Kuka kokkaa kaivoksella?

Kuka siis tänä kesänä laittaa Vanhalla kaivoksella ruokaa? Ja mitä sieltä saa, muutakin kuin pihviä pullan välissä ja öljyssä tiristettyä pottua? Ja onko hintataso sitä että halkaisu pieni suolakurkku, ruokalusikallinen kermaviilikastiketta ja 5 paistettua muikkua 8 e? Vai ihanko oikeesti sieltä sais viimein hyvää, taiten laitettua, ajateltua ja järjen kanssa hinnoiteltua ruokaa?
Ilmianna
Jaa

16 Vastausta



Joensuussa hyviä ruokapaikkoja runsaasti ja hintataso edullinen.
Siis sinne syömään.
Ilmianna
Jaa
Mol.fi näkyi vielä olevan työpaikat avoimena, joten ei titeoa.
Js Retkalotokalle tiedoksi että nyt ei ollu kyse Joensuusta, et kai sie sinne
ajele syömään edullisesti ja sitten takasi... järki hoi,,,
Ilmianna
Jaa
eipä lei vällii mitä tekköö ja kuka kaupunki maksaa ei ou yrittäjjää matkailu hoitaa senkin veroilla. pitäsköön se olla ilimasta kuntalaiselle ku kertaalleen jo veroloina on ainassii palkat maksettu.
Ilmianna
Jaa
Ei tietoa kuka kokkaa. Ruoka on tönkkösuolattua. En mene toiste syömään. Kerta riitti.
Ilmianna
Jaa
Joensuussa hyvät ravintolat. Ja edullistakin.
Ilmianna
Jaa
Olispas mielenkiintoista nähä jonkun paskanjauhajan tekevän itse muutakin kuin tänne joutavuuksia kirjoittaa.
Ilmianna
Jaa
Ilmeisesti Kokkia ei ole vaikka kesäloma ajankohta kuumimmillaan, no eihän siellä ole liioin asiakkaitakaan näillä "helteillä" ja markkinoinnin ollessa mitä sattuu.

Minä syön kotonani, vaimoni on loistava kokki . Kolmea henkeä haetaan ja nyt olisi sopivia työpaikkoja 9 euron päivien tekijöille ei ole kiireitä muutamia kymmeniä asiakkaita palvellessa...
Ilmianna
Jaa
Ruoka oli kylmää vaikka paikalla näytti olevan viisi työntekijää, eivät varmaan ehtineet lämmittämään ruokaa ja lounaslista ( joka löytyi parkkipaikan katoksesta) ei pitänyt paikkansa. Olisi pitänyt olla kalaa, mutta olikin possua jota ilmoitettiin olevan poskea, oli kassleria jota oli ollut pari päivää aikaisemmin lounaslistan mukaan. Joku päivänpihvi heillä on, joka oli ilmeisesti lounaalta jäänyttä pihviä ( viereiseen pöytään tuotu annos) koskapa samaista ruokaa näytti olevan lounaslistalla paria päivää aikaisemmin. Ammattilaiset asialla, just
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
RUOKA EHTII JÄÄHTY, KUN JUOKSENTELET YMPÄRI RAVINTOLA-ALUETTA KYTTÄÄMÄSSÄ
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
HEVACCI kirjoitti:
RUOKA EHTII JÄÄHTY, KUN JUOKSENTELET YMPÄRI RAVINTOLA-ALUETTA KYTTÄÄMÄSSÄ
Siellä oli kylmä sisälläkin, miksi eivät olleet lämmittäneet paikkaa. Viime kesä siellä oli edes vilttejä joihin kääriytyä. Suoraan pöytään toivat kylmä ruuan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei se mikään lounastaja ollut vaan se pahan tuulen paskasieppo.
Ilmianna
Jaa
Käytiin koko porukalla syömässä. Hyvää oli ja kaikki löysi itselleen sopivaa. Kalamata oliivit huippua!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Suoraan purkista olivat, onhan ne silloin hyviä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei tainnut outokumpulaiset saada kesätöitä kun ravintolapäälikkönäkin häärää U-R moilasen perhetuttu Tuusniemeltä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ei ole ravintolassa ketään Outokumpulaista töissä. Ei jää veroeurot Outokumpuun.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Näin niitä hommia hoidellaan.

Eipähän Kumpulaisia kannata palkata kun ravintolaakaan ei ole outokumpulaisilla tarkoitettu koska vain turisteilta tulee rahaa. Huihai!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kuka kokkaa kaivoksella?

Kuka siis tänä kesänä laittaa Vanhalla kaivoksella ruokaa? Ja mitä sieltä saa, muutakin kuin pihviä pullan välissä ja öljyssä tiristettyä pottua? Ja onko hintataso sitä että halkaisu pieni suolakurkku, ruokalusikallinen kermaviilikastiketta ja 5 paistettua muikkua 8 e? Vai ihanko oikeesti sieltä sais viimein hyvää, taiten laitettua, ajateltua ja järjen kanssa hinnoiteltua ruokaa?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta