Kantola, Ahola ja P Aska - kadonnut inhimillisyys!

PersutNavetanTaa

Kuten kaikki olemme järkyttyneinä huomanneet Sallassa ovat huseeranneet äärioikeistolaiset ainekset. Ainekset, jotka tukevat rikollisia. Rikollisia, jotka on tuomittu useaan otteeseen tuomioistuimissa.

Sallan persuissa toimii ydin, joka on unohtanut inhimillisyyden: Ahola kitisi ja vaikeroi hädänalaisten pakolaisten maahantulon yhteydessä kadonnutta viisiminuuttistaan. Ahola osoitti näin, kuinka lähellä inhimillinen hätä on perussuomalaisia. Oma napa edellä mennään!

Ahola on myös toiminut vähintäänkin kyseenalaisesti löytöeläintarhallaan. Olemme järkyttyneinä saaneet todeta, että hän tekee päätöksensä vailla järjen hiventäkään. Löytökoirat teloitetaan julmasti vaikka inhimillisempi ratkaisukin olisi löytynyt.

Kantola ja P Aska ovat myös julmasti ja avoimesti osoittautuneet ulkomaalaisvastaisiksi yrittämällä kerätä nimiä, joissa vastustettiin kunnan humanitaarista toimintaa hädänalaisten ihmisten hyväksi.

Jälkeenpäin Kantola on avoimesti tunnustanut Sallan persujen tuen voimille, jotka Kantolan kannattamassa liikkeessä nykyisin ovat vallalla. Voimille, joissa on esiinytynyt rasismia, vihapuheita, väkivaltaa ja natsismia.

Hämmästyttää, miten Sallassa annetaan tämän kolmen klikin huseerata.

Nouskaamme barrikaadeille ja näyttäkäämme, että Sallastakin löytyy inhimillisyyttä ja halua auttaa niitä, jotka apua tarvitsevat. Tätä halua ei löydy rikollisia tukevista piireistä, kuten niistä, joita Kantola, Ahola ja P Aska tukevat!

24

643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SalmijärvenSuojaTyö

      Miksi P Salmijärvi ei tee mitään? Tietysti ei hänen tarvitsekaan, sillä hänellä on kepun junailema suojatyöpaikka ja palkka sekä jatkuvasti juoksevat kulukorvaukset!

      Säälittävää kepu, säälittävää!

      Äänestäjät, pohtikaa tätä... Onko kepu sittenkään oikea valinta?

      • googlaamaan

        Kunnissa missä on vahva Kepun kannatus on siellä vapaaehtoisesti haluttu taantumaa, sillä poikkeuksetta melkein kaikki kriisikunnat ovat kepulaisuuden tyyssioita.
        Asia selviää kun käyttää hyväkseen nykyaikaista tietotekniikkaa ja googlailee kuntien taloustilanteita, työllisyyttä, ja poliittisia valtasuhteita.

        Siellä missä on työtä ja teollisuutta näyttäisi olevan SDP vahvoilla myös Kokoomus.
        Pääkaupunkiseutu on Vihreillä ja Kokoomuksella. Keskusta on vahvoilla Lapissa, ja itäsuomessa heikommin pärjäävillä alueilla. Poikkeuksen tekee Oulun seutu joka on Keskustan vahvaa kannatusaluetta johtunee koska lestadiolaisuus on siellä huipussaan.


    • PersutNavetanTaa

      Sana näyttää kiirineen ympäri Lapin läänin. Hyvä niin, sillä tämä Kantolan, Aholan ja P Askan huseeraaminen on ennenkuulumatonta. Kohta varmaan Aluehallintovirasto ottaa yhteyttä kunnan johtoon, joka ei näytä pitävän kurissa äärioikeistolaisia aineksia.

      Kantola on sen verran sivistymätön "mies", että hänä on helposti harhaanjohdettavissa. Näyttää siltä, ettei hän itsekään ymmärrä, mitä aatetta tai ketä rikollista hän on tukemassa!

      Salla on jälleen kerran saatettu häpeään: kiitos siitä kuuluu Aholalle, Kantolalle ja P Askalle.

      Maine ei voi olla vaikuttamatta negatiivisesti Sallan matkailuun!

      • näinhän_se_kierii

        Joo kyllä se sana kiirii, kun sinä itse sitä levittelet muillekkin Lapin palstoille. Onneksi ihmiset ymmärtävät asian toisenkin puolen, senkin mitenkä joillain jää sairaaloinen kela päälle pyörimään ja jotain tiettyä asiaa aletaan jankkaamaan eikä siitä päästä irti.
        Olen näitä palstoja seuraillut ja semmoisiakin tapauksia löytyy , melkein semaa viestiä on jopa vuosia jaksettu laitella. Henkisiä sairauksia kun on joka lähtöön.


      • kulk

        Torniossa oli ratsia Ruotsita tuleville eläimille, muutamia takaisinkäännytyksi puuttuvien rokotuste takia tai asiakirjojen takia. Mitenkähä vaikuttaa Tornion matkailuun?
        Ja tuliha sieltä muitakin rokottamattomia ... mamuja.. ja nyt ovat raiskaanneet ja surmanneet eli rokotukset kuntoon.


      • PersutNavetanTaa
        näinhän_se_kierii kirjoitti:

        Joo kyllä se sana kiirii, kun sinä itse sitä levittelet muillekkin Lapin palstoille. Onneksi ihmiset ymmärtävät asian toisenkin puolen, senkin mitenkä joillain jää sairaaloinen kela päälle pyörimään ja jotain tiettyä asiaa aletaan jankkaamaan eikä siitä päästä irti.
        Olen näitä palstoja seuraillut ja semmoisiakin tapauksia löytyy , melkein semaa viestiä on jopa vuosia jaksettu laitella. Henkisiä sairauksia kun on joka lähtöön.

        Mikä tuossa viestissä oli virheellistä informaatiota? Kerro, oi kerro, sinä yhteiskunnan loinen ja Kantolan perskärpänen?


      • navetanTaa
        kulk kirjoitti:

        Torniossa oli ratsia Ruotsita tuleville eläimille, muutamia takaisinkäännytyksi puuttuvien rokotuste takia tai asiakirjojen takia. Mitenkähä vaikuttaa Tornion matkailuun?
        Ja tuliha sieltä muitakin rokottamattomia ... mamuja.. ja nyt ovat raiskaanneet ja surmanneet eli rokotukset kuntoon.

        Jos Pohjoismaihinkin yrität viedä koiraa jolla rokotukset eivät ole kunnossa Koira voi jäädä karanteeniin, ja maksat jokaiselta hoitopäivältä. En kyllä ihmettele yhtään jos viranomaiset ovat Venäjältä tulleen koiran määränneet lopetettavaksikkin. Jos koira olisi ollut Sallan kyliltä olisi omistaja kyllä löytynyt. Viisas päätös lopettamiselle.


      • hakeutusit

        Älä anna kertoo itselles ainakaan kovaan ääneen yleiselläpaikalla, vievät hoitoon vaikka sehän olis parasta.


    • holvihanti

      Onko "KANTOLA " Pakanapappi SDP:n luikuisessa isänmme vastaisuudessa toimissa

    • kulk

      Sunnuntaina taas katoaa inhimillisyys kun Venäjätä tulleita Karhuja aletaan ampua....
      Persujen vika ::)) Ahola ja Kantola tehkää jotain kun muut ei pysty.
      ( tyhymille huomaa sarkasmi )

    • awqxz

      voi vittu ,lopettakaa se paskanjauhaminen,sehän on selvää että metsästys alkaa eikun nallet kumoon vaan ja painukaa itse hakemaan apua tyhjän jauhamiseen ja jättäkää ihmiset rauhaan.

    • kulk

      Et siis huomannut tai et tiedä mikä sarkasmi on ??

    • Pelkkääpaskaa

      Turussa terroriteko. Kieleisen turvapaikan saaneita ei saada maasta pois. Mitä ne persut ovat hommanneet hallituksessa.

    • KantolaaAskaaEiKiinnosta

      Auto ajoi taannoin Helsingissä väkijoukkoon. Yksi ihminen kuoli ja neljä loukkaantui.

      Jos kyse olisi islamistisesta terrori-iskusta, tietyt poliitikot Sallassakin vaahtoaisivat nuppi punaisena, miten monikulttuurisuus on tehnyt Suomesta turvattoman paikan elää ja miten muslimit pitää saada pois Suomesta. Media analysoisi tapahtumaa uudelleen ja uudelleen, käytäisiin läpi taustoja ja haastateltaisiin asiantuntijoita. Sosiaalisessa mediassa olisi täysi härdelli päällä.

      Mutta kun tekijänä olikin kännissä oleva suomalainen mies, asia ei juuri kiinnosta. Poliitikot ovat pysyneet hiljaa, mediassa Jari-Matti Latvalan menestys Jyväskylän MM-rallissa menee tästä aiheesta ohi eikä sosiaalisessa mediassa ole näkynyt minkäänlaista pöhinää.

      Viimeistään tämän tragedian myötä on täysin selvää, että "maahanmuuttokriittisiä" ei tosiasiassa kiinnosta pätkääkään suomalaisten turvallisuus ja hyvinvointi. Väkijoukkoon ajava auto on vastaan taisteltava uhka vain silloin, kun kuljettajalla on uskonnollis-poliittinen motiivi. Muiden ongelmien - kuten päihde-
      tai mielenterveysongelmien - takia aiheutuneet ihmishenkien menetykset eivät ole tämän porukan mielestä merkittäviä, koska niiden kautta ei pääse syyttelemään ja demonisoimaan ulkomaalaisia.

      Samaten ikävän selvää on se, että kotimaisen känniväkivallan suhteen suomalaisilla on ilmiselvä sokea piste. Se, että ihminen ajaa päissään toisten päälle, on meille normaalia ja ymmärrettävissä oleva asia, juttu, jolle voi kohauttaa olkiaan. Että näitä nyt sattuu.

      Känniväkivalta on Suomessa niin normalisoitua, että vaikka 90 prosenttia kaikesta suomalaisesta väkivallasta tehdään humalassa ja alkoholin aiheuttamat sosiaaliset ongelmat ovat koko ajan kaikkien nähtävillä, nykyhallituksen ainoa suosittu teko on ollut alkoholin saatavuuden vapauttaminen (ilman ainoatakaan ehdotusta siitä, miten alkoholin aiheuttamia ongelmia voitaisiin vähentää).

      Ei tämä meistä suomalaisista tietenkään erityisen pahoja tee. Jokaisella kulttuurilla ja valtiolla on omat sokeat pisteensä, kammottavuudet joita pidetään siedettävinä ja tietyssä mielessä asiaankuuluvina.

      Mutta niin kauan kun tähän asiaan ei puututa ja samaan aikaan korostetaan toistuvasti esimerkiksi maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden luomaa turvallisuusuhkaa, silloin huomiota ohjataan pois isommista ongelmista, joille ollaan haluttomia tekemään yhtään mitään.

      Uhrin ja uhrin omaisten näkökulmasta ei ole olennaista, millä motiivilla ihminen surmataan. Yhden ihmisen elämä päättyy ja läheisten elämään jää ikuinen aukko. Siksi minusta on niin vastuutonta ja vastenmielistä, miten valikoidusti poliitikot, media ja kansalaiset suhtautuvat erilaisiin väkivallan ilmentymiin. Jos läheisesi ei menehdy terrori-iskussa tai ulkomaalaisen surmaamana, ketään ei kiinnosta tehdä asialle mitään.

      Jos Suomesta halutaan tehdä aidosti turvallisempi paikka elää, fokus tulee keskittää niihin myös niihin ongelmiin, joilla ei saa eniten ääniä, otsikkoklikkauksia ja tykkäyksiä somessa.

      • TarttiTehäjotain

        Fokus on ettei päästetä maahan pakolaisia joiden taustoja ei tiedetä.
        Jos tieten tahtoen halutaan ongelmia inhimillisyyden nimissä ollaan niin solidaarisii ja hyviä ihmisii, kenen vuoro on seuraavaksi saada tätä inhimillisyyttään veitsestä.


    • Pyydämme anteeksi!

    • ILKEE

      No reppakelli näytäs esimerkkii ja tee parrikaadi vai ooto työkyvytön, näytä esimerkii ,ootvain paskanjauhaja näillä sivuilla.

      • ILKEE

        No reppakelli eikö löydykään parrikaadeille nousijoita kaveriksi?
        Pysy peräkamerissas ja huutele sieltä, munaton.


    • närhen_munat

      Sanokaa mitä sanotte. Laura Huhtasaari tulee näyttämään närhen munat monelle kilpakumppanilleen, jopa Vanhasellekkin. Moni pitää tätä aivan huuhaa juttuna, mutta tiedättekö en vielä ole ollut väärässä koskaan ,enkä nytkään.

    • lisää-makkaraa

      Lauantaina toveri Torvinen keräili - huonolla menestyksellä- kannattajakortteja
      Oulun Rotuaarilla ! Luultavasti siihen tarvitaan.....

    • politiikan_tietäjä

      Persuja on pilkattu ja halveksittu etenkin heidän maahanmuutto politiikkansa takia. Kuitenkin tulevina vuosina on edessä lisääntyvät pakolaisvirrat, ja ihmismassojen virta kohti parempaa tulevaisuutta.
      Vasemmiston kannatus tulee laskemaan koska he ovat inhimillisiä, ja ajattelevat jopa ihmisten hätää ja tuskaa.
      Koska meillä on huoli myös omasta ja läheisten toimeentulosta suurin osa vastustaa maahanmuuttoa. Puolueet tylevat huomaamaan, jos mieli saada ääniä on siittyttävä vähin äänin Persujen linjoille, muutoin oikeisto radikaalit saa Euroopassa vallan.

      Viimeisipänä Kepu on huomannut millä laskevaa kannatusta saadaan nostettua , siitä kertoo linkki joka kannattaa avata.
      https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/231487-keskusta-turvapaikanhakijat-kaannytettava-pikana-lansirajalta-ruotsihan-turvallinen

    • sivujuonne

      Millä persut taikka kukaan muu pysäyttää nälänhätää kärsivien ihmiste tulon eurooppaan taikka suomeen. Kertokaa?? Minusta me emme voi erota EU:sta koska tuo veliVeneäjä on naapurina. Jos puutiini käskee päästämään vaikka 100000 turvapaikanhakijaa venäjältä suomeen niin hätä meille tulee jos olemme yksin. Venäjä ei ota takaisin yhtään henkilöä. Persut pitävät asioita helppoina mutta ku se ei ole niin. Ei kai niitä ihmisiä voi ampuakkaan.

      • 9oiusy

        Maahantulo on hyväksyttävä, niin myös yhteiskunnan avut valtaväestölle. Jos jo nyt jää osa vanhuksista hoitamatta, ja leipäjonot pitenee vuodesta toiseen.
        On alettava sopeutumaan tulemaan omillaan toimeen, ja sairaat ja vanhukset pitää alkaa hoitaa omakustantaisesti.
        Jos Saksaa ja Ranskaa alkavat maahanmuuttajat horjuttamaan, miten luulette pienen Suomen pystyvän elättämään suurempaa määrää pakolaisia. Jokainenhan tietää miten kurjassa asemassa afrikkalaisetkin ovat köyhyydessään. Tilannetta ei paranna kun he lisääntyvät kuin kanit


    • Kemihaara

      Jos sairaat ja vanhukset osoitettaisiin metsiin , keräämään käpyjä, marjoja ja sieniä,
      niin saataisiin resursseja ja tilaa sille hyökyaallolle joka on tulossa espanjasta ja ita-
      liasta, marraskuussa kun EU:n sisärajatarkastus päättyy.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe