Onko paratiisissa kaupunkeja?

86449

Onko paratiisissa kaupunkeja? Entä onko siellä tornitaloja? Tälläkin hetkellä näkee, kuinka hirveitä loukkoja tornitalot ovat tulipalon syttyessä. Toivottavasti paratiisissa ei ole kaupunkeja ollenkaan. Kaupungit ovat rumia ja isoja ja epäinhimilliä.

20

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onhan toki. Eiväthän jt muuten voisi soitella ovikelloja. Sehän on kuulemma jt lempiharrastus paratissisäkin.

      • 86449

        Voisihan siellä paratiisissa olle jotain keskuksia, mutta isot kaupungit ovat ihan hirveitä. Eihän niissä edes usein löydä tuttujaankaan.


    • Paipapum

      Totta kai on , sehän on selvä,
      Malli otetaan vanhasta BBC ;n tv; sarjasta " Kyllä herra ministeri ; " ja jatkoajasta "Kyllä, Herra pääministeri , " ..Jossa rakennettiin uusi , hieno kaikenkattava sairaala ; Kun herra ministeri tuli tutustumaan , ei uuteen sairaalaan otettu potilaita , että määrärahoista vastaava herra ministeri saisi mahdollisimman hyvän vaikutelman ,
      Kun herra ministeri ihastui sairaalaan ,Päätettiin ettei potilaita oteta sisään ennenkuin on valittu odotettavissa oleva Uusi herra Pääministeri , joka siis kutsuttaisiin sitten vierailulle , - ja kun kaikki olivat tyytyväisiä pieniin kuluihin , vähään työhön ja paikan siisteyteen , päätti Uusi,- ent, Herra ministeri , ja nyk, Uusi herra pääministeri , ettei otettaisi Uuteen hienoon sairaaaan potilaita ollenkaan ,
      Paratiisin kohdalla käy samoin , ..Omppupuu saa olla rauhassa , kun ei kutsuta uusia Aatameita ja ievoja omenia mussuttamaan ,

    • Syynätellen

      Aloituskysymykseen vastaa todistaja tunnustellen toivottua suuntaa.
      Ja kyllä hyvinkin niin, mutta Jehova kyllä sitten aikanaan paljastaa salaisuutensa

      • Paipapum

        Mutta eikös se mennyt niin , että hurmoslaiset temmataan taivalle , jossa he mennähuristawat ns, tukka putkella kohti joutsenen tähdistöä ,
        Eivät he silloin paratiisejä tarvi, kun muist, Muslimeistakin miehet kiskaistaan taiwaalle etu-tukasta , niin on matkaseuraa ,


      • lahkonjoutsenlaulu

        Niin, kyllä vartiotorni on kirhjoittanut Seulasten tähdistössä olevasta Alcyon -tähdestä, jolla on vartiotornijehovan kortteeri. Uskon, kun Paipapum kertoo, että tähdistössä on sitten myös avauksessa kysyttyjä kaupunkeja. Taikka ns kirkastuneen valon opin mukaan se onkin tarkentunut Joutsenen tähdistöksi.
        Paipapum on myös kirjoittanut, että hänen äitinsä kertoi hänet tuoneen joutsenen.


    • mullekerrostalo

      En tiedä kaupungeista, mutta kerrostaloja PITÄÄ olla. Minä en ala "jyväjömmäriksi", enkä karjankasvattajaksi. Kukkia inhoan ja niiden hoitoa. Muovikukkia se pitää olla., jos on.
      Vai meinaako järjestö pakottaa asumaan jossain omakotitalossa jossa pitää leikata nurmikkoa?

      • Hfgkk

        En minäkään ala mitään karjaa pitämään. Enkä suostu lypsämään lehmää. En halua myöskään isoa omakotitaloa. Minulle riittää yksiö keittokomerolla. Mistä tänne tulee puuvillaa, että saadaan vaatteita? Vai meneekö se niin, että niin kuin Jumala teki Aadamille ja Eevallekin nahasta vaatteet, niin paratiisissakin on nahasta tehdyt vaatteet. Hyvinhän se tietysti sopiikin, kun pääsee eroon nykyisistä keinokuituvaatteista ja muovikengistä. Kunhan ei vaan itse tarvitse mennä katkaisemaan kirveellä lehmältä kaulaa.


      • Paipapum
        Hfgkk kirjoitti:

        En minäkään ala mitään karjaa pitämään. Enkä suostu lypsämään lehmää. En halua myöskään isoa omakotitaloa. Minulle riittää yksiö keittokomerolla. Mistä tänne tulee puuvillaa, että saadaan vaatteita? Vai meneekö se niin, että niin kuin Jumala teki Aadamille ja Eevallekin nahasta vaatteet, niin paratiisissakin on nahasta tehdyt vaatteet. Hyvinhän se tietysti sopiikin, kun pääsee eroon nykyisistä keinokuituvaatteista ja muovikengistä. Kunhan ei vaan itse tarvitse mennä katkaisemaan kirveellä lehmältä kaulaa.

        Kirveellä lehmältä kaulaa , "
        Ei tarvi , Pohjanmiehien ylijumaluus Odin , "henki,") ( Jonka kunniaksi vieläkin syömme Jouluna kinkkua , ..) piti suurta sikaa , jolta joka aamu leikkasi suuren kinkun ;
        uusi kinkku kasvoi aina heti tilalle , ja niin oli joka päivä kinkku uunissa , joten oli aina joulu ja juhannusilta , Kunnon miehet viihdytti siellä toisiaan juomalla kiljua ja tappelemalla illat kirveiden ja miekkain ..( Valkeakoskelta löytyi juuri maasta aito viikinkimiekka , joten jokainen voi halutessaan kohta käydä miettimässä , miten hienoo oli saada sellaiseta joka ilta nuppiinsa , Iso kirveskin oli , ) -k era, Toiset , jo kaljaantuneet ja kokeneemmat, harrasti mieliurheiluaan , Perheen ajamista Talvisodan hankeen keskellä yötä, Rouvat taas ajo ukkojaan puntari kourassa perästä ,, kaikella rakkauvella ,
        siinä olisi aluksi jottain tekemistä niille huolestuneille , jotka pohtii , onkko paratiisissa mittään tekemistä ;


    • k1923

      Jo luodessaan maan Jehova osoitti, että hän rakastaa ihmisiä (Room:1:20).Päivän tekstissä kerrotaan, että luodessaan hän suunnitteli ekosysteemin, jossa ihmisen oli turvallista olla ja hyvä elää. Hän ei kuitenkaan tahdo, että olemme vain olemassa. Pysyäksemme elossa, meidän on syötävä. Jehova huolehti siitä, että maa pystyy tuottamaan lähes loputtomasti erilaisia kasveja, joista voi valmistaa terveellistä ruokaa. Hän teki syömisestä myös nautittavaa. (Saarnaaja. 9:7). Näin kevään ja kesän alussa on hämmästyttävää kun kaikki herää eloon. Kukat on ohjelmoitu nousemaan maasta ja linnut palaavat muuttomatkaltaan. Luojamme varmaan rakastaa meitä, kun hän antaa niin paljon ilonaiheita.
      Jehova loi meihin kyvyn tehdä tuottavaa jamerkityksellistä työtä, joka lisää elämämme nautittavuutta. (Saarnaaja 2: 24). Hänen tarkoituksensa oli, että ihmiset täyttäisivät maan ja pitäisivät siitä huolta ja vallitsisivat kaikenlaista eläinkuntaa. (1. Moos. 1: 26-28). Hän istutti meihin ominaisuuksia, joiden ansiosta me voimme jäljitellä häntä. (Ef. 5:1)
      Kun maa on puhdistettu kaikesta pahuudesta ja ihminen palajaa nuoruutensa päiviin ja täydelliseksi ihmiseksi, on varmaan ilo palauttaa maa paratiisiksi. ( Job 33:25)

      • k1923

        Jo luodessaan pyllyaukon, karvat ja kikkelin jehova osoitti, että hän rakastaa ihmisiä (Room:1:20).Päivän tekstissä kerrotaan, että luodessaan hän suunnitteli rektumsysteemin, jossa ihmisen oli turvallista olla ja hyvä laskea suhnua. (Saarnaaja. 9:7). Näin kevään ja kesän alussa on hämmästyttävää , että luodessaan hän suunnitteli suhnureijjjjän, joka antaa niin paljon ilonaiheita.


    • Kuunapukka

      k1923 19.6.2017 0:31

      "Jo luodessaan maan Jehova"
      -Niin, kristinopissa Jehova loi sanallaan. Esim. 1 Moos 1:3 Ja Jumala sanoi: Tulkoon valkeus. Ja valkeus tuli.
      Vartiotorniuskonnossa vartiotornijehova käytti sähkövoimaa ja sillä loi valkeuden, ikään kuin sähkövalot siis.

      " osoitti, että hän rakastaa ihmisiä"
      -Itse asiassa Raamattu sanoo, että Jumala on rakkaus. Vaikka vartiotorni on tunnetusti eri linjoilla, kokeile, löydätkö jakeen.

      " Pysyäksemme elossa, meidän on syötävä "
      -Niin.
      Tykkäätkö muuten lihapullista ?
      Verimakkaroista ei yleensä tykätä, vaikka sekin sallittua kristitylle: Room. 14:20 "Älä ruoan vuoksi hajota Jumalan työtä. Kaikki tosin on puhdasta, mutta ihmiselle on pahaksi, jos hän syö jotakin, mikä loukkaa omaatuntoa." (vrt. "karta verta" esittämisyhteydessään)

      "Jehova huolehti siitä, että maa pystyy tuottamaan lähes loputtomasti erilaisia kasveja, joista voi valmistaa terveellistä ruokaa."
      -Niin, ja kristityt tiedemiehet ovat rukoiltuaan jalostaneet esim. ruisvehnän jo aiemmin, nyt on geenimuunnellut kasvit laajemmin ohjelmassa. Kun siis kristityt kirkoissaan rukoilevat, Jehova vastaa.
      " Hän teki syömisestä myös nautittavaa"
      -joo. Sinapeissakin löytyy, monelta valmistajalta, on mietoa, väkevää, tulistakin ym.

      "Näin kevään ja kesän alussa on hämmästyttävää kun kaikki herää eloon. "
      -Tosin siihen on jo moni tottunutkin, eivätkä osaa ääneen ihmetellä.

      "Kukat on ohjelmoitu nousemaan maasta"
      -itse asiassa vielä suurempi on Jehovan nerous. Kasvit tekevät runsaasti siemeniä, ja niihin tulee mutaatioita, jolloin mutaatiosiemenen osuessa sille sopivaan kasvupaikkaan, saamme sinne sopivan ja kauniin uuden kasvin. Meidän ihmisten kesken se on evoluutiota. Emme arvaile, mitä nimeä Jehova tarkoitti käytettävän.

      " ja linnut palaavat muuttomatkaltaan. Luojamme varmaan rakastaa meitä, kun hän antaa niin paljon ilonaiheita."
      -Se lintujen kevätviserrys on tosin sitä reviiripiipitystä, se voisi lahkoslangille käännettynä kuulua: Jehova soi minun löytää tämän pesäpaikan ensin. menkää vaikka luopioiden luo pesimään siitä.

      "Kun maa on puhdistettu kaikesta pahuudesta "
      -Eikö voisi aloittaa vartiotorniuskontokunnasta ja poistaa pedofilian ? Entä lainvastaisen henkilötietorekisterin laadinnan ovityössä urkittavista henk.koht. asioista, tai pyytää oven avaajan lupa, jolla asia olisi lainmukainen ?

      • tosipahuutta

        "Kun maa on puhdistettu kaikesta pahuudesta"
        Ja ennen kaikkea siitä pahuudesta että värvätty lahkolainen painostetaan allekirjoittamaan itsemurhasopimus, tietyissä äärimmäisissä hoidollisissa tilanteissa tai tulee koko klaanin mökötyskamppanja.


    • Arddee

      Paratiisissa eivät autot hallitse kuten Suomessa!
      Jalankulkija on paratiisisssa ihminen!

    • k1923

      Kuunpukka näkee pahaa kaikessa kauniissakin. Mitä tahansa hyvää löytyykään Raamatusta ja Luojamme rakkaudesta, hän löytää aina jotain ilkeätä ja rumaa kerrottavaa. Kookoo harrastaa myös omaa alapääfilosofiaan ja nimimerkkien varastelua, enpä ole moista kovinkaan usein tavannut. Näin tapahtuu ilmeisesti, kun oikeat periaatteet jäävät sivuun.

      • BravooKuunapukka

        Vastahan minä asianomaisella foorumilla luin Kuunapukan kirjoituksen missä hän kertoi lukijoille kauneuden eri aspekteista, sen vaikutuksesta ihmisen mieleen, mainitsi ohmimennen vaikkei se oikeastaan sinne foorumille kuulunutkaan, kuinka hyvää tekisi lahkolaisillekin oikea, rehellinen kauneus.
        Eikä varmasti Kuunapukka näy pahaa kauniissa.


      • BravooKuunapukka

        Vastahan minä asianomaisella foorumilla luin Kuunapukan kirjoituksen missä hän kertoi lukijoille kauneuden eri aspekteista, sen vaikutuksesta ihmisen mieleen, mainitsi ohmimennen vaikkei se oikeastaan sinne foorumille kuulunutkaan, kuinka hyvää tekisi lahkolaisillekin oikea, rehellinen kauneus.
        Eikä varmasti Kuunapukka näy pahaa kauniissa.


      • BravooKuunapukka

        Vastahan minä asianomaisella foorumilla luin Kuunapukan kirjoituksen missä hän kertoi lukijoille kauneuden eri aspekteista, sen vaikutuksesta ihmisen mieleen, mainitsi ohmimennen vaikkei se oikeastaan sinne foorumille kuulunutkaan, kuinka hyvää tekisi lahkolaisillekin oikea, rehellinen kauneus.
        Eikä varmasti Kuunapukka näy pahaa kauniissa.


    • Adamjaevalook

      Kyllä lopulta kaikki on paljasta. Siinä sitä katsellaan toinen toisiaan ilkosillaan. Kaiketi sunnuntaikokouksista ja konventeista tulee mielenkiintoisia. Lieneekö sisarten pitämien harjoituspuheiden määrää lisätään. Vai mistä siellä joristaan, ovikellon pimputtamisen vieroitusoireista? Saako miehet kasvattaa parran? Sehän peittäisi jo suuren osan vartalosta, puhumattakaan muusta karvoituksesta. Anteeksi, ei liittynyt kaupunkeihin. Mutta kaupungeissa on vähemmän hyttysiä mikä taas on mukavampaa, jos puuvillaa ei enää viljellä.

    • BravoKuunapukka

      k1923 19.6.2017 19:49

      "Kuunpukka näkee pahaa kaikessa kauniissakin. "

      Vastahan minä asianomaisella foorumilla luin Kuunapukan kirjoituksen missä hän kertoi lukijoille kauneuden eri aspekteista, sen vaikutuksesta ihmisen mieleen, mainitsi ohmimennen vaikkei se oikeastaan sinne foorumille kuulunutkaan, kuinka hyvää tekisi lahkolaisillekin oikea, rehellinen kauneus.
      Eikä varmasti Kuunapukka näy pahaa kauniissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe