Kaupunginjohtaja epäiltynä pahoinpitelystä

Citizen54

MTV: uutinen 16.6. Pääsihän Forssa taas uutisiin, vaikka kyse on tällä hetkellä epäilystä. Olen sitä mieltä, että fiksumpi vetäytyy kärhämistä ja tappeluista. On sitten kaupunginjohtaja tai duunari.

58

1949

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katuvalot

      Tuli ainakin todellinen luonne esiin nopeasti :/

    • Voikaahyvin

      Tekisi mieli kysyä, miten niiku työnhyvinvointipäivä Tallinnassa ja ja jatkot Statuksessa omasta mielestä meni? Ainakin veronmaksajien piikkiin meni tämäkin hupi, mitähän mahtoi olla työhyvinvointipäivän kustannus ja ketkä sai kunnian tulla kutsutuksi. Ai niin, nämähän on salaista tietoa.

      • Jejsi

        Työhyvinvointipäivä??? Viinanhakuretki Tallinnasta, känni ja terassitappelu. Mikä osuus siinä auttaa työssäjaksamisessa ja parantaa työhyvinvointia?


      • outoatoimintaatoi

        Miksi työhyvinvointipäivää ei pidetä Forsssan seudulla? Annettaisiin töitä paikallisille senkin osalta, ja edistettäisiin alueen talouskasvua ja työllisyyttä. Nyt työt hyvinvointipäivän järjestämisen osalta viedään Viroon ja lasku annetaan forssalaisille veronmaksajille. Ennemmin voisi pitää työhyvinvointipäivät paikallisissa yrityksissä.


    • tykytyky

      Keskushallinnon porukka niin kuin Fl kertoi.

    • Tiedonlutkuttaja

      Mitä tapahtui? Uhri mies vai nainen? Muita rähinöitä?

      Haluan niin tietää...

      • HeKoRa

        Katso aiemmat keskustelut puoli vuotta sitten, kyllähän tosta tyypostä oli moni varoitellut etukäteen, mutta joku pieni eliittiklikki halusi sen väen väkisi meille. Yksikään etukäteen asetetuista kriteereistä ei muistaakseni täyttynyt, ei kunnon kytköstä kaupunkiin, ei elinkeinoelämän ja yritysten tuntemista, ei näyttöjä menestyksekkäästä johtamisesta tai tuloksista. Kyllä sitä päätöstä aika laajalti ihmeteltiin.


      • lllklllklllklll

        Mitä väliä oliko mies vain nainen, oli kuitenkin oma alainen (tai alaisen alainen, mitä väliä silläkään. Edellytykset jatkaa ovat ihan nollassa tuon jälkeen. Normaalissa työyhteisössä hallituksen puheenjohtaja hyllyttää hetkeksi, aloittaa hakuprosessin ja irtisanoo kun seuraava hallituksen kokous on pidetty. Vorssassa taas varmaan syyllistetään uhria (varmaan itse aukoi päätä ja provosoi, ainahan sitä tykypäivänä pomolle vittuillaan ?), painetaan villaisella, saadaan hyvä niskaote kj:sta, joka sen jälkeen tekee laista ja sopimuksista riippumatta mitä käsketään. Nyt jo on masinoitu "hyviä veljiä" pesemään johtaja puhtaaksi. Nyt mitataan että päteekö kaupungilla normaalit hyvän työyhteisön pelisäännöt vai jotain muuta.


    • Fatipää

      Ehkä hän pitii vaan forssan puolta,liekö matut hillunu...

    • Takinkääntäjäpävaan

      Minäpä kuulunkin Persuissa Paksunmiehenporukkaan.

      • Hallaaon

        Persun kyllä erottaa katukuvasta. Ja persuttaren.


    • Persuttaa

      Paksupersu loikkasi

    • OnHyväOlla

      Onpa teillä hauskaa, aloittajasta lähtien. Auttaa varmaan paljon oman itsetunnon kohottamiseen.

      • 88776654325

        Ihan paska valintahan se on ollut kaupunginjohtajaksi


      • Ontodellahyväolla

        Uutinen oli IL, IS, MTV ja Forssan Lehti sivuilla. Tuskin se siellä oli forssalaisten tai minunkaan itsetunnon kohotukseksi. Eikä ole edes hauska juttu. Meinaatko, että kaikki uutiset joko laskee tai kohottaa itsetuntoa? Tässäkin pahoinpitelyasiassa pitää ensin kuunnella molempia osapuolia, kaikki ei ole välttämättä sitä, mitä kirjoitetaan. Ja kun asiasta tulee seuraavan kerran uutinen, se ei vaikuta itsetuntooni mitenkään, se on ihan kunnossa. Lähinnä mietin sitä, pitääkö Forssan olla uutisissa taas negatiivisessa mielessä. Forssa on hyvä paikka asua.


      • Fjohddblöhbm
        Ontodellahyväolla kirjoitti:

        Uutinen oli IL, IS, MTV ja Forssan Lehti sivuilla. Tuskin se siellä oli forssalaisten tai minunkaan itsetunnon kohotukseksi. Eikä ole edes hauska juttu. Meinaatko, että kaikki uutiset joko laskee tai kohottaa itsetuntoa? Tässäkin pahoinpitelyasiassa pitää ensin kuunnella molempia osapuolia, kaikki ei ole välttämättä sitä, mitä kirjoitetaan. Ja kun asiasta tulee seuraavan kerran uutinen, se ei vaikuta itsetuntooni mitenkään, se on ihan kunnossa. Lähinnä mietin sitä, pitääkö Forssan olla uutisissa taas negatiivisessa mielessä. Forssa on hyvä paikka asua.

        Taitaa Vorssan konkaripoliitikot laittaneet tutuille toimittajille juttuvinkkiä. Ei muuten näin laajasti olis uutisoitu. Kesäniemi on astunut matriarkan varpaille... jokohan kohta sammuu Kukkapäässä valot?


    • Jari71Hk

      Heti pihalle Kesäniemi, muutenkin pelkkä pettymys, ei mitään annettavaa kaupungin kehittämiseksi

    • mövg

      no mitää kehittämistä tääl on ei mitään

      • 123456789875334

        Ei oo ei...jos ei kehitetä mitään...hankkikaa ny joku elinkeinoelämää ymmärtävä


    • Neasrest

      Sopii hyvin nazipesän kaupunginjohtajaksi, varmaan suosittu kun vetää lärvit ja tappelee terassilla ... eiks ne nazit harrasta samaa? Toi Forssan maine alkaa olla aika upee

    • hyväää

      Kaupunginjohtaja on myös tavallinen ihminen. Jonkun on tarvinnu ensin ärsyttää. Syy on ärsyttäjästä. Hyvä johtaja hän on, kunhan pääsee tähän sisäänlämpiämään Forssaan sisälle.

      • Kkkkuuuuu

        Joo...tavallinen Forssalainen siis pahoinpitelee heti jos joku ärsyttää? Hei kuule, ihan oikeasti, tietyssä asemassa ei riitä tavallisen lähiörähjääjän käytös, ei käy poliisille, eikä monelle muullekaan virkamiehelle. Mikä sen tyypin menneisyydessä tai kuluneissa 100 päivässä sun mielestäs viittaa piilevään hyvään johtajapotentiaaliin? Onks se susta jotenkin aktiivisesti asioita eteenpäinvievän oloinen? Anna yksikin esimerkki. Ei tää perjantainenkaan kai sentään kunniaksi ole?


      • UkiHuusko

        Ei oo ainakaan sisäänpäinlämpiävä tyyppi....lämpenee ulospäin ja nopeesti


      • Wasljgwwl

        Juu...aina on ärsyttäjän vika , ei koskaan pahoinpitelijän

        Tulipa sit nähtyä paineensietokyky ja ristiriitojen ratkaisutaito heti alkutaipaleella


    • Paksuloikkari

      Aikapeliä, muillakin kuin Persuilla.

    • VorssaMainittu

      Vorssalaistumis-rituaali suoritettu menestyksekkäästi!

      'Todistus vorssalaisuudesta' jaetaan käräjäoikeuden järjestämässä tilaisuudessa myöhemmin.

      • KaukoKer

        Missään muualla ei saisi jatkaa vaan laitettaisiin pois heti, koeaikaakin on kai jäljellä vielä. Demarit varmaan pelaa aikaa kaverilleen sillä perusteella että pitää olla tuomio, menee yli koeajan ja sit irtisanominen on kalliinpaa ja osa ihmisistä unohtaa mistä kyse. fiksuin ja halvin ratkaisu olisi laittaa samantien koeajalla pihalle, perustetta ei juuri tarvita mutta jos haluaa sellaisen, niin paikkakunnan maineen vahingoittaminen ja epäasiallinen käytös. Kävi tuomiolla miten vaan, niin epäasiallinen käytös on taatusti täyttynyt. Mitä nopeammin tämän virherekryn purkaa, sen vähempi tulee vahinkoa.


    • Huotari72

      No miksihän siirtyi Aurasta kolme kertaa pienemmän Kosken kunnanjohtajaksi? Joko alkaa selvitä tyhmemmillekin. Kyllähän sitä sen valintaa tosi outona ratkaisuna pidettiin.

    • Tsooma

      Tiedän henkilön monien vuosien ajalta ja on kyllä erityisen rauhallinen tyyppi. Mielenkiintoista tietää, mikä on edeltänyt tapahtunutta ja mikä on pahoinpitelyä tässä tapauksessa.

    • 6yitririgvi

      Rauhallinen vai flegmaattinen? Selvin päin ehkä.

      Eiköhän oleellisinta ole aiheutettu mainevahinko Vorssalle ja heikko tilanteiden hallintakyky. Sillä tuskin on merkitystä löikö, putkilo, puriko vai Toni. Edellytettävän käytöksen pot ylittää hiukan rikoslain minimi sentään, se on saivartelua jos puhutaan tuliko sakko vai ehdollinen, ja mikä edelsi. Mikä sinun mielestäsi oikeuttaisi pahoinpitelyn? Ärsyttäminen? Niinhän joku aiemmin kirjoitti

    • Gggggghhhhhh

      Ei sitä pois pistetä, ootetaan vain että pöly laskeutuu

    • Ärsyyntyneet

      Eikö ÄRSYTTÄJÄ tuntenut häntä ?

    • Proj

      Vihdoin kaupunginhohtaja joka osaa käsitellä forssalaisia, älkää sitä missään nimessä erottako.forssalaisethan on ihmisiä jotka ei puhu mitään hyvää kenestäkään ja uskaltavat vasta kossupullon jälkeen lähteä ulos kodeistaan ja silloinkin lähinnä riitaa haastamaan. Mitä kaupungin kehittämiseen tulee niin eiköhän suurimmat esteet löydy Forssan yrittäjistä jotka kaikin keinoin suojelee omia bisneksiä, McDonald's hyvänä esimerkkinä...

    • Loikkari

      Sininen tulevaisuus on paras

    • Fkuall

      Joo. Ootellaan yli koeajan, syyllistetään uhria, levitellään salajuonihuhuja, nostetaan irtisanomisrima korkealle, vain pahoinpitelyyn ei kaupungin maine tai nuhteettomuusvaatimusta ja ulkoistetaan kaupungin IT ja muut sisäiset palvelut samalla niin mitään ongelmaa ei ole. Tämä on toimiva suunnitelma, seuratkaa toteutusta lähikuukaudet. Demarit pistää luottamusmiehen hiljaiseksi.

    • Paksuloikkari

      Sininen tulevaisuus on parempi kuin Demarit.

      • Timo.Paras.Puhuja

        Vauraille äärioikeistolaisille Sininen tulevaisuus ja Timo Soini on parempi.

        Timo on uskonnollinen ja luottamuksen arvoinen herra. Ainakin ilta_lelehti niin kirjoittaa?

        "Katolisena miehenä tunnettu Soini epäilee, että kristillisyys ei enää jatkossa saa puolueessa jalansijaa."


      • et-voi-olla-tosissas

        Sininen tulevaisuus on puoluerajojen ylitse yhdistävä liike... kaikki arviointikyvyttömät ja vajaaälyiset, liittykää yhteen!

        Oikeasti nyt herätys, kyseessä on yhden yllätyksen ihme, ja se ihme tapahtui 12.6. kun erosivat PS:ista.
        Nimikin enteilee tätä, Sininen tulevaisuus -> SOINInen tulevaisuus.

        Kun Soini lähtee virkamiesuralle, päättyy tämän ryhmän yhdistävän tekijän poistumisen myötä koko muukin toiminta.


    • Paksukoikkeli

      Demarien tulevaisuus on parempi kuin Vorssan jos nykyjohto jatkaa

    • KakeTin

      On se kyllä ihme , jos kaupunginjohtaja saa tuollaisen tempun jälkeen jäädä, vaikka kuinka lakaistaisiin maton alle sovittelussa.

      Minkä ihmeen viestin hallitus/valtuusto haluaa silloin antaa
      1. Työntekijöille ?
      "Eläkää pelossa, kosto tulee taatusti muodossa tai toisessa " vai "kaupungilla saa esimies tapella alaisten kanssa, vaikka yrityksissä palkkajohtajalle tulee ehti lähtö"...vai joku muu ?
      2. Kaupunkilaisille ?
      "Johto saa rötöstellä ilman vastuuta miten vaan mutta auta armias, jos joku opettaja, poliisi tai ylihoitaja tekisi vastaavasti, niin kenkää tulee heti" vai "Vorssasta ollaan, turpaan vedetään ja ollaan fiddu joo ansaittu maineemme"
      3. Yhteistyökumppaneille ?
      "Hihat palaa heti jos ei suju halutulla tavalla" vai se vanha viesti "Me ollaan itsenäisii eikä tehdä mitään yhteistyötä kenenkään kanssa"
      4. Paikkakunnalle muuttoa harkitseville ?
      "Täällä lähiörähjääminen ei ole vain syrjäytyneiden harrastus" vai "Meillä kaupungin virallinenkin edustaja on kuin saksantien rähjääjät, yksi meistä, joka terasseilla heiluu"
      5. Yrityksille, jotka harkitsevat Forssaan laajentumista ?
      "Juu, varmaan tuolla maineella ja ilman ymmärrystä elinkeinoelämän tarpeista on hyvä tehdä yhteistyötä"

      Se koeaika on ihan oikeasti sitä varten, että voidaan katsoa, onko kaveri samaa kuin haastatteluissa on annettu ymmärtää. Onko käyttäytyminen haluttua vai vain hallituksen edessäpokkurointia ? Onko ollut uusia ideoita kehittämiseen ? Onko ollut kiinnostusta Forssan asioihin ja asukkaisiin, onko oltu kansalaisten parissa ? Siis muutoinkin kuin terassilla ja työaikana.

      Jos menee rekry päin helvettiä, niin hinta on erittäin kallis, niin kallis ettei yksittäinen valtuutettu voi sitä edes arvioida. Mitä takeita on siitä, miten toimii lobatessa kaupungin etua ? Vai toimiiko ollenkaan vaan vain istuu virka-ajan toimistolla.

      Vähemmän paskapuheita, enemmän tekoja myös valtuutetuilta ja sitä rimaa saisi nyt oikeasti hilata hiukan ylemmäs. Jos rima on noin matalalla kaupungin virallisen esikuvan kohdalla, niin mitä voi tulevaisuudelta odottaa ? No ihan samaa kuihtumista kuin menneisyydeltäkin.

    • surkeeta.sakkia

      Kyllä Forssalla on olllut käsittämättömän huono tuuri näiden kaupunginjohtajien suhteen. Pestiä on pidetty vaan välilaskupaikkana parempia hommia kytätessä eikä todellista kiinnostusta tai kykyä ole ollut hoitaa Forssan etua.

      Ei kai nyt vaan tällekin huitojalle ole palkkaneuvottelussa tarjottu mitään kultaisia kädenpuristuksia.

      • JariOnSurkea

        Taitoa, ei tuuria.Ei niitä ole arvottu vaan lehmänkaupoilla valittu. Sopivuus ollut tärkeintä, ei osaaminen tai aiemmat näytöt.


    • Olihyvä

      Vilpas oli hyvä.

    • qwert1932

      Joo Vilppaan jälkeen ei ole ollut kuin pätkäjohtajia ja "sijaisia". Vilpas oli hyvä.

    • sillaisivorssasa

      Varoitus tuli kertoo Forssan lehti. Kolme olis antanut kenkää.

      • forssalainen

        Jospa ymmärtäisi itse lähteä..... ?


    • Ikbik

      Noloa. Missään muualla ei olisi saanut jäädä. Pyyhittiin maton alle. Tuomiota ei tule koska meni sovitteluun. Erittäin noloa ja häpeällistä. Perustelut olivat kaupunkilaisten sumutusta.

      Hyvää ei ole eikä tule, olisi pitänyt olla jokin Vorssa kontakti että kiinnostaisi hoitaa homma kunnolla.

      No, ainakin johtaja tietää voivansa tehdä ihan mitä vaan. Erittäin häpeällistä kaikille ja varsinkin hallitukselle. Valtuustohan on merkityksetön kumileimasin. Eliitti sai pitää lemmikkinsä.

    • HumppilaK

      Kylläpä ajoi hallitus pahoinpidellyn alaisen pahaan paikkaan. Ei eliitti osaa nähdä asoita kuin eliitin edustajan näkökulmasta. Sovittelussa on suostuttava ihan mihin tahansa ja pikaisesti etsittävä uutta työtä

      • Muuuuuuuuui

        Valtionsalaisuus, kuka oli pahoinpidelty.


      • Poskikinonkipee

        Jospa eräs keputar, joka tapauksen tultua ilmi, tietää. Hänen FB:ssa vaadittiin jyrkin ja kärkevin sanoin kaupunjohtajan eroa. Varmaan joku viisaampi antoi ohjeen FB keskustelun poistamisesta. Tulikohan ohje katuvalojen suunnalta?


    • Hhhh66666

      Hmmm....eikös koeajan jatkaminen yli 6 kk ole mahdotonta eli pätemätön ehto? Ajatushan on että koeajan puitteissa on kyettävä päättämään. Jos tuo on laillista, niin kiitos vinkistä, koeaikojen ketjutuksesta tuli mun firmassa käytäntö. Jotain hyötyä demareistakin edes kerran.

    • Hhhhhhhhhhhhhhk

      Ketä ne hallituksen kolme selkärankaista olivat?

    • Neljäloikkaaja

      Kyllä hallituksessa on neljä selkärakatonta, sinistä meininkikiä.

      • Selkärakatonta

        Toivottavasti ovat sentään kirjoitustaitoisia, "neljää loikkaajalle" iloksi.


    • sjdladjlqkdnklafl

      kolme hallituksen selkärankaista taitaa olla kaupungin hallituksen selkärankaiset, jotka olis laittaneet pihalle Kesäniemen? Vittuako tälle palstalle jotlut valtakunnan politiikan jutut kuuluu

    • Hhwhhwhhw

      persu ja pari kepulia.

      Demarien ja kokkarien mielestä kännipölhöily on kivaa ja vasemmistoliitto ei myöskään paheksu. Varmaan saadaan tähän hupailuun lisää jaksoja, päätähtenä kaupunginjohtaja

    • Tutkasnu

      Tämä sit vaiettiin ja vähän pölyä päälle. Taas yksi merkittävä tappio pitkässä alisuoriutumisen kierteessä. Ja lisää tulee.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe