SE-ensin ryhmä

halla-ahoforever

SE-ensin mielenosoitus on ryssämielisten putinistien salaliitto suomea vastaan.Katsokaa 10.6.2017 lähetyspätkä youtubesta,ei jää mitään arvailujen varaa,siinä silmälasipäinen venäläisaksentilla suoltaa suoraan ryssäpropagandaa

Olen sitä mieltä että laittomat maahanmuuttajat ulos suomesta, mutta tämä se-ensin porukka on vaarallisempi, ryssä yrittää ujuttautua suomen politiikkaan näiden kautta. Jos näitä ei nyt torpata nin suomelle voi käydä kuten krimille ja urkainalle.

17

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • superaktiivinpyssy

      Tyypit alkavat käydä ylimieliseksi, kun poliisi ei heidän tekemisiinsä puutu. Viime yönä yksi palkittu maidanin superaktivii joutui luovuttamaan mannerheimin patsaalla aseensa poliisille.

    • isaänmaallinen
      • töölönanne

        Marcon puhuja, nainen töölöstä, joskus näkyy maidanillakin kyltteineen " tule putin, siivoa suomi" tai jotain tuon tapaista.


    • Boot_Boys

      Tuhotkaa Putinistien leiri!

    • VenäjäEnsin

      Halla-ahon haukkuminen heti valinnan jälkeen oli kyllä noloa tältä porukalta. Suomen etu ei näitä pätkääkään kiinnosta, älämölö ja sekasorto on se juttu, jota halutaan. Putin , Bäckman ja Janitskin kaiken kritiikin yläpuolella.

    • tahvotti

      onko tää macro se joka kuskaa vainajia pakettiautolla ruumishuoneelle?

    • huonossaseurassa

      MItä ne siellä leirillään tekee patjalla? Onhan siellä tietysti romansseja koko ajan käynnissä, kun antaisivat vaan niiden teinityttöjen olla rauhassa. Eilen kävelin ohitse, siellä lojuvilta teinitytöiltä puuuttui se nuorten raikkaus, mitä nuorissa naisissa on, ilo ja reippaus, kun katseli vastaavan ikäisiä menemässä reippain askelin vaikka juoksulenkille tai harrastuskassi olkapäille tai kesätöistä tulossa,, suunnitellen , mitä kesäansioilaan hankkivat.

      • Kokeilepa

        Mene hakemaan sitä nuoruutta ja raikkautta sieltä matu-leiriltä, jos niin sitä kaipaat :-D


    • juutupe
    • okkigaam

      Mikään ei enää jaksa hätkähdyttää meitä...meidät on rokotettu järkytystä vastaan...Tärkeimmät uutiset peitetään hupijuttujen alle, tai unohdetaan kertomatta... Tätä junaa ei pysäytä enää mikään... Haluatko että italia on kolmansia maita... Lisää voitte lukea Umberto Econ kirjasta -- Numero Zeron tapaus... lopusta

    • nyyrikkintoive

      Siinä taas yritetään mustamaalata Suomea puolustajia. Suosin mieluummin se-ryhmää, kuin noita matujen kannattajia.
      Pitemmän päälle tarvitaan ulkovaltojen apuja, jotta saadaan nuo loiset pois täältä. Tuleeko apu idästä tai lännestä on aivan sama.

    • vihaammekaikkea

      Ainakin siis on varma, ettei yksikään seksuaalisesti poikkeava tai sukupuoleton tms. henkilö voi toimia eikä kannattaa Suomi Ensin - liikkeessä. Suomi Ensin vastustaa myös heitä, mamuja ynnä kaikkea mahdollista.
      Joku lasten parhaaksi tapahtuma heillä 1.7. Niinpä, heidän mielestään ei 13-vuotiaalle voi antaa tietoja "kukista ja mehiläisistä", mutta leirillään ovat kaksi 10-vuotiasta palkinneet pinssillä ja kehumisilla rasistisista puheista. Eivätpä silloin suojele lapsiaan.
      Maahanmuuttokriittisten suuret perheet, tosin heillä ei aviouskollisuus ole suurta, koska lienevät sisaruspuolia lapset keskenään, mutta tuli mieleen näistä toimijoista De Witin 7 lasta, Maidanilla pyörivän valtuustoehdokkaan 5 lasta, Terhi Kiemungin 5 lasta, ja Witin seuruessa liikkuneen naisen, joskus puhujanakin ollut ja somekeskustelujen takia työstään irtisanottu, 7 lasta. Lapsille ei siis saa antaa seksuaalisuudesta tietoja, mutta rasistisuuteen saa kasvattaa.

    • köh-köh_ai_kylki

      "Poliisi määräsi Helsingin Rautatientorin Suomi ensin -leirin tyhjennettäväksi – syynä juhannuksen tapahtumat

      Leirin katsotaan olevan välittömäksi vaaraksi yleiselle turvallisuudelle.
      Poliisi on antanut määräyksen, että Helsingin Rautatientorilla pitkään majaillut Suomi ensin -aktivistien mielenosoitus eli käytännössä leiri pitää purkaa maanantaihin kello 18 mennessä.

      Päätös tehtiin juhannuksen ajan tapahtumien seurauksena.

      Poliisi arvioi mielenosoituksesta olevan välitöntä vaaraa yleiselle turvallisuudelle.

      Poliisin tutkintaan on tullut juhannukselta kolme erillistä epäilyä ohikulkijoiden pahoinpitelystä, joissa kaikissa tekijät ovat leiriläisiä, kolme eri henkilöä. Kysymys on ollut käsiksi käymisestä ja kuristamisesta, joista ei ole tullut vakavia vammoja.

      – Näitä välikohtauksia on ollut aiemminkin ja kymmenen päivää sitten annoimme määräyksen laittaa asiat kuntoon, mutta niin ei ole tapahtunut, vaan asiat menivät viikonlopun aikana huonoon suuntaan, kertoo komisario Jari Taponen Helsingin poliisista.

      Torstaina yöllä leiriläisen epäillään käyneen käsiksi ohikulkijaan. Tilanteeseen liittyi riidan haastaminen.

      Vuorokautta myöhemmin leiriläinen oli käyttäytynyt aggressiivisesti sekä ohikulkijaa että poliisia kohtaan ja samana yönä oli leiriläinen mielipide-eroavaisuuden jälkeen kuristanut ohikulkijaa."

      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005268732.html

      Nyt pääsee Marco de Wit taas putkaan, älkää säästelkö kytät pamppua!
      😀🤕

    • LakiRikkooLakia

      Natsit 1930 luvulla otti vallan ja islam 2020 luvulla vallan ottaa suvakkien voimalla. Rumiita tulee nyt olisi lainoimien aika poistaa nmäa rikolliset matut suomesta.

    • tervetuloa-putin

      Ei harmittaisi penninvertaa vaikka venäjä miehittäisikkin suomen! Hallituksella on lentokone valmiina että pääsevät pakoon tarvittaessa!

    • öiulikyujyhgtfd

      Mitähänvarten poliisi ei sano kuka maidan porukasta on pahoinpidellyt ja ketä juhannuksena? Yleensähän jos syytetään pitäisi tietää ketä ja miksi, ja kuka teki rikosilmoituksen, se kuuluu hyviin tapoihin!

    • LeiritPoisÄkkiä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe