Sunprime Alanya Beach

Kmanjaro

Hei. Onko kellään kokemuksia? Ekaa kertaa Turkissa. Kreikassa yllä useammin.
Toinen kysymys: mihin kannattaa suunnistaa jos suomalaista pesää vielä tässä iässä onnistuisi saamaan? Ikä 70 v viikko sitten. Onkohan hotellista pitkä matka Heikin Baariin? Eikös siellä niitä halukkaita voisi löytyä lihapullien jälkeen!

6

372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirnuapiimeli

      Kiitoksia kysymästä hra Kmanjaro ja onnitteluni miehen iän saavuttamisesta!
      Viriilin herrasmiehen ei ehdottomasti pidä matkustaa lomallaan Turkkiin. Maa on islamistinen ja miehet vahtivat naisiaan raivoisien koirien lailla. Heidän lähentelynsä aiheuttaa turistille hengenlähdön uhan.
      Maksullisia naisia ei ole Alanyassa.

      Heikin baari on vitsi vailla vertaa. Säästä rahasi ja katso video:
      https://www.youtube.com/watch?v=ryz8DdYubVE

      Suosittelen lämpimästi aivan mitä tahansa muuta lomakohdetta kuin Turkki.

    • Kmanjaro

      Kiitos ystävällisestä vastauksesta., kirnuapiimeli. Matka Sunprime Alanya Beachiin kuitenkin alkaa ensi keskiviikkona. Varoituksestasi otan vaarin enkä suurin surminkaan ala paikallisia vokottelemaan. Mielessä olikin lähinnä suomalainen yh-äiti, itseäni selvästi nuorempi. Olen kyllä kuullut että paikalliset Mahmutit puolestaan olisivat näiden kimpussa, jollei nyt raivoisien koirien lailla, niin kumminkin.. Hyvää kesää. Kmanjaro.

      • OvatReppanoitaMolemmat

        Ne saatanan haaskalinnut vartioivat myös suomalaisia alaniahuoria. Onhan kyse niiden elinkeinosta, joka muutenkin on näivettynyt. Tämä suomalaishuorilla maksattaminen liiketoiminnan osa-alueena vielä elättää kehitysmaan vuoristolaisia ja baarien lasien kerääjiä.


    • PualukkaPullossa

      Suurin osa suomalaisista naisturisteista on siellä jo ties monettako kertaa. Kaikilla näillä yksinhuoltajilla on nuori turkkilainen poikaystävä joille on lähetetty Suomesta rahaa ja silloin on pojilla takaisin maksupäivät.
      Toiminnallinen poikamies ei Alanyasta naispuolista sänkyseuraa saa. Muhametti- akkaa ei saa edes puhutella eikä edes maksullisia ole.
      Älkää hyvät poikamiehet menkö Turkkiin vaan jonnekin muualle.

    • Kmanjaro

      Kiitos kovasti kaikille vastaajille. Olette tietenkin oikeassa. Väärä valinta. Tämäkin on nyt vaan koettava. Harmi ettei kukaan joka tietäisi tästä Sunprime hotellista, ole kommentoinut. Viime kesänä olin Sunprime Haniassa, joka oli hieno paikka. Harmi että päästäkseen ihmisten ilmoille piti kävellä puolitoista kilometriä. Sitten tuli vastaan mielestäni surkea kylä jonka ympärillä muutama hotelli ja ravintola. Tämäkö on se upea mielikuvien Hania! Tosi paha pettymys. Ei mitään rauhaisaa rantabulevardia. Tämä päätie sijaitsi puolisen kilometriä rannassa ja sillä ajelivat autot hirvittävää ylinopeutta metrin päässä jalankulkijoilta.
      Aivan toista 2 v sitten Rodoksen kaupungissa., Ellinrannalla, hotel Mediterranian. Kohtuullinen ranta 20 metrin päässä, kaikki palvelut 200 m sisällä.

      Paussia pidimme pitkään näissä rantalomista vaimoni kanssa, hän kuoli pari vuotta sitten,. Työaikana asuimme Nairobissa kolmisen vuotta ja Mombasan vitivalkoisten korallibeachien jälkeen nämä Välimeren rannat lähinnä herätti myötähäpeää. Eihän Välimeren liepeillä ole edes yhtään kunnollista hiekkarantaa! On pikkukiveä ja suurempaa kiveä ja parhaimmillaan ruskeaa likaista hiekkamössöä. Tarkkaavainen lukija kenties huomauttaa ettei se Ellinrantakaan nyt mikään dreambeach ole. Totta. Ei ole.
      Mutta kun ei saa missiä, täytyy tyytyä kompromissiin!
      Ystävällisin terveisin Kmanjaro

    • Kmanjaro

      Hei. Olen unohtanut kertoa kokemuksista. Lento pienelle Gazipesan kentälle ok, porukka olisi yhtä hyvin olla menossa Mauritiukselle tai Azoreille tai mihin vain Fiksua porukkaa. Lentokenttä pieni, ei yhtään konetta kentällä. Yksi matkalaukkuhihna, laukut tuli 5 minuutissa!
      Sunprime Alanya Beachin sijainti on paras mahdollinen. Kolme eri rakennusta, joista yksi rannalla. 2 uima-allasta. Auringonottotuolit melkein vapaana koko päivän, ei mitään tungosta.
      Olin hotellin ainoa suomalaisasukas! 45% ruotsalaisia, 45% tanskalaisia, 9 prosenttia esim saksalaisia.
      Mutta eipä ollut tungosta kaupungillakaan! Tuo kuuluisa Heikin Baari oli n300 m päässä. Kerran kävelin ohi n klo 18.00. Siellä ei ollut YHTÄÄN asiakasta. Heikki poltteli vesipiippua. Mutta tyhjää oli muissakin kadun varsiruokaloissa. Tyhjillään.
      Parasta ruokaa tarjosi näistä turistiravintolasta Blue Hawai niminen, aivan tavallinen mesta mutta ruoka oli hyvää. Ja se kuuluisa Efes maksoi luokkaa 4 euroa kaikissa paikoissa.
      Oikein onnistunut matka, monet ennakkoluulot hälvenivät. Lämmintäkin oli juhannuksen alla sopiva 28-31. Pian sen jälkeen 36-42 tappohelteet.

      Muuten voin suositella lämpimästi Airpark nimistä lentoPpaikkaa. En ole moista palvelua nähnyt missään . Kun ajoin alueelle, vastassa oli 2 ystävällistä miestä ja 2 mersupikkubussia. Toinen viittilöi heti, mihin voin pysäköidä. Toinen otti laukkuni ja laittoi autonsa kyytiin. Pari muuta ihmistä parin minuutin aikana vielä ilmaantui. 5 minuutissa oltiin terminaalissa. Paluu yhtä rivakasti. 8 vrk hinta 28 euroa. Aivan uskomatonta.

      Yst. Terv Kmanjaro

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4377
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4315
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4026
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2907
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2561
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2128
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2104
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      198
      2044
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1675
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe