Hallituksen kaatumisen oikea syy?

Muuta_sotkua_pakoon

On vaikea uskoa, että hallitusohjelman seuraaminen tai henkilökemia olisi ollut oikea syy Sipilän hallituksen kaatumiseen. Miksi Kepu ja Kokoomus halusi nyt hajottaa hallituksen? Onko jokin muu sotku tiedossa jota Orpo ja Sipilä lähtivät tällä tekosyyllä karkuun?

94

1077

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei siinä mitään muuta selitystä kaivata kun Halla-Aho ei vaan lähtenyt kokoomuksen ja kepun keppihevoseksi.

      • ihhioihoiho

        Mutta oli sitotutnut hallitusohjelmaan mihinkä taas sipilä on ollut tosi hunosti sitotutunut joka väliin on solloillut kepu. Kyllä tämä hallitus kaaktui hekilökemiöihin tai siis siihen siis että spilä ja orpo ei suvaitse jussia.


      • vain.salkun.takia
        ihhioihoiho kirjoitti:

        Mutta oli sitotutnut hallitusohjelmaan mihinkä taas sipilä on ollut tosi hunosti sitotutunut joka väliin on solloillut kepu. Kyllä tämä hallitus kaaktui hekilökemiöihin tai siis siihen siis että spilä ja orpo ei suvaitse jussia.

        Persuilla ei ole enää sijaa hallituksessa koska ei ole enää läskiä joojoo miestä. Tästä syystä persut on potkittava pihalle ja otettava tilalle uudet joojoo puolueet eli rkp ja kd.


    • ihoiuhpuh

      KOhta kai nuo kertovat oman versionsa.

      Sipilä ja Orpo pitävät tiedotustilaisuuden kello 17 – seuraa suorana tästä


      http://www.ksml.fi/kotimaa/Sipilä-ja-Orpo-pitävät-tiedotustilaisuuden-kello-17-–-seuraa-suorana-tästä/1000719?pwbi=3d9380a873383290b46697a0c2f095c2

    • w45g23wq222

      Eivät kestä totuutta, Halla-aho olisi hankala heille.
      Tässäkö nyt petetään äänestäjät sitten?

      • säälittääJopa

        Niin, eivät kestä sitä että Halla-aho on älykäs. Olisi tuonut esille tämän hallituksen sotkut ja järjettömyydet.
        Olen jokseenkin samaa mieltä. Orpo ja Sipilä eivät ole niin älykkäitä kun Halla-aho.
        Olisivat menettäneet kasvonsa kaikessa ja kaikkialla.
        Ymmärrän heitä ja heidän häviötään. He ovat häviäjiä.
        Yksikään puolueiden ryhmäjohtajista ei ole pärjännyt tähän mennessä.
        Kun Halla-aho piti puheensa, puolueen johtajaksi tullessaan, tajusin minäkin, että meillä Suomessa ei ole ollut yhtään näin älykästä politikkoa tähän mennessä.
        Pelottaahan se etenkin mediaa (joutuvat vastuuseen) ja muita politikkoja ( joutuvat vastuuseen). On selvää, että eivät uskalla kohdata Halla-ahoa.


    • Funlandiankansalainen

      Mitähän salaisia lisäpöytäkirjoja mahtaakaan hallitusohjelma sisältää, jotka oli sovittu Soinin kanssa mutta, joita ei voitu Halla-aholle näyttää. Mitään muuta järjellistä syytä hallituksen hajoamiselle ei voi olla.

      • hellähuoma

        Bilderberg-pöytäkirjat. 100-vuotias Suomi ei ole itsenäinen. Suomi-neito on paratiisissa pörssikeinottelijoiden hellässä huomassa.


      • Jussi..Pussi

        Tottakai Soini näki, etteivät Sipilä ja Orpo pakolaisasioissa halua toteuttaa sitä, mitä on hallitusohjelmaan kirjatttu, mutta vaikeni. Ehkä siitä oli jo Sipilän ja Soinin kanssa sovittu, niin kelmi tuntuu Sipilä olevan.
        Halla-aho taas oli samaa mieltä kuin kenttä, että siitä mitä on sovittu ja hallitusohjelmaan kirjattu on pidettävä kiinni. Se taas ei sopinut Sipilälle, mitä Peteri Orpo joo joo miehenä sitten peesasi. Sipilän perässähiihtäjä koko mies.


    • Virsut

      Kaksi asiaa: kokoomus halusi eroon perussuomalaisista ja Halla-Aho Soinista ministerinä. Tai yleensä ottaen Halla-Aho halusi eroon kaikista perussuomalaisten ministereistä. Jos hallitus nyt todella hajoaa, saattaa se olla viimeinen kerta, kun perussuomalaisia näkyy ministereinä. Valitettavaa, koska lehdillä on sen jälkeen vähemmän joutavaa kirjoitettavaa ja me lukijat saamme taas lukea enemmän Maisa Torpan ja Sara Siepin ihmeellisiä juttuja. Masentavaa.

    • regrerger

      Sipilä kerto syyn ne pelkää uutta pakolaisten aaltoa jossa jussi olisi ollut tiukka eikä kuten soini että rajat auki.

      • No tulihan se sieltä Orpolta ei hyväksy minkäänlaista syrjintää. Miten se osuukaan nyt Orpon omaan nilkkaan tuo sanonta. Että silleen.


      • Orpo_maksaa

        Jos tämän hallitusremontin ja ovien avaamisen jälkeen tulee uusi pakolaisryntäys syksyn 2015 tapaan, siitä seuraa kaikkien aikojen Jytky kevään 2019 vaaleissa. Halla-ahon ei nyt tarvitse millään tavalla tinkiä ohjelmastaan tai puheistaan, kun ministerinpaikat eivät ole enää pelissä. Ja Orpo laittoi juuri Kokoomuksen pään pölkylle tässä asiassa.


      • Täyttä valetta koko puheet Inhimillisyys ja suvaitsevaisuus on tärkeä arvo Kokoomukselle ja Kepulle. Lehmänkaupat ovat jo alkaneet oppositio puolueiden kanssa sanoi Sipilä. Että silleen.


    • voihansunpersu

      Näin se totuus tulee ilmi , missä on nyt se yhteistyö duunaripuolueen kanssa ? ihan on eliitin juhlat menossa ja duunarit saavat tapella keskenään kun patruunat määrää....

    • kepsap

      Voi vitun urpoa! Ihmisyys ja arvot? HAHAHAH KÄKÄKÄK!! :'D Kokoomukselle ei ole muu arvo tärkein kuin raha, RAHA! Halpatyövoimaa pitää saada maahan ja kaikki mamubusinekset on se oikea syy!

      Oma maa paska, muumaa mansikka.

      • Henkilö kemia, persoonallisuus ja omat mielipiteet eivät kelvanneet Sipilälle vaikka Halla-aho sanoi noudattavansa hallitusohjelmaa. Minkä laiset takuut tuolle Sipilääle olisvat kelvanneet ?
        Että silleen.


      • lisää_mamutusta

        "Nobelisti Bengt Holmström toivoo joustoja työmarkkinoille: Maahanmuuttajille pitää sallia työnteko alemmilla palkoilla

        Talouden nobelisti toivoo, että uusi hallitus syntyy nopeasti ja sen ohjelma on ajankohtaisempi kuin nykyinen."

        https://yle.fi/uutiset/3-9665255

        .


      • pöljänobelisti
        lisää_mamutusta kirjoitti:

        "Nobelisti Bengt Holmström toivoo joustoja työmarkkinoille: Maahanmuuttajille pitää sallia työnteko alemmilla palkoilla

        Talouden nobelisti toivoo, että uusi hallitus syntyy nopeasti ja sen ohjelma on ajankohtaisempi kuin nykyinen."

        https://yle.fi/uutiset/3-9665255

        .

        vokki asukas tekee duunia pienellä liksalla. vokissa ilmainen ylläpito, ilmais terveydenhoito, hammashoitoineen. suomen työttömät tekee duunit ilmaismaksaa itse asunnon ruuan, terveydenhoidon, työmatkat ym. mistähän nobelisti nyhtäs verotulot. millä maksettas vokkien ilmais eläjien täysihoito. tehköön holmströmmi työt talkoilla ilman palkkaa.


    • Kaksinaismoralismia

      Orpo ilmoittaa, että ollaan länsimaisiin arvoihin perustuvia ja kaikkia ihmisoikeuksia toteuttavia ja Halla-ahon persut ei käy.

      Onko tuo sitten sitä, että otetaan 50 miljoonaa tulijaa täysihoitoon, onko näin tehtävä näillä Orvon ja Sipilän arvoilla. Tätäkö nämä Orvon ja Sipilän peräänkuuluttamat ARVOT käytännössä tarkoittavat.

      Kun täysihoidetaan yksi salakuljettajien mukana tullut nuori mies, jää samalla hoitamatta sillä rahalla 5000 pakolaisleirin kärsivää, joille voisimme tarjota välitöntä apua pakolaisleirille.

      Kun otetaan kaikki "parempaa ja turvallisempaa" elämää hakevat tänne kovalla rahalla täysihoitoon, moni KÄRSII HEIDÄN TAKIAAN.

      Myöskään tämä ei ole kestävää kehitystä näiden lähtömaiden kehittymisen kannalta. Parempaa elämää hakevat tänne - ja samalla myös agressiivista ja vaarallista väkeä siinä sivussa.

      • riihikuivaaropisee

        keput ja kokkareet tienaa, rekkalastettain käteistä vokkipisneksellä. orpon muija rustaa valituksia mussujen puolesta , hintaa voi vaan arvailla. mitään ei ole kilpailutettu, vain taivas on rajana.


    • org-mummeli

      Arvot,arvot..."Pappilan Ellenin" arvot! Mikään ei ole 100v muuttunut!

    • rgerger

      Orvon selityksistä paistaa niin läpi hänen vihansa halla-ahoa kohtaa kyllä se henkilökemioihin kaatu siltä osin. Toinen mikä tuli julki oli juuri se pelko jos uusi aalto miehiä tulee suomeen halla-aho olisi ollut tiukka tässä tosin kuin soini oli.

      • onko.tietoo

        Miten estetään uusi aalto miehiä?

        Meidän lähiöön on tullut jo täysin lähi-idän maalaisia, siis luvatta ilman passeja.


    • rivien_välistä

      No kyseessähän oli demokratian itsepuolustus.
      Haluttiin antaa vahva viesti persujen nykyjohdolle siitä ettei rasistien kanssa veljeillä.

      • suomalaisten_hätä

        Entäs "pakolaisten" tappamat murhaamat, raiskaamat, ryöstämät ja pahoinpidellyt suomalaiset? Eikö heillä ole arvoa?


      • rassiasiellärassiatäällä

        Heh, kukahan sitä onkaan oikeasti rasisti. Ne on vas, rkp, vihreät akselilla. Eivät hyväksy normaali suomalaista mihinkään.


      • rahvas.haisee
        suomalaisten_hätä kirjoitti:

        Entäs "pakolaisten" tappamat murhaamat, raiskaamat, ryöstämät ja pahoinpidellyt suomalaiset? Eikö heillä ole arvoa?

        Niillä joilla on arvoa Kokoomukselle on jo henkivartijat.


      • ewfwfewfew

        Ei siinä ole mitään rasistista jos nuoria miehiä afrikasta ja lähi-idästä ei päästetä suomeen maleksimaan vaan käänytetään takasin päin viimesimpänä ben z ehdotti että nämä libyan rannikolla laivailevat viedäään libyan ranikkolle eikä italiaan.


    • Torviariittää

      Urpo antoi taas typerän signaalin tänne tunkeutujille. Kele milloin saadaan jotain järkeä tähän törkeään maanpetturuuteen. Sippiläinen taas yritti peitellä omia möläytyksiään massatulijoille

      • torvipahyvinnii

        Hallaaho esitti maahanmuuttajille kutsun tulla tänne kertomalla että tänne pääsee helpommin kuin muihin euroopan maihin ja että täällä saa turvapaikan pitemmäkksi ajaksi kuin muualla. Eikö sellaisista asiaoista olisi pitänyt pysytellä hiljaa?


    • No ne 524054 Perus Suomalaista äänestäneistä, ei varmaankaan kaikki olleet Perus Suomalaisia puoluekannaltaan, mutta halusivat muutoksen järjettömään maan mamutukseen ja oman kansan perusturvan leikkauksiin. Nyt voi tulla uusi Jytky kun noita nyky hallituksen toimiin vittuuntuneita on tullut lisää opiskelijoihin, eläkeläisiin, työttömiin, vammaisiin ja työssäkävijöihin. Että silleen.

    • kutenennen

      Persujen hajoittaminen taitaa olla hyvä syy . Toivottavasti persut ei mene tähän lankaan.

    • likainen_pommi

      Olisiko tuleva sote- ja maakuntauudistuksissa joku pommi muhimassa ja Orpo ja Sipilä eivät halua olla silloin vastuussa mistään?

      Vai tuleeko uudet tukipaketit Etelä-Eurooppaan taas suomalaisten maksettavaksi?

    • RahanBulvaanitVallassa

      Toivottavasti seuraavissa vaaleissa kansa nousee ja näyttää näille kepuli kokomus tekopyhille tärkeilijöille !

      • Ierika

        Näyttää se - jatkokautta. Suomi on saatu viimein hienosti nousuun.
        Vain turhakeet täällä valittaa. Muuta vaikka Syyriaan jos kelpaat pakolaiseksi eikä länsimainen demokratia kelpaa.


    • Yybbkk

      Yksi syy voi olla torstaina päätettävät uudet Kreikka-lainat ja velkojen anteeksi-anto. Hyvä syy olla poissa kokouksesta, josta ei kehuja saa .

      Kekkoslovakiassa elimme ennen ,Sauliarabiassa kohta.

      • sauliarabialainen

        "Sauliarabia" :DDD ;DDDDDDDD !!!!!!!!!


    • ljlklkkj

      Suurimmat rikokset on juuri paljastettu mitään ei siis tarvitse noudattaa mitä on sovittu tosta kuuluisi joutua valtakunnan oikeuteen.....

    • Isänmaalliset.voittivat

      Suomi osoitti olevansa länsimainen demokratia. Natsit pihalle.

      • tyuijlokäölkjkljjk

        Kansalaisjärjellä ajateltuna:
        No jos se menee niin että kakasi hallituspuoluetta lähetee hallituksesta . Tarkoittaisi sse domokraattisessa järjestelmässä sitä,ett kolmas istuva puuolue eli tässä tapauksessa ymmärrettävästi Ps jäisi istuvaksi ja katsoisi voiko hallituksen saada koottua .Tällöin tulisi kyseeseen lähinnä opposition kautta.Jos tuo ei olisi mahdollista tietäisi se eittämättä uusia vaaleja jos demokraatiaa meinaan toteutetaan.

        Josko kävisi niin että kakasi hallituspuoluetta päättäisi että ei hallituksella ole toimiedellytyksiä mutta heillä on keskenään ei hallitus olisi demokraattisen järjestelmän kautta uudellleen muodostettavissa heidän kumpaisenkaan toimesta,sillä heillä ei ole demokratiassa oikeutta eroittaa kolmatta hallituspuoluetta.Näinollen he joutuisivat itse eroamaan hallituksesat ja hallitus hajoaisi ja näin ollen myös kyseiset puolueet menettäisivät toimivaltansa. Voidaan siis todeta että vain hallitukseen jäävällä on mahdollisuus yrittää hallituksen muodostamista ilman vaaleja,mutta koska demokratiassa myös painaa knsan valtaisuus ja tuon kautta mandaatti toimivaltaisuuteen olisi yksikertaisesti katsottavissa yhden puolueen jäädessä hallitukseen,että demokraattinen kansanvalltaisuus ei enää toteutuisi,joten uudet vaalit olisivat demokraattisessa järjestelmässä välttämätöntä järjestää tuossa tilanteessa.Mutta saa nähdä miten tässä nyt sitten käy .


    • Jetrotuli

      Suvaitsevaiset keskusta ja kokoomus. No nyt se on nähty onpa todella suvaitsevaisia.

      Miksei Iltalehti ja iltasanomat nyt revi otsikoita suvaitsevuudesta.

      Sipilä määrää ja kansa kumartaa kun Orpo nuolee.....

    • Nudertolis

      Sipilä nyt pitää laittaa tutkintaan .... verovarojen käytöstä...

      • sadatmiljoonat

        lukekaa seura lehden juttu. sipilä miljonääriksi valtion rahoilla. riskit veronmaksajille, miljoonat verovapaina omalle veroparatiisi tilille. ja kirjekuoriin.


    • Funlandiankansalainen

      Sipilä paljasti todellisen syyn. IS "Sipilä kuitenkin kiitti Halla-ahoa hyvästä keskustelusta. Hän on älykäs puoluejohtaja, Sipilä sanoo.". Tämähän tarkoittaa suomeksi, että Soini ei ollut älykäs vaan höplästä vapaehtoisesti vedätettävissä. Sipilälle selvisi heti ensi näkmällään, että Halla-aho ei ole ostettavissa katteettomilla lupauksilla. Halla-aho ei myöskään suostunut suuteleen Sipilän kämmenselkää ja ja kutsumaan hntä Don Sipiläksi.

      • hePelkäävät

        Heh, niinpä!
        Sipilä myös tajusi oman tulevan tappionsa. Ei pärjää ajattelussa Halla-aholle.
        Sitä tämä nyt on. Peittelevät omia sotkujaan ja vastuutaan. Eivät kestä mitenkään sitä, että joku oikeasti ajattelee jotakin.


    • sopimustulee

      Rkp saa sairaalansa ja ristilliset keppanan alkoon.

      • kaikonaaukiviel

        Niin siinä vopi vielä käydä.Eihän tuo pääministeri vielä ole Presidentin puheille kävellyt ilmoittamaan erosta


    • UusiaNimiäNousee

      Halla- Aho on älykäs ja ollut muutaman vuoden
      MEP:inä treenaamassa poliitikoksi.
      Se on laukonut typeriä, mutta hän on myös ainoa - joka pystyy olemaan
      luotsina seuraavassa kurssimuutoksessa. Älkää pelätkö, ei tule mitään rasismi sessioita
      vaan kurssin selkeytys ja tietyt asiat hoidetaan tiukemmalla harkinnalla.

      Sipilällä on sellaisen despootin piirteitä, että sen pöydässä ei ole
      toista älykästä keskustelijaa, joka kilpailee sen kanssa näkyvyydestä.
      Zipi on stara ja takuulla pöydän/ perheen ainoa - kaikki muut nuolee ja ryömii sen varjossa.

      Hyvä - mennään vaalien kautta.
      Oli jo aikakin.

      Suomi on jo raunioina - katsotaan onko tässä mitään pelastettavaa.

      • Eikö liene noita narsistinkin piirteitä noissa molemmissa Sipilässä ja Orvossa nehän eivät hyväksy muiden mielipiteitä missään tapauksessa. Että silleen.


      • yutr

        Narsisti ei siedä kritiikkiä, koska narsisti on aina oikeassa - omasta mielestään.


      • Osuit just asian ytimeen ! Että silleen.


    • Deepthroat2017

      Halla-Ahoa ei pysty lahjomaan, sen takia iski paniikki keksiä tekosyitä.

      • surkeleenpeti

        zoini oli opron ja zipilän narunpäässä ollut lammas. nyt tilalle tuli mies, jota ei voi lahjoa. pelkääkö urpo ja zipilä omien matu pisniksien paljastumista. turha määkiä ihmis arvoista mitään suomen köyhien, sairaiden, ja eläkeläisten ihmisarvo poljettu maanrakoon. koijarit kahmii valtion varat omiin pisniksiinsä.


    • okygtfrdewsedrftgyhujk

      Sipilä on kertonut koko polittisen karriäärinsä kantavaksi perustaksi perussuomalaisuuden vastustamisen ja persujen nousun estämisen. Ehkäpä ne Sipilän kutsumat maahantunkeutujatkin palvelivat tätä tarkoitusta siinä missä Sipilän perheen omia arvoja ja osakkeiden arvonmuodostusta.

      • kepuvastuuseen

        Sipilä kutsui maahantunkeutujat siksi että saisi persujen kannatuksen alas kun tiesi ettei Soini voi millään tavalla estää sitä. Normaalia Kepulaista peliä josta Suomen kansa maksaa hirvittävän hinnan.


    • takinkääntäjät

      ROSVOT JÄTTÄÄ UPPOAVAN LAIVAN. KANSAN VARAT ON VARASTETTU, NÄIDEN ROSVOJEN TILEILLE VEROPARATIISEIHIN. ROSVOT LÄHTEE, KÖYHIKSET JÄÄ NÄPPEJÄÄN NUOLEMAAN. aikuiset miehet ei voi olla samassa hallituksessa, soini hyväksyi köyhien kyykytyksen, kun itse sai istua pehmeellä soffalla, perse vaan levisi lisää.

      • Ierika

        Juu, Hallis lähti takaisin Brysseliin vosujensa tykö. Poltti poliittisen kotinsa läksijäisiksi.


    • hirveäepävarmuus

      Ylen politiikkatoimituksen päällikkö löysi yhden tärkeimmistä syistä syyn jossa yhteistyön vaikeudet kärjistyivät repivimmillään: limuviinat.

    • plain.and.simple

      Niitä pelottaa kun joku täysin aiemmin ulkopuolinen, ei-hyvävelikerholainen, tulee pilaamaan EU-pisneksiä.

      Mutta on jo aikakin, että matukriitistenkin vaikutus näkyy politiikassa - heitä kun on niin monta, ja koko ajan enemmän.

    • diktatuurisuomi

      heitettiinkö kaikkien persuja äänestäneiden äänet kaatikselle. mikä demokratia suomi on enää, kun suuren vaalituloksen saanut puolue, ei saa olla hallituksessa. onko meillä kepun ja kokkelien diktatuuri. vitut sanon mie. pr. kele

      • khurt

        Onhan hallituksia ennenkin kaatunut, milloin mistäkin syystä.

        Nyt syynä oli tämä matubisnestahojen kokema uhka - ihmisarvolle.


    • L.Salmen

      Pakkoruotsi. Halla-ahohan mainitsi eilen , että pakkoruotsi on poistettava. Ja sitten alkoi tapahtua....

    • rosvotpelkää

      mie en halua hallitukseen sipilää, orpoa, berneriä enkä ketään oman edun, ja omien bisnesten rahoittajaa kansan varoilla. ROSVOT PELLOLLE. sipilä tilasi kurkunleikkaajat listimään suomen köyhiltä kaulat poikki.

    • lestakarkaa

      joko suomi myytiin bildengergin orjiksi. rosvot lähtee karkuun valtion varat mukanaan.

    • kirstillinenLiitto0y

      LESTAADIOLAISET ARVOT VALTASI SUOMEN = se tarkoittaa että kaikkia muita kuin LESTAADIOLAISIA saa kiusta ja ali-arvostaa.painostaa ja jopa tappaa !


      lestaadio on terroristi järjestö joka valtasi yhdessä yössä suomen

      • samatarvotmussuilla

        lestat ja mussut samaa maata molemmat panee kiimoissaan pikkulapsia, omat akat koko ajan maha pystyssä. pikkulasten elämällä ei ole lestoille mitään arvoa. hyväksikäytöt painetaan villasella.


    • vale-arvosota

      ”… oikea syy?”
      Oli pakko saada RKP hallitukseen ja laaja päivystys Vaasan sairaalaan.
      Rahat on suruilla.
      Perustuslaki roskikseen ja maan toiseksi suurin puolue ajetaan ulos hallituksesta.

    • EU-liittovaltio_syy

      Kyseessä ei ole mikään ihmisarvokysymys kuten Sipilä väitti. Sipilä ja Orpo haluavat Suomen jatkavan kohti EU-liittovaltiota ja Halla-aho haluaa Suomen etääntyvän siitä. Siinä todellinen syy!

      • EnOleMinäkään

      • EnOleMinäkään

      • EnOleMinäkään

    • realismi____

      härskiä demokratian halventamista lipsua sovituista sopimuksista hallituspuolueiden kanssa tuo on miltei rikollista toimintaa täysin moraalitonta ainakin?

    • jäiepäselväksi

      Pääministerin mukaan arvot on tärkein asia. Kuka muuten maksaa niistä tulevat kustannukset ?

    • realismi____

      persujen laariin sataa taas ääniä tuleviin vaaleihin vähintään 30% tulee?

    • Testa-mentti

      Suomi meni diktatuuriin yhdessä yössä!!!

    • olikotosiaan

      Kokoomus ja sossut oli samassa hallituksessa. Ilmeisesti näillä oli samat arvot?

    • oikea_syy

      Perustuslain hengen mukaisesti Perussuomalaiset (Halla-aho) muodostaa uuden hallituksen jos Sipilä ei onnistu.
      Eli jos RKP:n ja Kristillisten hallituskiima ei riitä niin Halla-ahosta voi tulla pääministeri.

    • realismi___

      täysin moraalitontahan se on jos pettää tehdyt sopimukset kuka näiden kanssa uskaltaa enää mistään sopia?

    • Sipilä_erosi

      Ettei totuus unohtuisi niin Sipilä erosi hallituksesta jossa perussuomalaiset haluavat pysyä.
      On perustuslain heittämistä roskikseen jos Sipilä eroaa hallituksesta, mutta jatkaa pääministerinä uudessa hallituksessa.
      Sipilä inttää, että perussuomalaisten arvopohja estää tekemästä hänen tarvitsemiaan nopeita ratkaisuja.

      • joku.roti.sentään

        Ei kai sitä tunnustelijan roolia enää anneta miehelle, joka myöntää epäonnistuneensa eroamalla hallituksesta.


      • Ierika

        Joo sen Hallis jo teki. Jos puusilmän tilalla olisi ollut hieman pelisilmää niin johtoon olisi valittu kattava otos puolueesta eikä tehty tökeröä vallankaappausta.
        Eipä kenttä tajunnut mitä tekivät.


    • antoiymmärtää

      Mtv n uutisissa pääministerin haastattelussa selvisi että tavoitteena on persujen hajoittaminen.

      • 576ty67

        Oliko muka yllätys jollekin.


    • Ierika

      Kukaan ei vaan voi olla niin hyväuskoinen hölmö että ryhtyisi yhteistyöhön Halliksen ja Hakkaraisen kanssa. No way.
      Persut hajoaa, Hallikselle jää vain jämät.

    • Olettaisin

      Käykö niin että myös Kokoomus tai Kepu on oppositiossa ? Tulee Vasemmistovoittoinen hallitus joten sitäkö Lestasipilä ja orpopiru toivoivat ?

      Toinen vaihtoehto on että pässit ajoivat itsensä nurkkaa sote ja muilla sotkuillaan.

    • steppaaja

      Ehkä jopa voisi tai mahdollissti saattaisi olla todennäköistä että tulevaisuudessa voidaan epäillä suomalaisten politiikkojen luotettavuutta maahanmuuttajien etujen ensiarvoittamisen valinnoista

    • 98767

      Henkilökemiat syynä, sillä analyyttinen persoona ei itsestäänselvästi ole sanavalmis leukailija kameroiden ristitulessa, vaan mieluummin vetäytyy ensin kammioonsa ajatustensa muokkaamiseen kuin että seisoisi eturintamassa. Persut olleet pitkälti Soinin varassa ja tarvitsevat sen vuoksi nyt aikaa riviensä järjestämiseksi. Säällinen ratkaisu kaiken kaikkinensa ja todennäköisesti ennalta kaavailtu vaikka välttämättä Halla-aho siinä ollut junailemassa. Itseasiassa vähän yllätti että on noinkin laistava.

    • 51251

      Jos hallituksessa olisi ollut myös kokeneempia ihmisiä, niin näin ei olisi käynyt. Sipilähän oikein kehuskeli, miten hän ottaa vain uutta verta hallitukseen, ja sen huomaa. Grande katastrofihan tästä seuraa. Kohta peruvat ne vähätkin kahta viikkoa pitempään voimassa olleet päätöksensä.
      No kohta ollaan sellaisissa veloissa, että päästään nauttimaan Eu:n armopaloista itse.

    • liian.nätti

      Laura Huhtasalo olisi saattanut saada ulkoministerin pestin. Presidentin työpari. Jos olisin Jenni niin en tykkäsi.

      • steppaaja

        Jenni valitsee seuraavan hallituksen
        Valtaoja
        pari Valtsaarta ja loput
        TE-keskuksen listoilta
        Homeelta nämä vanhat rakenteet jo haiseekin


    • KarthagoOnhävitettävä

      Muuten olen sitä mieltä, että Sipilän lapset pitäisi tappaa kaikki.

    • Palikkatesti

      Selventäkääpä joku viisas kaikille meille palikoille miksi tosiaan hallitus kaatuu??, ku googlettelin uutisia niin näköjään halla aho oli suostunut kaikkiin aiemmin sovittuihin asioihin, eikä vastustanut mitään ja halusi että yhdessä sovittua hallitusohjelmaa noudatetaan, mutta silti hallitus kaatuu????

    • Halla-ahontanssit

      Tämä on ilon päivä, pölhöt kepulit juonittelivat tyhmät persuministerit ulos. Parin kansanedustajan enemmistöllä ei maata enempää tuhota. Tallinna on Sipilä II:nkin aikana auki. Kokoomuksen lojaalius on liikuttavaa. Onnistuuko kabinettipolitiikka, kun räksytys yltyy, mutta kiitokset Sipilälle vapaaehtoisesta omaan pesään kusemisesta.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4269
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      236
      2100
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1550
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1367
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      66
      1039
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1025
    7. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      242
      1023
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      135
      1021
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      898
    Aihe