Saaristokaupungin musahäiriköt yöllä mekastivat !

hullujariittää

Kyllä sitä kaikenlaisia tolloja löytyy meidän Kuopiosta.
Viime yönä (15-16.6 välisenä) vähän ennen puolta yötä herättiin emännän kanssa musan jytkeeseen jonka ulko-ovelta käsin paikallistimme Pölläkänlahden pohjois päässä olevalle niemessä olevalle nuotiopaikalle jossa usein kesäisin kokoontuu ihmisiä ryyppyhommiin sekä kannabista sauhuttelemaan.
Yön ollessa tyyni ääni herätti meidät lähes kilometrin päästä.

Ei voi kun ihmetellä onko ihmisellä vääränlainen lääkitys tai sitten ei ole muistettu ottaa lääkkeitä ollenkaan kun mennään yöllä metsään soittopelit mukana ja häiritään normaaleja ihmisiä.
Toivon että ensikerralla joku soittaa välittömästi poliisit paikalle lähempänä asuvista asukkaista niin osaavat neuvoa virkavallalle polun josta sinne mennään.

16

436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haetari

      Olisit ottanu haetarin mukaan ja menny jammaamaan heidän kanssaan.

    • luotettavaLKV

      Kylläpä on menny Saaristokaupunki ihan pilalle. Myykää äkkiä asunto pois vielä kun siitä jotakin saatte.

    • Niihsesanoo

      Oisko tälläisiä kehittyneempiä yksilöitä, kun vanhempansa, munt on kyllä tätini ja hänen miehensä opettaneet mitenkä saaristossa käyttäydytään. Humalaisilla oli kerran menovesi loppunut veneestään, kovasti yrittivät hinatessa siirtyä toiseen veneeseen, mutta ei päästetty, hinattiin lähimpään saareen selvittämään päänsä. Ihan vaan siksi, kun vene oli täynnä juoppoja, olisivat lopulta kaatuneet veneensä kanssa. Tai kaataneet sen auttavan veneenkin.

      Tykkäätkö tästä uudesta saaristo kaupungista?
      Mä en osaa sanoa tykkäsin entisestäkin ainakin yhtä paljon.

      Se yksi mitä opetettiin oli, että musiikki kantaa vettä pitkin todella kauas ja öiseen aikaan ei kuulu musiikkia saaressakaan jumputtaa.

    • seriffi-setä

      Täälläkin yksi mopoauto jumputtaa bassoa ihan sikana. Saako kajarit ampua haulikolla tuusan nuuskaksi?

    • VitunDiscoInferno

      Samanlainen mekkala joka yö Valkeisenlammella. Eihän siinä mitään toisten vaan pitään herätä töihin aamulla, kun nämä pössypäät menee nukkumaan. Eipä näytä virkavaltakaan asiaan puuttuvan, vaan ajelevat vaan ohi.

      • kasvatuspuuttuupennuilta

        Joku vois tehdä hyvän teon, mennä porukan luokse ja heittää soittorakkineen pikaisesti järveen ja sen jälkeen pinkaista pois paikalta.


    • sdksfjklfjskskf
    • tsamba-laijja

      Muuta korpeen?

    • hauskaajuhannusta

      Nauttikaa nyt SAARISTOKAUPUNGIN ------ R I K K A A T!! kun luulitte saavanne muka, " oman kaupunginosan vain itsenne käyttöön " Teille piti rakentaa oikein oma siltakin joihin käytettiin MYÖS meidän vähempi osaisten verorahoja. Tuskinpa köyhillä on varaa mitään MOPOAUTOJA ostaa, eiköhän ne ole teidän RIKKAIDEN jälkeläiset niitä siellä huudatamassa!!!!!!!! Kiva, että "häiriköt" levittäytyvät tasaisesti kaikkiin Kuopion kaupungin osiin.
      Hauskaa Juhannusta kaikille!!

      • fiaskojoalussa

        Ei saaristokaupungissa asu kovinkaanmonta "rikasta",muutama vain , sopii kahdenkädensormiin.
        Velkataakka monella ja paha, siksi käyttäytyminenkin on alalaatuista, ahdinko painaa.
        Yliarvostettu paikka, täyteen rakennnettu ei omaarauhaa!


      • Halvalla_ei_hyvää

        Kun katsoo noita Saaristokaupungin asuntomyynti ilmoituksia, niin osa taloista on rakennettu halvalla. Halvimpia mahdollisia materaaleja käytetty.


    • teenagemonsters

      Saaristokaupungin ongelmat ovat kyllä lisääntyneet lapsukaisten kasvettua teini-ikäisiksi. Onneksi sain oman asuntoni myytyä ennenkuin ongelman laajuus saa laajempaa julkisuutta.

      • dsklfsdklfklsdklfdsl

        Minnekäpä Saaristokaupungista muuttaisi, vanhoilla alueilla on sietämätön puliukko- ja mielenterveyspotilas- sekä nistiongelma, lisäksi rakennukset ovat huonokuntoisia, isoja remontteja edessä, jne. pelkkiä ongelmia. Jossainhan sitä on asuttava jokatapauksessa.
        Yleensäkään ongelmista ei saa mitään tietoa etukäteen, ne paljastuvat vasta sitten kuten käytetyn auton kohdalla, heti sen jälkeen kun on mennyt ostamaan :/


    • Hei_me_ajetaan

      Se on tätä nykyaikaa. Nuorisolta tuttua tavanomaista asennetta. Kun ei ole vanhemmat heitä millään tavalla kasvattaneet, ollut hälläväliä-meininki, tai vapaa kasvatus. Enää kun ei lapsia ja nuoria saa kieltää mistään ja kaikki on sallittua. Näitä hedelmiä sitä nyt sitten korjataan. Tosin kyllä minäkin enemmän, kuin vähän ihmettelen, miksi virkavalta ei puutu asiaan. Eikö työt kiinnosta?
      Kyllä sitä autolla huristellaan ympäri ämpäri maanteitä. Hyvähän se on persettä kuluttaa penkissä. Mitä olen vähänkään katsonut tv:ssa pyörivää Poliisit-sarjaa, niin kovin vaikuttavat ylimielisiltä ja itseään täynnä olevilta. Eikä käytöstavoista mitään tietoakaan. Sitä pitää olla niin kovaa poikaa, että! On tainnut nousta jotain sinne päähän ammatin myötä.

    • ajanilmiö

      Saaristokaupungissa tulee hinnat vielä romahtamaan, Helsingissäkin oli tällainen Nurmijärvi ilmiö, mutta nyt perheetkin haluaa keskustaan, mieluusti vielä uusiin kerrostaloihin.

    • normaali.ihminen

      Ette varmaan edes itse tajua miltä se näyttää raittiin ja hyvätapaisen ihmisen silmissä kun linnottaudutaan rannoille, penkeille ja muille julkisille paikoille alkoholia juomaan ja käyttämään huumeita. Olen ottanut yhteyttä kaikkiin mahdollisiin viranomaisiin tilanteen korjaamiseksi!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe