ISS Hyvinkään kouluissa

Asianoikealaitaesiin

Mitä mieltä olette Hyvinkään kouluissa ja päiväkodeissa (mm. Paavolan ja Jussilankadun päiväkodit & Paavolan koulu) toimivan Issn siivous-ja ruokapalvelun toimintaan? Onko asiat näin huonosti mitä Aamuposti antaa ymmärtää? Oma lapsi eräässä päiväkodissa johon tulee ruoka ja siivouskin tältä yritykseltä. Siivouksen taso puhuttanut meitä vanhempia. Osa lapsista saanut oireita.

29

815

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mammav82

      Jos Talvisillan päiväkoti on se mistä puhut,niin oireita on varmasti. Johtuuko se siivouksesta vai rakennuksen vaurioista? En tiedä oma lapsi nyt onneksi jo toisessa Hyvinkään päiväkodissa jonne ruoka tulee keskuskeittiöltä ja taitaa siivous olla Hyvinkään kaupungilla.

    • koraanikoulu

      Mielummin ISS kuin ISIS.

      • Mikäisinpoika

        Yhtä kamalia molemmat. Sama idea molemmilla. ISIS tai ISS.


    • Huolestunutäiti78

      Lehdessä ollut juttu pitää paikkaansa. Toivottavasti kaupunginvaltuusto ottaa myös kantaa tähän ja sopimus päättyy Issn osalta. Tästä samasta asiasta on pitkän aikaa käyty vääntöä ja jos tuo "miljoona" sopimus mitä lehdessäkin sanottiin jatkuu vielä ja taso on noin ala-arvoinen,niin ei hyvin mene. Sekä vanhemmat ovat huolissaan,että myös henkilökunta meidän lapsen päiväkodissa.

    • Puhtaatjauhotpussissa
    • Pomojenvika

      Kyllähän nämä ongelmat on ennen kaikkea johdollisella puolella. Työntekijät tekevät niska limassa töitä ja pomot istuu piilossa juoruamassa ja kaivamassa nenäänsä. Mikään ei kelpaa ja kaikki aina huonosti. Kiitosta ei tule koskaan. Työmotivaatiohan siinä kärsii ja kiinnostus työn tekoon nolla. Sättimistä,haukkumista ja jopa kiusaamista pomojen osalta. Sitähän näissä isoissa firmoissa tehdään. Todennäköisesti myös tässä sama juttu,kun firma on iso
      Työntekijöistään pitäisi osata pitää huolta.

      • Kiinteistöosaaja

        Kun yhtiön pääkonttorista annetaan käsky että Suomen yhtiön pitää tuottaa määrätty määrä euroja, niin henkilöstön määrä on se mistä tingitään. Tuottamaton toimiala myydään pois ja usein siinä on ollut asiakaskato. Tuo yhtiö on jo vuosikaudet ollut maineessa, eikä uusia todellisia ammattinsa osaavia huoltomiehiä sinne mene. Siivoustoimessa asiakkaat eivät saa Suomen kielellä kohteissa ymmärrettävästi tiedoksi. Alalla hyvin "tunnettu" yhtiö.


      • Onneksionitsensäherra

        Sitähän tämä on. Lisäksi firmassa on osaamattamia pomoja sekä "pikkupomoja",jotka luulevat osaavansa jotain mutta todellisuudessa eivät osaa mitään. Kävelevät pomojen perässä ja kantavat pomon viittaa. Pelle firma. Kyllä hävittäisi olla töissä tuossa firmassa kuultujen juttujen perusteella.


      • tietoo

        juurikin näin , iss on siivousalan firmoista irvikuva, ja sen irvikuvan antavat idiottimaiset pomot ja pikkupomot sekä pomojen ovimatot jotka pitää itseään pomona .


    • Asiakasonnumeroyksi

      Ihmettelen kyllä miten Hyvinkään kaupunki antaa ISSn jatkaa. Ollut koko kevään puheen aiheena ISSn toiminta ja näin asiakkaan roolissa nähnyt miten ihmisiä vaihtuu tiuhaan ja perehdytys ollut huonoa työntekijöille. Osalla ei taida olla koulutuskaan. Sääliksi käy työntekijät jotka joutuvat tuohon firmaan.

      • Nähtyä.koettua

        Kun kaupungin taholta on kärkiohjeeksi otettu pelkkä hinta, niin sopimus on aina sen mukainen. Tarjouskilpailuun ei ole pakko ottaa mukaan sellaisia sopijaosapuolia, joilla on alalla huono maine. Hinnoilla kikkailu tulee aina lopputulokseltaan kalleimmaksi kuin laatu edellä ajattelu. Usein vieläkin tehdään sopimus sellaisen yhtiön kanssa jonka tarjous on halvin ja tuijotetaan vain pilkuntarkasti sopimuksessa määrättyihin tehtäviin. Kiinteistöalalla kerrotaan huumoristisesti yhtiöstä joka laskuttaa lisätyönä kun joutuu tervehtimään päivällä "päivää", koska sopimukseen kuului kerran päivässä tervehtiminen ja aamulla oli jo sanottu "huomenta". Moni halpayhtiö kun kikkailee juuri lisätöillä.


      • Mammav82

        Olkoon sopimus millainen tahansa,niin kyllä asiakkaita pitäisi osata palvella,vaikka halvalla töitä tehdään. Tähän tämä ISSn homma tuleekin kaatumaan. Maine kirii jo ja turuilla ja toreilla on jo kauan puhuttu tämän firman toiminnasta. Ja mitenpä pomot selittelee nämä oireilut? Firman pomoa kiinnosta edes jutella aiheesta.


      • Nähtyä.koettua
        Mammav82 kirjoitti:

        Olkoon sopimus millainen tahansa,niin kyllä asiakkaita pitäisi osata palvella,vaikka halvalla töitä tehdään. Tähän tämä ISSn homma tuleekin kaatumaan. Maine kirii jo ja turuilla ja toreilla on jo kauan puhuttu tämän firman toiminnasta. Ja mitenpä pomot selittelee nämä oireilut? Firman pomoa kiinnosta edes jutella aiheesta.

        Kaupungin tilaajaosapuolien pitäisi tuntea eri yhtiöiden maine ja jättää tuollaiset huomioimatta. Toisekseen paikallisia yrittäjiä pitäisi suosia, jos on pakko ulkoistaa toimintoja.


      • hyytävää
        Nähtyä.koettua kirjoitti:

        Kaupungin tilaajaosapuolien pitäisi tuntea eri yhtiöiden maine ja jättää tuollaiset huomioimatta. Toisekseen paikallisia yrittäjiä pitäisi suosia, jos on pakko ulkoistaa toimintoja.

        Mitäpä sitä muuttamaan joulupakettia odotellessa.


    • Jannica94

      Eräät vanhemmat tuntuvat kuvittelevan kaikkien valtion ja kunnan rakennusten olevan homepesiä. Todellisuudessa oma asunto ja auto on aivan sikolättejä. Ainoa home on perseessä , kun viedään kullannuput hoitoon ja itse kavereiden kanssa kahvioon lenuumaan, eikä mussukoiden ruokakaan ole ravintola tasoa.

      • Asiakasonnumeroyksi

        Mites tämä kommentti liittyy mihinkään?


    • Extyöntekijä

      Onneksi pääsi kyseisestä firmasta viime vuonna pois. Pomot eivät arvosta työntekijöitään,jatkuvaa nälvimistä ja selän takana puhumista. Lisäksi työvuoroja jatkuvasti vaihdeltiin ja ihmisiä poissa. Ihmisten naamat vaihtui tiuhaan ja pysynyt mukana kuka on kukakin. Sama homma näköjään siis edelleen jatkuu,jos uutiseen on uskominen. Ei kaupunki enää kauaa katsoa tuota hommaa.

      • Tapahtuma17

        Hienoa, että pääsit pois. Missäänhän ei ole pakko olla töissä.


      • Extyöntekijä

        Shit. Eikö? En tiennytkään. Tiedän kuka siellä huutelee. Onneksi on parempi työpaikka nykyään. Toivottavasti itse olet myös tyytyväinen uudessa paikassa.


      • Tapahtuma17

        Mitä? En ole itse vaihtanut työpaikkaa 10 vuoteen. Olen ollut tyytyväinen. Ei ole ollut tarvetta vaihtaa.


    • Tbt94

      Ihan hirveää moskaa ollut koko alkaneen syksyn ruoka. Siivouksen taso menee alaspäin koko ajan esimerkiksi Jussilan päiväkoti on aivan kauheassa kunnossa ja taas vaihtuu työntekijät.

      • Omatruoatmukana

        Pitää kyllä yhtyä tähän mielipiteeseen. Enpä ole nähnyt noin sekavaa toimintaa sitten,kun ISS hyppäsi tähän toimintaan mukaan. Miksi työntekijät ovat taas vaihtuneet Paavolan koululla?


    • Tiedetään

      Oho. Joku uusi muija on tullut pomoksi tähän ISSlle Hyvinkäälle. Ei ainakaan johtajan ainesta ole ja mitä ihmettä varten siivoojat ovat pitkälle iltaan siivoamassa päiväkoteja Paavolan alueella?

    • pettymyksiä

      Jos siivooja siivoaa kunnolla, se laatu on revitty omasta selkänahasta.. siivousajat ja palkka minimissä

    • Syödäänhyvin

      Kevät tulee ja syksy. Siinä välissä kesä. Jospa Hyvinkään kaupunki ottaa tämän katastrofin hoitaakseen. Eikö vuoden alussa puhuttu jotain Aamupostissa tästä aiheesta?

    • PäinSitä

      Se, mitä Aamupostista lukien saa "tietoonsa", on yleensä vanhaa turinaa. Sitä paitsi kyseisessä, ulkopuolisten omistajien pyörittelemässä jäteuutislehdessä ei kerrota mitään varmaa tietoa. Hyvinkään kaupunki ei ota mitään asiaa hoitaakseen, koska kaupungin hallitus, virkamiehet ja valtuusto ovat täysin kykenemättömiä hoitamaan mitään asioita ilman ulkopuolisia konsultteja. Kaikki menee kaaosteorian mukaisesti, joten muutamat tyypit pystyvät pyörittelemään asioita pelkästään omien etujensa tavoittelemisksi. Ja kaiken keskellä on Aseman koulukeskustelu ja suuret tunteet.

      • Juosten.liruttajiako

        Aktiivimalli pitäisi ottaa käyttöön kaupungin päättäjille. Palkasta pois 10% jos päätökset ei ole toimivia ja luottamusmiespäättäjiltä kokouspalkkiot kokonaan pois määräajaksi. Tulisi ongemakohteillekin nopeasti järkeviä päätöksiä.


      • Syödäänhyvin

        Roskalehtihän tuo Aamulehti on kyllä. No eiköhän se syksyllä viimeistään näy mikä firma tai kaupunki hoitaa ruoasta ja siivouksesta kyläkouluilla ja valmistaa ruoan Paavolassa.


    • Onneafazer

      Loppuihan se hyvän olon tunne ja Fazer vei kilpailutuksen. Toivottavasti hoitavat hommansa paremmin, kun tämä ISS. Alusta asti huonoa johtamista ja sen takia kaikki asiat menneet miten ovat menneet (eli ei mitenkään). Maineensa ansainnut tämä firma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3451
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      179
      1508
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1277
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1151
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      815
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      794
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      779
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      47
      772
    Aihe