Suru ja usko

Kristuksenoma

Moni sanoo ettei voi uskoa Hyvään Jumalaan koska on joutunut kokemaan niin vaikeita asioita. On läheisen kuolemaa tai omaa henkeä uhkaavaa sairautta elämässä. Se on paholaisen ansa saada ihminen ajattelemaan niin. Jumala on Kaikkivaltias. Kuitenkin tämän mailman valtias on paholainen. Tämä elämä on annettu meille siksi että saamme valita olemmeko Jeesuksen vai pahan puolella. Paholaisen ansa on että voisimme olla puolueettomia,tai muuten yleisesti hyvän puolella,se on mahdotonta. On valittava Jeesus tai toinen vie. Joskus kuoleman läheisyys on paikka ymmärtää oma pienuutemme ja miettiä pakostakin minne täältä lähdemme, kun lähdemme. Joskus se on kipeä siunaus. Itse kuolemansairaana olen Herralle kiitollinen sairaudestani, sain sen myötä löytää Jeesuksen luokse. Hän ottaa minut vastaan kun lähden. Nämä ovat kuolemanvakavia asioita. Ota Jeesus sydämeesi,Hänen armonsa on suuri!

8

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitkäänuskossa

      Hienoa lukea tällaisia aloituksia ja hyvä että on ihmisiä, jotka haluavat jakaa toivoa ja uskoa kärsiville ja elämäänsä väsyneille.
      Näin se monesti on. Ihminen ei ymmärrä etsiä olemassaolonsa syvintä tarkoitusta ja Jumalaa ennen kuin todellisuus ajan rajallisuudesta tulee konkreettisena kohdalle.

      Oikeastaan synnymme tänne jotta se sytiinlankeemuksessa menetetty yhteys Jumalaan tulisi kuntoon Jeesuksen Kristuksen sovitustyön ja kuoleman kautta. Uskoontulo on ajallisen tärkein asia tapahtui se sitten nuoruudessa tai viimeisinä elinviikkoina.
      Kuolemaan johtava sairaus on ollut tällainen siunaus muutamalle sukuni jäsenelle ja kaikki me ennen pitkää täältä lähdemme ja kuolemme.
      Vajaa kuukausi sitten kuoli uskovainen ystävämme alle 70-vutiaana, mutta Jumala oli valmistanut uskonsisarta lähtöön enneunien kautta ja hän tiesi ettei ole enää täällä kauaa ja saa kohdata pian jo kotiin päässeen puolisonsa joka tulee häntä hakemaan.

      Kun sairauksia ja kärsimystä on paljon, niin kuolema on armollinen ystävä ja tie elämään.
      Huomenna tulee viisi vuotta kun kummitätini kuoli haimasyöpään. Ei hänelläkään uskonasiat olleet tärkeitä ennen vakavaa sairastumista.
      Toivotan ja rukoilen sinulle rakas aloittaja, voimia viimeisiin päiviin ajassa ja kaikki on Isän kädessä. Voi tapahtua niinkin että aikaasi jatketaan ja Jumala on myös parantajamme.

      • ikuisuusX

        Olen yrittänyt löytää vastauksia miksi lapseni vietiin muutaman päivän iässä. Miksi juuri hän? Nyt kun katson kuvaa, näyttää lapseni aivan enkeliltä niin kaunis etten voi kuvitella muunlaiseksi. Oliko lapsella vain joku viesti meille tuotavaksi. Kuinka arvokas on elämä ? Elämä ei koskaan palaa samaksi mitä se on ollut. Ei lohduta sekään että kaikella on aikansa.


      • VanhempansaMenttänyt

        Rakasta läheistään ei koskaan haluaisi luovuttaa, eikä antaa pois, oli hän sitten minkä ikäinen tahansa, vauva tai pitkän iän elänyt, niin aina se on yhtä raskas, tuskallinen ja vaikea hyväksyä..
        Eikä elämä ole enää sen jälkeen, kuten se oli ennen läheisen kuolemaa.
        Ihminen on luotu sellaiseksi, että hän haluaisi pitää rakkaansa luonaan ikuisesti, eikä luopua.
        Kyllä se on uskovallekin kova paikka, kun läheinen nukkuu pois, vaikka uskookin siihen, että meillä on jälleen näkemisen toivo ja saamme kerran kohdata kuolleet rakkaamme Taivaassa, mutta on siinä vaan usko koetuksella ja kaipaus ja suru koko ajan päällä.


    • Kauniita sanoja ja ajatuksia! Lämmin osanottoni kaikille, joita on kohdannut menetys. Ei kai sellaisella välttämättä ole mitään tarkoitusta, joka ainakaan selittäisi mitään. Meidän päivämme ovat luetut ja jostain syystä jonkun on lähdettävä täältä inhimillisesti katsottuna liian aikaisin. Ei se aina tuo lohtua, vaikka kuinka uskoisi jälleennäkemiseen rajan tuolla puolen. Suru on silti suuri, ja se on ihan luonnollista. Surusta selviää ajan mittaan. Se muuttaa muotoaan ja vaikkei se häviäkään, sen kanssa oppii elämään.
      Sairauden, surun ja vastaamattomien kysymysten keskellä Jumala on silti lähellä. Hän hoitaa, näkee syvimmän kipumme ja kaipuumme. Vaikka sairaus ja kuolema satuttavat, ei Jumala hylkää. Päinvastoin: surevat ja sairaat hän ottaa ihan lähelleen.

      Lämpimin ajatuksin,
      pappi Elisabet

      • Albinoni

        Jumala haluaa ottaa kaikki lähelleen, ei vain surevia ja sairaita. Eivät läheskään kaikki surevat ja sairaat halua Jumalaa lähelleen. Et voi luvata että surusta selviää etkä sitä että sen kanssa oppii elämään. Kohtaaminen rajan takana voi olla kohtaaminen kadotuksessa, jos ei ole uskossa Jeesukseen. Sen kohtaamisen odotuksessa ei ole mitään lohduttavaa.


      • Hei
        Ei varmaankaan Jumala väkisin tahdo ottaa ketään lähelleen. Eihän rakkauttakaan voi pakottaa. Monien menetyksen kokeneiden, mukaan lukien itseni, kokemus on että surun kanssa oppii elämään. Tottakai haluan olla luomassa uskoa ja toivoa siihen.

        Pappi Elisabet


    • Uskominenkannattaa

      Vastoinkäymiset ovat Jumalan lahja ihmiselle. Elämä täällä maan päällä on lyhyt ja eräs tieteeseen uskova lääkärikin myöntää, että kuollessa ihmisen sielu lähtee muualle ja kuori jää jäljelle.
      Lapsen menettäminen on yksi kauheimmista kokemuksista, mitä vanhempi voi kokea täällä maan päällä, mutta lapsen ikäiset menevät suoraan taivaaseen ja jokainen lapsensa menettänyt vanhempi pääsee rakkaansa luokse, kun uskoo Jeesukseen.
      Katkeroituminen ja pettyminen Jumalaan ei kannata, koska parempaa on luvassa kaikille, jotka joutuvat kulkemaan täällä rankan polun menettämättä uskoaan.

    • ikuisuusX

      Välillä ikävä ja tuska repivät enemmän ja taas vähän helpottaa. Siihen jopa tottuu. Osa minusta on jo kuollut. Lapseni. Yritän ajatella hänen olevan paikassa jossa aika ei kulje. Joten kun aikani tulee ei lapsellani ole ehtinyt tulla edes ikävä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2486
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1372
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe