Missä normaalit keskustelukumppanit?

Kellukka

Olen kohta 45-vuotias nainen ja jäin leskeksi reilu vuosi sitten. Minua hämmentää se, että haluaisin joskus viettää jutustelen ja chattailen aikaa ihan tavallisten suomalaisten miesten ja nasten kanssa. Parisuhdetta en aktiivisesti etsi, tosin olisin ehkä ilahtunut jos joskus myöhemmin vielä vakavasti oetettavan miehen löytäisin. Kuitenkin chateissä hyökyy päälle mitä omituisimmat tyypit ehdotuksineen. Olenko vain auttamattoman vanhanaikainen ja ymmärtämätön vai ovatko nämä chatit tarkoitettu vain kertakäyttöseuran etsimiseen? Annathan neuvoja please?

20

487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En-tiedä

      En ole normaali.

      • Erkki.Epänormaali

        En tiedä minäkään. Luultavasti en ole normaali, kun en keskustelukumppania muualta löydä kuin kaupan kassalla. Yksi puhuu pitempäänkin - toivottaa hyvää päivän jatkoa. Ja hoviparturini puhuu niin, etten jouda seuraamaan työn etenemistä. Hyvää jälkeä silti tekee!


    • Kannanotto

      Tervehdys kyllä luulisin että joukossa ihan mukavia/tervejärkisiä löytyy. Mahtuuhan tänne toki paljon jotka palstoilla kiusaa tekee kirjoituksilla myös. Kyllä se siitä lippu korkealle ja kirjoittelemaan.

      • Kiitos sinulle kannustuksesta!


    • Lellukka-kin

      Siitä on nyt jo vuosia aikaa kun kirjauduin jollekin treffi-sivulle ehkä enempi mielenkiinnosta tai pahuuttani tai jotakin tolkutonta ikävän kaipuuta tai mitä ties. Kun olen varattujen kirjoissa ollut monta kymmentä vuotta en kirjautunut niinkään minkäänlaisen seuran löytämiseksi kuin ihan vain kirjoitellakseni. Tykkään näpyttelystä kovasti, ajatusten esille panemisesta.

      Sain jonkun verran kontaktejakin, toisten kanssa kirjoittelin vain vähän, toisten kanssa enemmän. Ihan kivaahan se toisaalta oli, toisaalta treffi-palstalla on kuitenkin taka-ajatuksena se treffaaminen joita oli pari huonosti sujunutta yritystä. Tai huonosti ja huonosti, en ole eläissäni nauranut itselleni niin paljon.

      Ehkä se on paljon itsestä(kin) kiinni, mihin suuntaan jutut lähtevät kulkemaan. Sellaisten tyyppien kanssa, jotka lähettivät pari sanaa vihjaillen, ei tarvinnut kauan aikaa ajatuksia vaihdella, kun ei heillä näyttänyt niitä olevan. Mutta joukossa oli myös loistavia verbaaleja lahjakkuuksia, joitten takia olikin ikävä lopettaa palstalla käynti kun en enää kehdannut narrata ikääni.

      Ei nolota ei, huomasin nimittäin matkalla että sitä tehtiin ihan yleisesti eli melkein kaikki enkä itse vähentänyt sentään kuin pari vuotta. Kai ajatuksella että ikä on kuitenkin jonkin sortin este monelle edes jutella.

      • Kiitos sinulle! Vanheneminen on jostain syytä minulle ihan ok. Siksi olisikin kiva löytää tavallisia ihmisiä, jotka uskaltavat ainakin nimettömänä olla ihan omia itsejään. Mukavaa kesää!


      • Iätön-kin

        Tuliko sulle tekstistäni jotenkin sellainen olo että vanheneminen ei olisi meikäläiselle "ihan ok" ?

        Vaikka olenkin tuiki tavallinen ihminen (ainakin lähes:), niin sapettaa ja kyrsii sanomattomasti että pitäisi muitten rajoittuneitten mielipiteitten ja asenne-elämien takia rajoittaa pelkän iän takia omia juttujaan ja tekemisiään. Jos ihmisestä tulee automaattisesti seniori 50 täytettyään ja täytyy alkaa hissuttelemaan ikäihmisten lailla, niin jotakin on pahasti pielessä yhteiskunnassa, jossa ihmisten keski-ikä nousee kohisten.


    • Oletkoitsenormaali

      Kyllä minä miehenä sanoisin että miehet haluaa lähestyä naisia muutenkin kuin vain chattailu mielessä. Jos haluat vain chattailla ehkä silloin on parempi puhua vain naisten kanssa.
      Harva mies varmaan hakee vain chattia, vaikea uskoa.
      Joten hyvä olisi ainakin heti alkuun todeta että millä tarkoituksella on liikkeellä. Tosin sekään ei aina auta karsimaan kaikkia. Sellaiset jutut kuin jos nyt saattaisit tavata jonkun kiinnostavan niin ehkä sitten voisit haluta muutakin kuin chattailua on ihan perseestä. Joko olet chattailemassa vain tai sitten et.
      Ei mitään omituista puoliväliehtoa. Se herättää vain hämmennystä eikä kukaan tiedä mitä oikeasti haluat.
      Älä anna väärää kuvaa itsestäsi. päätä miksi olet siellä ja toimi sen mukaan.
      Ja vaikka olisitkin hämmentynyt siitä mikä sinulle olisi parasta, älä tuo niitä julki jonain epäselvinä toiveina kuin jos tai ei tai ehkä tai en tiedä.
      Jos haet miestä, hae. Jos et hae pidä siitä kiinni älä haahuile ja anna ihmisten luulla että olet siellä etsimässä heitä.
      Kerro heti selkeästi mitä tavoittelet.
      Huijaamalla toista saamalla odotukset kasvamaan mitä ei edes ole on minusta raukkamaista.

      • Puhupukille

        Älä hölötä hölmöjä. Kukaan järjellinen tyyppi ei lupaile alkajaisiksi ja ensiksi tuntematta, tietämättä, näkemättä ja kokematta reaalielämässä mikä retku tai ketku vai pullamössö ruudun toisella puolella on, että juttu etenee johonkin mieähen toivomaan päätepisteeseen.

        Ensin jutellaan, siis chattaillaan ja jos jutut alkavat luistaa ja rupeaa tuntumaan siltä että tätä tyyppiä voisi nähdäkin, niin vasta sitten silmästä silmään ja nenäkkäin alkavat selvitä "tarkoitukset ja tavoitteet". Todellinen tyhjäpää lupailee ja päättää asioita ruudun takana olevan tuntemattoman "kuvan" kanssa. Jos snaijaat ... ehkä et.


    • Olet terve ihminen, ei muuta.

      • Seitsentuumainen

        Niin ne kaikki muutkin siellä pehmustetussa pyöreässä kopissa olevat kuulemma väittävät.


    • kourajoura

      Enää ku ei lisäännytä, turha stressata.
      Käsivanuttelua ja jotain juttelua, se on melkien lottoa että se siitä vakavammaksi kellää muuttuu.
      Kukaa jaksa tai ole varaa lähteä satoje kilom päähä jonku reikää tapittamaa

      • Vaimikäreikä

        Onko pilkkiminen harrastuksesi? Nyt ei ole oikein otollinen säätila sille puuhalle missään päin suloista Suomeamme.


    • Yhdensortin.vaihtoehto

      Iltalehdessä oli 40:n mies, joka ei nuoruuden rakkauden jälkeen ole koskaan seurustellut. Jos olisin aloittajan asemassa, pyytäisin häneltä yhteydenottoa. Jos nainen tulee omillaan toimeen, eikä odota elättämistä, niin silloin voi ottaa köyhänkin. Itsellä on ollut yli 10 vuotta ja pärjäämme tosi hyvin. Molemmat omillaan.

      • Vaihtoehtojasatoja

        Eihän aloittaja etsi ketään seurustelumielessä. Juttukaveri on eri asia - ainakin hameväelle. Nuoruuden 'rakkaudesta' pahoin traumatisoitunut ei ehkä kykene kaverilliseen(kaan) suhteeseen.


    • Kaikki elämässä on kiinni kohtaloissa, siis hetkissä--- joita eivät apinat näe suomalaiset yleensä.

      • Seko-seko

        Kantsisko nukkua yöllä?


    • uggogooa

      johtuneeko siitä että nämä on 99,99 prosenttia kätee vanuttajia, joten olisi syytä kttoa peiliin ja tulla vastaan, pimperoa kehiin..

      • Revisiitä-jososaat

        Voisiko mieässukukunta vihdoinkin päättää pienessä aivoelimessään kumpaa se haluaa enemmän, sitä "pimperoa" vain puhtaan neitseellisen koskemattoman kokemattoman immen, johon ei ole vielä kajottu.

        S-tanan ristiriitaista huudella vasemmalle pilhun tarvetta ja oikealle, että tarjoajat ovat huonoja naisia ja kaikki naiset ovat sellaisia. Eli yleistää kun joukkoon heitäkin mahtuu jotka tarjoilevat joka jullille vaikka aivojen paikalla seisoo enemmän kuin ...


    • Totuus- Suomi ja suomalaiset ovat apinoita 2017.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe