Mitä sanottavaa Jari Lindströmistä?

HousuLindström

Millainen mies on kyseessä vai onko edes mies? Puolueensa jätti, jotta saa ministeriaudissa istua! Kuolemanrangaistuksen kannattaja.

Jari Lindströmistä on sanottu: luulin nähneeni apinan salkku kainalossa, mutta sehän olikin ministeri Lindström. Hän ei osaa puhua, tai mongertaa jotain, eihän paperimiehen koulutuksella olevalta voi muuta vaatia.

Mutta: nautihan nyt Jarppa, palkka juoksee ja autonkuljettaja mielistelee, tällä kertaa tyhmempäänsä. Jari, sinä pädet nyt vain palkallasi, kun älylläsi et pystynyt aikanaan pätemään. Sinulla ei ole koulutusta, sinä et ymmärrä mistään mitään. Mutta autuaita ovat typerykset, he eivät ymmärrä, että heitä pilkataan.

42

738

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LahjaToimitettu

      Lindström on porvarien lähetti ja lahja kaikille Suomen työttömille ja köyhille. Kyllä nyt Lindströmin äänestäjät on pollea että me tämä aikaan saatiin.

      • PIZZAKEBABASIAKAS

        HEI COME ON .......OLEN NÄHNYT JARI LINDSTRÖMIN SOITTORUOKALASSA SYÖMÄSSÄ PYTTIPANNUA KUOLEMANVÄSYNEENÄ....RASKAAN TYÖPÄIVÄN JÄLKEEN.

        MIES VARMASTI YRITTÄÄ TOSISSAAN MUTTA EI AINA TAJUA ETTÄ LUIKURIPOLIITIKOT EIVÄT PELAA SAMOILLA SÄÄNNÖILLÄ.....

        MUTTA KYSYTÄÄN NYT JARILTA ETTÄ MIKSI MEITÄ ISÄNMAALLISIA SUOMALAISIA HAUKUTAAN RASISTEIKSI JA NATSEIKSI JOS HALUAMME VASTUSTAA HALLITSEMATONTA MAAHANMUUTTOA JA RIKOLLISTEN JA VÄKIVALTAISTEN AINESTEN SOLUTTAUTUMISTA SUOMEEN ?


    • hallitus-nurin

      Lindström on mies joka ei kunnioita omassa puolueessa demokratiaa eikä selviä demokraattisia päätöksiä. Kuinka moni suomalainen kehtaisi tuollaisella toimnnalla ennä missään liikuua, toki raha saa ohmisä paljonkin tekemään kuten tässä tapauksessakin kävi. Nyt Kepu ja Kokoomus käytti näitä hyväksi jotka tiesi olevan ostettavissa ja valmiit pettämään puolueensa ja äänestäjät.

    • tattoopower

      Ei ole! Jos vertaa esimerkiksi Voikkaan isoihin, leveäselkäisiksi treenattuihin ja raskaasti tatuoituihin linnankundeihin.

    • khuusankoski

      Lindströmissä on oikeastikin jotain neitimäistä. Sellaista kuin joillakin kaapissa olevilla keski-ikäisillä miehillä on.

    • klax

      Porukan huonoin näyttelijä, silloin kun laski kätensä Elon olkapäälle, toisen tihrutessa demokraattista pettymystään, olisi käsikirjoituksen mukaan pitänyt yhtyä pohjois korealaiseen tyyliin itkuun, ei vaan sitäkään muistanut.

      • sivariteioomiehiä

        No paljon huonommin se on näytellyt duunarien asian ajajaa hallituksessa, millaisena se vaalien aikaan esiintyi. En tajua, miksi tämä "loikkaus" herättää niin voimakkaita tunteita, se nyt on ihan normaalia lähteä sen jälkeen kun natsia leikkivä sivariprinsessa on juonittelemalla järkännyt juoppo Hakkaraiselle ja muille kavereilleen puolueen johtovirat. Ei sellaista tarvikaan jäädä katselemaan. Mutta Lindströmin näytöt hallituksessa on olemattomat.

        Nyt tietty sitten näitä populisteja äänestäneet idiootit siirtyy äänestämään sivariprinsessa Halla-ahoa ja sen joukkiota, vaikka ne on vielä enemmän eliitin asiaa ajavia.


    • TämmönenPorukka

      Tuossa kaveri kertoo jonka taakse Lindström piiloutui mitä he ajattelevat mutta Sipilä ei hyväksy ja nyt toimitaan toisin ja kiivetään Sipilän sääriä pitkin ties minne.

      http://mvlehti.net/2017/06/18/video-uuvattien-huoripukki-simon-elo-haittamaahanmuutosta-vuonna-2015/

      Sitte Jarilla on kaveri kuusaalla.

      https://www.youtube.com/watch?v=14guHBnCi1U

      No kuitenkin lähettaa terveisiä äänestäjilleen

      http://mvlehti.net/2017/06/17/paivan-kuva-uusi-vaihtoehto/

      Eihän voi muuta sanoa kun, että elämä on.

    • hannelooreqwe

      Kun omat tiedot/taidot eivät riitä yhteiskunnallisista asioista keskustelemaan, haukutaan politiikon ominaisuuksia ja ulkonäköä. Joku tyydytys sitä kai tulee omalle heikolle egolle. Ala-arvoista.

    • rööläpää

      niin.... Jari Lindströmistä ei oikein voi sanoa mitään positiivista, mutta voinen toki yrittää...

      JL näyttää lievästi kehitysvammaiselta lihavalta pojalta, joka vastustaa homoja, mutta näyttää itse juuri sellaiselta bear puppelilta.

    • killerminati

      No eiköhän liene illuminaattien Suomen kätyreitä tämä Jari Lindström. Ja varmaan kai sadisti joka itse ihan mielellään tappaisi niitä kuolemaantuomittuja, jos se tuomio tulisi käytäntöön.

    • eska.f

      Jarpalle on tulossa pääjohtajan paikka tietääkseni.Pikkulinnut lauloivat.

    • miikkajuhtila

      "JL näyttää lievästi kehitysvammaiselta lihavalta pojalta, joka vastustaa homoja, mutta näyttää itse juuri sellaiselta bear puppelilta."

      sinä sentään olet laiha poika jota isot emännätkin nostelee rivelistä ja uskallat oikein nimimerkillä silti lässyttää..

    • rikasrakasja

      "Kun omat tiedot/taidot eivät riitä yhteiskunnallisista asioista keskustelemaan, haukutaan politiikon ominaisuuksia ja ulkonäköä. Joku tyydytys sitä kai tulee omalle heikolle egolle. Ala-arvoista.
      "

      köyhyys ja pieni vatsa kertoo paljon,..

    • ent.pap.mies

      eipä ole hepussa hurraamisen aihetta.

    • KouvolanOmaKiukkupussi

      Täysin ammattitaidoton idiootti. Jari vaan heiluu mukana. Ei edes yritä esittää että tajuaa politiikasta ja omasta vastuualueestaan yhtään mitään. Ainoa asia mihin hän ottaa kantaa on hänen möläytyksien kritisoiminen ja tekee sen möläyttelemällä lisää ja herjaamalla arvostelijoita.

      Kaikkein parasta on se että Jari erosi Perussuomalaisista, koska se ei enää muka sovi hänen arvoihin, mutta hänet innoitti politiikkaan Tony Halme. Arvot voivat toki muuttua, mutta eipä ole politiikkona ammattitaito kohentunut yhtään. Pelkkä heikkohermoinen kiukuttelija, joka ei siedä kuin itseään - ja sitä itseään tämä juntti on täynnä.

      • Maailma.on.ihmeelinen

        Olisi paikallaan saada nähdä kaikki mitä puhui ennen vaaleja ja miten omasta mielestään on ollut asioista niin ajamassa vaalien jälkeen. Tuon saman voisi nähdä Soinista ja noista entisistä Persuista jotka ajoivatkin vaan omaa etuaan. Se nyt on ainakin selvää että niin Lindström kun nuo muutkin hillotopan nuolijat on Suomen historiassa kärkipäässä kun puhutaan äänestäjiensä pettämisestä vaikka Kepu ja Kokoomus jatkuvasti hipoo samoja saavutuksia mutta ei sentään noin härkisti. Omissa ja mitä puheita olen kuullut niin monen muukin silmissä noiden oikeiden Perussuomalaisten arvostus nousee monta pykälää. Hävettäisi jos olisi tuollaiset luikurit omia tuttuja.


      • KouvolanOmaKiukkupussi
        Maailma.on.ihmeelinen kirjoitti:

        Olisi paikallaan saada nähdä kaikki mitä puhui ennen vaaleja ja miten omasta mielestään on ollut asioista niin ajamassa vaalien jälkeen. Tuon saman voisi nähdä Soinista ja noista entisistä Persuista jotka ajoivatkin vaan omaa etuaan. Se nyt on ainakin selvää että niin Lindström kun nuo muutkin hillotopan nuolijat on Suomen historiassa kärkipäässä kun puhutaan äänestäjiensä pettämisestä vaikka Kepu ja Kokoomus jatkuvasti hipoo samoja saavutuksia mutta ei sentään noin härkisti. Omissa ja mitä puheita olen kuullut niin monen muukin silmissä noiden oikeiden Perussuomalaisten arvostus nousee monta pykälää. Hävettäisi jos olisi tuollaiset luikurit omia tuttuja.

        Miten niin olisi paikallaan nähdä mitä Lindström on puhunut? Ei se vaikuta mihinkään. Ei hetkauta parkuvaa junttia yhtään, vaikka vääntäisit sille rautalangasta sen ammattitaidottomuuden ja idioottimaisen käytöksen. Alkaisi juntti vaan parkumaan että itse olet. Lukekaa sen Lindströmmin Uuden Suomen blogien vastauksia kommentteihin. Anti on pelkkää: "No pitihän se arvata että juuri sinä tyhmä olet tuota mieltä mutta itse olet väärässä..." jne. Lindström ei vastaa mihinkään. Oma blogi suojattu salasanalla ettei hän saa vääränlaista palautetta. Pääsääntöisesti pitää radiohiljaisuutta, mutta sitten kun jotain kirjoittaa, ei ole oikeasti mitään tärkeää sanottavaa ja vastaukset ovat parkumista.


    • Jokke.m.n

      Korkkiruuvihan on vielä vähän kiero verrattuna ko. heppuun.

    • muistakaakiittää

      Muistakaa kaikki työttömät kiittää paperiduunari Lintströmmiä siitä että joudutte ensivuonna ilmaistöihin ym paskaan työttömyyskorvauksen pienentämisen uhalla sen sijaan että nämä pellet järjestäisivät teille oikeaa työtä josta saa oikeaa palkkaa.
      Lisäksi valitus EU- tasolle on valmisteilla, aiheena Suomen liian alhainen sosiaaliturva keskipalkkaan verrattuna. (suomi on jo saanut EU:lta huomautuksen asiasta mutta mitään ei ole sen eteen tehty)

    • bertilperversson

      Kyseessähän on sentään paperitehtaan lobotomiarantti, joka tietää kaiken kaikesta, varsinkin työläisistä ja työttömistä. Panostaa kaikkensa uus-suomalaisten työllistämiseksi.

    • Politiikkataitolaji

      Kaikki ne työttömät eläkeläiset pienituloiset ja palkansaajat jotka muistaa Lindströmin puheet siitä mitä tulee ajamaan eduskunnassa varmasti äänestää hänet jatkoon seuraavissakin vaaleissa. Kaveri teki myös pyyteetöntä itseään ja omaa terveyttään mitenkään ajattelevaa työtä että Kouvolan sairaalapalvelut saatiin nykyiseen tilaan. Todellinen aikansa sankari, melkein kun olisi piipertäjä.

    • petri.g

      lindström äänesti EI vahvemman oluen myymisestä kaupoissa.

    • Töitäontehnyt.aiemmin

      Suorasanainen ja suoraselkäinen poliitikko, toisin kuin muut vaikka en äänestäkään persua.

      • EiOlePäivääkäänTehnyt

        Suorasanainen? Kerro yksikin esimerkki. Eihän tuo urpo-juntti pysty edes ilmaisemaan itseään. Kyvyt eivät riitä, koska menee hermot ja parempi olla hiljaa. Lässyttää jostain arvopohjasta, vaikka omien sanojen mukaan suurin poliittinen innoittaja on Tony Halme. Sanoppa Juntti-Jarpalle että sun työllisyyttä edistävät päätöksen ovat tehottomia, koska suurin osa työttömistä ei ole valinnut työttömyyttä, joten turha rangaista siitä ettei Suomessa ole töitä, niin ainoa mitä tämä ressukka siihen mahdollisesti reagoi on että näillä nyt mennään kun on päätöksiä tehty. Mitä ihmeen suoraselkäisyyttä ja suorasanaisuutta on se että joku idiootti toteaa että näillä nyt mennään kun on päätetty? Miksei laita asioita kuntoon eikä vain häntä koipien välissä itke miten päätöksiä on tehty eikä mukamas asioille voi mitään. Luulin että Juntti-Jarppa on ministeri, mutta ilmeisesti hän onkin pelkkä juoksupoika, joka ei pysty ilmaisemaan suorasanaisesti itseään ja häntä ei todellakaan tulla muistamaan suoraselkäisenä ihmisenä, vaan onnetomana piipittäjänä, jonka tämänhetkinen korkein tavoite on taata sopeutumiseläke. Työkykyinen Juntti-Jarppa (joidenkin ihannoima) saa sopeutumiseläkettä loppuikänsä. Ei tarvitse tehdä mitään työnhaun eteen, vaikka on työkykyinen, koska aktiivimalli ei koske työkykyisiä entisiä politiikkoja.

        Meilläpäin suoraselkäisyys tarkoittaa jotain muuta kuin vinkumista arvostelijoille että olkaa hiljaa, koska näin on päätetty. Ihme että Juntti-Jarpalle löytyy kannattajia, koska ei hän ole pystynyt missään osoittamaan näitä kannattajien väittämiä urotekoja. Juntti-Jarppa on parhaimmillaan silloin kun pitää turpansa kiinni, mutta se on kannattajien mielestä suorasanaisuutta.


      • salijari150k

        Jari Lindström on tuppisuu. Hän ei siedä arvostelua. Hän ei siedä kyseenalaistamista, koska hän ei osaa itsekään kertoa mitä hän tekee ja miksi. Jotkut tollot vakuuttuvat siitä että suuri johtaja vain tekee, eikä selittele. Se että ei saa mitään aikaiseksi ei myöskään kiinnosta ketään. Riittää että on ministeri joka julkaisee päätöksiä. Kansalle on aivan sama mitä päätöksistä seuraa. On se hurja! Sanoi muille että olkaa hiljaa ja löi nimen paperiin. Jarppa taisi saada vaikutteita Voikkaan tehtaan sulkemisesta. Tuottava tehdas laitettiin alas valheellisilla perusteilla (tosin kyllä omistaja saa tehdä mitä haluaa: Ampua vaikka itseään kasseille jos tykkää), mutta Jarppa omistaa vain oman perseensä, jota hän vallanhimoissaan vaalii ja korkeintaan tuhahtelee, jos joku ei tykkää. Blogi suljettu salasanalla, jotta vain Jarpan palvojat voivat lukea hänen ajatuksiaan, ni ei tule Jarpalle paha mieli, kun kukaan ei arvostele. Jarppa haluaisi olla Hitler, Lenin, Stalin tai joku Pohjois-Korean hallitsijoista: Kunhan ittellään on mukavaa ja ei tarvitse kestää arvostelua, saati että tarttisi niihin mitään vastata. Kusipää-kannattajat hurraa, koska kyllä aina aivopestyjä löytyy sen verran että heidän kehuja voi ottaa vastaan.


      • erittäinpaljonon
        EiOlePäivääkäänTehnyt kirjoitti:

        Suorasanainen? Kerro yksikin esimerkki. Eihän tuo urpo-juntti pysty edes ilmaisemaan itseään. Kyvyt eivät riitä, koska menee hermot ja parempi olla hiljaa. Lässyttää jostain arvopohjasta, vaikka omien sanojen mukaan suurin poliittinen innoittaja on Tony Halme. Sanoppa Juntti-Jarpalle että sun työllisyyttä edistävät päätöksen ovat tehottomia, koska suurin osa työttömistä ei ole valinnut työttömyyttä, joten turha rangaista siitä ettei Suomessa ole töitä, niin ainoa mitä tämä ressukka siihen mahdollisesti reagoi on että näillä nyt mennään kun on päätöksiä tehty. Mitä ihmeen suoraselkäisyyttä ja suorasanaisuutta on se että joku idiootti toteaa että näillä nyt mennään kun on päätetty? Miksei laita asioita kuntoon eikä vain häntä koipien välissä itke miten päätöksiä on tehty eikä mukamas asioille voi mitään. Luulin että Juntti-Jarppa on ministeri, mutta ilmeisesti hän onkin pelkkä juoksupoika, joka ei pysty ilmaisemaan suorasanaisesti itseään ja häntä ei todellakaan tulla muistamaan suoraselkäisenä ihmisenä, vaan onnetomana piipittäjänä, jonka tämänhetkinen korkein tavoite on taata sopeutumiseläke. Työkykyinen Juntti-Jarppa (joidenkin ihannoima) saa sopeutumiseläkettä loppuikänsä. Ei tarvitse tehdä mitään työnhaun eteen, vaikka on työkykyinen, koska aktiivimalli ei koske työkykyisiä entisiä politiikkoja.

        Meilläpäin suoraselkäisyys tarkoittaa jotain muuta kuin vinkumista arvostelijoille että olkaa hiljaa, koska näin on päätetty. Ihme että Juntti-Jarpalle löytyy kannattajia, koska ei hän ole pystynyt missään osoittamaan näitä kannattajien väittämiä urotekoja. Juntti-Jarppa on parhaimmillaan silloin kun pitää turpansa kiinni, mutta se on kannattajien mielestä suorasanaisuutta.

        Erittäin paljon on syntynyt uusisia työpaikkoja / eriitäin moni on saanut työpaikan.


      • salijari150k
        erittäinpaljonon kirjoitti:

        Erittäin paljon on syntynyt uusisia työpaikkoja / eriitäin moni on saanut työpaikan.

        Kerro tarkemmin edes yhdestä työpaikasta, joka on Jari "Juntti-Jarrpa" Lindströmin ansiota.


    • ÄänestäminenTurhaa

      Lindström kuten Soinikin teki uuden Suomen ennätyksen paskan puhumisessa. Kaiken sen unohtivat heti vaalien jälkeen mitä olivat 4-8 vuotta puhuneet. Eikä heille kelvannut tietenkään oman puolueen demokraattisesti tehdyt päätökset puoluekokouksessa jossa tuli selväksi että ovat olleet pettureita aitojen Persujen seassa. Pelkkiä takapakseissa liikkuvaa hämäräporukkaa joiden toimet ei kestä näkyvästi liikkumista.

      Kaiken tuon päälle vielä tämä uusin joululahja työttömille ihan kun eivät olisi jo muutenkin kurjuutta lahjoittaneet. Ministereitä täynnä olleen sinipiikojen puoluekokous oli oma lukunsa surkuhupaisuudessaan, ei edes puoluekokouksen tilaa itse maksaneet mikä hyvin kuvaa porukan oman edun nimissä etenemistä. Enää ei puutu kun että ministeri Lindström pitäisi joulupuheen Suomen työttömille hillotolpan päässä kuinka on ajanut asioita niin että työttömät saa mahansa täyteen ja laskut maksettua ensi vuonnakin.

      En ole työtön mutta harmittaa se että äänestin Lindströmiä ja menin vielä sen ääneen sanomaan, siitä on saanut kuulla jo ihan tarpeeksi. Aitoja Persuja ehkä saatan vielä tulevaisuudessa äänestää vaikka päätinkin että en enää koskaan äänestä tultuani näin isossa mittakaavassa petetyksi. Nämä loikkarit ovat juuri sitä joukkoa jotka vievät uskottavuuden politiikasta ja siihen vaikuttamisesta, kokkarit ja kepu aina pettää äänestäjät mutta hekään eivät tässä mittakaavassa ja heidän toimet kaikki tietää.

    • 889765

      Rotta mikä Rotta, kokoomuksen perseennuolija!!!!

    • Historia-toistaa-itseään

      Aloittaja kirjoitti: "Puolueensa jätti, jotta saa ministeriaudissa istua! Kuolemanrangaistuksen kannattaja. "

      Tuosta kaikesta tulee mieleen tuo äsken esitetty elokuva täällä pohjantähden alla ja miten meidät tavalliset tallaajat saadaan ruotuun. Jos saadaan.

    • entpersu

      siinä on mies paikallaan! Jarppa saa minun äänen ensi vaaleissa

      • Eimiesvakuuta

        Mieti nyt vielä , kyllä noi smurffit jää paitsioon vaaleissa . Pääsee Jarppakin kokeilemaan luomaansa aktiivimallia ihan käytännössä , jos sopeutumiseläke ei napsahdakkaan kohdalle. Kyllä täytyy sanoa , että Suomen suurimman ongelman , eli työttömyyden ratkojana on umpitollo , osaamaton tampio


      • AjatuksiaSaaAikaan
        Eimiesvakuuta kirjoitti:

        Mieti nyt vielä , kyllä noi smurffit jää paitsioon vaaleissa . Pääsee Jarppakin kokeilemaan luomaansa aktiivimallia ihan käytännössä , jos sopeutumiseläke ei napsahdakkaan kohdalle. Kyllä täytyy sanoa , että Suomen suurimman ongelman , eli työttömyyden ratkojana on umpitollo , osaamaton tampio

        Asia nyt taitaa olla vain niin että Lindströmin ajatuksia ei paljon tässä hallituksessa kysellä.


    • EiMinulla.Muuta

      Aloittaja "Hän ei osaa puhua, tai mongertaa jotain, eihän paperimiehen koulutuksella olevalta voi muuta vaatia."

      Tuo kaveri ei ole koskaan ollut paperimies, hänestä ei ollut kun lähes ainoana miehenä naisavaltaiselle alalle laborantiksi ja ainaiseksi valittajaksi miten työläisä kohdellaan.

      Kuolemantuomiota kannattaa. Voisi pohtia keille joskus aikanaa ja keille nyt.

      Nyt puhuu Sipilän palkkarenkinä ja Soinin alaisena. Tuon miehen historian ja puheet kun joku kirjoittaisi niin olisi monta takkia kulunut kääntämisistä ja tulisi hyvin selville paljon asioita hänestä.

      Ei kuitenkaa koko elämäänsä ajatellen suoraselkäinen ja luotettava.

    • siniset

      Todellakin on mies paikallaan!! Voikkaalta useampi ääni tulee hänelle ensi vaaleissa.

      • Betonoidi

        Paikallaan on, ainakaan päässä ei liiku mikään.


    • vorkuta

      Näitä kun lukee saa vaikutelman että persuja äänestäneet pettyy aina ennemmin tai myöhemmin. Ja silloin kun on suuri työttömyys niinkuin edellisen työministerin hallituskaudella. Syy on aina hallituksessa. Kun nyt työttömyys on kääntynyt työvoimapulaksi, hallituksella ei ole siihen osuutta. Myös turvapaikan hakijoista tehdään halpahintaista politiikkaa persujen taholta. Toisaalta ei haluta muistaa että he olivat hallituksessa pahimman pakolaisaallon vyöryn aikaan. Vinkkinä persu~uskoville että kannattaa arvostella aina siellä oppositiossa niin ei joudu koskaan sanoista ja teoista vastuuseen

      • Melko.outoa

        "Näitä kun lukee saa vaikutelman että persuja äänestäneet pettyy aina ennemmin tai myöhemmin"

        No eihän Persuja äänestäneet ole pettyneet kun vasta kerran mutta sitäkin suuremmim, kiitos Sipilän sinipiikoineen.

        Eniten ihmetyttää kun jatkuvasti suurin osa Keskustaa ja Kokoomusta äänestäneistä pettyvät vaaleista toisiin kun kuitenkin noiden puolueiden linja ja toimet on kaikille selvää aina ennen vaaleja ja vaalien jälkeen. En väitä mitään mutta tulee kuitenkin väkisin mieleen että onko ne henkilöt jotka Keskustaa tai Kokoomusta äänestää ihan sitä kansan terävintä porukkaa järjeltään kun ehdoin tahoin aina äänestää juuri niin miten eivät kuitenkaan halua asioiden etenevän.


    • Anonyymi

      Limdström katosi some maailmasta. Jarppa sano moooo twitteristä facesta ja blogista :) no höh?? Onko sitä enää edes olemassa ja miten me nyt seurataan urheilua, kun jarppa ei oo sitä pöivittämässä????

    • Anonyymi

      Lindström on ihan kypsä!

    • Anonyymi

      Jarppa tekee kirjan ja saa siitä Nobel palkinnon ja noin 1 000 000 euroa. Repikää sitä kateelliset työttömät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1807
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1738
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1302
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      88
      1126
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      59
      1115
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe