Hallitus kaatuu

mestari_pelastaa_Suomen

Muistakaahan sitten äänestää Perussuomalaisia, niin saadaan loppu tälle sulle mulle politiikalle ja Suomen islamisointi seis.

Kansa on leipäjonossa ja vaatteet haetaan kirppareilta. Vanhuksilla ei varaa lääkkeisiin.

Samaan aikaan kun rajan yli vyöryy ilman papereita näitä parhaassa iässä olevia iphone miehiä, joille annettaan kaikki kysymättä mitään, lämmin ruoka monta kertaa päivässä, ilmainen terveydenhuolto, vaatteet. Ja näköjään on rahaa juoda alkoholia ja pelailla pelikoneita kaupoissa. Sitten kun ruoka ei kelpaa tai joku muu, niin haukutaan ruokaa koiran ruoaksi ja ei suostuta menenään sisälle pakolaiskeskukseen, ennenkuin tahto on läpi.

11

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cgy6g

      Kepu ja kokkarit pudottivat tahallisesti persut tekosyillä hallituksesta.
      KOKO/SEKOMUS pääsee sitten tekemään mieleistään EU-politiikkaa, sinne menee taas karkuun puolueen pamput, kuten Katainen aikoinaan. Rahakirstu avoinna euroopan pohjattomaan aukkoon, ensin tietysti laitetaan suomen palkansaaja maksamaan, lisätään palkattomia tunteja ja varmaan seuraavaki yritetään ottaa pois arkipyhä korvaukset.
      Että sellaista porvari politiikkaa.

    • sd543vhg

      Rasismia en hyväksy, mutta asioista täytyy saada puhua niinkuin ne on! Edellinen kirjoittaja oikeassa, joka ei ole vihapuhetta vaan kantaa ottava ilmaus huoletunuisuudesta. Rajoille tarkka valvonta ja vain sitoutuneet ja allekirjoittaneet suomen tapoja ja lakeja kunnioittavat pakolaiset.
      Elintasopakolaiset ja muut seikkailijat/agitaattorimuslimit junan viimeisessä vaunussa takaisin kotimaahansa, oli se mikä maa tahansa.

    • länsimaistaajattelua

      Voi raukat ensi eduskuntavaaleissa teidän persujen kannatus on n. 1,8%

    • Soini_Hels.Eliitti_Herra

      Soinin perustaman uuden takinkääntöpuolueen tai kokoomuksen ja keskustan myötäilypuolueen kannatus tulee olemaan 0% Käsittämätöntä että rikotaan ps. puolue takinkäännön takia. Taitaa olla viimoinen kausi tällä Savonlinnan ex ps. edustajalla.

      Halla-ahon jatkamalla perussuomalaisilla kannatus tulee olemaan taas ennätyssuuri. Herrat rikastuu mamujen vyörystä ja kansa köyhtyy, loppu sille nyt.

    • nilkkaankustu

      Eihän halla aho kanssa kukaan järkevä puolue tee yhteistyötä eikä samanmielisten kanssa. Halla aho meinaa pysyä eu eurojen rahapadan äärellä. Eu eurot tärkeämpiä kuin Suomalaisten asiat rintamakarkuruuttako Paaviko Halla aho on ja tarvitsee lakeijoita viestien viemiseen.

    • TTIP-petturit

      Globalisti (Nato, TTIP, GMO) Halla-aho ajoi Soinin miinaan. Melkoisen hauska sirkus tarjottiin yleisölle kun takinkääntäjä Persut toimivat nyt kahdessa eri leirissä. Persut on eliitin kontrolloima rakkikoira, todellisuudessa Persut ei tee mitään tavallisten suomalaisten puolesta, kunhan vain puhuvat ja uhoavat.
      https://www.perussuomalaiset.fi/news/vapaakaupalla-puhtia-talouskasvuun/

    • Persu_on_natsi

      Persut = NATSIT ! Nykyisellä kokoonpanolla persut ovat äärioikeistolainen NATSI -järjestö!
      Ruskeapaita -IKL -natsit voivat tästälähin vertailla kikkeliensä pienuutta ihan omissa oloissaan.

    • EiMestari

      Halla-Aholla ja hänen kannattajillaan ei ole mitään rakentavaa sanottavaa eikä kestäviä ratkaisuja mihinkään. "Mestarin" ainoa agenda on nostaa omaa kannatustaan levittämällä muukalaisvihaa kaikkialle. Halla-Ahon suosikkiteema on raiskaukset. Ei olekaan mikään ihme, että eduskuntaryhmästä lähtijöitäkin on iltapäivälehtien mukaan uhattu raiskauksilla.

      Jos "mestari" opetuslapsineen pääsisi johtamaan tätä maata, olisi seurauksena talouden romahtaminen. Halla-Aho on todella etevä kirjoittamaan häväistyskirjoituksia "maailmankaikkeuden alhaisimmista matelijoista" (demareista), "afrikkalaisesta ihmissaastasta" ja muista ryhmistä, joita mollaamalla hän kerää kannatusta yhteiskunnan toimintaan vähemmän perehtyneiltä. Sellaisella kyvyllä ei kuitenkaan tätä maata voi johtaa.

    • Joppetäti

      Perujen äänestämine onnyt turhaa samatilanne Ruotis demokraateilla. Kukaan ei halua heidän kanssa hallitukseen. sahan sama mikä vaalitulos aina tarvitaan toisia puoueita. Suurin puolue tekee hallitustunnustelut ensin. vaikka se olisi persut kukaan ei lähde mukaan joten seuraavaksi suurimmalle puolueelle annetaan hallituksen järjestämis vastuu ja taas on persut oppositiossa. Protestoidahan aina voi äänestämällä mutta maanasioihin ei niillä vaikuteta ellei puolue ole sellaine jonka muuta haluavat hallaitusyhteistöhön . Se on fakta joka kannattaa muistaa. Halla aholaisten perut perikatoon siinä oiva slougan saa käyttää vapaasti.

      • herää_aivopesty_suvakki

        Kohta ne puntit tutisee teillä kaikilla hyväveli kerhon jäsenillä, kun Halla-ahosta tulee pääministeri. Nyt kun kokoomus ja mamutus syöpä on lähtenyt persuista, niin lähtee kansa liikkeelle äänestämään uudistettua Perussuomalais puolutetta.

        Luuletteko ettei ihmiset huomaa kun herrat rikastuu mamu ja eu bisneksissä ja kansa kärsii? Nyt kun persuja uskaltaa äänestää, niin ai että kun ennen äänestämättömät kansalaiset lähtee liikkeelle ja äänestää Persuja. Hyytyy hevos-hymy Alexander Stubiltakin. 😂


    • H-emppa

      Onko Pietu mukana tuossa remmissä ? PIetu on se, joka ajeli jammahalla, pahaiänisellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe