Pro Pyhäjärvelle kuuluu kiitos!

kaupunkilaisen.kanta

Demokratian rauniolla jatkuvat uusien valtuutettujen toiveikas kaivuu-ja ennalistamistyö?
Tosiasioita ei voi määräänsä enemmän pimittää, ei vaikka olet enemmistöpuolueiden äänestäjä.
Vakaa kuntatalous kestää huonot ajat vain silloin, kun päätökset ovat tehty lain ja oikeuden mukaan, kun on huomioitu yhteisen tahtotilan gluu neuvotteluissa ja kun virkamiehet keskittyvät toteuttamaan heille luotettua virkaansa siten, ettei ykkösjuttunsa ole oma peppupaikka, eikä lähipiirin edut eikä varsinkaan suosion kalastelu "tahattomista" säädöistä.

Pro Pyhäjärven mukaan tulo Pyhäjärven kuntapolitiikkaan on herättänyt hiljaisemmankin "kaikkeen tyytyvän" veronmaksajan pohtimaan, miksi meillä mennään yhä vaan perinteisten puoluiden johdolla kehittämistyössä alaspäin ja naapurikunnat sen sijaan näyttävät virkoavan ihan silmissä.

Kun lähtee Pyhäjärveltä itään, länteen, etelään tahi pohjoiseen, niin katse tavoittaa uutta rakennustoimintaa. Buumi tuo isompia liikkeitä, on parempia taajamateitä, siistimpiä keskustan puisto-ja liikuntapaikkoja, hoidettuja kotitalouksien pihapiirejä, ihan oikeata elämää 99% nähtävillä olevissa kiinteistöissä.
Ihmiset myös hymyilevät, tervehtivät tuntematontakin ja leppoisa vuorovaikutus syntyy kassajonossa noin vain.
Pro Pyhäjärvi taisteli meidän veronmaksajien puolesta edelliset kahdeksan vuotta, ja uudet, nyt jo tuhansin kirosanoin haukutut valtuutetut jatkavat maltillisempaa eloa, kuitenkin siten, että myös ylenkehutut katsovat omat tekemisensä ja sanomisensa järjen ja kohtuuden mukaan.

On Pyhäjärven ja pyhäkkäiden tappio käyttää enemmistön rintamaa siihen, mitä ovat harjoittaneet edellisen kauden aikana.

133

1850

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • virsmurnstikki

      Enemmistön vallalla Pyhäsalmen keskustasta ajetaan 4 yrittäjää pois. PeeÄssä kun irtisanoi maksavat vuokralaiset, jotta saa tehtyä parkkipaikan... Miksi ei parkkipaikkaa saa tehtyä purettavan osuuspankin rakennuksen tilalle? Hähh???

    • ropakantaa

      Ihan ihtiään ropakantaa.

      • Kiitos.ja.kummarrus

        Alotus on kuten hautaan saatto puhe.


    • Paska.Porukkaa

      Proloinen alustaja puhuu paskaa. Proo on suurin Pyhäjärven tuhoaja. Onneksi pahimmat elämässään epäonnistuneet tippuivat valtuustosta.

    • Pyhäkäs

      Hautaan PROO joutuukin, Yhtä ja samaa Lässytystä!

    • Tyytyväinenmies

      Aloittajan viestiin liittyen. Hoidetut kotitalouksien pihapiirit eivät kuulu kunnan toimialaan. Jokainen hoitaa itse omat tiluksensa. Jos ne hoitamatta, se kertonee enemmän asujasta kuin kunnan toiminnasta, päätöksenteosta.
      Mitä itse työn kuin vapaa-ajan puolesta useissa naapurikunnissa käyn niin aivan samanlaisiin ongelmiin törmään - mm. hoitamattomat kadut, tiet, liikenneympyrät reikiä täynnä. Nuhjuisen näköisiä takapihoja romukasoineen.
      Mitä kaupoissa asioinut, aivan samanlaisia puhumattomia ja ilmeettömiä mutrusuita, toppapukuhemmoja siellä on kuin Pyhäjärvellä. Muutoinkin aivan samanlaisia ongelmia ja kansaa kuohuttavia asioita on julkisessa keskustelussa ja huoltoasemien baareissa kuin Pyhäjärvellä. Kestoaihe paikkakunnasta riippumatta on terveydenhuolto, sen toimimattomuus, vanhustenhuolto, kouluverkkojen supistaminen jne.
      Lisäksi kun eri pitäjien pääväyliä ajaa, yllättävän paljon on niitä erikoisliikkeitä joissa lappu luukulla - loppuunmyynti, kuin että tyhjiä liiketiloja myös löytyy.
      Että en tiedä, ei se elämä ole aidan takana sen vihreämpää.

      Mitä Pyhäjärveen tulee, meillä järvi jota voisi hyödyntää enemmän esim. retkeily-, virkistyskäytössä, meillä hyvät harrastusmahdollisuudet liikunnasta kulttuuriin, meillä hyvät kulkuyhteydet joka ilmansuuntaan, meillä ihan hyvä palvelutaso ja kaikkea ihmisen tarvitsemaa paikallisista liikkeistä saa jne.
      Ja on meillä myös sitä uudisrakentamista sekä -rakennusta ja lisää on tulossa.
      Toki uhkakuviakin on (mm. kaivoksen ehtyminen) mutta siksi juuri tarvittaisiin yhteistyötä, yhteistuumaisuutta, tukea jne. jotta korvaavia työpaikkoja, toimia saataisiin tilalle.
      En tiedä, ehkä se onni ja onnellisuus löytyy sieltä omien korvien välistä - mitä elämältään haluaa, mihin on tyytyväinen...

      • valittajat.ry-PRO

        Tämä avaus on vain jatkumoa yhden ja saman proon aikaisemmin kirjoittamille avauksille joissa tapojensa mukaan julistaa proota kieltäen kuuluvansa ko. ryhmään vaikka se paistaa niin läpi että menee jo myötähäpeän puolelle. Aina sama valitusvirsi maailmanloppu tulee keskustan, vasureiden jne. toimien takia proon ollessa tie totuus ja elämä. Avauksien lisäksi toistaa samaa mantraansa muissakin avauksissa aina vaippa vinossa maailmanloppua ennustaa kertoen sen aiheuttajat kuten muistaen aina kertoa kuinka pro on jeesuksen uusi tuleminen.

        Ja mitä eri ilmansuunnista löytyviin maan päällisiin paratiiseihin tulee missä aina paistaa aurinko siinä missä pyhäjärven yllä on ikuinen musta pilvi proolaisten kertomana.

        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706052200187101_u0.shtml

        Ainoa kunta naapurien joukossa joka ei ole täysin riippuvainen valtionavustuksista. Päinvastoin kuin kaikki naapurit pyhäjärvi on yksi niistä kunnista joka saajan sijaan joutuu maksumieheksi. Kas siinäpä proolaisille uusi valituksen aihe. Eroa selänteestä kun perusteltiin mm. sillä, että haapajärvi maksattaa menojaan pyhäjärvisillä. Jos ei proolaisilla sytyttänyt pyhäjärvellä pyyhkii jopa niin hyvin, että kuuluu marginaaliin eli kuntiin jotka maksavat muiden persaukisten kuntien menoja. Ei muuta kuin valitus vetämään ja eroa vaatimaan suomen valtiosta.


    • kaupunkilaisen.kanta

      Aloittaja tässä hei. Jos sillä mitään erityistä etua on, haittaa taitaa olla enemmään, olen keskustan jäsen, maksan jäsenmaksuni automaativeloituksella, Näin olen tehnyt n.40-vuotta. Hullunmyllytystä olen sietänyt jäsenmaksuni edestä, toivonut tuhannesti keskustan johdon, lähinnä kunnallisjärjestön, yrittävän edes muuttaa / painottaa erilailla paikallispolitiikkojensa edesottamuksia.
      Keskustan linjaa ajaa Pyhäsalmen kesk p.o-ja mehän olemme oppineet tuntemaan eräät henkilöt keskustan junttana..vai oletteko muka niin naiveja, että ette tunnista?
      Vaikeat ajat sen kun jatkuvat synkissä tunnelmissa, sillä maakuntavaltuustoon emme tule saamaan, emme kellokastamme, emmekä ketään muutakaan joka olisi selkeämmin kuntalaisten etujen ajaja..

      Siinäpä sitä on, puolueiden parhaasta alkaen alkaa kirjoittamaan uusi sävellaji, nyt se on köyhä en oo enkä kippee-renkutusrallia mollissa, ja proon virhettä viljellen-itkuvirttä falsettiin kohoavaa vanhojen akkojen ja ukkojen säestyksellä.

      • ONNEA.TYÖHÖN

        Muutos on tervetullut. Se antaa toivoa tulevasta. Uuden valtuuston aloittaessa toivomme yhteisten asioiden valmistelemista porukalla.
        :::: Valtuuston ja hallituksen yhteiset iltakoulut ovat joissakin kunnissa käytössä. Kokemukset niistä ovat enimmäkseen myönteisiä, mikä edellyttää tietenkin keskinäistä luottamusta ja luotettavuutta. Keskeneräisistä asioista ei sovi julistaa toreilla. Minä oikeassa ja muut väärässä asenne ei sovi tähän toimintamuotoon.
        :::: Pyhäjärvelläkin toivotaan, että päätöksenteko normalisoituu ja keskittyy asukkaiden todellisten asioiden hoitamiseen aikaisempaa enemmän . Onnea ja pitkämielisyyttä uudelle valtuustolle ja kykyä neuvotella ja sopia vaikeistakin asioista.


      • Uuttakohtimennään

        Kiitosta proolle julistetaan aloituksessa. No, ainakin proossa on tapahtunut kehitystä ja muutoksen mahdollisuutta, kun uusi valtuusto aloittaa työnsä. Toivotaan, että yhteistyö kehittyy entistä paremmaksi.


      • Yksivastaus

        =naapurikunnat näyttävät virkoavan silmissä= kirjoittaa aloittaja ja ihmettelee. miksi Pyhäjärvi ei kehity samaan tahtiin.
        ......Yksi syy, saattaa löytyä siltä suunnalta, että jo useamman vuoden ajan osa pyhäjärven päättäjistä on keskittynyt ajamaan yksityistä asiaa, ja unohtanut tärkeän yhteistyön kuntalaisten asioiden hoitamiseksi. Monet valitukset ja eripuran kylväminen alkaa tuottaa "tulosta".
        . ......Viime vuodet on eletty ja eletään edelleen sellaisia aikoja, että kehittyäkseen jokaisen yhteisön on kyettävä hoitamaan edustamansa yhteisön asioita yhteistyössä monien tahojen kanssa. Yhden asian liikkeet vain jarruttavat yleistä kehitystä. Tästä Pyhäjärvi alkaa olla oiva esimerkki. Valittamalla ja eriävillä mielipiteillä ei kehitetä mitään. Niillä pyritään turvaamaan vain yksityistä etuutta...... Isommatkin voimavarat hukkaantuvat tuonlaatuisessa touhuilussa. ... Eikä se pahinta. Ihmisten kyky nähdä realistisesti ja oikeassa mittasuhteessa katoaa. Vain se yksi asiaa on näkyvissä.
        ......Tuossa on paha jarru kehityksen ja innovaatioiden tiellä..... Uudistuneelta valtuustolta toivotaan kuntalaisia kunnioittavaa ja Pyhäjärven kehitystä ajattelevaa otetta ja yhteistyökykyä.


      • Odotellaan

        Missä viipyy Proon hymyilykampanja?


      • Kuulemanmukaan
        Odotellaan kirjoitti:

        Missä viipyy Proon hymyilykampanja?

        Uuskeskustavetoinen "enemmistö" on ollut viimeiset neljä ja puoli vuotta kaikenlaisen kehityksen jarruna ja tulppana.


      • tumputsuorina
        Kuulemanmukaan kirjoitti:

        Uuskeskustavetoinen "enemmistö" on ollut viimeiset neljä ja puoli vuotta kaikenlaisen kehityksen jarruna ja tulppana.

        Tärkein työ on ollut Pro Pyhäjärvi ry:n kannattajien teilaaminen, häpäiseminen ja mitätöinti.
        Mutta se on kaikilta pyhäjärvisiltä pois. On kaupungista muuttoa, on työttömyyttä,
        yritystoiminnan toimimuutta ja ajojahtia ja kaikenlaista panettelua salaa ja julkisesti.

        Tässä on tulos. Soteasiat hoitamatta. Suhteet hoitamatta. Täysin tärkein ja täsmäteko Pro Pyhäjärvi kannattajien mielipiteet ja esitykset enmmistöllä tyrmäten ja joka kerhossa, joka kylässä, joka savussa vain ja ainoastaan mustamaalata Pro Pyhäjärvi ry:n edustajia, joka syntyi aikoinaan taiteilija Matti Korhosen ja meillä vt:nä toimineen Veikko Tikkasen aloitteesta.(käytettiin varsinaisena asiantuntijana Kuhmosta, entinen Pyhäjärven poika)
        Pro= puolesta. Pro Pyhäjärvi= Pyhäjärven puolesta. Liike syntyi syystä, että Jukka Tikanmäki ja kumppanit, kuten Pentti Väisänen, Kimmo Sarkkinen, Paavo Leskinen, Kalevi Lehtomäki ym:t ajoivat Pyhäjärveä liitettäväksi Haapajärveen. ) Silloin pelastivat naapurikunnat Kärsämäki ja Reisjärvi.
        Kiitos heille- tai sitten ei. Paavo Leskisen pravuuri oli, että olisimme synnyttäneet Suomen suurimman kaupungin maineen (siis pinta-alaltaan). Mutta kun ei,
        mutta ehkä NYT???


      • Tedraikas_
        tumputsuorina kirjoitti:

        Tärkein työ on ollut Pro Pyhäjärvi ry:n kannattajien teilaaminen, häpäiseminen ja mitätöinti.
        Mutta se on kaikilta pyhäjärvisiltä pois. On kaupungista muuttoa, on työttömyyttä,
        yritystoiminnan toimimuutta ja ajojahtia ja kaikenlaista panettelua salaa ja julkisesti.

        Tässä on tulos. Soteasiat hoitamatta. Suhteet hoitamatta. Täysin tärkein ja täsmäteko Pro Pyhäjärvi kannattajien mielipiteet ja esitykset enmmistöllä tyrmäten ja joka kerhossa, joka kylässä, joka savussa vain ja ainoastaan mustamaalata Pro Pyhäjärvi ry:n edustajia, joka syntyi aikoinaan taiteilija Matti Korhosen ja meillä vt:nä toimineen Veikko Tikkasen aloitteesta.(käytettiin varsinaisena asiantuntijana Kuhmosta, entinen Pyhäjärven poika)
        Pro= puolesta. Pro Pyhäjärvi= Pyhäjärven puolesta. Liike syntyi syystä, että Jukka Tikanmäki ja kumppanit, kuten Pentti Väisänen, Kimmo Sarkkinen, Paavo Leskinen, Kalevi Lehtomäki ym:t ajoivat Pyhäjärveä liitettäväksi Haapajärveen. ) Silloin pelastivat naapurikunnat Kärsämäki ja Reisjärvi.
        Kiitos heille- tai sitten ei. Paavo Leskisen pravuuri oli, että olisimme synnyttäneet Suomen suurimman kaupungin maineen (siis pinta-alaltaan). Mutta kun ei,
        mutta ehkä NYT???

        Ei hirveästi tarvitse proolaisia teilata kun koko ajan ovat negatiivisessa mielessä eri medioissa esillä. Tämä sinun maanpäällinen jeesuksen uusi tuleminen eli pro mitä itsekkin edustat on yksi suuri vaikuttaja siinä, että pyhäjärven maine on maanlaajuisesti hyvin, hyvin heikko. Kuuluisa nimenomaan riitelystä ja valittamisesta ja kukahan mahtaa olla edellisten alulle paneva voima niin historiassa ja kuin huom. tulevaisuudessakin. Pyhäjärven puolesta sanotte mutta pelkkää vahinkoa olette tälle kaupungille aiheuttaneet ja koska valittaminen ja enemmistön demonisointi oman olemassaolon korostamiseksi on proolaisten kantava voima valittamisen parissa jatketaan. Ihan sama käsiteltävänä olevasta asiasta kun proot valittaa periaatteesta. Pääasia että ollaan päinvastaista mieltä kuin enemmistö. Ette te pyhäjärven asioita aja ettekä tule ajamaan koska teidän olemassaolo perustuu vain ja ainoastaan enemmistön vastustamiseen periaatteen vuoksi.
        Mikä naurettavinta itket päivästä toiseen kuinka proolaisia arvostellaan mitä et hyväksy mutta kieltojen jälkeen syyllistyt itse siihen minkä muilta kiellät nimeten jopa kohteesi joita mustamaalaat. Sellaisia te proolaiset olette puskista huutelevia rakkikoiria.

        No niin. Kerroppas taas kuinka enemmistö on tuhonnut pyhäjärven ja sen tulevaisuuden minkä jälkeen julistat proon pelastusta. Sitten tietenkin kerrot ettet kuulu edellisiin vaikka aamusta iltaan julistat pro-propagandaa sillä perinteisellä helvetti taivas asetelmalla.


      • Lööperin.Pojat
        Tedraikas_ kirjoitti:

        Ei hirveästi tarvitse proolaisia teilata kun koko ajan ovat negatiivisessa mielessä eri medioissa esillä. Tämä sinun maanpäällinen jeesuksen uusi tuleminen eli pro mitä itsekkin edustat on yksi suuri vaikuttaja siinä, että pyhäjärven maine on maanlaajuisesti hyvin, hyvin heikko. Kuuluisa nimenomaan riitelystä ja valittamisesta ja kukahan mahtaa olla edellisten alulle paneva voima niin historiassa ja kuin huom. tulevaisuudessakin. Pyhäjärven puolesta sanotte mutta pelkkää vahinkoa olette tälle kaupungille aiheuttaneet ja koska valittaminen ja enemmistön demonisointi oman olemassaolon korostamiseksi on proolaisten kantava voima valittamisen parissa jatketaan. Ihan sama käsiteltävänä olevasta asiasta kun proot valittaa periaatteesta. Pääasia että ollaan päinvastaista mieltä kuin enemmistö. Ette te pyhäjärven asioita aja ettekä tule ajamaan koska teidän olemassaolo perustuu vain ja ainoastaan enemmistön vastustamiseen periaatteen vuoksi.
        Mikä naurettavinta itket päivästä toiseen kuinka proolaisia arvostellaan mitä et hyväksy mutta kieltojen jälkeen syyllistyt itse siihen minkä muilta kiellät nimeten jopa kohteesi joita mustamaalaat. Sellaisia te proolaiset olette puskista huutelevia rakkikoiria.

        No niin. Kerroppas taas kuinka enemmistö on tuhonnut pyhäjärven ja sen tulevaisuuden minkä jälkeen julistat proon pelastusta. Sitten tietenkin kerrot ettet kuulu edellisiin vaikka aamusta iltaan julistat pro-propagandaa sillä perinteisellä helvetti taivas asetelmalla.

        Pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin, vai mitä?


      • IloistaKesääKaikille
        Odotellaan kirjoitti:

        Missä viipyy Proon hymyilykampanja?

        Oootellaan kaipaa hymyilykamppanjaa Proo-laisilta.
        Siispä hymyillään kun tavataan, tai edes tervehditään.
        Tämä naurettava kyräily on sitä ihtiään Pyhäjärviskepulaista, siinä kampanjassa on mukana , narutettuna demarit ja lähes koko valtuutettujen joukko .
        Valtaapitävillä on yhteinen vihollinen, jota haukutaan joka käänteessä. Herroilta ja rouvilta jää huomaamatta , että jotain "tarttis tehä" , että kehitys kulkisi eteenpäin. Laguna ei tullutkaan ja kaivos loppuu. Mitä nyt uudet valtuutetut, olette paljon vartijoina, teiltä odotetaan lähes ihmeitä.
        Toivoa sopii , että uusi hallintojohtaja olisi viisas ja lainkuuliainen mies ja uskaltaisi ajatella
        omilla aivoillaan. Nähtäväksi jää miten Pyhäjärven-kaupungin käy.


    • syssymmällä.selviää

      pisterivittelyissäsi on asiaa, arvailuja tosin ei tarvii tehdä, kun lukee kirjoituksesi kohtia mm. "Yksi syy, saattaa löytyä siltä suunnalta, että jo useamman vuoden ajan osa pyhäjärven päättäjistä on keskittynyt ajamaan yksityistä asiaa, ja unohtanut tärkeän yhteistyön kuntalaisten asioiden hoitamiseksi".
      Kas, kausi 2013-2017 kosahti tammikuusta 2013 alkaen yksityisasiaan, tikanmäen vaatimuksesta ajojahti vauhditettiin rinnevaaran nujertamiseksi.
      Ja jos se ei ole muuta kuin yksityistä asiaa,niin mikä sitten? Siihen ei tarvitse peitteeksi pyristellä päätöksentekijöiden pölhöilyissä puhua että kaikessa oli "kuntalaisten etu" ja asia.

      • Taassamalaulu

        Rinnevaara, rinnevaara, rinnevaaraa.


    • syssymmällä.selviää

      aivan, kun ovat hänet kompastuskivekseen ottaneet vapaaehtoisesti ja kaikessa ymmärryksessä..meinaan, kun hömelehtivät laillisen virkavapauden kaikkie työsyrjintärikkomuksineen..sellaista tekevät viisaat ts. eräät luulevat enemmän, kuin osaavat.

    • meneekökaaliin

      Oletko ollut ajojahdin uhrina??
      Jos olet viisas!!
      Teet juuri niinkuin Rinnevaara esittää lakimiehensä tukemana.
      Tee diili, että lähdet Tikanmäen, A Kaurasen P Leskisen ajojahdattamasta virasta sopimuksella.
      Kuka hurja ei tätä tekisi??
      Vain Pyhäjärven silloiset valtuuteut ja kaupunginhallituksen jiäsenet ovat tehneet pyhäjärvisille veronmaksajille yli miljoonan euron kuprun, koska silloinen kaupunginjohtaja ei ollut tehnyt mittään, siis ei mitään, sellaista virkarikosta, joka edellyttäisi kaupunginjohtajan ajojahdin pois virastaan. Eikä siinä vielä kaikki, tehdä tuhoa ja ajojahtia myös Heinolan kaupunkiin, minne Rinnevaara oli hakenut ja halunnut pois Pyhäjärveltä. Ja tuli valituksi.
      Mutta ei, ei annettu lähteä pois Pyhäjärveltä.
      OTL lähetti puoluepoliiittista panettelua Rinnevaaran mahdollisuuksita toimia Heinolassa..
      Miksi näin. Tavallisesti suurinpii rtein kehutaan, jos joku on hakeutumassa muualle, kun
      kemiat toimi. Mi9kä oli teon motiivi? Se minulle kertokaa!!

      • pehmenneellekaalille

        Kysymykseen ei saisi vastata kysymyksellä mutta kun olet tuota yhtä ja samaa levyä pyörittänyt eri avauksissa niiden aiheesta riippumatta kysynkin montako vuotta ajattelit vielä vainajia haudoista esille kaivaa? Onko todella aiheet noin vähissä pro-valituksien aiheiksi että yhtä ja samaa paskaa pitää jauhaa vuodesta toiseen? Itke nyt vaikka vaihtelun vuoksi selänteen perään odotellessa uuden valtuustokauden alkua jotta pääsette tekemään uusia valituksia jotka ovat teidän elämän sisältö ja elämää ylläpitävä voima.


      • Puuta.heinää

        Ei luottamuspulaan virkarikosta tarvita! Ja jos viranhaltija on tehnyt virkarikoksen, ei erottamiseen tarvita luottamuspulaa! Nämä pitäisi ensin yrittää erottaa toisistaan ja ymmärtää ennen kuin alkaa asiasta kirjoittelemaan!


    • voihirveetä

      Ei todellakaan kannata heittää " ruusuja sioille"

    • matruusia

      Heh, heko heko. Voi poika parat ja papparoiset sekä tyttö kullat ja mummoloiset. Jospa se syksy tuuli puhaltaa kuplat auki ja so what ja sitten se on siinä. Pyhäjärvi voi alottaa puhtaalt pöydält ja aidon rehellisesti.

    • kekokomea

      Miljoona.miljoona,miljoona ruusua!(voi laulaa myös "euroa") Siitä lienee kysymys, kun asia tulee tuon tuostakin esille.
      Onhan niitä muitakin menetyksiä. Mitä kerrottiin valtuustossa. Aikamoisia summia , kun vahingot yhteen lasketaan.

      • Mahtiperse

        ja prooloiset ovat vahingon tekijöitä.


    • 2017.Joulua.sinulle

      Miten sen nyt sanoisi kierrellen kaarrellen hiirikissa eli hallitus JT ja asiakumppanit viheliäisesti v.2013 pissasivat hölmöillen, hinnattomaan kermakannuun , mikä oli asianmukaisesti Liuskan hallituksen toimesta v. 2012 katettu (ts. laillinen virkavapaus).

      Voi hyvät veronmaksajat, silmään sahatut äänestäjät.
      Vatkaamalla emme pilatusta (ts. laillisesta virkavapausratkaisusta HO) kermasta saa millään konstilla voita kuntalaisten leivän päälle, hävikkiä tulee joka hetki heinäkuun loppuun saakka. Tosin kustannuksia syntyy senkin jälkeen, huhhah ja HUH?

      Äänikuningas JT:n voimannäytöstä ja valppaasta uutispimityksestä johtuen saimme sitkeän epäluottamushomeen, joka parhaillaankin leviää, sikiää, kasvaa ja kuittaantuu ilmeisemmin voitetuksi kannaksi syksyn käräjien, lukuisten ja vaikeiden, kautta.

      Eli loppua kohti menemme, kunnia palautetaan niille, joille se kuuluu, ja kunnia otetaan pois niiltä, joille se ei koskaan kuulunutkaan.

      Joulua vietettäneen eri tuvissa erilaisin miettein, kun Pyhäjärveä bakteerin lailla sortaneet ja kaameaan epäluottamukseen johtaneet henkilöt ja tapahtumat ovat oikeusviranomaisten taholta loppuun kuitatut.

      • ymmärrys.hoi

        Eräät eivät vieläkään näytä ymmärtävän mistä johtuu nämä ylimääräiset kustannukset! Vaikka virkavapauspäätös onkin todettu laittomaksi, ei sitä edulliseksi voi väittää kukaan normaali järjellä varustettu! Mikäli normaaliin tapaan olisi vain hyväksytty eroilmoitus, olisi kustannukset ollut tasan nolla euroa! Muuttamalla ero virkavapaudeksi SITOUDUTTIIN samalla kellonlyömällä maksamaan jossain vaiheessa Rinnevaaralle ylimääräinen 12 kk palkkaa vastaava johtajasopimuksen mukainen korvaus!


      • tämähänontotuus

        Höpö höpö höpö.
        Jos ja kun Tikanmäki Piippo ja kumppanit ja viimekädessä Asko Kaurasen hallitus toimi kuten toimi yhdessä virkaan valitun poikosen kanssa ja yhteistuumin ruvettiin simputtamaan ja syrjimään virkaansa palannutta kaupunginjohtajaa. Siinä hätäpäissään Kauranen luullen , että "muuta mahdollisuutta ei ole" kuin sopia rinnevaaran kanssa sellaisen sopimuksen, että voi pojat. Se on hinnakas. Parempi vaihtoehto olisi ollut antaa rinnevaaran hoitaa Pyhäjärvellä virkaansa , Uskon, että hänellä oli tarkoitus hakeutua pois, kuten esimerkki Heinola osoitti. Poliittista kaunaa oli kaiken aikaa.
        Tässä pojat iskivät kirveensä kiveen ja maksoivat veronmaksajien verotuloista miljoonaeuroa eri tavoin. Pois oli saatava "maksoi mitä maksoi". Olisi ollut arvokkaampaa antaa ihmisen itsensä hakeutua ja päästä pois. Niin hän yrittikin, mutta Pyhäjärven pojat /tytöt dissasivat hänen mahdollisuutensa.

        Yksi tapa olisi ollut tuoda asia valtuustoon luottamuspulaa esittäen, mutta eipä kannattanut Rinnevaaran asianajajansa kanssa odottaa sitä hetkeä.
        Se olisi ollut tyhmä ratkaisu päästää asia siihen pisteeseen. Pojat tarttuivat koukkuun, kun asianajaja esitti erosopimusta----- tällaista se on. Arvokas kädenpuristus. Oliko ihan kultainen, hyvät herrat?
        Että se maksoi ja tulee vieläkin maksamaan, se on toinen asia, kuka maksaa .


      • sietä.se.lähti
        tämähänontotuus kirjoitti:

        Höpö höpö höpö.
        Jos ja kun Tikanmäki Piippo ja kumppanit ja viimekädessä Asko Kaurasen hallitus toimi kuten toimi yhdessä virkaan valitun poikosen kanssa ja yhteistuumin ruvettiin simputtamaan ja syrjimään virkaansa palannutta kaupunginjohtajaa. Siinä hätäpäissään Kauranen luullen , että "muuta mahdollisuutta ei ole" kuin sopia rinnevaaran kanssa sellaisen sopimuksen, että voi pojat. Se on hinnakas. Parempi vaihtoehto olisi ollut antaa rinnevaaran hoitaa Pyhäjärvellä virkaansa , Uskon, että hänellä oli tarkoitus hakeutua pois, kuten esimerkki Heinola osoitti. Poliittista kaunaa oli kaiken aikaa.
        Tässä pojat iskivät kirveensä kiveen ja maksoivat veronmaksajien verotuloista miljoonaeuroa eri tavoin. Pois oli saatava "maksoi mitä maksoi". Olisi ollut arvokkaampaa antaa ihmisen itsensä hakeutua ja päästä pois. Niin hän yrittikin, mutta Pyhäjärven pojat /tytöt dissasivat hänen mahdollisuutensa.

        Yksi tapa olisi ollut tuoda asia valtuustoon luottamuspulaa esittäen, mutta eipä kannattanut Rinnevaaran asianajajansa kanssa odottaa sitä hetkeä.
        Se olisi ollut tyhmä ratkaisu päästää asia siihen pisteeseen. Pojat tarttuivat koukkuun, kun asianajaja esitti erosopimusta----- tällaista se on. Arvokas kädenpuristus. Oliko ihan kultainen, hyvät herrat?
        Että se maksoi ja tulee vieläkin maksamaan, se on toinen asia, kuka maksaa .

        Eroraha olisi jouduttu silti maksamaan (12kk palkka) vaikka olisi luottamuspulan takia erotettu! Se oli kuin kiveen hakattu tämä vuoden ylimääräinen palkka virkavapauspäätöksen (laillinen) jälkeen!


      • Jouluun.mennessä.kato
        sietä.se.lähti kirjoitti:

        Eroraha olisi jouduttu silti maksamaan (12kk palkka) vaikka olisi luottamuspulan takia erotettu! Se oli kuin kiveen hakattu tämä vuoden ylimääräinen palkka virkavapauspäätöksen (laillinen) jälkeen!

        Olet yksi seitsemästä tai yksi kahdeksasta koska noin sitkeästi puolustelet reisille lorahtanutta temppuanne.
        Tästäpä oivan rallin saa sanoitetuksi
        "Kun pyhäjärven kingi lähti ryykäämään,
        pyhäjärven aasit halus siivelle,
        eikä kukaan siinä kyselly että ketä pitäis kuulla,
        kuhan yhdes ollaan reilusti vaan.
        Puolesta matkaa kylymänhiki iski pintaan
        sillä kostoreissulle alko tulla liiasti hintaa,
        hura huhhahei pyhäjärven mailla ei oo nähty
        kokeneittein tyhmyyttä tyhmempää."


      • Vuodetvaihtuu

        Kaikki tämä keskustelu vain sen vuoksi, että kaupunginhallitus aikoinaan ei uskonut kaupunginjohtajan halua lähteä toiseen virkaan. Virkavaaus myönnettiin Pyhäjärven edun vastaisedsti. Mielessä oli muiden kuin asukkaiden etu. Kaikki edun saajat onkin jo nähty.


      • lakkaajäkättämästä
        sietä.se.lähti kirjoitti:

        Eroraha olisi jouduttu silti maksamaan (12kk palkka) vaikka olisi luottamuspulan takia erotettu! Se oli kuin kiveen hakattu tämä vuoden ylimääräinen palkka virkavapauspäätöksen (laillinen) jälkeen!

        Johtajasopimus se on nykyiselläkin, että revi siitä.


      • ei.samaa.virhettä
        lakkaajäkättämästä kirjoitti:

        Johtajasopimus se on nykyiselläkin, että revi siitä.

        Tottakai on, mutta voit olla rauhassa, jos eroaa itse, niin sitä paperia ei nussita vaan hyväksytään ero! Tuolloin ei tarvitse maksaa penniäkään korvauksia!!!!!


      • Kuulemanmukaan
        Vuodetvaihtuu kirjoitti:

        Kaikki tämä keskustelu vain sen vuoksi, että kaupunginhallitus aikoinaan ei uskonut kaupunginjohtajan halua lähteä toiseen virkaan. Virkavaaus myönnettiin Pyhäjärven edun vastaisedsti. Mielessä oli muiden kuin asukkaiden etu. Kaikki edun saajat onkin jo nähty.

        Hän olisi jäänytkin Heinolaan, mutta sitten alkoikin kirjelmöinti ja sähköpostien lähettely. Kaipuutako? Virkavapaushan oli kuulemma molemmin puolin yhteisymmärryksessä sovittu ja laillinen.


      • Ongellasaakalaa
        Kuulemanmukaan kirjoitti:

        Hän olisi jäänytkin Heinolaan, mutta sitten alkoikin kirjelmöinti ja sähköpostien lähettely. Kaipuutako? Virkavapaushan oli kuulemma molemmin puolin yhteisymmärryksessä sovittu ja laillinen.

        Kala kävi koukkuun.


    • 30vuottaputkessa

      jos eeva ei olisi...jne mutta aatami oli tyhmä. niin ovat samoja viisaus kasvoi omenapuussa, jonka hedelmää ei ollut viisasta syödä

    • viisaat.meni.vipuun

      Puolesta matkaa kylymänhiki iski pintaan
      sillä kostoreissulle alko tulla liiasti hintaa,
      hura huhhahei pyhäjärven mailla ei oo nähty
      kokeneittein tyhmyyttä tyhmempää."

      Tuollaista viisuilua voi kutsua ironiaksi, hiihii kaikista varotoimista huolimatta kokeneiden möhlimäksi "työtapaturma" - revittelyksi, on sanoitus kohdillaan.

    • valtuutettu1

      hyvä että pro Pyhäjärvi olemassa. Muuten koijarit käyttäisi sumeilematta yhteiset rahat omiin tarkoitusperiin!

      • Järkikunniaan

        ...mikäli Leppäharjun Raija ei eksy pahasti raiteiltaan??????????????????
        Pro on perustettu aikoinaan järjellä ja sydämellä.


    • madonluvut.nyt

      Kansanliike lähtee nousuun paskaojasta, jonne olette heidät survoneet ja siitäpä saattesamalla vastauksia hartaasti annetuille äänillenne.

    • sikkesummer

      Pyhäjärven eliitti ei ole välittänyt päätöksen teossa ollenkaan meitä työttömiä, paremminkuin pieneläkeläisiä. Retkillä veisataan ja vaahdotaan jo esilä ollutta henkilöä. Mietin, mikä on se perimmäinen syy että näin pitää toimia kuin joukkohysteriassa. Yksiselitys on ollut kun naama ei miellytä, mutta se on vain mututuntumaa. itse olen tullut siihen tulemaan että ei kuvioihin sovi asiat hallitseva, kielitaitoinen sekä talouslukemat ymmärtävä ja nopea älyinen tieto taito viisas hoksaava ihminen. Pitää saada naruja vetelevän päteä, mutta miten käynee jatkossa asiantuntijan avun puuttuessa.
      Toivottavaa on että Pyhäjärveä ei kenkätä eikä liitetä naapurikuntiin. haluaisin saada selvityksen mihin on uponnut kaivoksen tuomat veroeurot, mihin ne on käytetty kun mitään kongretiaa ei näin äkkiseltään pysty hahmottamaan? Se on muuten suuri summa henkilöitten veroeuroja ja päälle vielä yhteisöverotulot!

    • raha.kasvaa.korkoa

      Kävi miten kävi, mutta hyvä että meillä säilyy lentokenttä hamaan tulevaisuuteen.

      • EIVOIOLLATOTTAIKINÄ

        MIKÄ HELVETIN LENTOKENTTÄ, EIHÄN TUO OLE MIKÄÄN LENTOKENTTÄ.
        PELKKÄ SUOSTA RAIVATTU TIKANMÄEN HAMPAATON AJORATA. JENKEISSÄ TÄMÄ OLISI NAURETTU KROTIILIEN SYÖTTÖPAIKAKSI. KAUPUNGIN RAHOILLA SYÖTETTY " AVOSUOSIILO".
        TOIVOTTAVASTI UUSI VALTUUSTO YMMÄRTÄÄ MISSÄ LETOSSA KUNTA REPEILEE. FACEBOOKISSA KOLMEN MÖHÖMAHAN KUVAN KERA SELVIÄÄ MISSÄ MENNÄÄN. LUOJA KUN TIETÄISIVÄT MISSÄ TUO IHMEEN VAHVUUS LUURAA. NYT TULI PYHÄJÄRVEN ALASAJO LOPULLISESTI. UUSIKEPU SYÖTTI VIELÄ YHDEN RKP:TÄ EDUSTAVAN PIENEN SYÖTTÖSIAN KANSSA JONKUN USKONTOKUNTAA EDUSTAVAN HENKILÖN KANSSA AJAMAAN OMAA ETUAAN.
        ONKO TÄMÄ TOTTA?


    • neljävuotta

      Lukiessaan nopita edustuspaikkajakoja tuolta Pyhäjärven Sanomista. On pakko kysyä, valittiinko kyvykkäin. Yksi hyvä esimerkki on nämä naapurien hallinnoimat palvelut Pyhäjärvellä. Meidän varsinaiset ja varaedustajat antavat aihetta ajatteluun. Ei mahda mitään.

    • roskasakki.maksattaa

      Laguna-orkesteri jatkaa samoilla tuhlareilla ja täydensi muodollisesti edustamaansa yläkylän väkeä.

      • ilman.jarruja.eteenpäin

        Lehtikirjoituksen mukaan valinnat tehtiin YKSIMIELISESTI valtuuston kesken! Hyvät valinnat, NYT ETEENPÄIN!


      • aikanäyttää

        HahHaa- vai hyvin meni. Meni,miten meni, mutta näinhän se meni. Määrätyiltä osin ei voi kuin ihmetellä tehtyjä valintoja.


      • PyhäjärvinenÄänestäjä

        Laguna, eikö se ole "äänienkalastuskone" , vai mikä se on ?


    • bääbää

      Lagunaorkesteri savusaunan suojassa harjoitteli
      lagunaorkesteri pitkän aikaa meitä viihdytti

      Suurin apina oli solisti
      Se lauloi ja viidakkorumpuja kolisti
      Myös pienin tunsin rytmin luissaan
      Se mukana tanssi raitahousuissaan

      Se oli lagunaorkesteri savusaunan suojassa harjoitteli
      lagunaorkesteri pitkän aikaa meitä viihdytti

      Titta tamburiinia heilutti
      Puun oksalla itseään keinutti
      Laiha apina soitti kitaraa
      Ei tiennyt mitään muuta sen hauskempaa

      Se oli lagunaorkesteri savusaunan suojassa harjoitteli
      lagunaorkesteri hetken aikaa meitä viihdytti-

      -Lagunaorkesteri J.Tikanmäki

      (Apinaorkesteri J.Karjalainen)

      • maltilla

        Jollakin Juhannuksen vietto näyttää jo alkaneen!


      • juhannus.morkkis
        maltilla kirjoitti:

        Jollakin Juhannuksen vietto näyttää jo alkaneen!

        Taitaa tätä "Junnu Vainiota" vähän hävettää kun selvittyään lukee riimittelyänsä!


      • ikäpojat.pelaa
        juhannus.morkkis kirjoitti:

        Taitaa tätä "Junnu Vainiota" vähän hävettää kun selvittyään lukee riimittelyänsä!

        Ei varmalla hävetä, miksi muka? Hankemokasta tehty on jt-lagunaorkesterin oma riimitys, hän kun soittanut samoja levyjä vuosikymmeniä, niin johan luulisi täysjärkistä häiritsevän jo ihtiäänkin? pyhäjärviset eivät tosiaankaan loista älyllä, kun ehtymättömän hömpän kuninkaan perässä hullun kiilto silmissään luuhaavat.


    • onkomeillälahjuksia

      Katsoitteko 3-uutisia. Kaupunginjohtaja Peltoniemi oli ottanut lahjuksia joltakin yhtiöltä, joka oli hoitanut tälle samaiselle herralle hyvityksenä kaikenlaista
      "Nannaa".
      Kaksi ja puolivuotta vankeutta ja 188 000 euroa palautusta valtiolle saadusta hyödystä.
      Mitä hyödyn antajalle. En ole täysin siitä selvillä, koska uutiset olivat ja menivät, mutta sinnekin vankeutta ja muuta.

      Mitä meidän Mustaparran alueen viemäröintikustannusten synty. Tekninenjohtaja, joka oli jäävi hallinto-oikeuden mukaan selvittämään ko. alueen kustannuksia, koska oli itse ja läheiset saamassa tässä hyötyä. Taitaapi olla, että hyöty tälle alueelle oli lähes 45 000 euroa. Valtuusto oli aikoinaan tehnyt päätöksen ja nyt päätöstä ei noudatettu, joten kaupunkilaiset tulivat eriarvoiseen asemaan.. Hallinto-oikeus totesi, että tekninenjohtaja oli jäävi asian valmistelussa. Kaupunki maksoi suuren osuuden viemärin rakentamisesta.

      Mitä teki kaupunginhallitus HO:n päätöksen johdosta. Lähetti asian Osakeyhtiö Vesi ja energian hoitoon?
      Mikä on lopputulema? Kuka tietää, lähetettiinkö asianosaisille laskua, vai laastiinko se maton alle.
      Tässäpä on selvitettävää, kun seuraa tätä Peltoniemen tapausta.

      Vrt. asiaa tähän Espoon kaupunginjohtajan tapaukseen. Kaksi ja puolivuotta tuli ehdotonta, huomaa ehdotonta, lashjusten ottamisesta.

      • niet.banimaju

        Mitä 3-uutisia?


      • linssiinpissitty

        ...se oli tämä Vantaan kaupungin syöttö sellainen, joka laittoi rahat taskuun.


    • taisolla

      Tais olla muuten Vantaan kaupunginjohtaja Peltoniemi.

    • kaikkijoukollakuulemaan

      2-4.10. 2017 Ylivieska-Raahe käräjäoikeus ryhtyy tutkimaan Pyhäjärven kaupunginhallituksen ja yhden virkamiehen osallisuutta syyttäjän jättämään syytteeseen. Kihlakunnansyyttäjä on poliisitutkinnan perusteella todennut, että asia on annettava käräjäoikeuden tutkittavaksi.

    • russkatjaluteet

      Mitä pahaa pyhärviset ovat tehneet, kun meitä kiustaan prolosilla.

    • paljontietoa

      Tässä ketjussa on paljon asiaa. Kannattaa seurata .

    • kaupunkilaisen.kanta

      No niin on, ja uhkien , varoitusten sanojen toteutuminen alkoi muuttua lihaksi ja sitä myötä päätöksiksi.
      Selänne jää, mihin tilaan jääköön. Pieni mielenkiinnon vire (Selänne ppky) kuolinkouristuksiin jää ja pitääkin ilman muuta olla, onhan siellä terveyspuolen irtainta ja potilaiden tietoja, jotka eivät kuulu erossa jäädä ilman noin vaan, no miksi sitä nyt enää kutsuu, yhtymää elättämään?

      Reisjärvi Haapajärvi jäävät tynkämuodostelmaan, johon piirtyivät mahtavien miesten ja naisten yhteiset reissut, kokoukset, palaverit, virkakierrot, soppapotkuja ja kinasteluja sekä ne historialliset kuntien rajanvedot raameineen ja tuhrittuine suurkuvitelmineen.
      Taitelijavaltuutettu voikin maalata historiallisen taulun omin värein loppuun ja risti päälle.

      Selänne-farssissa kävi näköjään, kuin jatkosodassa, olisi pysytty omilla soppatykeillä varovaisemmin, eikä intouduttu herrojen hehkutuksen myötä tekemään enemmän kuin mitä "velvoite" vaati. Lopputulema on yhä ilmassa, pysymmekö itsenäisenä kuntana, pystymmekö maksamaan tämän "sodan sotakorvaukset" ja kehittymään Pyhäjärvenä elinvoimaiseksi kunnaksi?
      Vetovoimaisuutta meillä ei totisesti ole ollut eikä sitä ole saatu houkuttelevammaksi millään kehujien vippasveljeilyillä.

      Ei tule lääkäreitä, ei tule yritysgryndareita, ei tule Laguna-hiukkasetkaan, ei tullut entisen pojan Ladalla kummoista miniää eikä mersuvolvobemari -herroilla ole ollut tuomisinaan muuta, kuin kehittymistä haittaavia liittoutumia ja kulueräksi tuotuja vanhojen virsien veisaajia.

      Maanantain valtuusto 28.9.2017 toimi parhaan kykynsä mukaan pelastaakseen sen, mitä pelastettavissa paikallisesti oli, uutispommi on yhä räjähtämäisillään päättäjien syliin.

      Pro Pyhäjärvi oli jo kaksi vaalikautta sitten muodostanut parhaan tavan pitää omistamme ja omistuksistamme huolta, valitettavasti piti vaan vehdata eräiden "vanhoina oppikouluun istuneiden" kanssa lähes yhdeksän vuotta, ennen kuin kotiin tulon aika voidaan käynnistää.

      • sekotäti

        mitä proo on tehnyt muuta kuin kylvänyt riitaa sotkien kaiken mihin on koskenut. Järjetön täti olet järjettömine määrineen viestejä suolessa joissa haukut kaikki julistaen proota jonka suurin saavutus on sinun pudottaminen valtuustosta. Ilmapiiri parani heti jonka jälkeen sinä siirryit someen aukomaan ranteitasi purkaen katkeruuttasi kaikkien niskaan ja samaa toistat päivittäin joko kirjoittamalla vanhoihin avauksiin tai kirjoittamalla uusia avauksia joissa haukut kaikki ottaen kunnian asioista joilla sinulla eikä proolla ole mitään jakoa. Proot sähläsi itki potki huuti ja raivosi haukkuen naapurit kertoen heidän maksavan menonsa pyhäjärvisten varoilla ja kuinka se päättyi kerro? Et kerro kuinka proot nolasi itsensä käteen jäädessä nolla ja kun kepu hyppäasi puikkoihin ero esityslistalle tuli perjantaina ja valmista tuli maanantaina. Kolme päivää meni kepulla siihen missä proot eivät koskaan onnistuneet revi siitä.


      • erojamakseleva
        sekotäti kirjoitti:

        mitä proo on tehnyt muuta kuin kylvänyt riitaa sotkien kaiken mihin on koskenut. Järjetön täti olet järjettömine määrineen viestejä suolessa joissa haukut kaikki julistaen proota jonka suurin saavutus on sinun pudottaminen valtuustosta. Ilmapiiri parani heti jonka jälkeen sinä siirryit someen aukomaan ranteitasi purkaen katkeruuttasi kaikkien niskaan ja samaa toistat päivittäin joko kirjoittamalla vanhoihin avauksiin tai kirjoittamalla uusia avauksia joissa haukut kaikki ottaen kunnian asioista joilla sinulla eikä proolla ole mitään jakoa. Proot sähläsi itki potki huuti ja raivosi haukkuen naapurit kertoen heidän maksavan menonsa pyhäjärvisten varoilla ja kuinka se päättyi kerro? Et kerro kuinka proot nolasi itsensä käteen jäädessä nolla ja kun kepu hyppäasi puikkoihin ero esityslistalle tuli perjantaina ja valmista tuli maanantaina. Kolme päivää meni kepulla siihen missä proot eivät koskaan onnistuneet revi siitä.

        ei jäänyt nolla käteen tuli lasku tilintarkastuksista monta kymmentä tuhatta tyhjän takia. Jokohan ne proolaiset maksoi ne?


    • Tuho.perseet

      Pro Pyhäjärvi on tuhonnut kunnan maineen estäen näin kaiken kehityksen. Mikä yritys tänne tulisi, kun vastassa on isoperseisten akkojen valitusporukka. Näillä valituksilla Akat viivästyttävät asian etenemisen vuosiksi.

      • Ilman.muuta.näin

        Ilman Proota!


      • annetaanarvostusta

        niille joille se kuuluu, myös keskustan ja kaikkien ryhmittymien edustajille, jotka ovat
        kuntalaisten etuja yrittäneet ajaa kaikesta paskasta välittämättä.
        miten vaikeata on totuutta katsoa ja antaa arvoa proon tietämykselle nimim."Tuho.perseet"

        On noita päätöksentekijöitä tullut seurattua muutama valtuustokausi, kyllä
        proo ryhmittymä on ollut selänteekin suhteessa aivan oikeassa. Ymmärrän toki
        miksi itket ja proota syyttelet sinulla " kun muuta mahdollisuutta ei ole".

        Kyllä siellä valtuusnkokouksessa istui aikoinaan myös Kiiskilä ja antoi tulosvaroituksen
        selänteen tilasta.
        Kiitos kelkka kääntyi, liekkö myöhäistä aika sen näyttää.


      • tuho.perseet
        Ilman.muuta.näin kirjoitti:

        Ilman Proota!

        ihan perseestä tuo itselleen vastailu.


      • huolienpitäjät
        tuho.perseet kirjoitti:

        ihan perseestä tuo itselleen vastailu.

        Miestissiset isomasut siinä viisaampia naisia "hoitavat".


    • Pahasusihukkanen

      Arvostus ja kiitos Pro Pyhäjärven Taimi N, Laila M, Eeva A, Markku L, sekä Tyyne T vv 2009-2017 ajasta, te teitte sen, mitä pienenä ryhmänä, mutta "isona äänitorvena" pystyitte. Kiitos kuuluu myös Raija Lilja-P ja Seppo P, ryhdikästä ja poukkoilematonta linjaa piditte ohjenuorana; mm Selänne on kaikkea muuta kuin pop ja ettei henkilöä, ei edes kaupunginjohtajaa, saa kohdella läpikulkumiehenä. Mitä tekee nykyinen valtuustoryhmä lisänimellä kansanliike?, Ehkä onnistuvat pitämään arvostelukielen keskellä suuta ja omantuntonsa puhtaana, muuten hukka noukkii heidätkin pussiinsa.

      • selänneonRock

        Ja mitähän mahtoi olla nämä saavutukset joihin viittaat ja joista itseäsi mm. taas kiittelet? Jos et ole vielä huomannut proolaisten ainoat saavutukset jäi valittamiseen ja riidankylvämiseen niin pyhäjärven sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Vuosia seläneestä eroon yrititte päästä sen jäädessä myös yritysasteelle siinä missä keput toi esityksen erosta valtuuston esityslistalle perjantaina eron ollessa valmis maanantaina. Sen jälkeen nämä nollatuloksen proot ovat kirjoittaneet huvittavan lukuisia määriä avauksia joissa ottavat proolle kunnian siitä kun keput hoiti naurettavan helposti eron selänteestä mihin proolaiset eivät koskaan kyenneet.


      • selänneonRock kirjoitti:

        Ja mitähän mahtoi olla nämä saavutukset joihin viittaat ja joista itseäsi mm. taas kiittelet? Jos et ole vielä huomannut proolaisten ainoat saavutukset jäi valittamiseen ja riidankylvämiseen niin pyhäjärven sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Vuosia seläneestä eroon yrititte päästä sen jäädessä myös yritysasteelle siinä missä keput toi esityksen erosta valtuuston esityslistalle perjantaina eron ollessa valmis maanantaina. Sen jälkeen nämä nollatuloksen proot ovat kirjoittaneet huvittavan lukuisia määriä avauksia joissa ottavat proolle kunnian siitä kun keput hoiti naurettavan helposti eron selänteestä mihin proolaiset eivät koskaan kyenneet.

        "Kasvoi järki päähän opeteltiin alkeet elämään"Tottakai kepun enemmistöllä erottiin Selänteestä.Miksi kepu ei tuota valttikorttia aikaisemmin käyttänyt?Antoivat velan kasvaa kaikessa rauhassa!


      • propelipäälle
        tedraikas kirjoitti:

        "Kasvoi järki päähän opeteltiin alkeet elämään"Tottakai kepun enemmistöllä erottiin Selänteestä.Miksi kepu ei tuota valttikorttia aikaisemmin käyttänyt?Antoivat velan kasvaa kaikessa rauhassa!

        vielä kun sinä osaisit häipyä hevonkuuseen, niin ei valittamista.


      • näinhänseoli
        selänneonRock kirjoitti:

        Ja mitähän mahtoi olla nämä saavutukset joihin viittaat ja joista itseäsi mm. taas kiittelet? Jos et ole vielä huomannut proolaisten ainoat saavutukset jäi valittamiseen ja riidankylvämiseen niin pyhäjärven sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Vuosia seläneestä eroon yrititte päästä sen jäädessä myös yritysasteelle siinä missä keput toi esityksen erosta valtuuston esityslistalle perjantaina eron ollessa valmis maanantaina. Sen jälkeen nämä nollatuloksen proot ovat kirjoittaneet huvittavan lukuisia määriä avauksia joissa ottavat proolle kunnian siitä kun keput hoiti naurettavan helposti eron selänteestä mihin proolaiset eivät koskaan kyenneet.

        Korjattava on, että keskustan nuoret valtuutetut olivat AINA samaa mieltä kuin esim. pro Pyhäjärvi valtuutetut, kun ehdotusta väsättiin, että Selänne kuntayhtymästä on taloudellsista syistä erottava. Valtuuston kokousta pyysi suuri joukko valtuutettuja, mutta ns."uusikeskusta" ja vanhavasurit jademarit yhteispelillä sen AINA torpedoivat. Valtuuston puheenjohtajana toimi Kimmo Sarkkinen, joka ei edesauttanut asian eteenpäin vientiä.
        Valtuutetuista kuuluivat pron lisäksi: Päivärinnan Pekka, Tammelan Dennis, Kyllösen Henkka,
        Puron Marja, Leskisen Jorma , Leppäharju Raija, joitakin mainitakseni. Siihen viisi proon valtuutettua sekä muutama varavaltuutettu.


      • eivaannäin
        näinhänseoli kirjoitti:

        Korjattava on, että keskustan nuoret valtuutetut olivat AINA samaa mieltä kuin esim. pro Pyhäjärvi valtuutetut, kun ehdotusta väsättiin, että Selänne kuntayhtymästä on taloudellsista syistä erottava. Valtuuston kokousta pyysi suuri joukko valtuutettuja, mutta ns."uusikeskusta" ja vanhavasurit jademarit yhteispelillä sen AINA torpedoivat. Valtuuston puheenjohtajana toimi Kimmo Sarkkinen, joka ei edesauttanut asian eteenpäin vientiä.
        Valtuutetuista kuuluivat pron lisäksi: Päivärinnan Pekka, Tammelan Dennis, Kyllösen Henkka,
        Puron Marja, Leskisen Jorma , Leppäharju Raija, joitakin mainitakseni. Siihen viisi proon valtuutettua sekä muutama varavaltuutettu.

        Korjattava on, että syytät edelleen yksittäisiä ihmisiä sekä poliittisia ryhmiä siitä, että PROON ESITYS EROSTA OLI LAKIEN VASTAINEN mikä oli se syy esityksen kumoamiselle ei edellämainitut joiden perään itket vielä tänäkin päivänä kuten tulevinakin. Sama lakipykälä myös esitettiin esityksen kumoamisen yhteydessä sen perusteina mutta sinä sen kiellät edelleen ja tulet kieltämään siitäkin huolimatta että maanantaina hyväksytyn eropäätöksen yhteydessä erikseen korostettiin kuinka ero tuli mahdolliseksi vasta viime kuun (heinäkuu 2017) alkupäivinä sote-uudistuksen siirtymisen seurauksena.

        Edellä faktoja joista osaa sinulle on kuluneen vuoden aikana kerrotu satoja kertoja sinun aina kieltäessä faktat jatkaen edelleen ihmisten ja poliittisten ryhmien syyttelyä siitä, etteivät he hyväksyneet proolaisten LAKIEN VASTAISTA esitystä koska sen hyväksyessään valtioneuvosto olisi välittömästi kumonnut LAKIEN VASTAISEN päätöksen mikäli siihen olisi päädytty.

        Pelottava ihminen olet yksinkertaisuudessasi. Vielä pelottavampaa oli se, että niin moni lähti LAKIEN VASTAISEEN toimintaan mukaan vaikka jokaiselle heistä kerrottiin em.


      • propelipäälle kirjoitti:

        vielä kun sinä osaisit häipyä hevonkuuseen, niin ei valittamista.

        SAMAT SANAT SINUSTA,maailma huokaisisi helpotuksesta!!!!


      • viihdyttäviäolette
        tedraikas kirjoitti:

        SAMAT SANAT SINUSTA,maailma huokaisisi helpotuksesta!!!!

        Oletko todellakin sitä mieltä? Hauskoja te proot olette hajoatte ihan totaalisesti kun teille vastaa kopioimalla viestejä jotka ovat proolaisten kirjoittamia heh heh.


    • huolestunut.rp

      Voi zeejus, mikä ilmiömäinen saman toistaja iskee jälleen; ". Vuosia seläneestä eroon yrititte päästä sen jäädessä myös yritysasteelle siinä missä keput toi esityksen erosta valtuuston esityslistalle perjantaina eron ollessa valmis maanantaina. "

      Hohhoijaa, jaksaa jaksaa..älä missään tapauksessa UNOHDA toistaa hokemaasi.
      Siitähän tulee kuolematon hyvää vauhtia.

      • KEPU.SEN.TEKI

        Heh heh..on äärettömän hauskaa kuinka paitsi kyttäät nettiä herkeämättä puhuen toistamisesta viestin jälkeen missä yksi ja sama propelipää taas ihmettelee miksi ei erottu aikaisemmin vaikka ne syyt on hänelle kerrottu sata kertaa mikä myös esityslistalla kerrottiin minkä itse tänne linkitti eikä vieläkään poloinen tajua...Erittäin hauskoja olette käsittämättömä tyhmiä mutta hauskoja.

        Ai niin meinasin unohtaa..Propelipäät yritti vuosia saada aikaiseksi eron selänteestä syyttäen haapajärvisten maksavan menojaan pyhäjärvisillä vaatien erityistilintarkastusta lopputuloksessa mikä on jo kuolematon. KAIKKI proolaisten harhat osoitettiin perättömiksi ja erostakin tuli pro eli toteutumatta jäi sitten.....sitten kuolematon kepu astui vuoroon tuoden esityslistalle esityksen perjantaina ja maanantaina ero oli valmis mitä proot yritti vuosia siinä epäonnistuen kuten kaikessa muussakin mihin koskevat. Maanantaina kepu katsoi kättensä jälkiä ja hyviksi ne havaitsi. Ero jota proot yritti vuosia oli valmis johon kepuilla meni..hetkinen miten se menikään...Perjantaina valtuuston esityslistalle esitys erosta ja maanantaina ero oli valmis.

        Huutakaa proot itkekää proot ei auta - Perjantaina esitys erosta valtuuston kokouksen esityslistalle ja maanantaina ero oli jo valmis mitä proot yritti vuosia surkeasti epäonnistuen.

        KUOLEMATON KEPU kuollut ja kuopattu pro


    • periaate

      Proon työväenliike vastustaa eroa kun kepu sitä ehdotti.

    • Levy.jumittaa

      Tähän taas " Perjantaina esitys erosta valtuuston kokouksen esityslistalle ja maanantaina ero oli jo valmis mitä proot yritti vuosia surkeasti epäonnistuen. "

      On näköjään kovasti kilven kiillotus tarpeen, ryvettynyt kokonainen vaalikausien ketju uuskepulaisten säätäessä selännettä ja häätäessä rinnevaaraa sekä mättäessä proon valtuutettuja "turpiin" vastahankaisuudellaan.

      Noh, yksi toinen esittely ja perään käsittely tulee (ehkä keskiviikkona) eräässä lähikuussa tuomarin tuomiolauselma ja maanantaina on joidenkin kausi ohitse, ellei jo heti torstaina samalla linttuulla. Voi itkua, voi parkua, iso hyvä onkin ---Juttu on hyvin valmisteltu, enpä haluaisi olla kahdeksikossa en. Enkä ole, eikä ole proon edustajat.

      • voiPROitkuavoiPROparkua

        Siihen nähden miten raskaasti pro on kyntänyt pohjamudissa säälistä lähes toivon että jokin nuhde tulee käräjiltä joista proot ovat kirjoittaneet vuoden päivät päivittäin soitellen toimittajien perään että hei, täällä meillä pyhäjärvellä on proolaisten vihaamia ihmisiä voisitteko te tehdä heistä mustamaalavan tv-jutun?

        Tähän taas " Perjantaina esitys erosta valtuuston kokouksen esityslistalle ja maanantaina ero oli jo valmis mitä proot yritti vuosia surkeasti epäonnistuen. "

        En minäkään kehtaisi ääneen tunnustaa kannattavani proota luusereita jokainen.

        Tähän taas " Perjantaina esitys erosta valtuuston kokouksen esityslistalle ja maanantaina ero oli jo valmis mitä proot yritti vuosia surkeasti epäonnistuen. "


      • uusijankirous
        voiPROitkuavoiPROparkua kirjoitti:

        Siihen nähden miten raskaasti pro on kyntänyt pohjamudissa säälistä lähes toivon että jokin nuhde tulee käräjiltä joista proot ovat kirjoittaneet vuoden päivät päivittäin soitellen toimittajien perään että hei, täällä meillä pyhäjärvellä on proolaisten vihaamia ihmisiä voisitteko te tehdä heistä mustamaalavan tv-jutun?

        Tähän taas " Perjantaina esitys erosta valtuuston kokouksen esityslistalle ja maanantaina ero oli jo valmis mitä proot yritti vuosia surkeasti epäonnistuen. "

        En minäkään kehtaisi ääneen tunnustaa kannattavani proota luusereita jokainen.

        Tähän taas " Perjantaina esitys erosta valtuuston kokouksen esityslistalle ja maanantaina ero oli jo valmis mitä proot yritti vuosia surkeasti epäonnistuen. "

        Onko sulla kaikki muumit kanootissa? Taitaa olla matot rutussa vintillä? Mihin pyrit tuolla jonninjoutavaksi taipuvalla jankutuksellasi? Eihän sinua voi muuksi kuin trolliksi kutsua . Jos ylläpito vähänkin välittäisi ilmoitukesta, niin nyt olisi sen paikka, ja illan mittaan lisää huomenna jatkuen, ja taas, ja taas..


      • otinoppiaproolta
        uusijankirous kirjoitti:

        Onko sulla kaikki muumit kanootissa? Taitaa olla matot rutussa vintillä? Mihin pyrit tuolla jonninjoutavaksi taipuvalla jankutuksellasi? Eihän sinua voi muuksi kuin trolliksi kutsua . Jos ylläpito vähänkin välittäisi ilmoitukesta, niin nyt olisi sen paikka, ja illan mittaan lisää huomenna jatkuen, ja taas, ja taas..

        Tähän taas " Perjantaina esitys erosta valtuuston kokouksen esityslistalle ja maanantaina ero oli jo valmis mitä proot yritti vuosia surkeasti epäonnistuen. "

        On näköjään kovasti PRO kilven kiillotus tarpeen, ryvettynyt kokonainen vaalikausien ketju uuskepuja haapajärveä selännettä sättiessä ja hätäillessessä ero selänteestä nololla lopputuloksella sekä mättäessä uuskepun valtuutettuja "turpiin" vastahankaisuudellaan.

        Tähän taas " Perjantaina esitys erosta valtuuston kokouksen esityslistalle ja maanantaina ero oli jo valmis mitä proot yritti vuosia surkeasti epäonnistuen. "


      • Muumit.on.laaksossa
        uusijankirous kirjoitti:

        Onko sulla kaikki muumit kanootissa? Taitaa olla matot rutussa vintillä? Mihin pyrit tuolla jonninjoutavaksi taipuvalla jankutuksellasi? Eihän sinua voi muuksi kuin trolliksi kutsua . Jos ylläpito vähänkin välittäisi ilmoitukesta, niin nyt olisi sen paikka, ja illan mittaan lisää huomenna jatkuen, ja taas, ja taas..

        "Onko sulla kaikki muumit kanootissa?"!

        Ei saatana! Mistä näitä tulee?


      • samastakarsinastakuinsin
        Muumit.on.laaksossa kirjoitti:

        "Onko sulla kaikki muumit kanootissa?"!

        Ei saatana! Mistä näitä tulee?

        "Mistä näitä tulee?" = osoitteesta pyhäjärven pro.

        Mutta eikös ole kuitenkin hienoa kuinka sait suljetulle osastolle tietokoneen aikasi kuluksi sikapoika? Helppo huudella tuulta paskaa syyntakeettomana kun olet jo lukkojen takana vai mitä?


    • kaupunkilaisen.kanta

      Demokratian rauniolla jatkuvat uusien valtuutettujen toiveikas kaivuu-ja ennalistamistyö?
      Tosiasioita ei voi määräänsä enemmän pimittää, ei vaikka olet enemmistöpuolueiden äänestäjä.
      Vakaa kuntatalous kestää huonot ajat vain silloin, kun päätökset ovat tehty lain ja oikeuden mukaan, kun on huomioitu yhteisen tahtotilan gluu neuvotteluissa ja kun virkamiehet keskittyvät toteuttamaan heille luotettua virkaansa siten, ettei ykkösjuttunsa ole oma peppupaikka, eikä lähipiirin edut eikä varsinkaan suosion kalastelu "tahattomista" säädöistä.

      Pro Pyhäjärven mukaan tulo Pyhäjärven kuntapolitiikkaan on herättänyt hiljaisemmankin "kaikkeen tyytyvän" veronmaksajan pohtimaan, miksi meillä mennään yhä vaan perinteisten puoluiden johdolla kehittämistyössä alaspäin ja naapurikunnat sen sijaan näyttävät virkoavan ihan silmissä.

      Kun lähtee Pyhäjärveltä itään, länteen, etelään tahi pohjoiseen, niin katse tavoittaa uutta rakennustoimintaa. Buumi tuo isompia liikkeitä, on parempia taajamateitä, siistimpiä keskustan puisto-ja liikuntapaikkoja, hoidettuja kotitalouksien pihapiirejä, ihan oikeata elämää 99% nähtävillä olevissa kiinteistöissä.
      Ihmiset myös hymyilevät, tervehtivät tuntematontakin ja leppoisa vuorovaikutus syntyy kassajonossa noin vain.
      Pro Pyhäjärvi taisteli meidän veronmaksajien puolesta edelliset kahdeksan vuotta, ja uudet, nyt jo tuhansin kirosanoin haukutut valtuutetut jatkavat maltillisempaa eloa, kuitenkin siten, että myös ylenkehutut katsovat omat tekemisensä ja sanomisensa järjen ja kohtuuden mukaan.

      On Pyhäjärven ja pyhäkkäiden tappio käyttää enemmistön rintamaa siihen, mitä ovat harjoittaneet edellisen kauden aikana.

      • nettikytälle

        Lue viestisi ja mieti mikä on se syy että proota halveksitaan koska sinä kirjoitat edellisen kaltaisia viestejä aamusta iltaan suolessa? Taas jälleen kerran viesti jonka sisältö on aina vakio sinun ollessa kyseessä. Kaikki muut ovat helvetin sarvipäitä proolaisten ollessa taivaan enkelit vaikka se tätilauma ei ole saanut mitään muuta kuin vahinkoa aikaiseksi sinun jatkaessa sitä samaa riidankylvöä mistä proot tunnetaan jopa kuntarajojen ulkopuolella.

        Nonniin tätihyvä. Hauku ihan vapaasti kuten aina ennenkin teet ja muista eritoten korostaa ettet ole proolainen vaikka saat raivarit jokaisesta viestistä joissa sinua arvostellaan siitä, kuinka sinä proota julistat kuin uskostaan sekaisin kuin seinäkello oleva lahkolainen. No niin kiellä taas kuinka et ole proo vaikka kirjoitit taas ylistyspuheen proon puolesta vaikka tipuit jo valtuustosta syystä mikä on ilmeinen kuin lukee edes yhden viestisi. Yleensä se riittääkin koska olet hokenut samaa jo vuosia ja tulet hokemaan pakkomielteiden riivaama.

        Itke potki ja huuda senhän sinä osaat ja sitten toista sama minkä edellä taas toistit.


      • Taattua.paskaa

        Näistä naapurikunnista Pyhäjärvellä on muuten rakennettu YLIVOIMAISESTI eniten! Aika laadukas kirjoitus, taidat olla niitä!


      • hullujakaikk
        Taattua.paskaa kirjoitti:

        Näistä naapurikunnista Pyhäjärvellä on muuten rakennettu YLIVOIMAISESTI eniten! Aika laadukas kirjoitus, taidat olla niitä!

        hauska täti proot valitti terveyskeskuksen rakentamisestakin ja nyt poraa kun naapureissa rakennetaan eikä täällä nyyh...heh heh.

        Pörssipelurit ne naapureissa rakentaa pääasiassa uusia hoivakoteja kun isot ikäluokat kohta kaatuu sänkyyn mikä tuo hyvät tilit sijoittajille kunhan ensin vallataan suomenkin markkinat. Jokos se tontti on yksityiselle hoivakodille valittu naapureissa alkaa jo olla valmista.

        Ja sitten itse asiaan. Mikä sinun diagnoosisi on mistä olet päästä eläkkeellä kun aina yhtä kivuttomasti vaihdat sivupersoonasta toiseen julistaen proota seuraavassa hetkessä hyökäten heitä vastaan? Yhtenä esimerkkinä oma lemppari on se, missä eri nimimerkkien välityksellä tappelet itsesi kanssa.


      • twiiuu
        hullujakaikk kirjoitti:

        hauska täti proot valitti terveyskeskuksen rakentamisestakin ja nyt poraa kun naapureissa rakennetaan eikä täällä nyyh...heh heh.

        Pörssipelurit ne naapureissa rakentaa pääasiassa uusia hoivakoteja kun isot ikäluokat kohta kaatuu sänkyyn mikä tuo hyvät tilit sijoittajille kunhan ensin vallataan suomenkin markkinat. Jokos se tontti on yksityiselle hoivakodille valittu naapureissa alkaa jo olla valmista.

        Ja sitten itse asiaan. Mikä sinun diagnoosisi on mistä olet päästä eläkkeellä kun aina yhtä kivuttomasti vaihdat sivupersoonasta toiseen julistaen proota seuraavassa hetkessä hyökäten heitä vastaan? Yhtenä esimerkkinä oma lemppari on se, missä eri nimimerkkien välityksellä tappelet itsesi kanssa.

        omien joukossa on tämä yksi protätikin käy tasaisin väliajoin kehumassa ja kiittelemässä viestin kirjoittajaa joka oli hän itse


      • tsaarenkesät
        hullujakaikk kirjoitti:

        hauska täti proot valitti terveyskeskuksen rakentamisestakin ja nyt poraa kun naapureissa rakennetaan eikä täällä nyyh...heh heh.

        Pörssipelurit ne naapureissa rakentaa pääasiassa uusia hoivakoteja kun isot ikäluokat kohta kaatuu sänkyyn mikä tuo hyvät tilit sijoittajille kunhan ensin vallataan suomenkin markkinat. Jokos se tontti on yksityiselle hoivakodille valittu naapureissa alkaa jo olla valmista.

        Ja sitten itse asiaan. Mikä sinun diagnoosisi on mistä olet päästä eläkkeellä kun aina yhtä kivuttomasti vaihdat sivupersoonasta toiseen julistaen proota seuraavassa hetkessä hyökäten heitä vastaan? Yhtenä esimerkkinä oma lemppari on se, missä eri nimimerkkien välityksellä tappelet itsesi kanssa.

        Lähes päivittäin käy haukkumassa jäähallit ja kaikki rakentamiset millä on kunta konkurssiin ajettu ja sitten itkee kun ei rakenneta? Joka päivä saa eri tahot yleensä kaikki päivän mittaan syyt niskoilleen miksi pyhäjärven talous sukeltaa. Yhdessä hetkessä kriisin aiheuttaja on haapajärvi, sitten selänne jonka jälkeen kaikki puolueet ja pro on pelastus vaikka edelliset eivät ole muuta aikaiseksi saaneet kuin valituksia kaikesta.


    • muumimammalle

      Pyhäjärvellä, hmmm on pykätty kaksi asuinkiinteistöä seisoksimaan messevällä kaupungin isien myötähyyryllä, olikos hullujen lupausten nimet torinkulma ja mikämikä uimahallin takapihalle.

    • kukko.ja.kana

      vai on ne pyhäjärven ukot äityneet tappelemaan akkain kanssa, no vot, ei rääväsuista miehiksi ookkaan, ei mihkään savottaan.

    • jälkikirjoitus

      Olisi mielenkiintoista tietää, keitä kepu on valjastanut tänne kirjoittamaan. Aina syyllisenä proo, tekipä valtuusto hyvää tai pahaa päätöksineen. Se on PROO, ennen ja nyt.
      Keskustapuolue, vasemmiston ja demarien tukemana tekee/on tehnyt kaikki päätökset. Että laittakaapa mieleenne.

      Viime maanantaina tuli yksimielinen päätös, että Selänne kuntayhtymästä erotaan. Mitenkäs tämä on proon syytä?

      En ymmärrä. Laittakaapa nuo juoksupoikanne järjestykseen,. Vai onko tarkoitus, että nämä kaverit menettävät järkensä ja sairastuvat mieleltään. Tai ovat jo sairastuneet.

      Eivät näytä ymmärtävän muuta kuin, että proo sitä, proo tätä. Olipa asia mikä tahansa.

      Vai onko tarkoituksenne hämätä tätä Selänne eroamista, etteivät sankat äänestäjäjoukot olisi nyt ihmeissään, että"mitenkäs tässä nyt kävi".

      Äänestettiin kaveri valtuustoon, että Selänne on ja pysyy ja nyt KAVERI petti äänestäjänsä. Äänesti, että Selänne kuntayhtymästä erotaan.

      Että olisi aika puhdistaa tämäkin ketju tästä sairaalloisesta kirjoittelusta. Ja vähältä pitää, ettei joku hullu lähde nimittelemään kirjoittajia nimeltämainiten tietämättä, kuka kirjoituksen on kirjoittanut.

      Toivoa sopii, että kirjoittaja antaa nimet tänne kenestä on kyse, niin päästään keskustelemaan henkilökohtaisesti kirjoituksistasi tätä/näitä henkilöitä kohtaan.


      Jälkikirjoitus:
      Ihan Suomen Lain mukaan kuntalaisten valitsema valtuusto olisi voinut ottaa selvitettäväkseen, olisiko Selänne kuntayhtymästä erottava, koska kustannukset veronmaksajille tuottavat ennennäkemätöntä hallaa kaupungin talouteen.
      Asia oli esillä kahdeksan vuotta, mutta ei herättänyt päättäjiä. (keskustaa,vasemmistoa,demareita). Nyt kerrotaan, että LAIN MUKAAN ei ole voitu erota. Ei olisiollut ainakaan Perustulain vastaista ryhtyä laskemaan ja selvittää tilanne, että palvelut olisi hoidettu toisin. Järjen käyttö olisi ollut sallittua!! Ei riittänyt järjen juoksu niin pitkälle. Syynä oli vain ja ainoastaan, ehdotus oli torpattava, maksoi mitä maksoi.
      Nyt ovat housut kintuissa!!
      Viekääpä nyt päätöksennen maaliin niin, että- Pyhäjärvi säilyy ja palvelut pelaa!! Kaikesta huolimatta.

    • perusturvaa

      Edelliseen kirjoitukseen lisäyksenä. Kaupunginvaltuusto päätti, että Pyhäjärvi palkkaa perusturvajohtajan kaupungin palvelukseen. Tehtäväksi annettiin pitää huoli Pyhäjärven kaupungin sotekustannusten seurannasta .
      Mutta asiaa ei koskaan laitettu täytäntöön.
      Taisi olla viimeinen niitti tähän tilanteeseen, missä nyt kaupunki on. Yli 60 prosenttia kaupungin veroeuroista kuluu sote-kustannuksiin.
      Tämä idea syntyi ei-enemmistövaltuutetuilta, että kontrollia olisi kuluseurannassa.

      Mutta ei, ei tehnyt oikea persoona esitystä!

      Tämä olisi ollut vähintä, koska 60 prosenttia kaupungin varoja oli ilman valvojaa?? Ja tässä on tulos.

      • säälittävää

        Voi sinua reppanaa. Kirjoituksesi klo 9.11 kertoo sinusta paljon. Voi sääli sinua.


    • laadukkaatpalvelut

      Olipa asialliset ja todenperäiset kirjoitukset klo 7.55 ja 8.12.
      Nyt on valtuusto päättänyt erota Selänteestä, hyvä niin mutta se olisi pitänyt tehdä jo vuonna 2010 kun asia ensimmäisen kerran otettiin esille.
      Nyt on sitten jokanen kaupunkilainen joutunut maksamaan Selänteen kasvanneista kuluista n. 2 000 euroa henkilöä kohti. Eli viisi henkinen perhe on maksanut 10 000 euroa. Perheellä olisi varmaankin ollut muutakin käyttöä kymppitonnille kun pönkittää muutamien poliitikkojen egoa.
      Josko nyt seitsemän vuoden harkinta-ajan jälkeen ero toteutuu.
      Pyhäjärvisille tulee taata laadukas terveyden -sairaanhoito omassa kaupungissa.

      • PROOSITÄPROOTÄTÄ

        Olet sinä kyllä hauska täti. Toistat päivittäin samat mantrat ja lukusia kertoja haukkuen kaikki pystyyn ihmetellen miksi proolaisia halveksitaan kun aloitat jokaisen päiväsi loan heitolla ihmetellen miksi kaikki vittuilee?


      • aimitarha
        PROOSITÄPROOTÄTÄ kirjoitti:

        Olet sinä kyllä hauska täti. Toistat päivittäin samat mantrat ja lukusia kertoja haukkuen kaikki pystyyn ihmetellen miksi proolaisia halveksitaan kun aloitat jokaisen päiväsi loan heitolla ihmetellen miksi kaikki vittuilee?

        parasta kun käy kiittelemässä ja kehumassa omia viestejään heh heh


      • setäparka
        PROOSITÄPROOTÄTÄ kirjoitti:

        Olet sinä kyllä hauska täti. Toistat päivittäin samat mantrat ja lukusia kertoja haukkuen kaikki pystyyn ihmetellen miksi proolaisia halveksitaan kun aloitat jokaisen päiväsi loan heitolla ihmetellen miksi kaikki vittuilee?

        Oletpa sinä hauska setä. Toistat päivittäin samat mantrat ja lukuisia kertoja haukkuen proot pystyyn ihmetellen miksi kerrotaan totuuksia. Kylllä halveksitaan setää kun aloitat jokaisen päiväsi loan heitolla etkä ymmärrä tai oikeammin sanoen yrität peitellä viimeisen kahden valtuustokauden tapahtumia ja peitellä miljoonien tuhlauksia. Miksi setä haluaa vittuilla koko ajan. Onneksi pyhäjärviset tajuavat, että kaikki ei ole sedällä "kotona".


      • yksi.halveksija
        setäparka kirjoitti:

        Oletpa sinä hauska setä. Toistat päivittäin samat mantrat ja lukuisia kertoja haukkuen proot pystyyn ihmetellen miksi kerrotaan totuuksia. Kylllä halveksitaan setää kun aloitat jokaisen päiväsi loan heitolla etkä ymmärrä tai oikeammin sanoen yrität peitellä viimeisen kahden valtuustokauden tapahtumia ja peitellä miljoonien tuhlauksia. Miksi setä haluaa vittuilla koko ajan. Onneksi pyhäjärviset tajuavat, että kaikki ei ole sedällä "kotona".

        Kas kun Pyhäjärviset halveksivat Proota. Tuntuuko hyvältä? Kannattaako valittaa ja itkeä?


      • halveksitoki
        yksi.halveksija kirjoitti:

        Kas kun Pyhäjärviset halveksivat Proota. Tuntuuko hyvältä? Kannattaako valittaa ja itkeä?

        jos sinusta siltä tuntuu. Tuosta ketjusta kannattaa lukee vaikka kirjoittajan "kolme vuotta ja kuitti"kirjoitus ja onhan tuossa muutakin selventävää.
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14627689/selanne-lehdesta-luettua


    • Historiankirjelmiä

      Kopioin kirjoituksen tähän, koska oletan, että eräs/eräät pulloposket palstatrollit eivät vaivaudu lukemaan linkistä eivätkä , vaikka lukevat sen tästä, ymmärrä mitä on tapahtunut MOT..
      Voi surkia savotta minkä "leuhakkeet konkarit" aiheuttivat Pyhäjärvelle...ensin oli kohtuullisen hyvin menestyvä kunta, sitten se piti yhyttää Selänteeseen ja siinä sivussa häätää johtajatar kalliilla mierontielle..voi voi ja siinä silmäin alla Selänne -possu lihotti naapureita ja laihdutti Pyhäjärveä.
      Ei tollossii isäntiä saisi ikinä päästää ohjaksiin..

      -"kolme.vuotta.kuitti
      17.12.2016 11:50



      Mistä kaikki alkoi, sekään ei ole enää salaisuus. Alla olevat kohdat ovat todennettavissa ajankohdillaan Pyhäjärven kaupungin asiakirjoista, joskus jopa jälkikäteen "muotoilluista", pöytäkirjoista. Menettelytavat ovat samankaltaisia, ensin päättää yksi henkilö tai pikkujuntta, sitten siihen sitoutetaan jälkikäteen muodollisella tiedoksiannolla ensin hallitus ja sen jälkeen valtuusto.

      1) 22.7.2013 kaupunginjohtajamme Tita Rinnevaaran työhön paluu estettiin työnjohdollisella määräyksellä. Osallisena ja esittelijänä toimi vs. kaupunginjohtaja Veikko Tikkanen. Osallisena on työnjohdollisen määräyksen vastaanottanut sivistysjohtaja Jukka Lehtosaari ja asiassa vahvimmin mukana oleva kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jukka Tikanmäki. Asia tuotiin kaupunginhallitukselle päätettäväksi, johon enemmistö yhtyi. Ei noudatettu Oulun hallinto-oikeuden antamaa täytäntöönpano kieltoa. (Liitteenä kaupunginhallituksen
      22.7.2013 päätös: työnjohdollinen määräys ja Oulun hallinto-oikeuden antama täytäntöönpano kielto, sekä korkeimmanhallinto-oikeuden ratkaisu.)

      2) Pyhäjärven kaupungin hallituksen puheenjohtaja Jukka Tikanmäki 5.8.2013 ilmoitti, ettei Tita Rinnevaaralla ole kaupunginhallituksen päätöksellä virkasuhdetta Pyhäjärven kaupungissa. Kaupunginhallitus ei ole tehnyt asiasta päätöstä. (Asiapaperi liitteenä.)

      3) 31.7.2013 kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jukka Tikanmäki ja vt. kaupunginjohtaja Veikko Tikkanen allekirjoittivat sopimuksen Heikki Hankilan ja Anitra Hankilan kanssa. Kaupunginhallitus ei ole tehnyt päätöstä sopimuksessa ilmenevistä velvoitteista. (Asiapaperi liitteenä.)

      4) 17.6.2013 § 370 Lakiasiain palvelun ostaminen Pyhäjärven kaupungille, koska valituksia on tullut paljon johtuen Tita Rinnevaaralle 6.6.2012 myönnetyn virkavapauden sekä hänelle (kaupunginvaltuuston laiton päätös) myönnetyn eron myötä. Itse asiassa lakipalvelua on tarvinnut ja käytetty kaupungin hallituksen puheenjohtaja Jukka Tikanmäen ja hänen asiakumppaneiden edun turvaamiseen. Lakipalvelun osto omaan asiaan kaupunginvaroin ei ole oikein. Vierulan lisäksi on käytetty juristin palveluita. Kaupunginhallitus on tavannut juristi Riikka Aution Oulun lentokentällä. Juristi Aution hankinnasta ei ole päätöstä Pyhäjärven kaupunginhallituksella. (Liitteenä kaupunginhallituksen päätös Lakipalvelun ostosta ja Oulun Hallinto-oikeuden antama päätös 6.6.2012 valituksesta, sekä korkeimman oikeuden päätös 29.11.2013, ja tähän samaan vielä jatko 1.9.2013 Veikko Tikkasen valinta 31.12.2013 saakka, ja edelleen hallituksen päätös 31.12.2013 Tikkasen jatkosta äänin 5-2. Enintään 31.8.2014 saakka Pyhäjärven kaupunginjohtajan tehtäviin syrjien edelleen Rinnevaaraa.)

      5) Oulun Hallinto-oikeus määräsi Jukka Tikanmäen asiakumppaneineen maksamaan syntyneet asianajokulut 4501,20e. Vt. kaupunginjohtaja Tikkanen antoi Oulun hallinto-oikeuden päätöksen kaupunginhallitukselle vain tiedoksi esittelemättä päätöstä. Hallinto-oikeuden päätös on kaupunginhallituksen pöytäkirjan oheismateriaalina täten myös netissä Pyhäjärvi sivuilla, joten tämä on tiedon salaamista kuntalaisilta. Oheismateriaali ei näy luettaessa päätöksiä netin välityksellä. Esittelytekstissä ei ole mainintaa ollenkaan hallinto-oikeuden päätöksestä, joten tietoisestiko harhautetaan sekä päättäjiä että kuntalaisia ja ennen kaikkea tilintarkastusyhteisöä, joten on syytä epäillä asioiden pimittämisestä ja taloudellisen hyödyn haalimisesta kaupunginvaroista. Yritetäänkö tällä päätöksellä maksattaa Pyhäjärven kaupunginvaroista Oulun hallinto-oikeuden määräämä lasku, kaupunginhallituksen saadessa tiedoksi Vierulan vastine? Olisi ollut oikein tiedottaa koko hallinto-oikeuden päätös, ja hallituksen todeta määrätyt maksut valituksen johdosta"-

      • ala-arvoista

        Kerrotkos ketkä oli ne ihmiset ja mistä ryhmittymästä jotka toimittajille soitteli esittäen heille samat jutut jotka linkität aina uudestaan suomi 24lle joka toiseen avaukseen motivaation ollessa se sama kuin jokaisessa avauksessasi joissa mustamaalaat puskista nimeten kohteesi?

        Sinut tunnistaa ihan jokaisesta viestistäsi mm. siitä, että et käy ihan kympillä tietotasosi ollessa järkyttävän heikolla tasolla kuten nyt esimerkiksi harhasi mistä viimeisimpänä väittämäsi kuinka mustamaalauksen kohteesi väkisin vei kaupungin kuntayhtymään vaikka sille ei ollut edes vaihtoehtoa.

        No niin kerro taas kuinka et ole pro vaikka linkität samat jutut suomi24 sivuille jotka kirjoitat pyhäjärven pro blogeihin yms. Loppui kuin seinään päivitykset sen jälkeen kun jäitte kiinni siitä, että blogiin yms. kirjoittavat ovat samoja ihmisiä jotka päivittäin harrastaa samaa kuin blogeissakin. Seuraajien henkilöllisyydetkin ihmeellisesti katosi ettete muka jäisi kiinni suomi 24lla huutamisesta mutta kun kyseessä on pakkomielteinen toiminta sama tulee jatkumaan ja asialla aina samat proot jotka lapsellisesti yrittävät kieltää kuuluvansa proolaisiin vaikka kaikki tietää ketkä täällä ovat jo vuosia puskista huudelleet jatulevat huutamaan. En minäkään kehtaisi omalla nimellä esiintyä kirjoittaessani teidän tavallanne muista ihmisistä heidät nimeten. Ala-arvoista puskista huutelua mikä tulee myös jatkumaan


      • rikosjarangaistus

        Ala-arvoista--Hei! Mikä sinä olet miehiäsi/naisiasi. Miten voit kirjoittaa tällaista.
        Katsos nämä asiat, mitä tänne on siirretty, ovat totta. Miten voidaan miljoonavahinko lakaista maton alle noin vain. Ihan vain siitä syystä, että jaksat tuota valhemantraa hokea. Hyi, häpeisit, kun puolustat rikosta joka on tehty kaupunkilaisille .


      • Näin.oikeasti
        rikosjarangaistus kirjoitti:

        Ala-arvoista--Hei! Mikä sinä olet miehiäsi/naisiasi. Miten voit kirjoittaa tällaista.
        Katsos nämä asiat, mitä tänne on siirretty, ovat totta. Miten voidaan miljoonavahinko lakaista maton alle noin vain. Ihan vain siitä syystä, että jaksat tuota valhemantraa hokea. Hyi, häpeisit, kun puolustat rikosta joka on tehty kaupunkilaisille .

        Pyhäjärviset halveksivat sinua. Miltä tuntuu?


      • kauko-ohjattu
        Näin.oikeasti kirjoitti:

        Pyhäjärviset halveksivat sinua. Miltä tuntuu?

        Mikäs minussa on halveksittavaa? Kun on ollut teoissaan ja sanoissaan rehellinen . Ei se mitään, jos pyhäjärvinen sukutrutsattu paikkakunta halveksii ihmistä/ihmisiä, jotka toimivat rehellisesti, eivätkä kaupungin varoilla, niin eihän voida mitään. Et sinä etkä minä. En ole muuten kuullutkaan, että "pyhäjärviset halveksivat sinua. Miltä tuntuu?"
        Kenestä lienee kysymys, tuskin ainakaan minusta "näin oikeasti" nimimerkille - haluan kertoa.


      • Verojamakseleva

        Hyvä kopiointi nimim. "historiankirjelmiä". Noita asioitahan (2013 tapahtumat) tullaan tulevaisuudessa puntaroimaan. Onhan tuossa asianjuurta kerrakseen. Samalta istumalta voidaan mainita, ettei vuoden 2012 palkaton virkavapaapäätöstä (mikä oli muuten molemmin puolin sovittu) käsitellä tulevilla käräjäoikeuden istunnoilla. Nyt varmaan se selitys löytyy sille "mystiselle miljoonallekin".


      • erojamakseleva
        Verojamakseleva kirjoitti:

        Hyvä kopiointi nimim. "historiankirjelmiä". Noita asioitahan (2013 tapahtumat) tullaan tulevaisuudessa puntaroimaan. Onhan tuossa asianjuurta kerrakseen. Samalta istumalta voidaan mainita, ettei vuoden 2012 palkaton virkavapaapäätöstä (mikä oli muuten molemmin puolin sovittu) käsitellä tulevilla käräjäoikeuden istunnoilla. Nyt varmaan se selitys löytyy sille "mystiselle miljoonallekin".

        Perjantaina esitys erosta valtuuston kokouksen esityslistalle ja maanantaina ero oli jo valmis missä proot epäonnistui koska ovat epäonnistujia kaivaen hautoja kun muut suuntaavat katseensa eteenpäin suolessa huutamisen sijaan.


      • On.se.yksinkertainen
        Verojamakseleva kirjoitti:

        Hyvä kopiointi nimim. "historiankirjelmiä". Noita asioitahan (2013 tapahtumat) tullaan tulevaisuudessa puntaroimaan. Onhan tuossa asianjuurta kerrakseen. Samalta istumalta voidaan mainita, ettei vuoden 2012 palkaton virkavapaapäätöstä (mikä oli muuten molemmin puolin sovittu) käsitellä tulevilla käräjäoikeuden istunnoilla. Nyt varmaan se selitys löytyy sille "mystiselle miljoonallekin".

        Joka kerta kun tämä "verojamakseleva" aukaisee sanaisen arkkunsa paljastuu hänen suunnaton yksinkertaisuutensa! Jos käräjillä syytteenä on virka-aseman väärinkäyttö, niin ei siellä mitään mystistä miljoonaa etsitä! Käytä eri nimimerkkejä niin ei oo niin ruman näköstä!


      • propelipäät
        On.se.yksinkertainen kirjoitti:

        Joka kerta kun tämä "verojamakseleva" aukaisee sanaisen arkkunsa paljastuu hänen suunnaton yksinkertaisuutensa! Jos käräjillä syytteenä on virka-aseman väärinkäyttö, niin ei siellä mitään mystistä miljoonaa etsitä! Käytä eri nimimerkkejä niin ei oo niin ruman näköstä!

        niinhän se koko ajan tekeekin kuten sinäkin miten hitailla sinä käyt? Heräsi psykoosista kun tuli paskaa propeliin ja aloitti iltavuoron suolessa ensimmäisenä kiitellen taas omia kirjoituksiaan nimimerkkiä vaihtamalla. Lähes yhtä kipeä tapaus kuin sinä jolta löytyy sivupersoonia jopa eri puolueista minkä pohjalta oli hyvin viihdyttävää kun proolainen toista yksinkertaiseksi haukkuu.


      • Verojamakseleva
        On.se.yksinkertainen kirjoitti:

        Joka kerta kun tämä "verojamakseleva" aukaisee sanaisen arkkunsa paljastuu hänen suunnaton yksinkertaisuutensa! Jos käräjillä syytteenä on virka-aseman väärinkäyttö, niin ei siellä mitään mystistä miljoonaa etsitä! Käytä eri nimimerkkejä niin ei oo niin ruman näköstä!

        Noniin propellipää. Mistäs jutusta sitä oikeutta käydään?? Ettei 2013 tapahtumista, vai missä mennään?? No se mystinen miljoona sitten paljastuu käräjillä. Ihan vain paikkakunnan malliin, onko "propellipäällä kaikki jutut mukana kanootissa"??


      • Muumit.kulkee.laaksossa
        Verojamakseleva kirjoitti:

        Noniin propellipää. Mistäs jutusta sitä oikeutta käydään?? Ettei 2013 tapahtumista, vai missä mennään?? No se mystinen miljoona sitten paljastuu käräjillä. Ihan vain paikkakunnan malliin, onko "propellipäällä kaikki jutut mukana kanootissa"??

        Hei idiootti, ne on intiaanit jotka kanootilla kulkee!


    • heikko-esitys

      Lopeta kyllästyttävä piipotuksesi, ei kait tuon pidä noin hengästyttää, tappio eikä senkään nimittäin, että paidanhelman nykiminen jäi putoamisen takia päälle vyöryvän totuuden alle.
      Nähdäänköhän me Ylivieskan käräjillä?
      Olen varautunut tulemaan paikanpäälle katsomaan, miten pitkäksi paidanhelmasi venyy...ja naamasi, hymysi, irvistyksesi tai leukasi?
      Lohduttavaa, eikö? Tuttuja katsomossa.

      Nytkään ei ole nimeä, kaupungin pöytäkirjoissa kuin myös hallinto-oikeuden sekä käräjien päätöksissä sen sijaan on. Lipsahtihan ne lehtiinkin, paikallislehden toimittajat ovat lähteneet yksi toisensa jälkeen muille maille, kun lehden linjaa pistettiin ruotuun..että lehden pitää laulaa "säkkijärven polkkaa" eli laulua, jotta paskapommi ei räjähdä käsiin.

      • Tuttu.olet

        Jos minä olisin joku niistä joiksi sinä minua luulet minä olisin aikoja sitten vienyt sinut kirjoituksistasi käräjille usko huviksesi. Perin huvittavaa joka tapauksessa ainaiset harhasi sinun tarjoillessa esim. minun henkilöllisyydeksi milloin ketäkin paras taisi olla haapajärvinen selänteen hallituksen jäsen lukuisista vastaavista joita aina tarjoilet harhoissasi.

        En epäile pätkääkään ettekö menisi paikan päälle nimimerkki en ole pro joka menee jopa ylivieskaan asti saadakseen iloa elämään huomioimatta kuinka naurettavalta näyttää kun sama ihminen istuu kokoussalin perällä joka on vuoden päivät syytettyjä mustamaaalannut somessa päivittäin ja jonka nimi löytyy proon listoilta.

        Mitenkäs se paikalliselehti muuttui taas mustaksi surmaksi sen jälkeen kun ihan erikseen neuvoit lukemaan miten hyviä juttuja siellä kerrotaan alkaen kunnanjohtajan selänteen haukkumisesta ennen valtuuston tai edes hallituksen kokouksia saati esityksiä erosta minkä jälkeen vielä ohjeistit päätoimittajan kolumnia lukemaan kun se on niin mahottomat hyvä lehti se pyhäjärven oma lehti?

        Ai niin. Ota nenäliinat mukaan ylivieskaan kun elämältäsi putoaa pohja sen myötä että tuomiot joista olet unelmoinut jää saamatta.


      • Varautunut

        Suurimmat rangaistukset ovat 24 puskista naamion takaa tehdyt ala-arvoiset sättimiset.


    • muistioita.ja.todistajia

      Aivan, onko tänään ollut epäselvää että loka lentää puolelta ja toiselta?
      Kuka on hän, joka vetää liinat kiinni ja myöntää...olleensa ohi totuuden.
      Loka on sitä, mikä ei ole missään totta, ja menee persoonaan, eli kirjoittajaksi epäilemänsä henkilöön itseensä...
      Myönnän keskusteluun osallisuuteni, minä olen osallistunut "loan" heittoon, jos katson että lokaa lentää väärille henkilöille.

      Hip heijaa, näin ovat pähkinöinä pelimiehet-ja naiset syksyn sylissä.
      Eikä tämä ennen lopu, kuin sitten ehkä, kun käräjät on loppuun viety.
      Ei ole muuta mahdollisuutta, koska oletan.
      Luulen nähneeni jonkun jossakin katoksessa tupakalla, hulluksihan harhoilla tulee sivullisetkin.

    • keskustelu.on.päättynyt

      Lopetan tämän keskustelun tähän toteamalla aloitukseen: KIITTI VITUSTI PROO!

      • KiitosKiitosKiitos

        Vuosien paras lupaus. Tämä loppuu, kun käräjät on takana.


      • Kaikkipäättyy

        Tuohon kannattaa lopettaa koko palsta ja puskatuomareiden istunnot.


    • samakaava

      Kepun ehdotuksesta äänin 23-4 eroa selänteestä,vastaan proot.

      • en.ymmärrä

        Vähän aikaa sitten Proo vaati eroa ja syytti muita.


    • persiilleenmeni

      Todellakin. Tämä on totuus. Kuntayhtymä Selänteestä olisi tullut irrota jo seitsemän vuotta sitten.
      Hyvä, kun sen nyt tunnustat. Toivottavasti ei ole liian myöhäistä.

      • Seko.humalassa

        Korkki kiinni! Kenenkään ei ole tarvis tunnustaa mitään, eikä ole siis tunnustanut mitään!


      • anoville.annetaan

        Tämä palsta näyttää palstan mitalla kiitosta proolle, jolle tuollainen kiitos kuuluu. Nauttikaa siitä ja olkaa iloisia että tulitta pyytäneeksi.


    • tulosvaroitus

      Torpparin osasta, itsenäisemmäksi talopitäjäksi kauhealta takamatkalta, mutta onnea pyrkimykseen.

      • mitensenäin

        Torpparin osasta jne... En ymmärrä aivoitustasi...en... en.

        Muuten: Ylin syyttäjä Natti Nissinen pidätettiin virasta. Rikostutkinta alkoi!!
        Mitä meillä on tapahtunut? Rikostutkinta on alkanut?


      • sullemullevan
        mitensenäin kirjoitti:

        Torpparin osasta jne... En ymmärrä aivoitustasi...en... en.

        Muuten: Ylin syyttäjä Natti Nissinen pidätettiin virasta. Rikostutkinta alkoi!!
        Mitä meillä on tapahtunut? Rikostutkinta on alkanut?

        En ymmärrä aivoitustasi...en...en miksi pyhäjärvipalstalle vedetään satunnaisesti valittuun avaukseen rikostutkinta ihmisestä joka arvosteltuaan suomen hyväveli järjestöjä itse syyllistyi samaan mistä muita arvosteli?


    • tulosvaroitus

      Torppari= "Torpparit maksoivat torppansa vuokran maanomistajalleen tyypillisesti tekemällä päivätöitä eli taksvärkkiä vuokranantajansa tilalla. Toisinaan vuokraa maksettiin myös torpan tuotteilla." (lähde wikipedia)

      Kahdeksan vuotta me olemme olleet me pyhäkkäät ppky Selänteen torppareita, ( en sano haapajärven, ettei tule mielensä pahoitteita), ja oma talon/taloudenpito oli hollitallin hommaa.

      Aika osuva voisi olla myös tv-sarja Pulmuset, jossa perheenisä antaa aina rahaa, kun joku sitä pyytää..oli vaikka kysymys ihan muusta tarpeesta jutella...
      Raha sulkee suut ja avaa ovet.
      En väitä, etteikö samaa torpparitautia esiinny edelleenkin, p- johtajat pystyvät mitä kummallisimpiin takinkäännöksiin, on nähty, on kuultu ja kiroillen katsottu vierestä.

      • jahastaassealkoi

        Kerroppa pröö mistä asti torppari on istunut isäntien pöydässä päättämässä miten tiluksia hoidetaan? Mistähän löytäisit vielä huonomman vertauskuvan kuin torppari kuvaamaan pyhäjärvisten roolia kuntayhtymässä missä se istui koko ajan istui sen hallinnossa minkä sinä aina sivuutat?

        Hienoa kun kykenit peräti yhden viestin kirjoittamaan missä et avaa ranteitasi itkemällä haapajärven perään mutta jää poikkeustapaukseksi tulet jatkamaan haapajärven syyllistämistä asioista joilla sillä aei ole minkäänlaista osuutta.

        Ja taas siihen torppariin. Päästit taas pröön jääden nauttimaan sen aromeista kokeilematta housunpersusta ettei vain tullut varren kanssa? Kas kun et muistanut kertoa kuinka TÄMÄ ON TOTUUS kuten muiden aivopierujesi yhteydessä?
        Pyhäjärvi kuntayhtymän yhtenä pomoista kun on kuin onkin matkalla torppariksi. Maakuntamallin aloittaessa valta mikä kuntayhtymän hallinnossa vielä oli menee ensimmäisenä minkä jälkeen veroista menee puolet suoraan "maanomistajan" tilille "taksvärkkinä".

        Ihan osuva vertaus pulmusista kohderyhmä oli vain väärä. Se punatukkainen sohvalla makaava joutilas kun kuvaa enemmän kuin hyvin protätiä jotka suoltaa sitä itseään päivästä toiseen suomi24lla siinä missä muut tuo leivän pöytään pitäen seiniä pystyssä edellisten valittaessa sohvan pohjalta kuinka leipä on kuivaa leikkeleetkin puuttuu vaatien sitä ja tätä vaivautumatta itse nostamaan leveää takamusta sohvalta. VAlittamisen jalo taito pyhäjärvelle edelliset ovat perustaneet jopa ryhmän missä valittaa - pro.


      • Kissankiitokset

        Lukekaa tämä palsta. Vastatkaa, oletteko koskaan lukeneet niin kotiseutua "nostavaa" ja "puolustavaa" puheenvuoroa. Niin iloluonoista ja positiivishenkistä. Niin rakentavaa ja yhteistyöhaluista. Omien yrittäjien puolustajaa ja päättäjiä kehuvaa, kuin nuo jutut ovat. )))))))))) Sellaisiksi ne tarkoitettiin, mutta mitä tulikaan. . Kirjoittajien ajatukset kääntyivät päälaelleen. Kulkivat tavanomaista rataa. Kaikki läksi käsistä ja luisui raviojaan. Näin se tuppaa käymään.


      • HUSHUSHUS

        Kaikki homeessa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1796
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1376
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1299
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1293
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1227
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1058
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      13
      1018
    Aihe