Sietokyky kovilla

ei_kestä_enää

Näin kesällä kun hormoonit hyrrää ja halut on tapissa on se kovaa kun oma kumppani pitää puutteessa ilman pätevää syytä. Avovaimolla on varmaan liimaa reisien välissä kun ei milään aukea. Sen verran kuitenkin näin kun tuli saunasta ja kylpytakki oli vähän raollaan että pillun karvoja oli vähennetty reilusti. Ei ole ennen ajellut juurikaan ainakaan noin paljon, nuorena kyllä jonkin verran. Kun kysäisin varovaisesti syytä vastaus tuli napakasti, mitäs hittoa mun pillun karvat sulle kuuluu ja olenko ajaellut vai en. Ja kun sattuu näkemään niitä pyllynkeikuttajia kylillä näin lämpimällä ilmalla niin kyllä kalu on kovana ei mitään voi varsinkin kun naiset flirttailee vielä estottomasti. Ja joillakin vielä puuttuu rintaliivit alta ja tissit pomppii paidan alla ja nännit nöpöttää ai ai. Jos ei ala kumppani ottamaan mitään kontaktia tai puhumaan mistä kiikastaa niin otan vapaat kädet ja käytän tilaisuudet hyväksi, onhan niitä nytkin jo ollut.

17

343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 98359384

      Puutteessa pitämiseen ei tarvita pätevää syytä. Seksiin tarvitaan pätevä syy, eritoten oma halu.

    • surkeetasurkeeta

      Aloituksesta tulee sellainen "vie sie, niin mie vikisen"-fiilis - ja vikisijä on nimenomaan aloittaja. Itseäni ainakin ärsyttäisi suunnattomasti miehen kuvatus, joka tirkistelee karvoja ja vonkaa... Seuraava vaihe on, että menee "pomon" puheille sanomaan, että nyt pitää saada piparia tai muuten minä...

    • Loiuyt

      Aloittaja 60 tao 100 väliltä.Ja kukamies tsättäilee keskustelupalstoilla,aika homoa.

    • jätinmiehen

      Kiva provosoida ja katsoa kansan reaktio.
      Jos on todellinen juttu niin avokin voi jättää ja mennä sitten naiskentelemaan ihan rauhassa. Mikä on syy ettei niin tehdä? Pelko?

    • vastapalloon

      Miehet on tyhmiä kun antaa naisen määräillä seksiasioissa, siitä vain vieraan päälle jos kotona ei heru, niin tein minäkin ja kun alkoi hiukan selvitä asian laita vaimolle löytyikin yllättäen seksihaluja.

      • Älytöntä.on

        Miehet on tyhmiä juurikin siksi että heillä ei ole tunneälyä naisen. On vain pano mielessä, kunhan on reikää heitä varten. Jos ei kumppanilta jostakin syystä sattuisi joskus "saamaan" (valitan. sitä se vain usein miehelle on), on vain panemiset vieraaseen mielessä! Kuka niin tyhmän miehen kanssa haluaa lemmenleikkiin?


      • 983598204

        Useimmilla miehillä on koko ajan paneminen mielessä. Se ei liity tyhmyyteen vaan tarpeeseen.

        Ei naisen ole tietenkään pakko harrastaa seksiä tällaisen miehen kanssa.


    • jkuio

      Kyllä on karvasta kuultavaa, eikö nainen merkitse miehelle muuta kuin nuo tissit seksin. Ihminen nainen on ja hänellä on tunteet. Jos olet vaimoasi kohdellut juuri noin, ei ole ihmekään, että on lukkoja syntynyt. Milloin olitte ulkosalla yhdessä, vaikka hyvällä aterialla tai lomalla, kyllä lukot aukenee jos ihminen nähdään kokonaisena ja perheen asiat myös ja ne hoidetaan myös eli maksetaan laskut ja hankitaan tarvittavat asiat.

      • 98359984

        On oltu vasta lomalla ja ulkona aterialla. Laskut on maksettu ja hankinnat tehty.

        Ei se liity seksiin mitenkään. Seksi on kadonnut jo ajat sitten.


    • Vieras12345

      Kyllä naisillakin on paneminen mielessä monta kertaa päivässä ja itse harrastan sitä oman mieheni kanssa vähintään kerran päivässä, ja muun yhteisen tekemisen lomassa seksikkäitä ajatuksia/sanoja/katseita/kosketuksia. Tänä viikonloppuna kuusi kertaa mahtavaa seksiä. Vieraat miehet eivät kiinnosta.

      • 952849583

        Hienoa, mutta kirjoituksesi paljastaa vaaran: "vieraat miehet eivät kiinnosta". Se tarkoittaa, että himosi on valikoiva. Et pysty mitenkään tietämään, mihin valikoiva mielesi suuntaa himosi tulevaisuudessa. Miten käy uskollisuutesi, kun huomaat, että oma mies ei kiinnosta?

        Toivotan teille mahdollisimman pitkää kuherruskautta.


    • eoca

      Kannattaa aina kokeilla kepillä jäätä. Tässä kun ollaan avovaimon toiveesta vietetty pitkää seksitöntä kautta kysäisin että mitäkö sanoisit jos kertoisin pettäneeni. Hetki hiljaista, pieni mulkaisu suuntaani ja kysymys, no oletkos sitten käynyt panolla tai löytänyt jonkun horon. En ole vastasin vaikka ei kaukana ole ollut. Sano suoraan enkö miehenä kiinnosta, ei tässä vaiheessa enää jaksa leikkiä arvailuleikkejä. Avovaimo sanoo rakastavansa mua silmiin katsomatta, välillä koskettaakin mutta ei mitenkään intiimisti eikä käsi eksy vaatteiden alle. En ihmettelisi jos mulla maha roikkuisi tai olisin tupakoiva alkoholia litkivä mies joka ei kotona tekisi mitään, tuskin silloin naista huvittaisikaan mutta olen vastakohta äskeiselle kuvaukselle. Itse asiassa minä teen kotiaskareista suurimman osan ei ole avovaimon tarvinnut rehkiä tai pyytää tekemään. Mutta on mies miten ahkera tai itsestään huoltapitävä ei vaan lohkea. Sitten tulee arvostelua kun välillä katselee vieraiden perään, eipä tarvitsisi katsella jos naiskumppani antaisi huomiota kun minäkin annan. Ei se miehen tehtävä ole yksin pitää suhdetta tai intiimi toimintaa yllä. Kun vielä seksiä oli kyllä minä osani hoidin, ei tarvinnut avovaimon nousta sänkystä ja sanoa että ei sitten tälläkään kertaa saanut. Ja seksin harrastuspaikkoja on vaihdeltu ja avokki on ollut koko ajan mukana fiilistelyssä, mikä lie sitten vikana kun ei hyvä seksi ole enää kelvannut oman miehen kanssa. Mutta jokaisella tulee joskus heikko hetki, ihmisiähän tässä ollaan ei sitä halua sammuteta nappulalla. Jos kumppani tahtoisi säästyä mahdolliselta pettämiseltä sihen riittäisi hellä hetki sikkoin tällöin. Tuskin siihen kukaan kuolee, olen minkin antanut aina joskun avovaimolle vaikka ei itsellä ole ollut juuri halua, osani olen tehnyt koska en ole halunut toista pitää puutteessa.

      • 87483748

        Miehet eivät ymmärrä naisten sisäänrakennettua seksikammoa, kun mies ei ole se oikea. Naiset eivät ymmärrä miesten sisäänrakennettua seksiriippuvuutta.

        Katkera uhriutuminen on varmaa.


      • eoca
        87483748 kirjoitti:

        Miehet eivät ymmärrä naisten sisäänrakennettua seksikammoa, kun mies ei ole se oikea. Naiset eivät ymmärrä miesten sisäänrakennettua seksiriippuvuutta.

        Katkera uhriutuminen on varmaa.

        Ai ei ole mies oikea, onhan tuo halunut olla kanssani lähes kolme vuosikymmentä ja lapsikin tehty, eikö se kerro rakkaudesta tai halusta toiseen. Jos haluaa seksiä silloin tällöin se ei ole seksiriippuvuutta vaan ihmisen normaalia toimintaa.


      • saako_vai_ei
        87483748 kirjoitti:

        Miehet eivät ymmärrä naisten sisäänrakennettua seksikammoa, kun mies ei ole se oikea. Naiset eivät ymmärrä miesten sisäänrakennettua seksiriippuvuutta.

        Katkera uhriutuminen on varmaa.

        Jos haluaa kumppaninsa kanssa seksiä siloin tällöin tarkoittaako se mielestäsi seksi riippuvuutta...erikoinen mielipide jota en ymmärrä.


      • 98533985
        eoca kirjoitti:

        Ai ei ole mies oikea, onhan tuo halunut olla kanssani lähes kolme vuosikymmentä ja lapsikin tehty, eikö se kerro rakkaudesta tai halusta toiseen. Jos haluaa seksiä silloin tällöin se ei ole seksiriippuvuutta vaan ihmisen normaalia toimintaa.

        Et ole oikea mies seksiin. Sinusta voi olla paljon muuta iloa.

        Toisaalta voit herättää halun jossakussa toisessa naisessa.


      • 98358954
        saako_vai_ei kirjoitti:

        Jos haluaa kumppaninsa kanssa seksiä siloin tällöin tarkoittaako se mielestäsi seksi riippuvuutta...erikoinen mielipide jota en ymmärrä.

        Tarkoittaa se riippuvuutta, jos on ongelma olla ilman.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe