Hanko vuonna nolla tänään 12.6. 2017 klo 21.30 TV1

JJPDPjyrää

Erittäin hyvin keksitty nimi dokumentille, Olemme todellakin nollapisteessä. Talous aivan kuralla ja polittinen kähmintä ei rajoitu vain valtuustosaliin vaan ulottuu kaikkialle Hangon elämään. SDP käyttää diktatorisesti valtaansa ja selittää sitä demokratialla. Se on yhden tai kahden ihmisen keksimää diktatuuria, ei demokratiaa.

Parempaa on tulossa. Sen osoittaa Ranskan vaalit. Siellä sosialistien kannatus on romahtanut alle 10%:n. Niin tulee käymään myös Suomessa ja niin käy Hangossa. Sosialidemokratia on jotain sellaista, mitä valveutunut kansa ei hyväksy. Se, että pidetään itseä päättäjänä viisaampana kuin muut, ei ole ihmisarvoista politiikkaa. Suomessa Urpilaisen syrjäyttäminen ja Rinteen veljeily SAK:n kanssa olivat alku sille alamäelle, mitä tulemme Ranskan malliin todistamaan.

Entä Hanko? Ehkä meillä on SDP:n ajojahtipolitiikan takia uusintavaalit jo syyskuussa 2017. Silloin nähdään, kuinka alas Kavanderin kannatus laskee. Nyt hän oli 16. eniten ääniä saanut. Siitä huolimatta hän nosti itsensä ykköseksi, kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi. Onko narsistisempaa nähty? Varmasti on, mutta ajatuksena, että ilmoittaa olevansa paras, vaikka kansa on eri mieltä, tarkoittaa sitä, ettei tunne todellista tilaa. Realismista tulee tänään näytteitä TV:n dokumentissa "Hanko vuonna nolla". Kannattaa katsoa.

17

394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaunisajatusmutta

      Yle Areena näyttää jo dokumentin. Hyvää historian kuvausta. Mielenkiintoisia vaiheita kaupungin menneisyydestä. Lähihistorian dramatiikkaa ovat Kavander kaupungintalon juhlasalin parvekkeella ja Kyhälä juhlasalin lattialla, jotka yrittävät duettona perustella tekosiaan. Kyhälä uhoaa lopuksi, että Tehtaanniemen projekti toteutetaan joka tauksessa piste. Oli vaan hotelli muuttunut huoneistohotelliksi ja lopulta asunnoiksi. Kaavaa muutettiin Regatta Resortsin pyynnöstä. Tästä tulee kysymys ensi viikolla. Kuinka paljon Regatta Resorts korvaa kaavan jalostamisesta, josta 100% hyöty heille. Ohjelmassa selviää, että asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestyksessä lukee, että asunnoissa ei voi asua pysyvästi. Nyt kaavan muutos antaa siihen mahdollisuuden. Tästä hyödystä pitää maksaa ja enemmän kuin säästö, joka tulee siitä, ettei tarvitse rakentaa paloportaita jne. Joku onneton on vastuussa siitä, että myöntyi antamaan 1,5 miljoonan euron sakot anteeksi. Se on pois kaupungin tyhjää ammottavasta pussista. Lisämyönnytyksille ei ole sijaa. Kaavan jalostamisesta pitää maksaa.

    • Wikip

      Dokumenttiohjelma - Wikipedia kertoo näin "Dokumenttielokuva (lyh. dokumentti, vanh. dokumentääri) on elokuva, jossa esiintyvät ihmiset ja tapahtumat ovat todellisia, tai ainakin enemmän tosia kuin näytelmäelokuvassa. Henkilöhahmot esittävät itseään tai kertovat itsestään joko tapahtuvassa tai tapahtuneissa tilanteissa.
      Dokumenttielokuvat ovat kuitenkin aina tekijöidensä tulkintaa todellisuudesta.
      Dokumenttielokuvan tekijä voi omilla valinnoillaan tuoda esille haluamiaan näkökulmia tai vaihtoehtoisesti avata aiheeseen eri tulkinnanmahdollisuuksia."

    • Taunonen

      Se oli hieno dokumentti. Asuin lapsuus- ja teinivuodet Hangossa. Ei ole lähtenyt murustakaan siitä sielunmaisemasta, joka silloin syntyi. Kaikki oli yhä tuttua juttua.

    • svinsidanilainen

      Selvisihän se tästä dokumentista,että ei se tämänpäivän kaupungin kahtiajako uusi juttu ookkaan.Kuuluu olleen jo kauan sitten Finsidan ja svinsidan.....että sillai :D

    • kokonaisuusratkaisee

      Upgradettu finsidan on nyt Tehtaanniemellä ja svinsidan radan toisella puolella. Ketä kaupunginjohto palvelee? Kun pavelukokemus on ollut heikko, niin asukkaat ovat äänestäneet jaloillaan. Kymmenessä vuodessa väki on vähentynyt muutaman tuhannen verran, Se on verotuloista pois kokoluokkaa 6 miljoonaa vuodessa. Kelpais varmaan kaupungin talouspäällikölle. J ja J ei ymmärrä näistä raha-asioista mitään.

      • svinsidanilainen

        Niinpä.Ja kaupungin päättäjät ovat nyt sitten vastustamassa S-ketjun suunnitelmista rakentaa uusi myymälä.Se kun tulisi Svinsidaniin!!.Eihän se nyt käy.Hangossa päättäjät haluavat palveluja vain sille pienelle joukolle kylpyläosakkeenomistajia,jotka viivähtävät täällä sen hetken kesällä.
        Mutta tokihan nyt palvelut täytyy olla radan oikealla puolella.Jos vaikka mukana tuodut eväsvarastot pääsisi ehtymään....


    • eteenpäinmummot

      Nollasta se lapsikin aloittaa kehittymisen.

    • nollaarvoista

      Suurin osa täällä kommentoijista ei ole aikuisena eikä eläkeläisenäkään päässyt nollatasosta ylöspäin.

      • pitkäkatulainen

        Kerro lisää itsestäsi.


      • nollaarvoista
        pitkäkatulainen kirjoitti:

        Kerro lisää itsestäsi.

        Homovinkujille on olemassa omat sivut, mene sinne hakemaan kaipaamasi juttuseuraa.


      • sisäistä
        nollaarvoista kirjoitti:

        Homovinkujille on olemassa omat sivut, mene sinne hakemaan kaipaamasi juttuseuraa.

        Homona on hyvä olla Hangossa!


      • pitkäkepulainen
        sisäistä kirjoitti:

        Homona on hyvä olla Hangossa!

        Onko Hanko parempi nyt homoille kuin vuonna nolla? Kerro lisää!


      • hangöbög
        pitkäkepulainen kirjoitti:

        Onko Hanko parempi nyt homoille kuin vuonna nolla? Kerro lisää!

        On. Saat vapaasti olla oma itsesi ilman että sinun täytyy pelätä kiusatuksi tai pahoinpidellyksi joutumista. Viime vuonna ensimmäisen kerran ja tänä vuonna jälleen järjestettävä Hanko Pride on jatkumoa tälle positiiviselle kehitykselle.
        Olen itse elänyt homolapsena Hangossa ja kokenut millaista ennen oli, nyt on paljon parempi, etenkin nuorille ei-heteroille. Nykynuoret ovat pääosin fiksua ja valistunutta väkeä, he hyväksyvät homon tai vaikkapa erivärisen toverinsa yksilönä kaverikseen siinä missä muutkin. Propsit tästä ihanille nuorillemme! <3


    • sairastamenoa

      Hanko on makee mesta, siellä saa vallata rantoja ja muita alueita esim. purjelautailuun, leijalautailuun, Regatta Resortsille... ihan vapaasti. Helpompaa kuin maiden anastaminen Amerikan intiaaneilta, ei tarvitse antaa edes lasihelyjä.

    • JokoRiittää

      Sairastamenoa - sairasta kirjoittelua. Et taida, ja et ole yksin, tiedä mitään leijalautailusta. Tiedoksi , harrastus joka harrastetaan silloin kun tuulee, ja kovaa. Ja silloin useammat pysyvät poissa rannolta, paitsi niitä kun nauttivat näkemistestä. Tilaa on kyllä kaikille.

      • joku-roti

        Höpöhöpö, ihan niillä samoilla tuulilla "maakravut" kävelevät rannoilla, istuskelevat rannoilla, ottavat aurinkoa rannoilla, uivat ja kahlailevat ja haluaisivat ihailla sitä kaunista meri- ja rantamaisemaa - jonka leijalautailijat pilaavat. Leijalautailu ei sovi kulttuurimaisemiin eikä luonnonkauniisiin paikkoihin, joissa ihmisten suuri enemmistö luonnostaan rentoutuu.

        Leijalautailu voi tapahtua syrjäisemmillä, vähemmän kauniilla paikoilla, jonne harrastajien pieni joukko voi kulkea harrastamaan muualla suuresti häiritsevää harrastustaan. Sitä paitsi, Suomen matkailuvaltti on luonnonrauha ja luonnon koskemattomuus, niin Hangonkin.


    • pjapjadvauhdissa

      Laijalautailu ja laskuvarjohypyt, mitä vielä? Kaikki hyvä ja uusi innosta tuntuvat olevan harmaahiuksisille mummoille liikaa. Monia harmittaa myös se, ettei turistin pääse SPA:han. Odotuksia ilmassa, että mennään Hankoon katsomaan uutta SPA:ta ja tulema on, että voi katsoa vain ulkopuolelta. SPA on varsinainen kupla! Hyvä Peter ja Peder!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe