Sipilä on huijannut Suomen kansaa

Hätä-huuto_Hämeestä

Valehtelee Orvon ja Soinin kanssa kilpaa, teeskentelee ja hämää.
Halveksii demokratiaa!
Tekee harhauttavia U-käännöksiä Naantalin auringon alla. Teidän rahoilla, sinun verorahoilla.

Tällä hetkellä jopa demari-media, Ilta-Sanomat ym. tukevat Sipilää kaikissa jutuissaan. Tietoisesti "maan etua" ajatellen. Eivätkö hälytyskellonne soi vieläkään? Kommunisti Aarne Saarinen lausui yhden viisauden aikanaan, kun vastustajat kehuvat on kiire tarkistaa oma kanta.

Seuraukset näkyvät tulevissa vaaleissa, jolloin Keskusta on pienpuolue ja Halla-ahon puolue kerää järkyttävän äänipotin eduskuntavaaleissa. Jo presidentinvaaleissa näette esimakua siitä mitä tuleman pitää. Laura Huhtasaari on tietenkin heidän ehdokas.


Miksi te pohjois-pohjanmaan lestadiolaiset hyväksytte tällaisen toiminnan Sipilältä?

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3551771/Analyysi Operaatio hallituksen pelastaminen

"Esimerkiksi Halla-ahon ja Sipilän tapaaminen maanantaina 12. kesäkuuta oli poliittista teatteria, joka kaikkien piti näytellä kunnialla. Myös Sipilä oli hyvissä ajoin linjannut, että keskusta ei arvojensa takia tekisi hallitusyhteistyötä Halla-ahon kanssa."

17

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kamalajuttu

      Olipa erikoinen tarina linkissä. Mitä nää politikot oikein ovat??????????

    • emokas

      Annetaan SIPILÄLLE Työ Rauha Jikä Jauheta TUULTAPASKAA

    • PääsiOnTuultapaskaa

      Jikä Jikä, lukihäröpotilashan se siinä taas uudella nimimerkillä jälleenjikäjikä!
      työrauha on yhdyssana

      • PsykopaattiPäänäMinister

        rauhaa rauhaa, jumalan terve ja muuta tuultapaskaa

        paskaa on tosiaanki tullut niskaan Suomen kansalle, eikä ole tuulesta temmattua!!!!


      • emokas

        Ka Olpa Hyvä Kun Ymmärsit Mualaes Suomee!


    • lestasiellälestatäällä

      Suur-Oulun alueen lestat ovat niin typeriä, että äänestävät porukalla Sipilän jatkoon aina uudestaan ja uudestaan aivan vain sen vuoksi, että Sipilä on hyvä veli.
      Lestadiolaisia on niin paljon Pohjois-Suomessa, että Sipilän suosio on taattu hänen kuolemaansa asti.
      Valtakautensa aikana Sipilä ehtii suhmuroida lestadiolaisia johtopaikoille mielinmäärin, niin ettei hänen kuolemastaankaan ole mitään hyötyä.
      Kaikki kaupunkien ja kuntien virat on miehitetty lestadiolaisilla Pohjois-Pohjanmaalla.

      • JotainRajaa9

        Höpö höpö. Yrittäjinä heitä on iso liuta. Veromarkkojamme tienaamassa. Tuskin tiedät montakaan lestavirkamiestä. Sulla on Soinin kavala taktiikka. Jos on 4 väität niitä olevan 400.

        Luettele aluksi vaikka kymmenen


    • SeKertooKaiken

      Sipilä on bisnesmies.

    • lainaustroolista

      Pääministerin sankarillinen soololento ja eroilmoituksen polttaminen saunan pesässä. Kuinka tyhmänä tätä kansaa pidetään.?

      • Huora-aho

        Voiko halla-aholaisia pitää edes niin tyhminä kuin he ovat?


    • puujalkavitsiä

      Selvisi Soinin ja Lindströmin sairauslomien syytkin
      Selkäranganpoistoleikkaus ja omatunnon ohitusleikkaus.

      • sortin-sakkia

        heh, aika hyvä :))))))))


    • Eiääniäenää

      Ja tälläistä paskasakkia vielä pitäs äänestää voi vittu mitä paskaa

      • LestaLestaa

        kyl niitä ääniä enää ja vielä vaan pukkaa lestoilta lestalle


    • EipäVishiin

      valtion tuella ja härskeillä tutunkaupoilla

      Pääministeri Juha Sipilä on julistanut panevansa valtion omistamien yritysten ”taseet töihin”. Tämä juttu kertoo, kuinka Sipilä hyödynsi yhteistä rahaa tehdäkseen itsestään yksityisen miljonäärin.

      Jaa | Jaettu (34498)   

      Jarno Liski
      AJANKOHTAISTAASIAT 8.6.2017 06:30

      Suomi nousuun!

      Ennen vaaleja Juha Sipilä pyöritteli itse nikkaroimaansa ”kakkaraa” Suomen ongelmien ratkaisuksi. Pääministerinä ja omistusohjausministerinä hän on käytännön toimena kaavaillut muun muassa valtionyhtiöiden myymistä ”taseiden töihin panemiseksi”. Biotaloudesta pitäisi saada kauan toivottu ”uusi Nokia”.

      Koska markkinaehtoista rahaa ei ole – vastoin yleistä tietoa mutta Sipilän mukaan – tarpeeksi saatavilla, on tarkoitus myydä valtionyhtiöitä ja sijoittaa myyntituloja biotalousfirmoihin.

      Näin Sipilä mallintaa omaa kokemustaan: sijoittajana hän on onnistunut rahastamaan valtiota monet kerrat ennenkin. Näissä kaupoissa Sipilän ympärille on kertynyt liikemiesten verkosto, joka on nyt vahvasti mukana myös biojalostamoteknologiaa kehittävän Chempolis Oy:n hankkeissa.

      Tämä on ehyt kertomus siitä, miten tullaan miljonääriksi, ei pelkän onnen tai liikemiesosaamisen avulla, vaan hyväksikäyttämällä veronmaksajien – ja hyvin veljien – tukea.

      Pääomasijoittajaksi

      Juha Sipilästä tuli rikas vuonna 1996.

      Valtionyhtiö Rautaruukki myi Sipilän holdingyhtiölle enemmistöomistuksensa Solitra Oy:stä, jonka toimitusjohtajana Sipilä toimi ja jonka vähemmistöomistaja hän oli. Rahat, yli 30 miljoonaa markkaa, Sipilälle tähän kauppaan lainasi Rautaruukki itse. Lisää rahaa pöytään toi sykemittarivalmistaja Polar Electro, josta tuli Solitran vähemmistöomistaja. Runsas vuosi myöhemmin Sipilä viimeisteli kaupat myymällä omistuksensa lähes nelinkertaisella hinnalla yhdysvaltalaiselle ADC Telecommunicationsille.

      Sipilän rikastumisesta voi olla monta mieltä: ehkä valtionyhtiö teki erityisen huonot kaupat tai Sipilä erityisen hyvät. Ainakaan Rautaruukista poliittista vastuuta kantaneiden hallintoneuvoston puheenjohtajan Paavo Väyrysen (kesk) tai silloisen kauppa- ja teollisuusministerin Seppo Kääriäisen (kesk) ei tarvinnut ottaa vastuuta kasvavan yhtiön myymisestä ulkomaille.

      Solitran perustaja ja Sipilän suoraan koulunpenkiltä töihin palkannut Lauri Kuokkanenvastusti yhtiön myymistä ulkomaille ”epäisänmaallisena”, mutta ei voinut estää sitä, koska ei enää omistanut yhtiötä vaikka sen hallituksessa istuikin.

      Sanotaan, että ensimmäisen miljoonan hankkiminen on vaikeinta, loppu on pelkkää monistamista.

      Kaupasta saaduilla yli sadalla miljoonalla markalla Sipilästä tuli sijoittaja. Täältä periytyy Sipilän mieltymys valtion rahojen ohjaamisesta kasvuyrityksille. Malliesimerkki valtion roolista Sipilän kaavailuissa on Ultraprint Oy, joka lopulta teki Juha Sipilästä ja hänen poliittisen uransa tärkeästä tukijasta Kalevi Laurilastaliikekumppanit.

      Oulun poikain ale

      Ultraprint syntyi vuonna 1997.

      Yhtiön käynnistämiseksi kerättiin rahaa osakeannilla. Lauri Kuokkanen, hänen yhtiönsä Ultracom sekä yhtiön toimitusjohtaja Hannu Valkonen saivat uusia osakkeita 1 000 markan kappalehintaan. Äkkirikastunut Juha Sipilä sekä JOT-yhtiön pääomistajat Jorma Terentjeff jaVeikko Lesonen saivat osakkeita 2 000 markalla kappale.

      Kalleimman hinnan osakkeista maksoi veronmaksajien rahaa sijoittanut pääomasijoitusyhtiö Teknoventure Oy. Sille osakkeet maksoivat 5 000 markkaa kappaleelta. Näin veronmaksajat omistivat uudesta yhtiöstä vain neljänneksen, mutta siitä maksettu 1,5 miljoonan markan hinta oli yli 60 prosenttia koko kerätystä potista.

      Tämä on veronmaksajien tapa kannustaa yksityistä yritteliäisyyttä: otetaan isompi osuus riskistä ja pienempi osa voitoista, jolloin yrittäjille jää pienempi riski ja suuremmat voitot. Tämä on myös se rooli, jota Sipilä kaavailee valtiolle luvatessaan pistää ”taseet töihin”: yrittäjät ovat yritteliäämpiä, jos valtio voi tehdä riskin ja tuoton suhteen heidän kannaltaan houkuttelevammaksi.

      Ultraprintin tapauksessa riskit alkoivat pian realisoitua. Vuoden 1998 loppuun mennessä rahaa oli palanut tappioihin 1,4 miljoonaa markkaa. Jotain oli tehtävä. Näissä järjestelyissä tärkeä rooli lankesi liikemies Jorma Terentjeffille, jonka tie rikastumiseen on sekin kertomisen arvoinen tarina.

      Ajoituksen säätöä

      JOT-Tuote-yhtiön perustaja Veikko Lesonen oli Juha Sipilän tavoin työskennellyt Solitraa edeltäneessä Lauri Kuokkanen Oy:ssä. Siellä Lesonen oli saanut kipinän yrittäjäksi lähtemisestä. JOT-Tuote erikoistui valmistamaan matkapuhelinteollisuuden tuotantolinjoja.

      Alkuvuodesta 1994, kun Juha Sipilä vasta suunnitteli järjestelyjä myydäkseen johtamansa valtionyhtiö Solitran omaksi voitokseen, oli Lesosen JOT-Tuote vaikeuksissa. Verottaja oli hakemassa yhtiötä konkurssiin maksamattomien verovelkojen vuoksi.

      Apuun tuli pääomasijoitusyhtiö Teknoventure, joka sijoitti pääasiassa Oulun ja lähiseudun kuntien sekä valtion omistamien Sitran ja nykyisen Finnveran rah

      • ValtioMaksoiRiskin

        Missä Sipilä, siellä valtio.

        Näin voi tiivistää Juha Sipilän sijoitustoiminnan. Lähes kaikista Juha Sipilän omistamista yhtiöistä löytyy rahoittajana tai osakkaana jokin julkinen toimija.

        Jonkinlainen julkinen tuki aloittavissa yrityksissä ei ole poikkeuksellista Suomessa. Sipilän sijoitusten kohdalla julkisen rahan rooli on kuitenkin ollut poikkeuksellisen merkittävässä roolissa.

        Yhtiöt ovat saaneet julkista rahaa vähintään yli 30 miljoonaa euroa.
        Ylen selvityksen mukaan yhtiöt ovat saaneet julkista rahaa vähintään yli 30 miljoonaa euroa.

        Yhtiöt ovat saaneet lainoja, sijoituksia ja tukia Finnveralta, Tekesiltä, Suomen itsenäisyyden juhlarahastolta Sitralta sekä alueellisilta Ely- ja TE-keskuksilta.

        Seura-lehden (siirryt toiseen palveluun) kesäkuun alussa julkaiseman uutisen mukaan myös Sipilän vaurastumisen taustalla Solitra-kaupoissa oli valtionyhtiö Ruukilta lainatut rahat.

        Sijoittajana Sipilä oli osa sijoittajien, liikemiesten ja lähipiirinsä verkostoa, jossa yhteistyö julkista rahaa jakavien tahojen kanssa on arkipäivää.
        Kapitaalia valtion kirstulla.


      • pelottavaa

        Kepu ja lestadiolaisuus on todella vaarallinen yhdistelmä. Yl en mukaan Sipilän omistamissa yhtiöissä paljon veronmaksajien rahaa ja yhdistävä tekijä lessuveljet. Varsinaista kepupulointia,


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe