Surkeat grillimakkarat

Kyllä on suomalaiset grillimakkarat nykyään todella onnettomia laadultaan. Suolaa on liikaa, rasvaa liikaa, keinotekoista savunmakua on liikaa ja eri makuvaihtoehtoja liikaa. Wilhelmit, kabanossit ja Ukko Pekat etoo erityisesti. Hiillosta ja poprillia syö 1-2 nälkäänsä.

Vielä 10-15 vuotta sitten esim. Kabanossit oli todella hyviä. Nyt paketissa on nestettäkin paljon enemmän. Nyt kotimaiset makkarat ovat korvautuneet saksalaisilla Bratwursteilla. Jopa kotimaiset Bratwurstit maistuu pahalle.

Suurin syy laadun romahtamiseen on varmasti natriumglutamaatin perusteeton vaino. Suolaa on pakko laittaa 0.5 prosenttiyksikköä enemmän ja korvata mauttomuutta savuaromilla. Ei kiitos enää!
Ilmianna
Jaa

6 Vastausta


Kyllä.
On sinun elämäsi hirveän kurjaa, välillä jopa mahdotonta kestää, täysin sietämätöntä. Eikä aikakonetta ole keksitty, jolla pääsisit ajassa 10-15v taakseppäin mättämään pakettitolkulla hyvää grillimakkaraa.
Mitenkä sinä kaiken tämä kestät, ihmispolo. suolaakin 0.5 prosenttiyksikköä enempi ja savuaromia.
Kai sulla on ystäviä ja läheisiä jotka tukee näinä vaikeina aikoina suuressa epäoikeudenmukasiuudessa. Uusia makujakin liikaa ja nestettä .. koita vaan sinnitellä jotenkin.
Joka päivä olet lähempänä hautaa. Kyllä se siitä.
Ilmianna
Jaa
Aloittajan kanssa samaa mieltä, rasva ja suolapötkylät ei vain enää putoa.... Feris sausages Helsingissä tekee reiluja maustettuja raakamakkaroita, niitten jälkeen ei muut enään maistu...
Ilmianna
Jaa
Kuullostaa siltä että aika on kullannut muistot...
Niissä makkaroissa on ollut aina suolaa ja rasvaa runsaasti.

Valikoimaa on niin paljon, että jos mieluista ei löydy, niin tee itse.
Ilmianna
Jaa
Snellmanin sileä grillimakkara on ihan syötävää. Suolaa on 1.8 %, rasvaa hieman liikaa. Lisäksi siinä ei ole savuaromia, vaan tuote on oikeasti savustettu. A- ja B-luokitusten poistumisen jälkeen makkarat eivät ole olleet entisellään, ennen Kabanossi maksoi 3,29 ja nyt 1,49. Vertailun vuoksi Campingin hinta on noussut 1,99 euroon 1,49 eurosta. Pakkohan A-luokan makkaroiden raaka-aineille on ollut jotain tapahtua jos hintaa on laskettu melkein 60%.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Jo on makkara mennyt huonoksi - paras grillimakkara mielestäni on ryynimakkara - sen svuisa maku ja rakenne sopii mielestäni erittäin hyvin uusien perunoiden keraan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En paljoa makkaroista ymmärrä, mutta tänään syödyt kaksi pätkää Atrillia riittivät täyttämään makkarakiintiön pidemmäksi aikaa...
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Surkeat grillimakkarat

Kyllä on suomalaiset grillimakkarat nykyään todella onnettomia laadultaan. Suolaa on liikaa, rasvaa liikaa, keinotekoista savunmakua on liikaa ja eri makuvaihtoehtoja liikaa. Wilhelmit, kabanossit ja Ukko Pekat etoo erityisesti. Hiillosta ja poprillia syö 1-2 nälkäänsä.

Vielä 10-15 vuotta sitten esim. Kabanossit oli todella hyviä. Nyt paketissa on nestettäkin paljon enemmän. Nyt kotimaiset makkarat ovat korvautuneet saksalaisilla Bratwursteilla. Jopa kotimaiset Bratwurstit maistuu pahalle.

Suurin syy laadun romahtamiseen on varmasti natriumglutamaatin perusteeton vaino. Suolaa on pakko laittaa 0.5 prosenttiyksikköä enemmän ja korvata mauttomuutta savuaromilla. Ei kiitos enää!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta