Tappava psykiatria

On todistettavaa näyttöä siitä että psykiatria on hengenvaarallinen ajan trendi. Tämä oletustiede eli mielikuvitustiede aiheuttaa lukemattomia turhia ennenaikaisia äkkikuolemia maailmassa.
Lääkäreinä esiintyvät huiputtajat, psykiatrit, jotka eivät oikeasti edes ole lääkäreitä, tappavat terveitä ihmisiä hengenvaarallisilla psyykelääkkeillä kaiken aikaa. On suuri ihme, miten tällainen rikollisuuden muoto on saavuttanut näin valtavan mittakaavan maailmassa, ennen kuin aletaan havahtumaan todellisuuteen.
Genevessä toimiva laaja Cochrane- säätiö tutkii lääketiedettä ainoastaan todellisuuteen ja todisteisiin perustuen. Säätiö on tutkinut myös psykiatriaa, joka onkin saanut jyrkän kielteisen kannan säätiöltä.
Säätiön edustajana Kööpenhaminassa Tanskassa suurimman sairaalan arvostettu professori Peter C. Gøtzhe on kirjoittanut aiheesta monia julkaisuja sekä kirjoja.
Kirjassaan hän vertaa lääketeollisuuden ja psykiatrian yhteistyötä järjestäytyneen rikollisuuden kaltaiseksi järjestelmäksi.
Ihmisiä tehdään sairaiksi psyykelääkkeinä mainostettavilla vaarallisilla kemian alan tuotteilla, lääketeollisuus vetää huimia voittoja humpuukilla, joiden maestroina toimii lääkäreinä esiintyvät huiputtajat, psykiatrit.
Professorin mukaan psyykenlääkkeet ovat tappaneet maailmassa jo satojatuhansia ihmisiä. Asiasta vaietaan yleisesti, lääketeollisuus koettaa mitätöidä totuuteen perustuvaa negatiivista julkisuutta selittelemällä, ettei yleislääketieteen professorit ole päteviä arvostelemaan psykiatriaa. Hupaisa väite, psykiatriahan on yhtä uskottavaa kuin ufotieteily. Molemmat perustuvat vain ja ainoastaan mielikuvituksen käyttöön. Kuitenkin on kyse hengenvaarallisesta ilmiöstä nimeltä psykiatria.
Kysymys kuuluu, miten tällainen tappava järjestelmä saa toimia sivistyneessä yhteiskunnassa ilman että asiaan puututaan. Siihen voi olla vain yksi vastaus. Miljardit.
Kun kyseessä on maailmanluokan huijaus on kyseessä huikeat voitot. Lääketeollisuus on huikea järjestelmä, joka valitettavasti toimii ainoastaan tuottaakseen suurempia voittoja järjestelmälle. Terveydenhoito ei ole enää päätavoite. Voittoa tehdään vaikka ihmisterveyden kustannuksella.
Kannattaa tutustua aiheeseen tappavista psyykelääkkeistä, cochrane-säätiön tutkimustuloksista, raportteihin psyykelääkkeistä johtuneista kuolemantapauksista, sekä lukemattomiin oikeustoimiin joita on yritetty nostaa psykiatrisia sairaaloita vastaan tuloksetta. Suurista voitoista riittää myös voiteluun valuuttaa, ja sitähän käytetään.
Lääketeollisuus kirjoituttaa itse tekaisemiaan lausuntoja jukkisuuteen, jotka perustuvat totuuden vääristelyyn. Itse järjestetyt lumetutkimukset eivät vakuuta. Totuus ja kuolemantapaukset puhuvat karua kieltään kuinka vakavasta asiasta on kysymys. Vuosisadan huijauksesta, jossa käytetään hyväksi ihmisen hyväuskoisuutta. Puhutaan valkokaulusrikollisuudesta.
Psykiatrit tappavat ihmisiä psyykelääkkein, maailma on tulvillaan esimerkkejä, professoritason säätiöt tuomitsevat psykiatrian, että koko psykiatria tulisi lakkauttaa hengenvaarallisena humpuukina.
Koko maailman terveysjärjestö WHO on asetettu kyseenalaiseksi. Järjestö on menettänyt uskottavuutensa, mikä onkin oikein.
WHO.n nimissä tehdään lääkealan julkaisuja, jotka perustuvat kaikkeen muuhun kuin totuuteen. Maksettuihin tekaistuihin tutkimuksiin, joita ei todellisuudessa ole edes tehty. Julkaisuja kirjoittellaan, ja niihin uskotaan, kun julkaisijana on WHO. Tai uskottiin ennen, ei niinkään enää.
Kun ajatellaan takavuosien tuulesta temmattua sika-influenssaepidemiaa, jota ei oikeasti ollutkaan. Myytiin käyttöön vanhaa rokotevarastoa jonka alkoi käydä vanhaksi.
Mihin hävisikään se kaikkialla mediassa ja julkisuudessa rokotteen puolesta vaahdonnut vanha lääkäri, kun paljastui rokotteen aiheuttavan narkolepsiaa? Äijä katosi kuin pieru saharaan pois julkisuudesta.
Rokote oli muka turvallinen, vaikka itse terveydenhoitohenkilökuntakin kieltäytyi ottamasta sitä. Kansalaisille valehdeltiin päin naamaa, lääkärin kasvoilla television välityksellä.
Se lääkäreiden uskottavuudesta. Tappava psykiatria on onneksi jo leviämässä oleva tosiasia. Iso laiva kääntyy hitaasti, mutta tappaa ja sairastuttaa terveitä ihmisiä kaiken aikaa.
Ilmianna
Jaa

13 Vastausta


Harjavallan sairaalassa järjestetään lääkekuolemia kaiken aikaa. Tappavan myrkyllisiä kemikaaleja pumpataan ihmisiin väkipakolla muka lääkkeen nimissä, vain lääketeollisuuden etua ajatellen.
Missäs muualla lääketehtaat testaavat lääkkeensä piilossa kuin mielisairaaloissa ja vankiloissa.
Harjavallan osastoilla käy ruumisauton kantajat useammin kuin osastonlääkärinä esiintyvät ufologit.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mistä alkaen on astunut laki voimaan että psykiatria ei saa haastaa oikeuteen kun hän harjoittaa joukkoväkivaltaa syyttömään yksilöön, milloin on tullut laki että psýkiatrilla on oikeus käydä syyttömän ihmisen kimppuun apunaan viranomaiset ja poliisi, kun tämä hakee perustuslaillisia oikeuksiaan jotka kuuluu kaikille?
Mistä alkaen poliisi on ottanut itselleen oikeuden pidätyttää syyttömiä ihmisiä ja hajottaa heidän omaisuuttaan kun rikollinen poliitikko niin käskee.
Myös valehtelemaan ja salailemaan, pidättämään ilman pidätysmääräystä.
Mistä alkaen suomen perustuslaki on lakkautettu ja miksei siitä ole kansaa valistettu?
Miksi yk.n ihmisoikeusjulistuksen allekirjoittanut suomi voi toimia vastoin yk.lle lupaamia asioita eli kunnioittaa ihmisoikeuksia?
Tärkeämpää on pelastaa skandaalilta kelvottomia poliitikkoja kuten esim.ex sosiaali ja terveysministeri Risikko, joka juopottelee julkisuudessa ja kännäyskuviansa repostellaan lehdissä.
Miksi maa sallii tällaisen hallituksen?
Miksi rikollisuus sallitaan viranomaisilta kun ei sitä sallita muiltakaan?
Ja miksi viranomaisen ei muka tarvitse vastata tekemisistään, kun hänet on luottamusasemaan valittu.?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Se harjavallan sairaalan päämaestro, ex johtava ylilääkäri lensi onneksi pihalle virastaan , kun hänestä tehtiin rikosilmoituksia raskauttavista asioista ollessaan virassa. Mm.uhkailuja,potilaan pahoinpitelyä, vapaudenriistoa, asiakirjaväärennöksiä, valvontaviranomaisille valehtelua ymym.
Hänestä on ennenkin tehty rikosilmoituksia, ja hänet on aiemmin tuomittukin samankaltaisesta rikoksesta,
Nyt tuo helsinkiläisnulikka, jota myös klotsapiinitappajaksi kuulee sanottavan, on 0n nykyään tampereella vaarantamassa potilasturvallisuutta. Hänet palkattiin taysin palkkalistoille, jossa sukulaismies on isoa kihoa. Suojatyömaa lakia pakoileville rikollisille psykiatreille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Mihinkä on oikeastaan päästy vuosista 1942. Silloin jo natsien keskitysleirillä toimi kuolemanenkeli lääkäri Josef Mengele, joka teki julmia kokeiluja vangituille juutalaisille, ja hän teki sen nykyäänkin vahvimman lääkejättiläisyhtiö Bayerin palkkaamana.
Hän muun muassa yritti kemiallisesti muuttaa ihmisten silmien väriä, teki kauhistuttavia aivoleikkauksia avuttomiin ihmisiin.
Tänä päivänä tehdään aivan samaa, nyt on asialla psykiatria. Lääkejättiläiset ovat luoneet systeemin sairastuttaa ihmiset psyykelääkkrinä myymillään kemiallisilla myrkyillä saadakseen heidät käyttöön psykiatrisissa sairaaloissa lääketestauksiin.
Siksi asia ja nämä laitokset ovat salattuja tabuja. Niissä kokeillaan myös huumeita, huumaavia aineita ja niiden käyttökelpoisuutta ihmisiin. Koskaan ei psykiatria saa syytteeseen. Koska sosiaali ja terveysministeriö on voideltu ja asia on sovittu hiljaisuudessa. Tämä on sitä rikollisuutta jota tulee pelätä.
Harjavallan syytetty johtava ylilääkäri oli yksi näitä lääketeollisuudelle sielunsa myyneitä Mengeleitä, jota ei myös saatu rikoksistaan edes syytteeseen. Tässä näkyy selvästi korruption laajuus. Menee ministeritasolle asti.
Muistakaa hyvät ihmiset kun ostatte apteekista vaikka aspiriinia, ja paketissa lukee valmistaja saksalainen lääkejätti bayer, että ei niin kauan sitten Joseph Mengele silpoi ja kidutti ihmisiä heidän laskuunsa. Nykyään hommaa hoitaa psykiatrit kuten syytetty harjavallassa ylilääkärinä ollut nulikka, jonka kaikki tietää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Monet huijataan sairaalaan kun heillä on vaikka vähän masennusta. Sitten alkaa elämänaikainen myrkkyhelvetti, jos ei lakkaa uskomasta niitä psykiatreja.
Eräs hiljainen tyttö otettiin sairaalaan koska hän oli kiltti ja hiljainen, mutta häntä kiusattiin koulussa. Vanhemmat veivät hänet harjavallan sairaalaan. Se elämä päättyi siihen.
Tyttö sekosi häneen pskotettuihin psyykelääkkeisiin ja injektioihin. Hänestä tuli sekopäinen, haistatteli kaikkia, huuteli rivouksia, kuola valui suusta ja hän alkoi viillellä itseään. Vanhemmat olivat kauhuissaan eivätkä saakelin toopet vieneet häntä kotiin vaan uskoivat valehtelavia psykiatreja.
Tyttö sai lääkepsykooseja, putoili kesken kävelyn kanveesiin kun sai tajunnanmenetyksiä ja epilepsiakohtauksia, joita tämä kyseinen psyykelääke nimenomaan aiheuttaa jota häneen pakotettiin. Sen nimi on Zyprexa.
Tiedän heti neljä henkilöä joilla oli epileptisiä kouristuksia ja kaatuivat blackoutiin, joka johtui yksinomaan zyprexasta. Kaksi heistä aikuisia, toinen armeijan upseeri.
Silti harjavallan sairaalan ylilääkärit Seppälä ja Renfors valehtelivat molemmat kuorosss ettei tällaisia tapauksia ole koskaan tapahtunut eikä rekisteröity. Valehtelivst.
Nämä ihmiset olivat nimenomaan heidän 'potilainaan', ja olivat näistä seurauksista kertoneet. Mistään ei välitetty. Lisää zyprexaa, kunnes 6 kk päästä kotiutettiin vapisevana hikoilevana hermorauniona, täysin aivot myrkytettynä. Tämä on tosi, olen itse nähnyt, ja jutellut heidän kanssaan.
Kenelläkään heillä ei ollut mitään terveydellisiä ongelmia ennen kuin sairaalan psykiatrit aloittivat heidän verensä kyllästämisen psyykelääkkeillä.
Karu totuus on että maailma sulkee silmänsä eikä halua nähdä että ihmisetmsairaalassa eivät olekaan sairaita vaan myrkytettyjä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Satakunnan sairaanhoitopiirin johtajahan on maakuntaneuvos Antti Koskinen, harjavallan ex kaupunginjohtaja, nykyisen porin kaupunginjohtajan Anna Maija Luukkosen puoliso. Sopii esillä olevaan aiheeseen.
Kuka on muuten tuo maakuntaneuvos harjavallasta, ex kaupunginjohtaja.
Yritin katsoa mitä netti tietää miehestä mutta ei ole mitään tietoa. Omituista. Onhan hän sentään kaupunginjohtaja sekä maakuntaneuvos.
Pieni maininta että hänelle on joskus ojennettu joku tunnustus, ei muuta.
Eikös harjavallassa ollut joskus 80 luvulla sen niminen autoliike?
Ei varmaan voi olla sama henkilö.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mengelestä vielä. Lääketeollisuusjätti Bayer, jonka alaisuudessa Joseph Mengele, kuolemanenkeliksi kutsuttu lääkäri ihmisiä silpoi ja kidutti, kuului kemianalan yritysten koalitioon, ja läheisessä suhteessa lääkekemikaalikaaleja valmistaviin yrityksiin kuten esim. gl faberg tai joku sellainen. Voi tarkastaa Mengelen historiasta netissä.
Onko näin myös harjavallassa, jossa toimii myös kemian alan valtionjätti kemira, joka valmistaa kemiallisia aineita mm maaliteollisuuteen sekä lääketeollisuuteen. Mitenkähän on.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sama nilkki järjesti häntä oikeuteen vievän miehen kimppuun väkeä, ýrittäen vastoin lakia pumpata mieheen keinolla millä hyvänsä juuri niitä vaarallisia psyykemyrkkyjä, minkä pakkopiikityksistä tätä mielipuolipsýkiatria syytteeseen viedään.
Tämä rikollisuutta edustava oletustieteilijä uhkailikin uhriansa suurilla suhteillaan, että jollei häntä jätetä rauhaan syytteistä, hän tulee tekemään asiakkaansa elämän tosi vaikeaksi korkeiden suhteidensa avulla.
Näin hän juuri tekikin.
Tällainen on tuo helsinkiläissyntyinen psykiatririkollinen. Ei häntä turhaan ole aiemminkaan tuomittu epäinhimillisestä potilaskohtelusta ollessaan johtavan ylilääkärin vakanssissa.
Nykyään se on vaarantamassa potilasturvallisuutta tampereella. Pirkanmaan sh-piiri on nyt vastuussa hänen toimistaan. Oikeuteen sitä ei enää saatu. Hyvävelikerho ja isin suhteet auttoivat ulos syytteistä. Suojatyöpaikka löytyi kun perheenjäsen on isossa sairaalassa isompaa kihoa.
Tiedustelujen mukaan kyseinen psykirikollinen olisi luopunut potilastyöstä ja keskittynyt yksinomaan tutkijan rooliin. Uskokoon ken haluaa.
Kohun jälkeen luulen että hänet on palkattu korkeintaan pitkäniemen psykiatriseen sairaalaan ajamaan lattianvahauskonetta.
Siihen taitaa juuri ja juuri löytyä kykenevyys, kun kovasti harjoittelee.
Laitoshuoltajan papereita kun ei saa niin helposti kuin psykiatrin papereita. Isin ostamana.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Chef forensic psychiatrist . Voi elämän kevät. Kaikkea sitä viitsii ihminen esittää. Foliohattu luuseri joka elää ulkona todellisuudesta. On iskenyt trauma että on olevinaan lääkäri vaikka on vain ufoteorioihin perustava vähä-älyinen nörtti.
Ilmianna
Jaa
Otakkonä viä poskeen vastaanotollas mulgu?
Ilmianna
Jaa
Onko se saatana vielä hengissä?
Ilmianna
Jaa
Uusi
Satakunnan sairaanhoitopiirin johto on laittomuuksia harrastavien kermaperseiden suojatyöpaikka. On päästy asemaan jollain muulla keinoin kuin omilla ansioilla. Niin paljon löytyy paskaa tuon veturin rattaista kuin vain jostain löytyä voi, mutta vastuussa oleva salaseura pysyy esiripun takana piilossa. Varsinainen tunkio koko laitos, satakunnan sairaanhoitopiiri.
Ilmianna
Jaa
Uusi
Harjavallan sairaalassa on ihan oma ruumiskellari, aikojen alusta. Siellä kun on tehty julmia kokeita ihmisille alusta asti.
Salattu laitos, esiintyy sairaalana. Nyt ķun asia on tullut julkisuuteen, laitos laķkautetaan. Tai ei sitä lakkauteta, se siirretään hiljaisuudessa toisaalle.
Tämä laitomuuden muoto ei koskaan lakkaa olemasta. Niin kauan kuin rahoitetaan psykopaatteja tutkijoita, jotka ovat valmiita silpomaan ihmisiä rahasta jonkun maksavan yhteisön puolesta.
Todennäköisesti toiminta siirretään valtionrajojen ulkopuolelle, maahan missä ei ole kontrollia.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tappava psykiatria

On todistettavaa näyttöä siitä että psykiatria on hengenvaarallinen ajan trendi. Tämä oletustiede eli mielikuvitustiede aiheuttaa lukemattomia turhia ennenaikaisia äkkikuolemia maailmassa.
Lääkäreinä esiintyvät huiputtajat, psykiatrit, jotka eivät oikeasti edes ole lääkäreitä, tappavat terveitä ihmisiä hengenvaarallisilla psyykelääkkeillä kaiken aikaa. On suuri ihme, miten tällainen rikollisuuden muoto on saavuttanut näin valtavan mittakaavan maailmassa, ennen kuin aletaan havahtumaan todellisuuteen.
Genevessä toimiva laaja Cochrane- säätiö tutkii lääketiedettä ainoastaan todellisuuteen ja todisteisiin perustuen. Säätiö on tutkinut myös psykiatriaa, joka onkin saanut jyrkän kielteisen kannan säätiöltä.
Säätiön edustajana Kööpenhaminassa Tanskassa suurimman sairaalan arvostettu professori Peter C. Gøtzhe on kirjoittanut aiheesta monia julkaisuja sekä kirjoja.
Kirjassaan hän vertaa lääketeollisuuden ja psykiatrian yhteistyötä järjestäytyneen rikollisuuden kaltaiseksi järjestelmäksi.
Ihmisiä tehdään sairaiksi psyykelääkkeinä mainostettavilla vaarallisilla kemian alan tuotteilla, lääketeollisuus vetää huimia voittoja humpuukilla, joiden maestroina toimii lääkäreinä esiintyvät huiputtajat, psykiatrit.
Professorin mukaan psyykenlääkkeet ovat tappaneet maailmassa jo satojatuhansia ihmisiä. Asiasta vaietaan yleisesti, lääketeollisuus koettaa mitätöidä totuuteen perustuvaa negatiivista julkisuutta selittelemällä, ettei yleislääketieteen professorit ole päteviä arvostelemaan psykiatriaa. Hupaisa väite, psykiatriahan on yhtä uskottavaa kuin ufotieteily. Molemmat perustuvat vain ja ainoastaan mielikuvituksen käyttöön. Kuitenkin on kyse hengenvaarallisesta ilmiöstä nimeltä psykiatria.
Kysymys kuuluu, miten tällainen tappava järjestelmä saa toimia sivistyneessä yhteiskunnassa ilman että asiaan puututaan. Siihen voi olla vain yksi vastaus. Miljardit.
Kun kyseessä on maailmanluokan huijaus on kyseessä huikeat voitot. Lääketeollisuus on huikea järjestelmä, joka valitettavasti toimii ainoastaan tuottaakseen suurempia voittoja järjestelmälle. Terveydenhoito ei ole enää päätavoite. Voittoa tehdään vaikka ihmisterveyden kustannuksella.
Kannattaa tutustua aiheeseen tappavista psyykelääkkeistä, cochrane-säätiön tutkimustuloksista, raportteihin psyykelääkkeistä johtuneista kuolemantapauksista, sekä lukemattomiin oikeustoimiin joita on yritetty nostaa psykiatrisia sairaaloita vastaan tuloksetta. Suurista voitoista riittää myös voiteluun valuuttaa, ja sitähän käytetään.
Lääketeollisuus kirjoituttaa itse tekaisemiaan lausuntoja jukkisuuteen, jotka perustuvat totuuden vääristelyyn. Itse järjestetyt lumetutkimukset eivät vakuuta. Totuus ja kuolemantapaukset puhuvat karua kieltään kuinka vakavasta asiasta on kysymys. Vuosisadan huijauksesta, jossa käytetään hyväksi ihmisen hyväuskoisuutta. Puhutaan valkokaulusrikollisuudesta.
Psykiatrit tappavat ihmisiä psyykelääkkein, maailma on tulvillaan esimerkkejä, professoritason säätiöt tuomitsevat psykiatrian, että koko psykiatria tulisi lakkauttaa hengenvaarallisena humpuukina.
Koko maailman terveysjärjestö WHO on asetettu kyseenalaiseksi. Järjestö on menettänyt uskottavuutensa, mikä onkin oikein.
WHO.n nimissä tehdään lääkealan julkaisuja, jotka perustuvat kaikkeen muuhun kuin totuuteen. Maksettuihin tekaistuihin tutkimuksiin, joita ei todellisuudessa ole edes tehty. Julkaisuja kirjoittellaan, ja niihin uskotaan, kun julkaisijana on WHO. Tai uskottiin ennen, ei niinkään enää.
Kun ajatellaan takavuosien tuulesta temmattua sika-influenssaepidemiaa, jota ei oikeasti ollutkaan. Myytiin käyttöön vanhaa rokotevarastoa jonka alkoi käydä vanhaksi.
Mihin hävisikään se kaikkialla mediassa ja julkisuudessa rokotteen puolesta vaahdonnut vanha lääkäri, kun paljastui rokotteen aiheuttavan narkolepsiaa? Äijä katosi kuin pieru saharaan pois julkisuudesta.
Rokote oli muka turvallinen, vaikka itse terveydenhoitohenkilökuntakin kieltäytyi ottamasta sitä. Kansalaisille valehdeltiin päin naamaa, lääkärin kasvoilla television välityksellä.
Se lääkäreiden uskottavuudesta. Tappava psykiatria on onneksi jo leviämässä oleva tosiasia. Iso laiva kääntyy hitaasti, mutta tappaa ja sairastuttaa terveitä ihmisiä kaiken aikaa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta