Islam ja tulevaisuuden suomi

23453245234

"Tutkimus: Suomessa muslimien määrä lähes viisinkertaistuu
Suomessa asuu yhdysvaltalaisen Pew-tutkimuslaitoksen arvion perusteella 190 000 muslimia vuonna 2050."

"Vuonna 2050 eurooppalaisista 10 % on muslimeja

Eurooppa on Pew Research Centerin tutkimuksessa ainoa maanosa, jossa kokonaisväestö näyttää vähenevän vuoteen 2050 mennessä. Euroopassa kristinuskoa tunnustavien määrä vähenee sadalla miljoonalla, pudoten 553 miljoonasta 454 miljoonaan.

Kristityt pysyvät jatkossakin suurimpana uskonnollisena ryhmänä Euroopassa, mutta kristittyjen osuus väestöstä pienenee noin 75 prosentista alle kahteen kolmannekseen.

Vuoteen 2050 mennessä eurooppalaisista 23 prosentin ei uskota tunnustavan mitään uskontoa. Muslimien uskotaan muodostavan noin 10 prosentin osuuden väestöstä, kun se vuonna 2010 oli 5,9 prosenttia."

https://yle.fi/uutiset/3-7909301

Mennään tuosta vanhasta ja alakanttiin nyt olevasta ennustuksesta vielä 50 ja sata vuotta eteenpäin, niin meillä on kehitysmaa ongelmineen maamme rajojen sisällä, sosiaaliset ongelmat moninkertaistuneet ja herra tietää mitä, mutta tuskinpa vain mitään hyvää, kuten ei tähänkään asti..

26

1072

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hjoiyhoiyuoiu

      onneksi tällä maailmalla ei ole edessään kuin joitakin vuosia, ehkä jopa vuosikymmen, ei tule koskaan islam hallitsemaan Suomessa.

    • Asdersds

      Ikävä tosiasia, jota ei ääneen saisi sanoa, on se, että muslimien määrän lisääntyminen johtaa väistämättä erilaisiin sosiaalisiin ongelmiin ja väkivaltaisiin konflikteihin. Tulevaisuuden Eurooppa tuleekin näyttämään samalta kuin esim. Liba­non 1970-1980-luvuilla; puoli-islamisoitunut sotatanner, jossa ei-muslimit yrittävät epätoivoisesti taistella alati vahvistuvan muslimiväestön ylivaltapyrkimyksiä vastaan.

      • Anonyymi

        No jokainen tietää että islampaskat aiheuttaa paljon väkivaltaa. Joutais hävittää kokonaan maapallolta.


    • EskoKurikasta

      Muslimit ovat näyttäneet naapurissamme Ruotsissa että he eivät aiheuta kuin hyvin pieniä ongelmia, niistä ongelmista hyvänä esimerkkinä Malmön katumurhat ja väkivaltaiset mellakat.

    • Suomen kansalaisina meillä on täysi OIKEUS VAATIA NOLLATOLERANSSIA TERRORISMILLE Maassamme. Meillä on myös OIKEUS PERUSTELLA syyt, miksi Islamin leviäminen Suomessa on tälle nollatoleranssille este. Jos tämä rehellinen perinpohjainen perustelu tuomitaan vihapuheena, niin....
      .... näin meidät alistetaan HULLUUDELLE, Tämä viestini Suomi24:sta poistettiin tänään sääntöjen vastaisina:

      SUOMEEN NOLLATOLERANSSI TERRORISMILLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ISLAMIN VAIETUT FAKTAT

      1. Mohammad oli MIELELTÄÄN EPÄVAKAA, perustelu: Mohammad yritti itsemurhaa useamman kerran, syynä epävarmuus näkemiensä näkyjen lähteestä. Tämä käy ilmi Mohammadin elämästä kirjoitetusta teoksesta.
      Seuraus: TODISTETUSTI VAARALLISIMMAN kirjan opit ja MALLI leviävät kiihtyvällä nopeudella... maailman nopeimmiten kasvavan uskonnon kautta myös meille Suomeen.

      2. Koraani on LUOTU ANSAKSI. Kaikki rauhanomaiset opetukset Koraanin alussa kumotaan kirjan lopussa. Ei ole olemassa imaamia, joka tätä ei tiedä tai ei tätä hyväksy.
      (Mekkalaisen Koraanin "rauhanomaiset" säkeet on syrjäytetty Medinan Koraanin Miekkajakeilla islamin abrogaatiodoktriinin mukaan. Islamista tietämättömät eivät tunne tätä asiaa. (Lähde: Sneaky Islam)

      Islamista tietämättömät eivät huomaa, että on kahdenlaista jihadia: väkivaltainen jihad ("terrorismi") ja paljon vaarallisempi, monilonkeroinen salamyhkäinen jihad - salakavala kapinallisten ja mielipiteen muokkaajien soluttautuminen kaikkiin organisaatioihin, minkä mahdollistaa tietämättömien toiminta islamin "hyödyllisinä idiootteina".(Lähde: Sneaky Islam)

      3. KORAANI ON MAAILMAN VAARALLISIN JA SALAKAVALIN KIRJA. Perustelu: Koraani on todistetusti eniten aiheuttanut maailmassa sotia, pelkoa ja tuskaa! Koraania on MAHDOTON OPETTAA REHELLISESTI omaksi edukseen. Samasta syystä itse mohammad Koraanissa kehottaa seuraajiaan valehtelemaan, jotta Islam leviäisi. [Profeetta Muhammad:] ”Jos joku vaihtaa islamin uskonsa, tappakaa hänet.” (Lähde: Sahih Bukhari 9:84:57)

      4. Koraanin mukaan muslimeilla ei ole mitään asiaa Eurooppaan, muuta kuin terrorimielessä. Mohammad kehoittaa Koraanissa pyhään sotaan tuhoamaan ja orjuuttamaan vääräuskoiset. Tämä on Islamin ydinopetus. Näin ollen ilman Jihadia (Islamilaista terrorismia) ei ole muslimia. Piste.

      5. Islam ei ole rauhan uskonto. Perustelu: Muhammed aloitti sota- ja ryöstöretket pääasiassa Mekkaan ja sieltä pohjoiseen suuntautuvia karavaaneja vastaan. Ryöstöretket kuuluivat osaksi beduiinikulttuuria eikä niitä katsottu Koraanissakaan pahalla silmällä, pikemminkin OIKEUTETTUINA TOIMENPITEINÄ. Muhammed laati yksityiskohtaisen lainsäädännön ryöstöretkien saaliinjaosta. Ryöstöretkien yhteydessä hävinnyt osapuoli omaisuutensa lisäksi usein myös MENETTI HENKENSÄ (Lähde: Muhammad, Wikipedia)

      6. Islamin synty: Ennen Mohammadia Mekassa palvottiin femiinistä kolmijumaluutta. Myös Mohammad kertoi ilmestyksestä. »Oletteko te nähneet Allatin, Al-Uzzan ja Manatin, kolmannen... joiden voi toivoa toimivan välittäjinä [Jumalan ja ihmisten välillä].» Myöhemmin tuo näky MUUTETTIIN, kirjattiin ylös saatanallisina säkeinä... kun Etiopian klaanin päämies Abu Lahab ei suhtautunut enää niin suopeasti suojattiinsa ja kirosi Muhammedin. (Tietolähde: Muhammad - Wikipedia)

      Tänään tuo VALHEELLINEN Islam on planeetallamme nopeimmiten leviävä uskonto. Myös Mekan kivi on luonnollisesti ryöstösaalis Petrasta, jossa palvottiin feminiinistä kolmijumaluutta.

      (Petran sijainti, koko, ympäröivät vuoret ja muut pinnanmuodot, sisääntuloreitit, ilmasto sekä asema suurkaupunkina, merkittävänä kauppareittinä ja uskonnollisena keskuksena vastaavat tarkasti Koraanin ja muiden varhaisten islamilaisten kirjoitusten kuvausta islamin Pyhästä kaupungista, jota VASTAAN Muhammadin johtamat medinalaiset kävivät sotia. MYÖS VARHAISTEN MOSKEIJOIDEN QIBLAT OLI SUUNNATTU JUURI PETRAA KOHTI. Joidenkin tutkijoiden mukaan onkin mahdollista, että Petra oli islamin Pyhä kaupunki vajaan sadan vuoden ajan, kunnes siellä sisällissotaan asti sijainnut KAABAN MUSTA KIVI SIIRRETTIIN kaupungin raunioiduttua pysyvästi Mekkaan. (Lähde: Wikipedia / Petra (kaupunki)

    • ttkkl

      Jumalan tarjous Jeesukseen uskomisen kautta!

      Jeesus torjui kiusaajan Jumalan Sanalla!
      Myös Uusi Testamnetti on Jumalan Sanaa!
      "13 Ja sentähden me myös lakkaamatta kiitämme Jumalaa siitä, että te, kun saitte meiltä kuulemanne Jumalan sanan, otitte sen vastaan, ette ihmisten
      sanana, vaan, niinkuin se totisesti on, Jumalan sanana, joka myös vaikuttaa teissä, jotka uskotte." 1Tessalonikalaiskirje 2.luku


      Raamatun sana osoittaa islamin antikristullseksi, joka Raamatussa ilmoitettu!

      Kyseessä se Raamatussa ilmoitettu antikristuksen ilmaantuminen!?
      Raamatun mukaan antikristus ei tunnusta Jeesusta Jumalan pojaksi!
      Ja Kalliomoskeijan ulko- ja sisäseiniin muhamettilaiset ovat kirjoittaneet;"Ettei Jumalalla ole Poikaa!" Eli kirjoitukset käyvät tuossa toteen, eli muhamettilaisuus eli islam on Antikristus, joka Raamatuissa on ilmoitettu tulevan maailmaan!!!
      Hitler oli areolainen, eli tuota 400 luvulla Saksassa ollutta oppikuntaa edustamassa, joka kieltänyt Jeesuksen jumalluuden eli pitivät Jeesusta ihminsenä bain. "Joka ei tunnusta Jeesusta Jumalan Pojaksi, on Antikristus!" Raamatun mukaan!
      Tuo löytyy sen ajan vastustavista kirjoituksista, Foesterin kirjoista!
      Hitler oli yksi antikristus!
      Katoliiset ahdistivat areolaisuutta niin paljon, että se siirtyi Espanian ja Pohjos-Afrikan kautta Palestiinaan ja Arabian niemimaalle 500 luvulla ja sieltä nousi tuo Muhamed, joka samalla opilla alkoi levittää oppiaan, joka oliYleisissä Kirkolliskokoiksissa tuomittu Kirkon alkuajoilla!
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus torjui kiusaajan Jumaalan Sanoila!
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski justamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Islam ei ole tuota Evankeliumia, jota Jeesus käski julistamaan!
      Vain Jeesukseen uskomalla voi pelastua Jumalan luo!
      Jeesus sovitti koko maailman synnit Jumalan suhteen.
      Joka uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi ja perii iankaikkisen elämän!
      "Jumala käskee kaikkia ihmisä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesuksen nimessä synnit anteeksi! Vakuudeksi Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista ensimmäisenä kuolleista ylösnousseista!"
      Edellinen Apostoluen teoista jA 1.Johaneksen kitJe 1-luku kirkstettu tetsti

      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski justamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Islam ei ole tuota Evankeliumia, jota Jeesus käski julistamaan!
      Vain Jeesukseen uskomalla voi pelastua Jumalan luo!
      Jeesus sovitti koko maailman synnit Jumalan suhteen.
      Joka uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi ja perii iankaikkisen elämän!

      "Jumala loi kaiken Kristukseen ja kaikki kuoli Golgatalla. " Joka uskoo Jeesukseen, saa syntinsä anteeksi ja uudestisyntyy ja saa Pyhän Hengen ja liittyy Kristilliseen Seurakuntaan!Jeesus pelastaa!
      Raamattu, Galattaiskirje 1. luku
      "Apostoli toivottaa Galatian seurakunnille Jumalan armoa ja rauhaa 1 – 5, ihmettelee heidän pikaista luopumistaan Kristuksen evankeliumista, sanoo sen vääristelijäin olevan kirouksen alaisia 6 – 10 ja osoittaa, ettei hän ole saanut saarnaamaansa evankeliumia ihmisiltä, vaan Jeesuksen Kristuksen hänelle antaman ilmestyksen kautta 11 – 24.

      1 Paavali, apostoli, virkansa saanut, ei ihmisiltä eikä ihmisen kautta, vaan Jeesuksen Kristuksen kautta ja Isän Jumalan, joka on hänet kuolleista herättänyt,
      2 ja kaikki veljet, jotka ovat minun kanssani, Galatian seurakunnille.
      3 Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta,
      4 joka antoi itsensä alttiiksi meidän syntiemme tähden, pelastaaksensa meidät nykyisestä pahasta maailmanajasta meidän Jumalamme ja Isämme tahdon mukaan!
      5 Hänen olkoon kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen.
      6 Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,
      7 joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.
      8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
      9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.
      10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija.
      11 Sillä minä teen teille tiettäväksi, veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista;
      12 enkä minä olekaan sitä ihmisiltä saanut, eikä sitä ole minulle opetettu, vaan Jeesus Kristus on sen minulle ilmoittanut."

      Uuden Testamentin käsikirjoitukset ovat yhtäpitäviä eli niissä ei ole paljoa poikkeavuuksia ja nekään ei ole missään opillisesti tärkeissä paikoissa. Eli Uuden Testamentin suomennoksia voi pitää hyvin luotettavina. Uuden Testamentin käsikirjoitukset ovat olleet jo paljon ennen muhametttiilaisuuden syntyä, eli muhametilaisuus ei ole pätevä Uuden Testamentin usko!

      • Juuri Euroopasta ristiretkeläiset JUMALAN NIMEEN lähtivät levittämään ilosanomaa, johon sisältyi länsimaisen elämäntyylin myyminen sekä koulujen rakentaminen. Näin elämää ja luontoa kunnioittavat luonnonkansat me eurooppalaiset olemme saaneet palvomaan rahaa, tuhoamaan omat rikkaat alkuperäiskulttuurinsa. Näin sai syntynsä Amerikka, Austraalian kohtalo taisi olla vielä pahempi...Ai niin............... eikä siinä kaikki, oman profeettansakin ristiin naulitsivat! Jos vaadimme ehdotonta rehellisyyttä päättäjiltämme, on meidän myös oltava rehellisiä itse itsellemme.


    • Koraani on maailman vaarallisin kirja. Raamattu on heti kakkosena. Molemmat ovat aiheuttaneet maailmassa enemmän sotaa kuin mitkään muut kirjat.

    • sierjeg

      kan overta hele verden musliimpakk, drittogdra ,

      • ghnj00

        En tiedä, onko näissä kaikissa synkissä ennusteissa lainkaan otettu huomioon sitä tosiasiaa, että päästyään länsimaisen vapauden makuun ja saatuaan koulutusta ja yleissivistystä moni muslimi luopuu ainakin islamin typerimmistä ja fanaattisimmista versioista. Eihän se muslimikaan niin tyhmä ole, ettei tajuaisi, miten elämä on helpompaa ja hauskempaa - ehkä jopa pidempikestoista. Mitä enemmän pystytään estämään muslimighettojen syntymistä, sitä vähemmän islam uhkaa länsimaista elämäntapaa. Tosiasia kuitenkin on, että maailman resursseista tullaan vielä käymään kovat ottelut - niitä kun ei riitä kaikille. Kautta historian omalle klaanille on pystytty luomaan hyvinvointia vain ottamalla muilta. Yksi hyvä mahdollisuus maailman rauhoittumiseen edes jonkin verran on se tosiasia, että niissä maapallon osissa, jotka syytävät eniten väkeä muiden riesaksi ja toisten yhteiskuntien uhaksi, kuolleisuus sekä tauteihin että kaikkeen muuhunkin on todella korkea. Nämä teesit kuulostavat aika kamalilta, mutta niiden totuudenmukaisuutta ei käy kieltäminen.


      • fdghfdghgf
        ghnj00 kirjoitti:

        En tiedä, onko näissä kaikissa synkissä ennusteissa lainkaan otettu huomioon sitä tosiasiaa, että päästyään länsimaisen vapauden makuun ja saatuaan koulutusta ja yleissivistystä moni muslimi luopuu ainakin islamin typerimmistä ja fanaattisimmista versioista. Eihän se muslimikaan niin tyhmä ole, ettei tajuaisi, miten elämä on helpompaa ja hauskempaa - ehkä jopa pidempikestoista. Mitä enemmän pystytään estämään muslimighettojen syntymistä, sitä vähemmän islam uhkaa länsimaista elämäntapaa. Tosiasia kuitenkin on, että maailman resursseista tullaan vielä käymään kovat ottelut - niitä kun ei riitä kaikille. Kautta historian omalle klaanille on pystytty luomaan hyvinvointia vain ottamalla muilta. Yksi hyvä mahdollisuus maailman rauhoittumiseen edes jonkin verran on se tosiasia, että niissä maapallon osissa, jotka syytävät eniten väkeä muiden riesaksi ja toisten yhteiskuntien uhaksi, kuolleisuus sekä tauteihin että kaikkeen muuhunkin on todella korkea. Nämä teesit kuulostavat aika kamalilta, mutta niiden totuudenmukaisuutta ei käy kieltäminen.

        Eipä siltä näytä; kunniakulttuuri ja kehitysmaa islam voivat varsin vanhoillisesti, patriarkaalisesti ja sovinistisesti ympäri eurooppaa, ja näin tulee näillä näkymin myös jatkumaan hamaan tulevaisuuteen, sillä yhteisöt vain kasvavat suuremmiksi - ja voivat paksummin.

        Milloin se oikein menee suvakkien päähän etteivät kehitysmaakulttuurejaan noudattavat ihmiset tule tänne länteen sananvapauden, uskonvapauden saatika tasa-arvon (paljonkos törmäät musliminaisiin yökerhoissa?) takia, vaan pelkästään tarjotun ilmaisen eliniän kestävän täyspitoloman, jolla voidaan tehdä lapsiakin lisää mielin määrin ja opettaa heille nimenomaan omat arvonsa ja kulttuurinsa (länsimaiset kun ovat rappeutuneita, huoria ja ennenkaikkea vääräuskoisia)


      • ghnj00 kirjoitti:

        En tiedä, onko näissä kaikissa synkissä ennusteissa lainkaan otettu huomioon sitä tosiasiaa, että päästyään länsimaisen vapauden makuun ja saatuaan koulutusta ja yleissivistystä moni muslimi luopuu ainakin islamin typerimmistä ja fanaattisimmista versioista. Eihän se muslimikaan niin tyhmä ole, ettei tajuaisi, miten elämä on helpompaa ja hauskempaa - ehkä jopa pidempikestoista. Mitä enemmän pystytään estämään muslimighettojen syntymistä, sitä vähemmän islam uhkaa länsimaista elämäntapaa. Tosiasia kuitenkin on, että maailman resursseista tullaan vielä käymään kovat ottelut - niitä kun ei riitä kaikille. Kautta historian omalle klaanille on pystytty luomaan hyvinvointia vain ottamalla muilta. Yksi hyvä mahdollisuus maailman rauhoittumiseen edes jonkin verran on se tosiasia, että niissä maapallon osissa, jotka syytävät eniten väkeä muiden riesaksi ja toisten yhteiskuntien uhaksi, kuolleisuus sekä tauteihin että kaikkeen muuhunkin on todella korkea. Nämä teesit kuulostavat aika kamalilta, mutta niiden totuudenmukaisuutta ei käy kieltäminen.

        "................päästyään länsimaisen vapauden makuun ja saatuaan koulutusta ja yleissivistystä moni muslimi luopuu ainakin islamin typerimmistä ja fanaattisimmista versioista!!!!!!!!!!!!! Tai sitten käy niin, että valtaväestö voittaa deokratian kautta ja sinä luovut länsimaisesta vapaudesta ja koulutuksesta, omaksut Islamin opit, halusit tai et.


      • gfjfdgjhgf
        metsänpeili kirjoitti:

        "................päästyään länsimaisen vapauden makuun ja saatuaan koulutusta ja yleissivistystä moni muslimi luopuu ainakin islamin typerimmistä ja fanaattisimmista versioista!!!!!!!!!!!!! Tai sitten käy niin, että valtaväestö voittaa deokratian kautta ja sinä luovut länsimaisesta vapaudesta ja koulutuksesta, omaksut Islamin opit, halusit tai et.

        Länsi ei tule ikinä taipumaan muslimien painostuksen alla, eli kehitys johtanee lopulta jonkinlaiseen pelon tasapainoon, tyyliin palestiina-israel..


      • Afganistanissa ei osattu pelätä pahinta, samoin Syyriassa ja Egyptissä. 50-luvulla näissä elettiin yhtä vapaana kuin meillä nyt Euroopassa. Islam......


      • Anonyymi
        ghnj00 kirjoitti:

        En tiedä, onko näissä kaikissa synkissä ennusteissa lainkaan otettu huomioon sitä tosiasiaa, että päästyään länsimaisen vapauden makuun ja saatuaan koulutusta ja yleissivistystä moni muslimi luopuu ainakin islamin typerimmistä ja fanaattisimmista versioista. Eihän se muslimikaan niin tyhmä ole, ettei tajuaisi, miten elämä on helpompaa ja hauskempaa - ehkä jopa pidempikestoista. Mitä enemmän pystytään estämään muslimighettojen syntymistä, sitä vähemmän islam uhkaa länsimaista elämäntapaa. Tosiasia kuitenkin on, että maailman resursseista tullaan vielä käymään kovat ottelut - niitä kun ei riitä kaikille. Kautta historian omalle klaanille on pystytty luomaan hyvinvointia vain ottamalla muilta. Yksi hyvä mahdollisuus maailman rauhoittumiseen edes jonkin verran on se tosiasia, että niissä maapallon osissa, jotka syytävät eniten väkeä muiden riesaksi ja toisten yhteiskuntien uhaksi, kuolleisuus sekä tauteihin että kaikkeen muuhunkin on todella korkea. Nämä teesit kuulostavat aika kamalilta, mutta niiden totuudenmukaisuutta ei käy kieltäminen.

        Ai kuten lähi-idässä?
        Kehityssuunta on ollut kohti radikaalimpaa ja aggressiivisempaa jo vuosikymmenten ajan.

        Natsismin tai kommunismin kaltaista kulttuuriaan ovat laajentamassa.


    • paljonenemmän

      Toisen ennusteen mukaan Suomen väestöstä olisi vuonna 2050 15% muslimeja eli yli 900,000.

      • lkjlkjlkjl

        Ei se mitään, sillä tämä maailma ei tule olemaan pystyssä enää vuonna 2050, joten ei hätää.


    • Babavanga

      Katsokaa mitä Balkanin Nostradamus Baba Vanga sanoo ennustuksessaan tulevaisuuden Euroopasta.. !!!!

    • kylymän-rauhallisesti

      Kylymää käytöstä vain noita kohtaan, tavallaan ei mitään yhteyksiä eikä kanssakäymisiä.

    • Julmatotuus

      Belgiassa on islamilainen puolue ottanut tavoitteekseen maan muuttaminen islamilaiseksi vältioksi ja maan saattamiseksi sharialain alaisuuteen. Muslimit tulevat vielä vaatimaan Suomeenkin Sharialakia Uudelleen.

    • aaassshhh

      Afriikan islamilaisille opetetaan jo pienestä pitäen että vääräuskoiset valkoiset tulee tappaa?
      Eikö oikeesti ole mitään väliä lastenkasvatuksella voiko ihmisestä kasvaa ihan hyvä tasapainoinen ihminen riippumatta millaisen kasvatuksen se on saanut pienestä pitäen?
      Jos näin on niin mehän voitas omiakin mukuloita kasvattaa ihan miten vain? Ja ihan hyviä länsimaalaisia niistä tulis? kasvatuksesta riippumatta.

      • Eikaikkipahoja

        Mistä tiedät että afrikan muslimilapsile opetetaan tuollaista?


      • hhaaaaw
        Eikaikkipahoja kirjoitti:

        Mistä tiedät että afrikan muslimilapsile opetetaan tuollaista?

        Mistä muusta noi muslimit kotimaassaan oppivat? Ei kai ne homoja katolta heittele taikka naisii kivitä hengiltä muutoin kun saamansa opetuksen vuoksi?
        Mutta kuten tiedetään? vaikka kaikille suomalaislapsillekkin opetettas et homot voi heittää katolta taikka naisii kivittää niin ihan hyvii länsieurooppalaisia niistä siittä huolimatta (tai sen takia) kasvais?
        (sillähän ei välii mitä lapsille/nuorille opetetaan? ei se niiden mailmankuvaan vaikuta)


    • Anonyymi

      On vaihtoehto karkottaa heidät omille konnuilleen. Vapaaehtoisesti niitä on otettu, ja on määräysvaltaa omiin maihin ajaa ne myös pois. Elleivät ala integroitua ja sassiin. Turvapaikan tarkoitus ei ollut muodostaa mitään satelliittimaita islamille.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe