Annetaan ihana kissanpentu

Kissanpentunen

Luovutusiässä oleva Poikakissanpentu annetaan ilmaiseksi Pyhäjärvellä.
Vain hyvään kotiin.
Poju on terve suloinen madotettu leikkisä mukava sisäsiisti hyvin syövä ja hyvin hoidettu kisu.
Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen
[email protected]
Luen sähköpostin useamman kerran päivässä

13

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiarvoa

      Toivottavasti saa hyvän kodin, vaikka annat ilmaiseksi!!Miksi kissaäidin lapsia ei arvosteta, vaan ne otetaan hetken mielijohteesta, ja hylätään, kun huomataan, että ne eivät olekkaan mitään pehmoleluja! Siksi, kun niitä annetaan ilmaiseksi!

    • Kissanpentunen

      olet ihan oikeassa tuossa .edellinen kirjoittaja.
      ja mietinkin tarkemmin asiaa nyt tässä yön yli ja olen tullut siihen tulokseen että meidän pentu ei lähde kellekkään.just sen takia kun vaikka joku vähän siitä maksaisikin tai enemmänkin,niin ei se takaa että pentu joutuisi hyviin käsiin.tämä on ainut pentu niin jää meille.ja hoidan sitä niinkuin kissaa kuuluu ja sillä on kissakaverikin.joten ei huolta.tästä pennusta ei tule koskaan kesäkissaa tai kiertolaista. en vaan saa poistettua ilmoitusta mitenkään.joten tämä ilmoitus nyt roikkuu tässä.
      mutta ei kannata laittaa sähköpostia koska en ole luopumassa pennusta.
      päätin nyt niin.ei ole mitään syytä siihen että pitäisi luopua.

      • minelan

        Olen täysin samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa.Mutta varmasti huolehdit siitä, että pentu saa hyvänkodin,
        Minullakin on yksi uroskissa ja voi mitä painia ne käyvät chihuni kanssa.


      • Minelan
        minelan kirjoitti:

        Olen täysin samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa.Mutta varmasti huolehdit siitä, että pentu saa hyvänkodin,
        Minullakin on yksi uroskissa ja voi mitä painia ne käyvät chihuni kanssa.

        kuten koirat. Omasta kissastani en luopuisi hinnalla enkä millään.


    • avwerawercawerc2323

      Eivät kaikki ole tuollaisia, varmasti täällä saisi rakastavan kodin ja toisi minulle paljon iloa, mutta olen kyllä ajatellut enemmän koiraa kuin kissaa. Mutta en ole kovin varakas henkilö ja koiran hinnat ovat lähinnä estäneet hankkimasta itselleni seuralaista.

    • Pentunenelialoittaja

      Joo uskon että eivät kaikki ole. Mutta ei voi tietää. Minä kuitenkin päädyin pitämään itse pennun.Se saa täältä rakastavan loppuelämän kodin. Toivottavasti edellinen kirjoittaja löytää lemmikin itselleen💓

      • Minelan

        TEIT varmasti viisaan päätöksen. Entisenä koirien kasvattajana voin sanoa, että säästyit monelta huolelta.Minä ainakin huolestun. jos joku kasvateistani on karkuteillä, lähtenyt kauriin tai jonkun muun riistaeläimen hirven¨,kauriin tai muun riistaeläimen perään


    • kissanparasparas

      Vaikka kissoja myydään usein "vain Hyviin koteihin".Suuri osa niistä päätyykin lopulta heitteillejätettäviksi, ja hylätyiksi luontoon, ja vieraiden ihmisten nurkkiin.

      Yli 10 000kissaa, päätyy joka vuosi löytöeläintaloihin, ja omistajat ei edes niitä kaipaa,eikä löytöeläintalolta hae.Niin monta kissaa ihan jokavuosi, on ihmisillä ylimääräisenä, ja ne he jättävät vaan ulos yksinään kuljeksimaan.Lisäksi on luonnossa ilman ruokaa ja hoitoa kuljeksivat hylätyt kissat, joista ei ketään huolehdi.Niiden määrä on varmasti myös huikea.Ja se hoitamatta jättäminen, aiheuttaa kissoille paljon turhaa kärsimystä.Leikkaamattomat kissat lisääntyvät , ja taudit tarttuvat.Kissat kärsivät kylmästä talvesta, nälästä, ja hoitamattomista taudeista ja haavoista joita saavat tappeluissa keskenään, petojen kanssa ja muissa onnettomuuksissa.Hylättyjen ja heitteillejätettyjen kissojen kohtaloon karmea, mutta niitä kissoja on silti suomessa paljon.

      Siksi onkin mietittävä pentujen teettämistä tarkemmin.Jos ei oikeasti "hyviä koteja"ole tiedossa, ei kannata pentuja teettää.
      Hyviä koteja, joissa oikeasti huolehditaan kissoista lakien mukaan.
      Huolehditaan ettei kissa karkaa, katoa, joudu vaaroihin.
      Kissaa ei lakien mukaan saa hylätä, eikä heitteillejättää, koska molemmat teot altistavat kissan vaaroille ja ovat kissalle hengenvaarallisia .

      Kissa on hylätty, kun kukaan ei huolehdi siitä.Ei sen ruokkimisesta, eikä sen lääkärikäynneistä jos tarve olisi.
      Kissa on heitteillejätettu, kun kissa on poistunut omistajansa omistamasta pihapiiristä, eikä ole omistajansa jatkuvassa valvonnassa.

      Kissaa ei siis lakien mukaan saa jättää yksin ulos vahtimatta, ja omistajan on myös vahdittava ettei kissa ylitä oman tontin rajoja.

      Omistajan on ryhdyttävä tarvittaviin toimenpiteisiin kissansa karkaamisen estämiseksi.

      Eli omistajan on huolehdittava, ettei kissa koskaan ilman omistajaansa poistu omistajan pihapiiristä.

      Tämä käytännössä tarkoittaa että kissaa ulkoilutetaan turvallisesti valjaissa, aitauksessa, ja omistaja valvoo kissansa ulkoiluja.Vain niin voi taata kissan turvallisen ulkoilun, ja vain niin kissaa ulkoilutettaessa, voi tarjota sille sen oikeasti HYVÄN KODIN.
      Tietysti se hyvä koti, hoitaa kissaansa muutenkin lakien mukaan, kissa viedään heti lääkärille jos tarvetta on.Ja kissalle tarjotaan lajin mukaista ravitsevaa ruokaa, monen laisia virikkeitä,sekä ne kissat tietysti leikkautetaan, vahinko pentueiden estämiseksi.

      Hyvässä Kodissa, kissalla ei ole mahdollista jäädä autojen alle, petojen saaliiksi tai kadota lopullisesti.Hyvän kodin kissoja ei koskaan hylätä, eikä heitteillejätetä.

      Jos joka vuosi yli 10 000 kissaa päätyy löytöeläintaloihin löytökissoina, joita ei edes takaisin kotiinsa kaivata,eli ainakin tuo määrä suomessa on niitä "huonoja kissan koteja"vuodessa.Eli tosi monia huonoja koteja vaikka kymmenessä vuodessa laskettuna jne....

      Huonoista kodeista kissat karkaa, katoaa, päätyy autojen ruhjomiksi ja petojen syömiksi.Hylätyiksi, ja päivittäin vaaroihin heitteillejätetyiksi.

      Jos päättää teettää pennut, tai myydä aikuisen kissan.Älkää myykö niitä hylättäväksi ja heitteillejätettäviksi.
      Arvostakaa kissaa eläimenä, ja antakaa sille oikeasti se paras "Hyvä Koti".Sen jokainen kissa ansaitsee ja tarvitsee.Jotta se kissa saa elää pitkän, ja onnellisen elämän.Elämän, ilman kärsimystä ja vaaroja.

    • aloittajakissanpentunen

      oot oikeassa. minun kissani ulkoilevat vain turvaparvekkeella.ja ainut pentu on tämä pentu.mulla. ja lisäksi valjaissa molemmat ulkoilee.
      ja syövät laadukasta kuivamuonaa ja märkäruokaa.ja muuta ruokaa.
      ja arvostan kissojani ja rakastan niitä .
      ajattelin ensin pitää vaan tätä aikuista.
      mutta en sitten uskaltanutkaan antaa pentua kellekkään.
      ja kissani rokotetaan leikataan ja madotetaan.vanhempi kissani on nyt leikattu.
      ja haluan että kissani elävät pitkän ja hyvän elämän :-)

    • minelan

      Voi että nimimerkki kissanparas, että olen kaikessa samaa mieltä.en laske koskaan SOOLOA vapaaksi ulkona, koska vaarat vaurioitua ovat niin suuret.

    • Sulounelma

      Hienon päätöksen teit, kun päätit luopua poisannosta. Luonani on nyt 9 löytökissaa elläinsuojeluyhdistyksen ensikotina. Kohta niitä on enemmän, sillä lasketut ajat on käsillä, vaikka neuvolakortti ei tullutkaan mukana. Edellisen pentueen kotien etsintä on jo käynnissä.
      Kaikki vakavissaan kissan haluavat voivat hankkia kissan eläinsuojeluyhdistysten kissasivuilta. SEY sivut varmaan kertoo enemmän. Sieltä löytyy kisu, aikuinen tai pentu. Madotettuna, rokotettuna ja sirutettuna, aikuiset jopa leikattuina.
      Kun tutustuu näihin surkeisiin tarinoihin ulkona elävistä kissoista, ja kissoihin ihan konkreettisesti, heidän kokemiinsa kauhuihin, ei tulisi mieleenkään tarjota kisua ilmaiseksi. Tiine emo viimeisillään saatetaan vaan potkaista ulos. Ja kissa pakkaseen -30 astetta, kun ei enää elämässä ole tilaa kissalle. Onneksi ihmiset välittävät ja tiineet emot on saatu kiinni, ennenkuin synnyttävät luontoon, joskus ainakin. Pennuilla on paljon paremmat elämän mahdollisuudet ja paljon valoisampi tulevaisuus syntyessään sisälle, kuin ulkona ensimmäiset kuukaudet viettäneillä.

      Tietyllä tavalla tämä on hyvä ketju, ei sitä pois tarvitse saada.

      • liikaaturhaakärsimystä

        Teette mahtavaa työtä, suurkiitos siitä.Niin paljon on turhaa kärsimystä, kun omistajat kyllästyvät, eivätkä viitsi huolehtia kissoistaan asiaankuuluvasti.
        Nykyään tosiaan vieraat ihmisetkin puuttuvat onneksi irtokissojen pitoon, ottavat niitä pihoistaan kiinni, ja sitä kautta pelastavat kurjuudesta,tuomalla ne löytöeläintaloihin löytöeläiminä.

        Ja mikä parasta, ne uudet kodit kissoille katsotaan tarkkaan.Ettei anneta enää sellaiseen vastuuttomaan kotiin, jossa kissasta ei välitetä, ja se lasketaan ulos omilleen.

        Onhan se tosi hyvä, että jotkut jaksaa huolehtia niistä toistenkin "lemmikeistä".Kaikista kissan ottajista kun ei ole kissanpitäjiksi, mutta silti kissa pitää ottaa, onhan se niin halpa, ja helposti hylättävissä ja heitteillejätettävissä oleva lemmikki ;(


    • mielinäemmämuuttu

      Päätit sitten kuitenkin antaa pennun pois sen sijaan, että pitäisit itse. Jos mieli muuttuu tasaisin väliajoin, niin varmasti sitten parempi, että annatkin sellaiseen kotiin, joka kertapäätöksen jälkeen sitoutuu päätökseensä. Toivottavasti haastattelet kotiehdokkaat hyvin, niin pääsee pikkukisu arvoiseensa kotiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe