Phj Soini on Keskustan kaikenkestomies

Sivujuonne.ohjastaa

Viikonvaihteen uutisointia seuratessa syntyy vahva tunne Pyhäjärven omasta Soinista, joka on sanomistensa soinein. Hän ei tule suinkaan paikallisesta Perussuomalaisista, vaan ihka Keskustan ykkösmiehen muodossa.
Ei suostu luopumaan ykköspaikasta, ei niin millään.

23

414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Untasevainoli

      Onko joku jossain vaatinut ykköspaikasta luopumista?

      • Suomuurainaikaan

        Joutaa pois sekoilemasta ja "sanaseppoilemasta". Kenttäväki persuissa tulee näyttämään Soinin paikan, eli olisi jo tällä istumalla ammuttu raketilla kuuhun. Täysin kiero ja liero. Omaan rahapussiin kalastaja, aivan selkeästi. Ei ole koskaan kunnioittanut tavallista kenttäväkeä. Pelkäänpä pahoin, että pahat ajat koittaa. Soini lähti Orpon ja Sipilän kelkkaan siis vain omaa etuaan tavoitellen. Kepu pettää aina slogan näyttää pitävän paikkansa.


    • skpauhetta

      Voiko surkeampaa vertailua olla kuin kannatusta nauttivan kyläpäällikön rinnastaminen joojoo-mieheen joka oman puolueensa möi ministerinpestiä vastaan minkä johdosta tuli juuri pois potkituksi puolueen johdosta? Soinilla ei ollut minkäänlaista valtaa hallituksessa päinvastoin pelkkä kokoomuksen ja keskustan sylikoira. Omassa puolueessaan täysi diktaattori juoksupoikineen jotka persujen kannattajat äänesti eilen maton alle.

      Naurettavinta kaikessa median julistus kuinka Halla-aholaiset lakkautti Soinilaisuuden vaikka sen teki Soini juoksupoikineen ihan itse. Ei uskaltanut edes ehdolle lähteä koska tiesi että olisi joutunut julkisesti nolatuksi. Tai no, niinhän siinä kävi joka tapauksessa..

      Soinilta ei enää edes kysytä kiinnostaako salkusta luopuminen vai ei. Ei ole edes ainoa joka tällä hetkellä vapisee persujen riveissä vaan jokainen Soinin juoksupoika varsinkin ministerit pelkää tällä hetkellä ja niin perkeleesti. Terho ainoa joka nukkuu yönsä hyvin edellisistä. Jos on toipunut rökäletappiosta ja taivaspaikan menetyksestä jonka piti olla läpihuutojuttu.

      • Herra-armahda-meitä

        Soini on Hitlerin sukulainen, jota jokunen ympärillä ruokkii ja tyhmät suomalaiset maksaa palkan. Kepu on mukana palkanmaksussa ja vahvasti. Näin meillä. Palaamme vuosisataan 1918. Kauhistuksen paikka vuonna 2017!


    • niinpä.miksi

      Vaan on sen omahyväisyys niin räikeetä, että yököttää.

    • Sivujuonne.ohjastaa

      Olen kanssasi samaa mieltä, henkilöllä on kasvoillaan jatkuva ilkeämieliseksi luokiteltava kyyninen vino hymy. Jopa vahingoniloinen ja kerskaava vaikutelma tulee, kun seuraa miehen esiintymistä ja esille pyrkyä. Yök, ei vaikuta edes sisäisesti luotettavalta, ulkoisesti olemus on luotaantyöntävä.

      Vanha ketku ei uusiudu.

    • JuutasKäkriäinen

      Millainen se oli tuo vuosisata 1918? Kauanko semmoinen vuosisata kesti? Ei Soini perseestä ole, mutta ihan siitä lähistöltä lähtöisin. Luihu loikkari, liekö vihapuhetta, lakituvassako tavataan. No mulkut meillä on aina keskuudessamme. Niin ja luuserit ja juudakset.

    • säälittävä-kenokaula

      Pikku jussi paljastui poikaseksi miesten pelissä.

    • rumuus.näkyy.hymyssä

      Perussuomalaisten sisällissotaa seuratessa voi nähdä yllättäävän paljon yhtäläisyyksiä toimintatavoissa Pyhäjärven kuntapolitiikkaan.
      Pyhäjärven Keskustanpuoluetta miehittäneet yhdet ja samat ja heistä eräs erityisesti, mietippä tovi, niin voit huomata soininmaisen itsekkyyden pitää kaikkea omanaan, niin vaalista toiseen valtaan nousua kuin muiden vetämistä mukanaan valtuustoon, hänen ansioitaan aina vaan, hän pitää onnistumisen olevan vain hänestä riippuvaainen, asema pitää säilyttää, kuten soini ulkomisteriyden, keinoja ei kaihdeta eikä kulissipeliä jätetä puolitiehen..
      Hyi olkoon, yhtäläisyyksiä on niin paljon, että hytisyttää.
      Tätä se teettää, kun yhden herran huonetta rakennetaan ja yhden herran hovia tuetaan.

      • Konstankonstit

        Kansan mielipiteelle on annettava kunnioitus. Pyhäjärv ellä ollaan niin tehty.

        Jos Pyhäjärveä välttämättä haluaa vertailla Soinin tilanteeseen, niin kyse on niistä ehdokkaista, jotka kokivat vaaleissa tulleensä syrjäytetyksi. He yrittävät nyt taistella äänestäjien milipidetyä vastaan. Joskin heidän keinonsa poikkeavat Soinin keinoista jo olosuhteiden pakosta.


    • tyhmä.porukka

      Itkevät halla-aholaiset tuovat mieleen prooloiset. Paljon huutoa villoja ei lainkaan.

      • Pyhäkäs-suossa

        Ei halla-aholaisten tarvitse itkeä. Hyvin pärjäsivät ja tulevat pärjäämään. Rikkaruohot nousi kepulien tuella, ei tosin kauan kestä tuo jatkojalostus. Summasummaarum!


    • rumuus.näkyy.hymyssä

      Kepu pettää aina, se on pian edessä pyhäkkäät täälläkin! Sipilän osoittama viekkaus on yhdistynyt rahaan, ja sen seuraamuksena toisten varoilla pelattu rahanhimo yhdistettynä vallanhimoon tässä on karu esileikki.
      Soinismi meni kuin virtahepo läpi kansanvallan, polki demokratian ja jätti jäsenistön, että saavat olla mukana, kun suomessa jaetaan sulle-mulle-paikat uusiksi ja terveysbisnekset ovat verkotettu tiettyjen tahojen tilejä lisäämään.
      Pyhäjärvellä tapahtuu samaa, ette vaan suostu uskomaan, ennekuin on myöhäistä.
      Meillä on sekasikiö peitekeskusta, joka koostuu dem, vas, kristillisistä keskustan johdolla..ja kyykytystä eri häviäjien eristämistä jatketaan rajulla otteella.
      Ketkä ovat häviäjiä? Proot, kyllä myös he, mutta tajutkaa nyt että häviäjiä olemme me, paikallista elämää elävät kuntalaiset, olimme sitten terveitä, sairaita, töissä tahi työttömiä.

      Ja soinisimi on ollut kauan peitekeskustan aatepohjaa.

      • Voivoioioi

        Jospa itku helpottaa. Ja sitähän se tekee.


      • Palstakyttääjä
        Voivoioioi kirjoitti:

        Jospa itku helpottaa. Ja sitähän se tekee.

        Sitähän tuossa itse teet,Voivoioi, sinäpä siinä. Olet alinomaan voivottelemassa ja valittamassa näillä sivuilla. Olet osasi valinnut, ja sitä ei sinulta oteta pois. Ole hyvä vaan! Itke itkusi, perikunta kuittaa.


    • Putinille

      Me Proo valitetaan uudesta hallituspohjasta.

      • Sipiläopissa-SS-menossa

        Opettele kirjoittamaan, Putinille tekstaaja, joka tapauksessa, Soini on kuin syöttökaukalosta karannut, miksi te kepulaiset sellaista sanottekaan ? Soini lentää lepikkoon, on vain ajankysymys ja sote-soppa kaatuu SS-miesten saapashousuihin.


    • pyhäkkäät.eivät.opi

      Onkohanse yhä niin autuasta menoa, että on unohdettu jatkuvuus? Pyhäjärven poliittisten kestokalusteiden pönkittäjät hääräävät kuningasmehiläisen ympärillä niin sokeana, että huominen on unohtunut ? Ei edistetä uutta, vaan vaalitaan vanhaa?
      Korppi voi haukata syömähampaan kerralla historiaan, eli yli 30-vuoden mielivaltainen, paikallinen sekakepusoinismi sysätään sivuun ja Pyhäjärven vihreänkolea menneisyys toistuu?

      • etiäppäin

        Eihän uusi hallinto ole edes järjestäytynyt vielä! Nyt lähtee asiat paremmin rullaamaan kun valtuusto "puhdistui" pahimmista kehityksen jarruista!


      • Joutenaholla

        Mistähän tuo puhdistui? Sama korruptio jatkaa elämäänsä.


    • kiusaamisentapa

      Onhan se järjestäynyt ihan kuin soinismi on käskenyt tehdä, sille on myös saunassa tehtyinä "piiripykälät "jo vuosia sitten.Että eläpä oota edes pientä muutosta, niin et pety., koskapas palamatonta ihmispaskaa lapioivat vaan kärrystä toiseen! Tähän ovat uudet noviisivaltuutetut lapsellisen verestä voimaa, intoutuivat hetimiten vetämään vellosten jätöksiä.

    • Oma.muna.edellä

      Hullu-ahon kannattajat voivat syyttää yhtä henkilöä: Huora-ahoa.

    • tyly.lopetus

      Nyt sanottuna, uuskepukat pitäisi/ olisi pitänyt erottaa keskusta r.p.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe