Selittelyä

PartaLasse

Hävinneille ja tappion kokeneille ihmisille on tyypillistä, että heti tappion tultua ilmi, alkaa helevetinmoinen selittely ja muiden syyttely.
Tätä on nyt jo ilmassa perussuomalaisten kenttäväen somepäivityksissä.
Aiempien vuosien ylimielinen uho on nyt vaihtunut selittelyksi ja muiden syyttelyksi.
Alahuuli väristen kiukutellaan, eikä tajuta, että oman puolueen joutsenlaulu johtuu ihan vaan siitä, ettei tuollaisella sekavalla, ammattitaidottomalla porukalla voi yksinkertaisesti menestyä suomalaisessa rehellisessä ja inhimillisiä arvoja vaalivassa politiikassa.
Nyt on persujen kenttäväellä aika kaivaa ne säkit ja tuhkat esille.
Loppu on teille tullut.

17

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeremia5

      Olen samaa mieltä että tuo Halla-aho oli huono valinta. En ole ikinä sietänyt rintamakarkureita enkä aseista kieltäytyjiä. Jos puoluejohtoon olisi valittu joku fiksumpi esim Soini olisi tilanne nyt ehkä toinen. Tulevaisuus näyttää tosi huonolta. Taitaa meille persuille olla loppu tulossa.

    • Eijatkoon

      Nää suvakkien kommentoinnit on kyllä vertaansa vailla. Sama asiasanat toistuvat joka aloituksessa, missä ite selittävät persujen tilannetta omasta näkökulmastaan. Tämä sama suvakki ei taida tajuta miten tätä alustaa käytetään. Sinne otsikon alle tulee nämä postaukset missä keskutelua käydään, ei jokaisesta kommentista ole tarvetta avata uutta keskustelua. :D Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, kaikki on kääntynyt vain parempaan suuntaan persuille. Silti suvakit koittavat hakea tästä jotain hyvää itselleen, mutta niin kait inhimillisillä omaan napaan tuijottajilla on tapana. Pelko näkyy hienosti ulospäin, kun suvakit tajuavat, että persus alkavat järjestäytymään. Ennen mollattiin Soinia, mutta nyt se on suvakkien legenda numero uno, mutta edelleen se on mielestäni täysi kusipää.

      • SuvakkiWins

        Siinäpä omahyväinen somenillittäjä taas ohjailee keskustelua. Kuuleppas ipana, Suomessa on sananvapaus. Meneppä sinä alustoinesi vaikka puuseen taakse kokeilemaan, mitä käteen jää.


      • Herraparatkoon

        Jaa nytkö alkaa persus järjestäytyä? Mitenkä se persus sitten oikein pannaan järjestykseen? Voisiko nimim. Eijatkoon valaista asiaa, kun tuntuu olevan niin kovasti perillä kaikesta, ja sanakin on "hallussa".


    • Jeremia5

      Halla-aho nauraa typerälle kenttäväelleen.
      Halla-aholle tosin nauravat sitten kaikki loput :D

    • hallanvaarany

      Onneksi suomessa on nohevia NAISIA .jotka suorittavat varusmieshenkilöiden .asepalveluksen.ku kaikista mamman pojista ei ole siihekkään.

    • OneOriginalSuvakkisDream

      Ämmien paika on kotona nyrkin ja hellan välissä eikä tosiaanka ruikutamassa intissä. Ja noille suvakeille haistatan paskat. Halla-aho on numero uuno ja persut on vuoden päästä isoin pulue kattokaas vaan.
      Kaiki vihreet ja vassarit ja ämmät voi painuu vittuu

    • Nerka

      Voj hellanlettas. Valvooko vanhempasi netin käyttöä? Iso pulue? ....hah....

    • suomisuomalaisille

      Tämäkin keskustelu kertoo kuinka älykästä ja sivistynyttä kannattajajoukkoa kummallakin puolella on. Hienoa on havaita kuinka nämä koulutetut ihmiset pystyvät asiallisesti keskustelemaan vaikeistakin asioista ja ottamaan huomioon myös vastapuolen näkökannan.

    • Sietämätön

      Olemme nähneet Suomen poliittisen historian säälittävämmään itkupotkuraivarin kun PS:n jäsenet, jotka Soini oli suurennuslasin kanssa itse hyväksynyt, eivät ymmärtäneet huutaa Soinin suosikkia puheenjohtajaksi. Kun sitten valittiinkin demokraattisessa äänestyksessä ehdokkaana ollut Jussi- Halla-aho vastoin ennakkokaavailuja, niin siitä raivostuneena Soini pani Orpon ja Sipilän kanssa suunnitellun puolueen hajotuksen käyntiin säilyttääkseen ministeriyden ja luvatun hillotolpan eli Lontoon suurlähettilään eläkeviran. Siinä meni yhden miehen hillotolpan vuoksi puolue halki, poikki ja pinoon vain alle kahden vuoden hallituskipeyden ja eläkeviran vuoksi.

      Asettumalla Kokoomuksen ja Keskustan rengiksi Soini ja kumppanit tuhosivat puolueen lisäksi oman uskottavuutensa sillä kuka voi luopiomaisiin äänestäjiensä pettäjiin luottaa? Heitä odottaa musta tulevaisuus sillä jos historiasta voidaan jotain oppia, niin ainakin sen, että petturit häipyvät seuraavissa vaaleissa historian hämärään. Tämä todennäköinen kehityskulku ei Soinia hetkauta sillä hän on tuolloin Lontoossa turvassa kansan tuomiolta.

      Kokoomuksen ja Keskustan toimintaa ei pidä ihmetellä sillä näin ne tällä hyvin kirjoitetulla teatteriesitysoperaatiolla turvasivat valtapolitiikkansa säilymisen vielä vajaaksi kahdeksi vuodeksi ja saivat valtansa tueksi porukan, joka varmuudella tanssi kun soitetaan. Olisi varmaan ollut viisasta muistaa, että vaalien jälkeenkin on elämää ja silloinkin pitää tulla toimeen muiden kanssa vaikka ovatkin oppositiossa. Kuka enää uskaltaa luottaa näihin arvosaarnaajiin, joiden puheista puuttuvat arvot?

      Orpo ja Sipilä eivät tietenkään myönnä sopineensa askelmerkit Soinin kanssa mutta suunnitelma oli julkaistu ennen PS:n kokousta julkaistu 3.6. Turun Sanomissa ja 5.6. YLEn politiikkaradiossa. Valehtelu ei koskaan ole politikon vahvimpia meriittejä äänestäjien silmissä ja tuskinpa nytkään tässä suhteessa tapahtuu muutoksia.

    • Irina1999

      Juur sitä turhanpäivästä ja joutavaa selittelyä mistä aloittaja mainitsi.
      Ketään ei todellakaan kiinnosta!

    • Irina1999

      Juur sitä turhanpäivästä ja joutavaa selittelyä mistä aloittaja mainitsi.
      Ketään ei todellakaan kiinnosta!

    • Irina1999

      Juur sitä turhanpäivästä ja joutavaa selittelyä mistä aloittaja mainitsi.
      Ketään ei todellakaan kiinnosta!

      • Kati2001

        Niin juuri! Suvakin avaama keskutelua, missä selittelee itsekseen mitä selittelee. Täähän on tuttua juttua suvakeilta jo pitemmältä ajalta, huulet liikkuu, mutta mitään kuulu.


    • SirpaPalokasta

      Perussuomalaisten kommentit erottaa aina siitä, että niissä on pilkku-, ja kirjoitusvirheitä. Hihhihhih.
      Koulutustaso ja ÄO kun eivät vaan millään riitä tasokkaaseen kommentointiin :D

      • SirpapaLokasta

        Hihhihihhiiihhiii
        ...pilkku-, ja kirjoitusvirheitä.


      • gosuvakkigo

        Hahahahahaha... vaikka suvakki kuinka oikoluki niin siltikin onnistui kämmäämään... hahahahahah eeeheheheheh hoohhohohohohoh. Tässä on sitä suvakin erinomaisuutta. Varmaan lintsasit ala-asteenkin. Veit kyl sanat suustani koulutustaso ja kommentointi, suvakeista ei vaan eli siihen


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe