Webhotelli.fi älä käytä

webhotelli.fi

VAROKAA!!!!

Puskaradio sivuilta poimittuja tekstejä:

Kevään ja alkukesän aikana on ollut ongelmia, jotka ovat pahentuneet. "Palvelun"tarjoajalta jos on yrittänyt kysyä jotakin, on vastattu jotakin ympäripyöreää ja täysin hyödytöntä, ts. ei ole vastattu kysymykseen. Viimeisten viikkojen aikana ei ole saanut minkäänlaista yhteyttä. Webhotelli on lakannut vastaamasta sähköposteihin ja puhelintuki on suljettu. Myöskin Webhotellin Facebook sivu on siivottu kaikista kommenteista eikä yritys kotisivuillaankaan tiedota mitään, mistä olisi hyötyä. Webhotelli on laittanut päänsä pensaaseen ja kuvittelee, että ongelma poistuisi siten. Saattaa ongelmat silläkin tavalla poistua, kun asiakkaat vaihtavat palveluntarjoajaa.

Kun Webhotelli on yrittänyt korjata ongelmia, ei ole tapahtunut mitään tai sitten korjauksesta on seurannut uusia ongelmia. Yhtä kaikki, yrityksemme verkkokauppa ja kotisivut ovat olleet kokonaan poissa useita päiviä useampaan kertaan ja viimeisin yritys korjata asia aiheutti sen, että emme pääse päivittämään sivuillemme mitään. Webhotelli vaihtoi salasanat tmv. eikä sieltä saa uusia tunnuksia kysymälläkään, kun mihinkään kyselyihin ei vastata mitään.

Webhotellin toiminta ongelmatilanteessa on erittäin välinpitämätöntä ja tai hidasta ja jättää ko. yrityksestä amatöörimaisen kuvan.

Toiminta alle kaiken arvostelun. Vaihtoivat kaikki salasanat, sulkivat puhelinpalvelun eivätkä vastaa tukipyyntöihin. Vaikea tietää, mitä on meneillään vai onko koko firmaa edes olemassa. Sähköposti viikon poissa käytöstä. Huh, huh.

Kotisivumme on jo ollut viikon verran pois käytöstä. Yritykseen ei saa yhteyttä puhelimella, kun sulkivat asiakaspalvelupuhelimen. Ei mitään tietoa, mitä on menossa. Tiedotus tosi huonoa.

Webhotelli.fi kannattaa kiertää kaukaa. Ongelmia on paljon, niistä tiedotetaan huonsti, asiakaspalvelu ei vastaa edes viikon sisällä sähköposteihin ja puhelujen hinnat asiakaspalveluun on pilvissä.

Webhotelli kertoo myös epätosia sivuillaan. Häriöt alkoivat jo aamupäivällä omien sivujen mukaan illalla klo. 20. Omien sivujen mukaan palvelimet toimivat seuraavana iltana (torstai). Nyt on perjantai-iltapäivä pitkälää, eivätkä asiakkaan ja omatkaan sivut toimi. Ei voi jatkossa voi luottaa epäluotettavaan tekniikkaan ja valehteluun. Täytyy alkaa etsiä uutta kotia yli kymmenelle sivustolle.

Pari viikkoa sitten tuli ilmoitus hintojen kolminkertaistamisesta ja nyt on sivusto ollut alhaalla kolmatta päivää.

2-sivustoa alkaa etsimään uutta sijoituspaikkaa.

Asiakasyhteyksiin ei vastata tai vastaus kestää älyttömän kauan. -Todistettavasti monta sähköpostia on hävinnyt tai ei ole mennyt perille. -Sulkivat sivuston varoittamatta. Monta päivää suljettuna. Ongelma oli heidän väärin tulkitusta skannaus/haittaohjelma ongelmasta! palvelun alkuaikoina homma pelasi hyvin

En suosittele


Sivustolle ei pääse, eikä FTP:kään toimi. Tuki sentään lähetti automaatisen vastauksen, että pyyntösi käsitellään. Mikähän siellä nyt maksaa?


Domainini on ollut Webhotellilla vuosia. Meilini ei usein toimi ja tiedän lukuisista meileistä jotka eivät ikinä tule minulle. Nyt olen yrittänyt siirtää domainia toiselle palveluntarjoajalle pari viikkoa mutta Webhotelli on tehnyt tämän prosessin suorastaan mahdottomaksi. Lukuisten muiden ongelmien jälkeen heidän taholtaan vaihtoa ei voi suorittaa jos registrant admin email ei ole sinun postilaatikkosi sillä sinne pitää lähettää joku authorisation meili. Webhotelli on laittanut meiliksi kätevästi oman osoitteensa joten meidän on mahdotonta saada tätä siirtomeiliä. Ilman tätä meiliä siirtoa ei voi suorittaa. Webhotelli ei vastaa sähköposteihin nyt ollenkaan. Nyt minun on täytynyt ottaa yhteyttä domainini tukkumyyjään joka pystyy tiedot ilmeisesti vaihtamaan, mutta siinä kestää 4-5päivää. Nettisivuni oli laitettu alas jo eilen, neljä päivää ennenkuin sopimukseni Webhotellin kanssa loppuu. Eli parhaassa tapauksessa firmani sivut ovat alhana vähintäänkin viikon. Hurraa! Enpä tosiaan voi suositella kenenkään haaskamaan rahojaan tähän bisnekseen.


Tilasin Viestintävirastosta domainin ja he eivät ole aktivoineet sitä vieläkään, mennyt jo 3 päivää. Eivät vastaa viesteihin eivätkä puheluihin. Niin, laskutus on aivan kuralla heillä myös. Kun ostin domainin suoraan viestintäv.. niin he laskuttivat silti kaikki palvelumaksut viestintäviraston domain maksun. Annon palautetta ja kysyin että mitä he sekoilevat. Tässä odottelen edelleen että domain toimisi, vaikka laskut maksettu. Itse en pääse tekemään yritystoimintaani, koska sivustolla ei ole merkitystä niin kauaa kun www-osoite ei toimi. Menetän siis asiakkaita. Pitäisi lähettää heille lasku liiketoiminnan menettämisestä.


Verkkokauppa alhaalla kolmatta päivää ja asiakaspalvelu vastaileen kun jakselee. Sulkivat, kun kehityksen alla olevan uuden verkkokaupan ohjelmiston ylläpitoscripti vei liikaa resursseja. Sulkivat siis samalla koko toiminnassa olevankin kaupan kehityskaupan lisäksi, eivätkä ole jakselleet sitäkään nostaa.

Varokaa!!!!!

16

1420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihainenyrittäjä

      Joo tua virma on niin susipaska kun olla ja voi. Omat sivuni olivat kaatuneena 3vkoa heidän takia.

      • AXN-DataOy

        Jos haluat vaihtaa palveluntarjoajaa tutustu AXN Datan webhotelleihin täältä: https://axndata.fi/#hinnasto

        Koodilla SIIRTO50 saat 50% alennuksen


      • Paras-firma

        AXN Datan webhotelli on hyvä. Aina toimii takuuvarmasti ja asiakaspalvelu on huippu!


    • 1009

      Ei taida olla olemassa sanoja, joilla Webhotellin ala-arvoista toimintaa voisi kuvailla. Jos jollakin on vielä jotakin yhteyksiä ko.firmaan, niin äkkiä kannattaa etsiä joku toinen palveluntarjoaja. Muuttakaa pois Webhotellista ja älkää kukaan käyttäkö Webhotellia!

    • webhotellikokemukset

      Samoja kokemuksia itsellä myös heidän palveluista kun muillakkin. IHAN TODELLA SURKEA PULJU! En edes pahimmalle kilpailijalle tai vihamiehelle suosittelisi heidän palveluja.

    • Kaukaakierrä

      Säästyt paljolta kun kierrät heidän palvelut KAUKAA!!!!

    • Mikäli on tarvetta vaihtaa palveluntarjoajaa, niin meiltä Zonerilta löytyy luotettavia ja nopeita webhotellipalveluita:
      https://www.zoner.fi/webhotellit/

      Koodilla: KESAKUU saa vielä -50% alennuksen ensimmäisen vuoden hinnasta. Tämä tarjous on voimassa 30.6.2017 asti.

      Autan myös mielelläni henkilökohtaisesti kaikissa kysymyksissä palveluiden ja siirtojen osalta.

      Juuso Kataja,
      Zoner Oy

      • morokataja

        Eikö Katajan Juuso pyöritä enään omaa pisnestä tee logoja/kotisivuja. Ookko nää mennyt zonerille duuniin? Zoneri on kyl hyvä vaikka nimi hämää että kyse olisi Zoner kiinanskootterista.


    • Zuoner

      Tälle Zoner hepulle tieroksi.... Törkeetä tulla mainostaan oma puulaakia tänne.

      • AvosylinVastaan

        Vähintäänkin reilua kun webhotellin asiakkaat huutavat apua niin kilpailijat ottavat kyllä avuntarvitsijat avosylein vastaan se on vaan bisnestä :)


    • Jumpo83

      Itselläni ollut joitain vuosia kotisivut one.com:issa ja ainakaan itse en tiedä parempaa hinta/laatu suhdetta missään toisessa webbihotellissa. (Netcraft valitsi one.com:in syyskuussa 2017 "luotettavimmaksi verkkohotellipalveluiden tarjoajaksi".)

      Jos alla oleva alennuskoodi toimii vielä, niin sillä saa pienen alennuksen jo ennestään tosi halpoihin hintoihin:

      http://one.me/fiaobbns

    • Affimainos

      Affilinkki ^^

      Jos ette halua hänelle pientä siivua webhotellista, tilatkaa suoraan ONE Comin kotisuilta: https://www.one.com/fi/

    • Anonyymi

      Tuli juuri uusi "palvelu-uudistus" sähköpostiin eli suomeksi nostavat hintaa 260% . Siinähän sitten irtisanoivat tilaukseni samalla....

      • Anonyymi

        Kuin myös. Ennen maksoin palvelusta noin 45e/vuosi. Nyt "palvelu-uudistuksen" myötä hinta on jatkossa 119e/vuosi. Sivutila kyllä viisinkertaistui, mutta vanhakin oli aivan tarpeeksi, enkä tarvi uuden paketin tuomia lisätoimintoja.
        Vaihdan siis toimijaa ennen kuin uusi laskutuskausi alkaa. Joudun mahdollisesti maksamaan jatkossa enemmän kuin tuon 45e/vuosi, mutta veikkaisin hinnan silti jäävän alle 119 euron...
        Olen ollut kyseisen lafkan asiakas yli 10 vuotta ilman ongelmia, mutta tätä hinnankorotusta en niele.


      • Anonyymi

        33,18€ hinta nousi näköjään 119 euroon, joten päätin irtisanoa tarpeettomaksikin käyneen palvelun. Jostain syystä pääsi menemään ohi tuo palveluehtojen ja hinnan päivitys. Niinpä huomasin muutoksen vasta laskusta.
        Onneksi kuitenkin laskutus tapahtuu etukäteen tulevalle laskutuskaudelle, ja uskoisin irtisanomisen onnistuvan nykyisen kauden loppuun.

        Kiitos webhotelli.fi - saitte tarpeettoman domainin roikutuksen loppumaan.


    • Anonyymi

      Jep. En saa irtisanottua sopimusta, laittavat kokoajan "lisä selvityspyyntöjä" eli yrittävät venyttää seuraavan sopimuskauden alkaneeksi jotta voivat lähettää siitä laskun. Välittäjän vaihtoavain on täysin vieras käsite....... sitäkään ei toimiteta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe