Tiihottarentie ja Saarijärventie?

Ebee

Minkälaisia asuinpaikkoja ovat Tiihottarentie ja Saarijärventie? Kun tuntuu olevan koko ajan niin paljon vuokra-asuntoja tarjolla? Onko levotonta, kannattaako lapsen kanssa muuttaa sinne?

17

4950

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemusta.on

      Ei ole levoton alue mutta Saarijärvellä asuu Kuopion pahimmat kerrostalokyttääjät ja vittumaisimmat naapurit.

      • sentouhutolijänniä

        Eikös se Annikitien "maailmakovinkyttääjä" mennyt jo palvelukotiin, muille jänniä tilanteita järjestelemään :)


    • Säteileekö

      60-luvulla rakennettuja betonibunkkereita. Tulossa kalliita remontteja tai talot romahtavat kasaan. Lisäksi Saarijärven alueella on ollut kaatopaikka. Ei tiedä minkälainen Myllypuro siellä muhii.

      "Myllypuron Alakiventiellä sijainneelta asuinalueelta löytyi vuonna 1998 jäänteitä vaarallisista ympäristömyrkyistä. Pian syntyi päätös purkaa vanhan kaatopaikan päälle rakennetut yli 2 000 ihmisen kodit"

      • jskkfsdfsjklsdls

        Varmaan sinne dumpanneet vuosikymmeniä kaikki itkonniemen teollisuusmyrkyt, pcb:tä, ddt:tä, jäteöljyjä, kemikaaleja, kenties jopa ydinjätettä, siellä kammottava sininen valo kajastaa pohjaveden seassa maan uumenissa...


      • Naapurit

        Pääasiassa kerrostalot rakennettu 1970-luvulla, omakotilähiörakennuksia aika vähän 1960-luvulta. Mikään remontti ei ole halpa. Myllypuron alakiveen on matkaa yli 400km, päätös purkamisesta ei ihan ulotu itäsuomeen saakka. Eipä sädellyt tuollakaan kommentoijalla.


    • asunut

      Kaatopaikan päälle ei ole rakennettu taloja, siinä on hiekkakenttä ja pusikkoa. Itse asuin Tiihottarella 13 vuotta ja rauhallista oli. Varsinkin kun kaupan lähellä olevaan Nikun taloon tehtiin remontti ja epäsosiaalinen aines ei päässyt siihen takaisin asumaan.

      • gddckk

        Yhdessä talossa tulee höyrynpäästöputket maan uumenista, että kyllä ainakin yksi talo on sen itsensä päällä.


      • Naapurit

        Tiihottarentiellä on edelleen kaatopaikan kaasujen seurantaputkisto olemassa. Yhden talon kellarikerroksessa on mittausputket. Kaasut eivät viimetietojen mukaan ole aiheuttaneet mitään ogelmia.


    • voikunpääsistakaisin

      Lapsellisille perheille tosi hyvä paikka lähellä olevine kouluineen ja leikkipaikkoineen, kävelymatka keskustaan ilman keskustan saasteita ja rengaspölyä. Lidliinkin pääsee pyörällä koko matkan alamäkeä ilman turhaa hikeä. Kaikenkaikkiaan loistava ja rauhallinen paikka verrattuna esim. Saaristokaupungin tulevaa nuorisojengien mekastusta ja vahingontekoa pelkäävälle.

      • margariini

        Mutta sitten ostokset mukana on edessä ylämäki.


      • hyvänruuanystävä
        margariini kirjoitti:

        Mutta sitten ostokset mukana on edessä ylämäki.

        Nälissään ihminen ylittää itsensä ja polkee pikavauhtia takaisin vaikka mäkeen jotta pääsee Lidlin lihapatoja hämmentämään.


    • Saarijär

      Saarijärventie on SAARIJÄRVEN B- aluetta, täällä seisoo Pyhän Johanneksen kirkko, TÄLLÄ ALUEELLA EI OLE KOSKAAN OLLUT KAATOPAIKKAA. Tiihottarentie taas sijaitsee SAARIJÄRVEN A- aluetta jossa tosiaan on ollut kaatopaikka.

    • Saarijärvib

      Muutimme tänne vastikään ja vaikuttaisi olevan rauhallinen ja siisti paikka elää. Kaupat (Lidl, sale, k-market) lähellä ja päiväkoti sekä koulu myös. Talot sementtielementtitaloja, jolloin naapurista äänet kuuluvat melko selvästi, mutta ei ainakaan minua haittaa. Ennen rakennettiin tilavampia asuntoja kuin nykyään. Meidänkin asunnossa on keittiö erillään, jolloin olohuoneeseen ei pääse ruuanlaitosta tulevat tuoksut ja voi rauhassa katsoa televisiota. Esimerkiksi jos katsoo Saaristokaupungin asuntoja, niin jokainen rakennetaan niin että olohuone ja keittiö on yhtä isoa tilaa.
      Asuntojen hinnat ovat erittäin järkevällä tasolla.

      • Saarijärveläinen

        http://www.skv.fi/alueet/saarijarvi-b
        Tuossa linkissä hieman asiatietoa. Saarijärvib kommentit ok, yllättävän paljon erilaisia palveluja ja harrastusmahdollisuuksia ihan vieressä. B-alueelta lähtee mm. talvella hiihtoladut puijolle saakka mutta kivoja hiihto ja kävelylenkki paikkoja ovat myös Saarilammen ympäristöt. Koulujen ja päiväkotien läheisyys on ollut tosi hyvä juttu. Alueella on paljon asuntoja, myös ns. sijoitusasuntoja, mikä selittää tarjolla olevien vuokra-asuntojen määrät. Sijoittajat ovat kiinnostuneet alueesta, koska asuntojen neliöhinnat ovat "köyhempienkin" sijoittajien tavoiteltavissa. Yleisesti ottaen kiinteistöt on hyvin hoidettuja, B-alueen1970-luvun taloihin on putkiremontit ajankohtaisia n. 20 vuoden kuluttua (2030-luvulla), riippuen alkuperäisestä tasosta ja miten huoltoja yms. on tehty. A-alueella on 1960-luvun taloja ja niidenkin putkiremonttibuumiin on aikaa vielä 10vuotta. Peloitellut LVI-remontit ovat muuttuneet vanhoista ajoista tosi paljon, ei ole enää massiivisia purkuoperaatioita ja töiden kestokin on lyhentynyt huomattavast. Hyvin pystyy siis vuokralla olemaan ja vaikka omistamaan vielä pitkän aikaa. Jos vuokratarve on pitkäksi aikaa kannattaa sijoittaa mieluummin omaan, neliöhinnat ovat painuneet 1100-1300€ tietämiin!
        Mahtava juttu oli karaokemölinän loppuminen, muuten viihtyisästä naapurista!


    • EiEnääSaarijärvelle

      Alue ei ole minusta miellyttävä. Itselleni se on gheton maineessa ollut aina. Olen tyytyväinen, kun pääsin sieltä pois.

    • Anonyymi

      saarijärventie 7 tiedättekö kuka isännöi?

      • Anonyymi

        Ei tiedetä yhtään ollenkaan.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe