Tervemenoa persuihin

Ottakaa-koppi

Nyt kun Halla-aho on valittu suurella enemmistöllä persujen puheenjohtajaksi ja persut taas on eu:sta eroamisen kannalla niin mielestäni myös se ipun halla-aholainen siipi voisi vaihtaa puoluetta ja mennä persuihin. Sehän olisi kaikille osapuolille hyvä juttu kun totuus kuitenkin on ettei ipussa kaivata teitä ja olsite varmasti sinne persuihin ihan tervetulleita. Kannattaisiko ihan oikasti harkita tällaista. Ei ole epäilystäkään siitä etteikö persujen kenttäväkikin ole just näitä halla-ahon akendan kannattajia joten vallanvaihdosta ei ole vaaraa ja Huhtasaarikin on teidän mielestä varmasti ihan jees tyyppi vai kuinka.

15

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eroja

      Halla-aho on natomyönteinen toisin kuin IPU. Samoin pelkkä EU-kriittisyys ei riitä.

      • Mie-laitan-hakemuksen

        Mutta onhan niilä se maahanmuutto asia ykkös juttuna ja Hakkarainenkin olisi yksi veto tekiä.
        Ei ole IPU:ssakkaan kaikki kohalla kun ei ole sitä maahan muutto kriittisyyttä johdolla niin kuin pitäisi. On varman helpompi saada PS vastustamaan Natoa kuin IPU vastustamaan humanitääristä maahanmuuttoa.


      • Lisäksittip

        Samoin Halla-Aho on TTIP-sopimuksen kannattaja (Magneettimedia), joten hän ei ole isänmaallinen.


    • simply.true

      Persuissa on neljä vakavaa puutetta: He eivät tosissaan halua Suomea itsenäiseksi (pois EU:sta ja eurosta), he hyväksyvät TTIP-vapaakauppasopimuksen, he hyväksyisivät Suomen jäsenyyden Natossa ja viimeiseksi; he eivät edes halua kuulla talousdemokratiasta, he kannattavat nykyisen talouspolitiikan jatkumista.
      Perussuomalaisten kovaa ydintä on maahanmuuttokritiikki ja siinä kaikki. Moni ymmärtää että maahanmuutto on iso ongelma, mutta jotta se saadaan aisoihin, on korjattava sen aiheuttavat ongelmat ja lisäksi muitakin yhteiskuntaamme vaurioittavia asioita.
      Globalistieliitti on syyllinen maahanmuuttoon kuten muihinkin maamme ongelmiin joihin PS ei tarjoa ratkaisua, IPU sensijaan voisi tämän ratkaisun niin halutessaan tarjota.

    • ei-syytä

      Suomen puolueita ei kiinnosta yhtään pienituloisten suomalaisten elämä. Ulkomaalaisille annetaan ilmaiseksi kaikki kuten asunnot ,rahaa ja huveja. Suomalaiset pienituloiset sensijaan joutuvat maksamaan kaikenkarvaisten yrittäjien ylellisen elämän eikä kukaan edes puhu tästä.Suomi on läpimätä valtio jota johtavat varkaat turistien kanssa yhteistyössä,Turha luulla että on joku nousukausi vaan kyseessä on taas EUn biljoonaelvytyksen seuraus joka merkitsee entistä surkeampaa valtiota tulevina vuosina. EU tuhlaa suomalaisten varat loppuun nopeasti,sitten ei ole mitään. Persut ovat samanlainen löllö lauma kuin Keskusta ja Kokoomus . Ne eivät ymmärrä mitään kansantaloudesta koska niihin on keräytynyt vain ahneita typeryksiä jotka ovat korruption mallinukkeja. Ne seurustelevat vain velkaisten rahamiesten kanssa ja ovat aiheuttaneet niin euron romahduksen kuin koko talouden tuhon korruptionsa vuoksi, Persut ei edes vastusta EU-jäsenyyttä eikä ymmärrä mitään kansantaloudesta vaan rääpivät hulluja uskon asioita joista järkevät ei halua edes keskustella.

    • Jussionhyvämies

      Paskat, jos Halla-aho itsenään pitää NATOa hyvänä niin kuintenkin hän on siinä melkolailla itsekseen nyky persuissa, ja Jussihan on sanonut että tässä tilanteessa ei Natoon

    • Jokkantiivis

      Montako ipun kaikista kymmenestä jäsenestä on Halla-aholaisia?

    • ainutlaatuisuus

      IPU on mielenkiintoinen sekoitus kommunisteja ja kansallissosialisteja.

    • noloja

      Huhtasaarikin on kreatinismiin uskova. IPUssa suurin osa kannattaa tieteellistä kehitysoppia.Uskontojen nimiin vannovat puolueet eivät ole rehellisiä koska uskonnot ovat ihmisten keksintöjä.Persut ovat helppoheikkejä jotka eivät tiedä asioista mitään. Puolueen hajomainen todisti tämän.Onko niilä edes mitään käsitystä kansantaloudesta? Taitavat olla salakepulaisia jotka pelaavat tukiaisilla kuten Keskusta. Tämä aiheuttaa nykyisen synkän velkaantumisen ja työpaikkojen tuhoutumisen.

    • SD on taas ilmestynyt kartalle... suomidemokraatit.com

    • p.paarma

      Minkä takia äärioikeistolaiset yleensäkään roikkuvat IPU:ssa! No roikkuuhan ne vasemmistopuolueiden palstoilla ja tekevät kaikenlaista hallaa avoimelle keskustelulle. Äärioikeiston taktiikka on sotkea lukijoilta erilaisten demokraattisten liikkeiden tavoitteet. Siinä ei sinänsä mitään. kirjoittamisen vapaus on mutta äärioikeiston kirjoitukset sisältävät pääasiassa pelkkiä valheita tai hyökkäyksiä ihmisyyttä vastaan.
      Kuvaavaa on Huhtasaaren (opettaja!) lausunnot halusta kumota luonnonvalintateorian opetus biologiassa ja yhteiskuntatieteissä.

      • järkipuhe

        Nationalismi ei ole äärioikeistolaisuutta. Sitä on tietenkin teidän kommunistien äärimmäisen vaikeaa ymmärtää. Olette uskovaisia samoin kuin islaminuskoiset tai kiihkokristityt, teihin ei järkiteksti uppoa koska pyhä kirjanne on teille kaikki kaikessa.
        Luonnonvalinta, eri rotujen olemassaolo ja erirotuisten ihmisten älyllinen erilaisuus ovat faktoja, niissä ei ole kysymys uskon asioista, kuten kommunismissa.


    • suomi.suomalaisille

      Minkä vuoksi nationalistien tulisi jättää IPU - siksikö jotta se olisi puhtaasti vasemmistolainen liiga?
      IPUn ympärillä häärivät kommunistit toki pitäisivät tätä hyvänä asiana, koska silloin IPU olisi yksi täysin vasemmistolainen sirpalepuolue lisää, joka ei ajaisi Suomen etnisen kansan asiaa, vaan lähinnä vetäisi itsenäisyysmielisiä ihmisiä puoleensa tekemättä mitään heidän hyväkseen.

      • alku-asukas

        Alkuperäiset ipilaiset halusivat pitää Suomen itsenäisenä valtiona koska näin olisimme säilyttäneet demokratian ja sen hyvät piirteet. Me emme ole ikinä hyväksyneet kommunisteja riveihin. Perustamme kaiken toiminnan järkeen ja kansantalouden vahvistamiseen . Näin toimien tulevaisuus on paremmalla pohjalla kuin nykyisen vallan utopistisen haaveilun seurauksena. Koko maailman vinksahtaminen perustuu uskontoihin ja vääriin luuloihin asioista.Suomalaiset olivat alunperin pakanoita jotka miekalla ruotsalauiset ja venäläiset pakottivat uskontoihinsa. Siitä on seurannut vain onnettomuuksia vuosisatoja ja lopulta meiltä on nyt varastettu maat ja mannut. Maailma ei ole miksikään muuttunut vaan samat asiat ovat elämän takana vuodesta toiseen. Niukkuden lait vahvistuvat päivä päivältä ja ne tulee ottaa todesta jos haluaa elämän jatkuvan. Emme voi siksi lahjoittaa pieniä tärkeitä asioitamme muille kuten ahneille tai siirtolaisille.Ahneet voimme muiluttaa veroparatiiseihin. Takaisin ei ole tuloa. Omastaan pitää pitää kiinni koska se on välttämätöntä tulevaisuuden suhteen. Tähän perustuu myös kommunismin vastustamisemme. Haluamme auttaa köyhiä ihmisiä kaikkialla mutta emme yksin. Tullipolitiikalla voidaan suojella köyhiä ihmisiä omissa maissaan tuhatkertaisesti kuin vapaakaupalla.Avustusjärjestöt pilaavat köyhien tulevaisuuden lopullisesti. Ihmisten pitää itse tehdä työtä pärjätäkseen paremmin.


    • p.paarma

      Lueskentelin väliaikana Marxin Pääoma ensimmäistä kirjaa.
      Se kertoo tavaratuotannosta sellaisena kuin se on. Tietty työn määrän arvo heijastuu rahamerkissä riippumatta siitä mikä käyttöarvo tavaralla on. Tästä analyysi etenee listätuotteeseen, lisäarvoon, voittoon ja pääomien kasaantumiseen. Kiertokulku näyttää olevan II osassa ja tuotannon kokonaisprosessi III osassa.
      Talousdemokratia sivusto liputtaa työn ja rahan arvon ykseyden puolesta ja on oikein.
      Teoksesta on otettu uusintapainos ja sitä on saatavissa kirjakaupoista. Löytyy myös kirjastoista.
      Suosittelen luettavaksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1439
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe