Vihdoinkin hyvä pienpanimo?

Hesarissa oli juttu Joensuun Honkavuoren pienpanimosta. Vaikutti poikkeuksellisen hyvältä panimolta.

Pakko päästä maistamaan, koska panimon väki näyttää välttävän sen, mikä on pienpanimo-oluidemme perisynti: humalainen katkeruus.

Näin he sanovat lehdessä 15.6.2017:
- oluttyyli on "helposti juotava".
- "...ei liian pistävä".
- "...eikä humalalla tai muilla elementeillä ole kikkailtu liikaa".
- "...hirmuiset katkeromäärät eivät mielestämme lisää oluen nautittavuutta".

Nettisivuilta kun katsoin, niin puolet paika noluista oli 4-4,5 prosentin vahvuisia. Tämä on hienoa. Vieläkin miedompaa saa toki tehdä, niin juotavuus paranee, mutta näin mietojen ja toimivien oluiden tekeminen on todella vaikeaa.
Ilmianna
Jaa

4 Vastausta


Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Jostakusta pistävä humalaisuus on perisynti ja toinen rakastaa, niin se menee. :)

Oliko hesarissa tietoa vielä saatavuudesta tai myyntisuunnitelmista?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
En muista mistä olutta saisi ja missä myytäisiin. Varmaan vastaavat, jos kysyy nettisivun kautta.

Kommentoidaan vastaten vielä näin:
Olutasiantuntijoiden mukaan pistävän karkea maustehumalaisuus on hyvän oluen tärkein merkki, lähes ainoa. Tämä on virallinen totuus. Aika harva olutasiasta mitään kirjoittava tietäjä puhuu juotavuuden puolesta. Sikäli tuo Joensuun panimo edustaa suurta alakulttuuria ja vähemmistöä. Kannatan!

(Heh, näyttää tulleen joku tekstin sensuuripoistokin tähän ketjuun. Räjähdykset ymmärtää, sillä aika monelle on aivan liian vaikea ymmärtää, mitä on juotava olut. Sen olen vuosikymmenten aikana huomannut.)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
En muista mistä olutta saisi ja missä myytäisiin. Varmaan vastaavat, jos kysyy nettisivun kautta.

Kommentoidaan vastaten vielä näin:
Olutasiantuntijoiden mukaan pistävän karkea maustehumalaisuus on hyvän oluen tärkein merkki, lähes ainoa. Tämä on virallinen totuus. Aika harva olutasiasta mitään kirjoittava tietäjä puhuu juotavuuden puolesta. Sikäli tuo Joensuun panimo edustaa suurta alakulttuuria ja vähemmistöä. Kannatan!

(Heh, näyttää tulleen joku tekstin sensuuripoistokin tähän ketjuun. Räjähdykset ymmärtää, sillä aika monelle on aivan liian vaikea ymmärtää, mitä on juotava olut. Sen olen vuosikymmenten aikana huomannut.)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
En muista mistä olutta saisi ja missä myytäisiin. Varmaan vastaavat, jos kysyy nettisivun kautta.

Kommentoidaan vastaten vielä näin:
Olutasiantuntijoiden mukaan pistävän karkea maustehumalaisuus on hyvän oluen tärkein merkki, lähes ainoa. Tämä on virallinen totuus. Aika harva olutasiasta mitään kirjoittava tietäjä puhuu juotavuuden puolesta. Sikäli tuo Joensuun panimo edustaa suurta alakulttuuria ja vähemmistöä. Kannatan!

(Heh, näyttää tulleen joku tekstin sensuuripoistokin tähän ketjuun. Räjähdykset ymmärtää, sillä aika monelle on aivan liian vaikea ymmärtää, mitä on juotava olut. Sen olen vuosikymmenten aikana huomannut.)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Vihdoinkin hyvä pienpanimo?

Hesarissa oli juttu Joensuun Honkavuoren pienpanimosta. Vaikutti poikkeuksellisen hyvältä panimolta.

Pakko päästä maistamaan, koska panimon väki näyttää välttävän sen, mikä on pienpanimo-oluidemme perisynti: humalainen katkeruus.

Näin he sanovat lehdessä 15.6.2017:
- oluttyyli on "helposti juotava".
- "...ei liian pistävä".
- "...eikä humalalla tai muilla elementeillä ole kikkailtu liikaa".
- "...hirmuiset katkeromäärät eivät mielestämme lisää oluen nautittavuutta".

Nettisivuilta kun katsoin, niin puolet paika noluista oli 4-4,5 prosentin vahvuisia. Tämä on hienoa. Vieläkin miedompaa saa toki tehdä, niin juotavuus paranee, mutta näin mietojen ja toimivien oluiden tekeminen on todella vaikeaa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta