisa itsekin on huvittava. Nauretaan miehille, nauretaan naisille, nauretaan aviopareille, nauretaan sinkuille, nauretaan lihaville, nauretaan laihoille, nauretaan sovinisteille, nauretaan feministeille, nauretaan elämälle.

      • pyhät.asiat

        "Raisa Omaheimo kertoo alapääjuttuja ja pilkkaa heteromiehiä, eikä hänen mielestään juuri muita tulekaan pilkata"

        Ainakaan tämän mukaan Raisaa ei ollenkaan naurata feministien pilkkaaminen


    • traania

      Raisa on karsea persoonallisuushäiriöinen lehmä. Se väitti monta vuotta olevansa ammattikorkean lehtori. Eipä ollut. Nyt sillä kai on jonkinlainen opetuspesti. Sääliksi käy oppilaita, koska toi emakko vihaa kaikkia itseään kauniimpia ja hoikempia naisia. Paitsi tietty jos nämä ovat mielenterveysongelmaisia ja queerhenkisiä eivätkä tiedä, mikä niiden sukupuoli on.

      • ei.jatkoon

    • Niinpär493w

      Pikkujouluissamme oli miespuolinen stand up koomikko. Juhlaväessä enemmän naisia kuin miehiä. Saimme kuulla huulenheittoa pienirintaisista (täysin lauta) naisista, tyypillä oli kuulemma huulten sijaan hä oy huulet suussa ja päälle parit v "vitsiä", miten asian voi todeta ja miten se vaikutti. Parit vaimo vitsit päälle. Säälittää, että sen vaimokin on niin ruma, huumorintajuton, tilannetajuton ja tiukkapipo. Eroais miesparka.

      • Mies.ei.ymmärrä

        Pointti jäi epäselväksi.

        Yritätkö kertoa, että Raisa Omaheimon huumori on samanlaista eli tyhmää ja mautonta?

        Vai onko kertomuksesi tarkoitus esittää, että kun joku mieskoomikko (tai sellaiseksi itsensä kokeva) suoltaa mautonta ja tyhmää "huumoria" naisista, niin se jotenkin "oikeuttaa" Raisan tyhmyydet tai että ne ei olisikaan mauttomia ja tyhmiä?


    • noloo

      Eihän tuo nyt ole mitään siihen verrattuna kuinka paljon suomalaiset valkoiset feministinaiset saavat ulkonäköhaukkuja osakseen. On tosi noloa seurata esim. näiden erilaisten right wingereiden ja muiden patrioottien vlogeja ja muita tuotoksia kun keskeisin ja tärkein ongelma heille vaikuttaa olevan se jos nainen on ruma ja lihava.

      Meille on tulossa massiivisia ongelmia ja uhkia koko länsimaisen kulttuurin olemassaololle. Mutta näille kaiken fokus on se miltä nainen NÄYTTÄÄ. Että mikä on naaman näyttö ja elopaino. Että se on se kaiken a ja o.
      Tosi noloa.

      • yhtä.noloo

        Mikäs ero siinä on Raisaan ja muihin feministeihin? Ulkonäkö tuntuu olevan tärkeää heillekin. Kaikki kelpaa, kunhan ei vaan ole perinteisen naisellisen näköinen.

        Tatskat ja lävärit, sininen sänkitukka ja tukkijätkän vaatteet, niin jo kelpaa.


      • Eikelpaaei
        yhtä.noloo kirjoitti:

        Mikäs ero siinä on Raisaan ja muihin feministeihin? Ulkonäkö tuntuu olevan tärkeää heillekin. Kaikki kelpaa, kunhan ei vaan ole perinteisen naisellisen näköinen.

        Tatskat ja lävärit, sininen sänkitukka ja tukkijätkän vaatteet, niin jo kelpaa.

        Eipä feministeille kelpaa lihaksikas ja/tai urheilullinen nainen. Pitää olla läskiä, niin johan on itsenäinen nainen. Johtunee siitä, kun me salilla treenaavat osataan siitä ulkonäöstä muutenkin pitää huolta.


    • Ei ole flikka tajunnut, että mies saa, ja joidenkin mielestä jopa pitää, olla ruma.
      Sellainenkarski elämän kolhima mies on kyllä vhvasti karismaattisempi kuin elämää nähnyt nainen.

    • fobiini

      Kerro mitä et saa arvostella ja kerron kuka sinua hallitsee.

      Eli vain valkoisia heteromiehiä saa pilkata, muut ovat turvassa. Matut, seksuaalivähemmistöt ovat ottaneet vallan ja riekkuvat nyt epäsopivasti.
      Mitä feminismiä on haukkua miehiä? Tietysti tämä intersektionaalinen sekoilu on tällaista. Kaipaavat taas kunnolla nyrkin ja hellan väliin. Saaden välillä muslimimieheltään sharian mukaisia raippoja.

    • Huonoa.huumoria

      Kun huumorin kohdistaa yksinäisiin, epäsuosittuihin, köyhiin jne siitä tulee maassa makaavan potkimista. Potkijalle vaaratonta mutta moraalisesti vastenmielistä.

      Raisa Omaheimon huumorissa on sama säälittävä pohjavire kuin rasismissa. Naisensa jättämä köyhä amiksen käynyt osapäiväalkoholisti löytää jotain johon verrattuna voi sentään tuntea ylemmyyttä: en ole kuitenkaan mikään saatanan somali!

      Sairaalloisen lihava ja itsekuriin kykenemätön, ilmeisen syömishäiriöinen Raisa on löytänyt (omasta mielestään) jotain vielä alhaisempaa kuin hän itse: ihmissuhteen etsinnässä epäonnistuneen heteromiehen joka kaiken lisäksi ei täytä median ulkonäkökriteerejä. "On ne niin luusereita! Tappais ittensä. Ai mutta niinhän moni yksinäinen mies tekeekin. Ratkiriemukasta"

    • Prinsessoina

      Suomalainen juoppo tai mammanpoika ei oikein viehätä. Siksi otin arabin. Arabeista ei löydy alkoholisteja ja saan tuntea itseni prinsessaksi kun arabimies avaa mulle oven ja kantaa kauppakassit.

    • HaisevanLeveePerä

      Eipä kannata "kommentoida" näitä feministisiä RIVIKAAKATTAJIA !

    • jouMan

      Uusi pläjäys hesarilta : https://www.hs.fi/talous/art-2000005929312.html

      Yritin kommentoida. Sensuuriin iski. Olisin vain todennut sen, että suuri harha on ajatella VHM:stä yhtenä homogeenisenä joukkona joka saa paljon rahaa. On totta, että yhteiskunnan huipulla on prosentuaalisesti enemmän miehiä kuin naisia. Hyvinvoinnin keskikastissa on paljon naisia, mutta hyvinvoinnin panhanpohjimmaisena on miehiä.

      Eli siksi, että joillain VHM:llä menee lujaa, syrjjitään niitä VHM:ä joilla menee huonosti. Jos tämänlainen seksuaalisuuteen ja sukupuoleen perustuva feministinen sorto jatkuu, on nämä pohjasakassa elävät miehet entistä syrjäytyneempiä ja sairaampia. Ja siitä ei seuraa mitään hyvää.

      Eli : lopettakaa nyt se VHM:n näkeminen yhtenä homogeenisenä ryhmänä. VHM ei todellakaan ole etuoikeutettu seksuaalisuutensa tai ihonvärinsä vuoksi!

      Feminismi syyllistyy siihen samaan, mistä se syyttää muita : seksuaalisuuden ja sukupuolen peruteella tapahtuvaan syrjintään!

      (tänään soitti hesarin puhelinmyyjä. Punainen luuri-alas nappula, siinä on voimaa!)

      (ehkä tämä ajatus kuvastaa intersektioinaalista maskulismiä)

      • järjetöntä

        Feminismi on kyllä idioottien uskonto: uhraa oma rotusi, omat etusi/hyvinvointisi, oma sukusi ja anna se muille etnisyyksille poljettavaksi - he kyllä tekevät sen oikein mielellään kun kerran on annettu ihan "lupakin".
        Jos joku on ikinä ollut tyhmää niin omiin kenkiin paskantaminen - ja nykyään on muotia olla paitsi maanpetturi niin myös kulttuurinsa ja esi-isensä kovalla työllä rakennetun maan tuhoaja aatteen vuoksi.

        Ja mitä luulevat, että valkoiset, että saavat kiitokseksi lopulta annettuaan ilmaiseksi omansa ja lopulta joutuessaan vähemmistöön omissa maissaan? Oikeasti, kuinka vitun tyhmiä voivat feministit olla?


      • järjetöntä
        järjetöntä kirjoitti:

        Feminismi on kyllä idioottien uskonto: uhraa oma rotusi, omat etusi/hyvinvointisi, oma sukusi ja anna se muille etnisyyksille poljettavaksi - he kyllä tekevät sen oikein mielellään kun kerran on annettu ihan "lupakin".
        Jos joku on ikinä ollut tyhmää niin omiin kenkiin paskantaminen - ja nykyään on muotia olla paitsi maanpetturi niin myös kulttuurinsa ja esi-isensä kovalla työllä rakennetun maan tuhoaja aatteen vuoksi.

        Ja mitä luulevat, että valkoiset, että saavat kiitokseksi lopulta annettuaan ilmaiseksi omansa ja lopulta joutuessaan vähemmistöön omissa maissaan? Oikeasti, kuinka vitun tyhmiä voivat feministit olla?

        #VitunTypotSaatana


    • On aivan totta, että isäm maaliset persu PVL natsi Odinisti SKEne pellet ovat rumia ja haisevat vieläpä pahalle. Tunnen myötistä meidän munakkaiden puolesta. Vai onko natsi pellelöillä munia ollenkaan? Kaappi homoja tuntuvat nämä vars. PVL natsit olevan MOT.

      • kiva.kun.on.kaveri

        Huomaan, että tunnet heitä useita ja hyvin. Miten olet tutustunut?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe