Paljastan saatanan olemuksen

paljaaksi

Saatana ja sen omat, napsii voittoja Jumalan lasten normaaleista elämään kuuluvista virheistä.

Herran omat taasen katsovat aina elämässä eteenpäin, tulevaisuuteen, positiivisuuteen, positiivisesti. Ollenkaan muita ihmisiä ja heidän virheitään tuijottelematta.

Saatanalla ja sen omilla ei ole ensisijaisesti koskaan mitään uutta hyvää tarjottavana. Saatana ei osaa luoda. Saatanan omat ovat kyttääjiä, sisimmässään kiusaajia, kateellisia koulukiusaajia. He viihtyvät porukoissa ja laumoissa ja joukoissa, sillä joukossa tyhmyys tiivistyy. He ovat laumasieluja. Heillä ei ole lähemmin tarkasteltuna ollenkaan omia yksilöllisiä ajatuksia. Itse asiassa heillä ei ole selvää sielullista persoonaa olemassa, sillä heidän laumasieluiset persoonansa ovat riippuvaisia toinen toistensa olemassaolosta.

Inhoan ja vihaan sydämestäni näitä saatanan omia itsekritiikittömiä laumasieluja. He ovat kuin lauma raatokärpäsiä. He ovat tämän maailman mätäpaise natseja, tämän maailman öykkärit valloittajat, sotahullut, aina kiusaamassa pienempiänsä ja niitä jotka millään lailla poikkeavat persoonattomasta massasta.

Mistä tämä tuli mieleeni? Jännä juttu, että homma tuli mieleen tällä kertaa urheilusta, Stan Wawrinkan ja Andy Murrayn tennisottelua seuratessa. Murray on kone, tylsä kone, joka napsii Wawrinkan virheistä vain itselleen pisteitä ja voittoja. Wawrinka taasen pelaa mielenkiintoista peliä, tekee virheitä koko ajan ottaen siis riskejä. Wawrinka pelaa siis mielenkiintoista peliä jota on mielenkiintoista sivusta seurata. Murray ei kiinnosta yhtään. Vtuttaa koko tyyppi, jos tapaus ei olisi skotti, en tuhlaisi häneen ajatustakaan enempää; sisukkaalle skotille annan minäkin omat 'virheelliset irtopisteeni'.

Mutta pointti koko aloituksessa on se, että Jumala katsoo aina positiivisesti tulevaisuuteen, aina uusia asioita ja ajatuksia ja ideoita miettien, ei kytäten muita ihmisiä siitä mitä he mahdollisesti mokaavat ja tyrivät. Andy Murray esimerkiksi on tällainen virheistä voittoja takova kone. Rafael Nadal päinvastoin on luova upea tykittäjä, joka pelaa omaa luovaa upeaa mielenkiintoista peliään, jota ei voi muuta kuin aina ihailla. Nadal ei ole tylsä muiden virheistä voimia ammentava kone.

Jumalan omat haluavat AINA luoda uutta. Tämä on heidän ensisijaisuus. Jumalan omat eivät koskaan tuijota muiden virheitä ja virheellisyyttä, eivätkä nauti muiden virheiden teoista.

Saatanan omat tuijottavat AINA toisten virheitä, tämä on heidän ensisijaisuus. Tämän takia he ovat maan omistajia. Jumalan omat omistavat hengen, eivät materiaa, maata.

Haistakaa vittu, te maan, materian, rahan omistajat. Haistakaa vittu. Te tulette häviämään lopulta koko saatanallisen ahneen pelinne. Ilmestyskirjassahan kerrotaan, miten "pedon valtakunta pimenee" lopulta, kun "he pureskelevat kielensä rikki tuskissansa".

Näin tulee käymään. Kaikille teille, jotka olette panostaneet elämänne menneisyyteen, muiden ihmisten kyttäilyyn, ettekä omiin luoviin uusiin ideoihinne.

Te murrutte. Te romahdatte. Te häviätte, tuhoudutte. Niinkuin Natsi-Saksakin tuhoutui omaan ilkeään rasistiseen ideologiaansa. Koska jo automatisaatio ja robotismi tulee poistamaan tylsät ja tympeät ja toistuvat automaattiset töiden toistot, joita Andy Murrayn tapaiset tylsimykset ja koneet on tottuneet elämässään loppumattomasti toistamaan. Pahinta on se, että nämä "murrayt" sisimmässään nauttivat toisten häviöistä, heidän elämänasenteensa siis on perin juurin väärällä asenteella ja pohjalla.

Mitä me Jumalan omat voimme tehdä?

Emme muuta, kuin odottaa. Että "aika" kypsyy, valmiiksi poimimaan Jumalan luovan hedelmän, joka ei kateellisesti tuijota muiden virheitä niistä voittoja napsien, vaan keksii koko ajan uusia omia ideoita, niitä jalostaen koko ajan aina eteenpäin.

Jumala on henki. Saatana on kone. Tylsä, typerä, rahanahne kone.

Se on mielenkiintoisinta huomata, miten mielenkiinto koko esimerkin peliä kohtaan lopahtaa siinä vaiheessa, kun "kone-murray" jauhaen voittaa eriä. Saatanallisen konemaisen tylsää tyhjää peliä, monotonista jauhamista josta jollain lailla puuttuu kokonaan pelin ilo, pelin luovuus, tunne, tunnereaktiot. Kaikki on niinkuin opittua, mutta vain opittua. Luovuus puuttuu. Murray on kone. Tunnekylmä kone. Hyvä esimerkki saatanan ei-luovista voimista.

Ps. Eniten ihmetyttää se, että eikö Andy Murray itse tajua ollenkaan sitä, miten paljon ihmiset sisimmissään inhoavat hänen konemaista pelityyliään?

Pss. En siis demonisoi Andy Murrayta ihmisenä, vaan hänen pelityyliään ja asennettaan, yleensäkin elämän- ja pelin asennettaan.

Psss. Motto vielä lyhyesti : Saatana poimii voitot virheistä. Jumala ei katso virheitä. Hän antaa anteeksi virheet. Hän etsii aina uutta.

Tässä ero.

Pssss. Andy Murray on huono häviäjä. Alkaa ruikuttaa aina kun peli ei mene hänen haluamallaan tavalla, etsii aina virheitä muista, kuten kiusaajilla ja saatanan omilla juuri on aina tapana etsiä syitä ja syntipukkia muualta kuin itsestä.

Psssss. Stan voitti juuri Murrayn. Kerrankin Jumala!

2

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiTosiaankaanTervettä

      Ohhoh, oijoi mikä vainoharhainen, anteeksi vaan! Lietsot pahanlaista, tosi vakavaa yllytystä täällä mm. muille sukovaisille, että hekin(kö) alkaisivat täällä epäilemään, että jotkut IHMISET ovat Saatanan omia, Saatanasta tai itse olisivat Saatanoita/paholaisia!

      Juuri tyypillinen, entisaikainen uskovaisen kirjoitus, jossa lietsotaan ja heitetään se vastustaja (esim. kömmähdyksiä aikaansaava ihminen, väärinkäsitystä nyt sulla kaiketi toisten reaktiot ja asiat) vaikka liekkeihin, uskonnollisessakin merkityksessä. Ihan vaan, että itse pelastuisi valehtelevien Jumaliensa ym. vastaavanlaisten Valtiaiden luo. Koska se kannattaisi nyt muistaa, uskovaistenkin, että se, että minkä takia he (uskovaiset) ovat nyt tähän asti pelastuneet omilta mokiltaan/asioiltaan/"synneistään"/rikkomuksistaan ja Jumalien sekä Valtiaiden rangaistuksesta, on se EHKÄ ainoa tosiseikka, että ne uskovaiset eivät ole olleet niinkään Jumalia/Valtiaita vastaan eivätkä Heitä kohtaan yhtään/liian pahasti tms, jolloinka vastavuoroisesti taas uskovaisten Jumalat/Valtiaat ovat antaneet heidänkin olla.

      Me muut, jotka olemme niin koko ikämme AINA saaneet maksaa enemmän kuin ne omat asiamme, ja JOKA kerta Oikeudetta Jumalilta/Valtiailta turpaamme asioista, jotka eivät ole osanamme, olemme taas alkaneet JO varhaisessa vaiheessa "antaa takaisin" Noille armottomille KusipääJumalille ym. vast.laisille Valtiaille, jolloinka olemme taas alkaneet saada lisää VAAN, enemmän ja enemmän turpaamme, ja tämä noidankehä, syndrooma jatkuu, kunnes saamme Noiden Valtiaiden Asiat esille, tuomiolle.

      Älä koskaan ala uskomaan, että joku ihminen on Saatana/Paholainen/Antikristus tai esim. "syntynyt" niistä olennoista. Täällä ei ole muita tuollaisia olentoja EIKÄ asioitakaan muissa kuin Valtiaissa, ja suuressa määrässä Jumalia myös. Jos taas jatkat väittämääsi, luuloasi, uskomustasi sinut joko viedään pakkohoitoon psykoosin takia tai sitten jotkut haastavat sinut Oikeuteen vahingonkorvausten kera, syytteinä mm. vainoaminen, yllyttäminen/kiihottaminen ihmisiä/yksilöitä vastaan, kunnianloukkaus, vaarojen aiheuttaminen. Ja tämä kaikki, koska olet tuollaisia asioita uskotellen, yksi todella vaarallinen yksilö, jkoka on todella erittäin haitallinen, jopa vaarallinen muita ihmisiä/yksilöitä kohtaan. Täytän mielenterveyslain pakkohoitoon määräämispäätöksen kriteerit, olemalla vaarallinen itsellesi tai muille, lietsontasi takia!

      • KiireelläKirjoitetut

        ...jatkoa ensimmäiseen vastaukseen=siis tämän tekstiviestin aloittaja täyttää (siinä piti lukea täytät) mielenterveyslain pakkohoitoonmääräämispäätöksen kriteerit). Anteeksi vaan, mutta sekin ihan kaikella hyvällä tarkoittaen, aloittajalle!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe