Iso-Panda hankkeen rahoitus päin persettä ja nurin

PureBambua

32

1434

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gaytoguru

      Kateellisten Ähtäriläisten laissa sanotaan: "Kuntalaisten tulee kaikin keinoin yrittää torpeedoida hankkeet joilla koitetaan parantaa kunnan elinvoimaisuutta"

      • Eitarvitsisitakuita

        Kyllä kunnassakin pitää olla oppositio, sen kanssa on vain osattava elää. Jos pandatakaus on laiton, se ei ole valituksen takia laiton vaan ihan muista syistä. Kaikkihan olisi yksinkertaista, jos pojat leikkisivät omilla rahoillaan, mutta kun mitään ei ole kertynyt Elukkapuiston kassaan vaikka toiminta on ollut tosi kannattavaa koko ajan?


    • Kesämummo

      Ei noin, vaan " valppaiden kuntalaisten tulee puuttua kaikkiin epäkohtiin ja huonoon johtamiseen" Hyvä Olli, rohkea teko.

      • Eeretti

        Todellakin, Hyvä Olli! Olisipa sinun kaltaisiasi enemmän.


    • Veron_Maksaja

      On järki saapunut Ähtäriin.

    • Kautokuru

      40 vuotta veronmaksajien rahaa pumpattiin eläinpuistoon.
      Todella röyhkeä oli yritys taas saada veronmaksaja nalkkiin ,onneksi löytyi yksi Olli joka uskalti.Saappa nähdä miten juonivat tuon yli vaikea on tilanne .

    • Nojoo7117

      Väärä päätös Hallinto-oikeudelta. Eihän tässä ole mitään riskiä, kun elukkapuisto on myöntänyt vastavakuuden kaupungille. Rahaakaan ei mene kulu yhtään, se vain sijoitetaan tuottavasti. Väärinkäsitys koko juttu, heti oikaisuvaatimusta laatimaan.

      (Lain mukaan kunnan edut tulee turvata riittävän kattavilla vastavakuuksilla, jos takauksia myönnetään. Hallinto-oikeuden päätöksestä ilmenee, että Ähtärin eläinpuisto on viime maaliskuussa myöntänyt Ähtärin kaupungille vastavakuuden.)

      • hyväloppuelämä

        Keksikää eläkeläisille jotain mukaavaa tekemistä, niin ne ei valita niin paljoa.


    • Parastakin

      Hyvä Olli ja iso KIITOS kaikkien veronmaksajien puolesta. Tässä kylässä on lypsetty jo ihan tarpeeksi huonoja päätöksiä veroäyreillä, kiinteistöveroilla ym. ei ois varaa enää nousta.

    • Änkyrätön

      Pikkusieluista porukkaa. Riskejä otettava, jos aikoo tässä maailmassa jotain saada aikaan. Jotkut änkyräeläkeläiset valittavat ja luulevat parantavansa maailmaa valittamalla. Yhdet ja samat täällä valittaa. Nuoria ei ainakaan kiinnosta änkyräeläkeläisten valitukset.

      • setolkka

        Mikseivät kiinurit hoitaneet hommaa; tyrkyttävät nallejaan tänne toisten elätettäviksi - no, kiinuri on liikemies - suomi-artisti tyhmä vedätettävä.


      • yksityinenbusiness

        Tällaiset riskit eivät kuulu kannettaviksi Ähtärin veronmaksajien harteille.


      • Hyvätveljetmaksaa

        Mitä sitten roikut täälä.
        Hotellit,Naavan osakkeet,Pandojen suojelu ei kuulu kuntalakiin.Olli ei turhaan ole pitänyt kunnasta huolta.
        Salatakko ne laittomat ,vinot rahan reiät pitäisi.Holtitonta,laitonta rakentamista.


      • Toivotaantoivotaan

        Mainitsepas yksi maaseutupaikkunta, jossa matkailuelinkeino on ollut voitollinen sen jälkeen kun avustukset ja kuntien sijoitukset on syöty. Miksi Pandalaa ei rakenneta Elukkapuiston voitoilla? Onko voitot tuloutettu kaupungille ja vai eikö niitä ole ollutkaan?


      • Kivaapuuhailua

        Paljonko Keskisen kyläkauppa on elävöittänyt Tuurin seutua? Entä tarvinnut kunnan takuita? Kauppa on voitu pitää ajan tasalla omalla rahalla toisin kuin Elukkapuisto tai Mesikämmen. Joku homma kannattaa, joku ei.


    • Kesävieras1000

      Kyllä taitaa Ollipoika olla se joka kansan rahoja tässä tuhlaa. Vertailkaapa mitä on summat, mitä valituksista tulee ja lopputulos ei kuitenkaan muutu. Tuhlaako siis nostetta hakeva kaupunki vai katkera muotoseikoista valittava vanhus?

      • Harmillinentakaisku

        Valittajat pitävät päättäjät varuillaan kuten rikostutkijat pitävät rosvot. Muutenhan meno olisi ihan holtitonta. Hallinnon oma moka, ei olisi pitänyt alkaa rakent, ennen kuin asia on selvä. Valitukset on aina otettava huomioon. Klo


      • purtu
        Harmillinentakaisku kirjoitti:

        Valittajat pitävät päättäjät varuillaan kuten rikostutkijat pitävät rosvot. Muutenhan meno olisi ihan holtitonta. Hallinnon oma moka, ei olisi pitänyt alkaa rakent, ennen kuin asia on selvä. Valitukset on aina otettava huomioon. Klo

        Kyllä lain kirjainta on noudatettava,nyt maksaa ne jotka ovat päättäneet.


    • saatavatmuuttuuveloiksi

      Mummos oli muotoseikoista valittava vanhus.

    • Törsäysstoppiin

      Ai muotoseikka ?
      Eiköhän oikeusoppineet osaa tulkita paremmin kuin ns. kesävieras!
      Ihmettelen vaan päättäjiä kunnassa suuresti !

      Entäs hotelli ym ?

      Olli presidentiksi, pitää sentään huolta kuntalaisista. Joku mitali tms. ehdottomasti myös hänelle kuntalaisten päivän pelastamisesta.

      • eläkeläisetjohtoon

        Ja Myrkystä pääministeri.


    • verovelvollinen

      Sanokaa minun sanoneen, että tästä pandanisneksesyä tulee vielä iso kupru ja bankrotti, jona ähtäriläiset verovelvolliset vielä maksavat moneen kertaa.

    • Kautokuru

      Iso kupru tulee ,oikeastaan olisi päättäjien etu ollut se että rakennus projekti olisi talvella valituksen tullessa pitänyt keskeyttää, kovan riskin ottivat,tätä juttua puidaan vielä isommissa kuvioissa se on varmaa.
      Valtio ei voi lähteä takaamaan hanketta koska elämme EU alusvaltiossa ,yhtä matkailu firmaa ei voi valtio auttaa se on vastoin EU kilpailulakia.
      Rakentaminen alkoi vaikka ei ollut edes rakennuslupaa ,kphallitus näytti mallia kansalasille miten lakia rikotaan.

    • Valveutunutkuntalainen

      Löytyihän se syy lehdissäkin mainostetulle päättäjien kuntoilulle: Jaksaa paremmin paeta hallinto-oikeuden päätöksiä 😆

    • Takkiaukilompsatyhjä

      Puhutaan vastavakuuksista takaukselle. Mitä ihmeen vastavakuuksia voi tyhjätasku Elukkapuisto antaa kaupungille , varsinkin kun se Elukkapuisto on jo ennestäänkin kaupungin ikioma. Tulee mieleen Jope Ruonansuun sivupersoonasketsit. Kaupunki puhuu välillä omalla äänellään, välillä Elukkapuiston äänellä tai päinvastoin.

      Ilkka-lehti sanoo tänään valittajasta:

      Henkilö on vähän kuin Ähtärin oma laillisuusvalvoja: kunta ei ollut huolehtinut ajoissa 8,2 miljoonan euron vastavakuuksista. Eläinpuisto myönsi vastavakuudet kaupungille maaliskuussa jälkikäteen, mutta sillä ei ollut hallinto-oikeudelle enää merkitystä. Laina oli laiton.

      http://digi.ilkka.fi/ilkka/1990/article/593123/14/7/render/?reader_token=ec99592a924ab8bed540737b12aa1198&user=84c3cfad00fc5970fc10b6026c71bb21

      • muuttohaukkamuuttaa

        tehdään rikos jäädään kiinni yritetään peitellä asia jollain ihme vastavakuuksilla.olis muuten kiva tietää mitä ne on,visalan kusiset työvaatteet,muuta omaa tuolla velkasella eläinpuistolla tuskin on


    • VoiLuojaOtaMinutJoPois

      Kun tämä paska kaatuu vielä kuntalaisten niskaan, niin muistakaa silloin että sellainen paperi löytyy jossa sanotaan että lainan takaus oli lain vastainen. Että kunnan päätös oli laiton. Kuntalain vastainen. Että asia on jo tuomioistuimessa käsitelty - päätös on annettu että lainan takaus oli lain vastainen. Tätä hallinto-oikeuden päätöstä hierokaa päättäjiin, kun talousvaikeudet alkavat. Ja ne alkavat yhtä vääjäämättömästi kuin talvi tulee Ähtäriin.

    • Valetuomari

      Ja kyllä meitä tuomareita nauratti niin, kun luetiin Ähtärin vastinetta eläkeläinen Sahimaen valitkseen. Vastineessa sanotaan mm.: Merkittävä osa lajiensuojelutyötä ja Ähtäri Eläinpuisto Oy:n toimintaa ovat lisäksi opastus- ja opetustyö. Opetuksen tavoitteena on ennen kaikkea saada ihmiset arvostamaan lajeja, joilla on yli tuhatvuotinen perimä.

      Eivätkö ne siellä Ähtärissä tiedetä, ettei niin vanhoja lajeja olekaan. Olisivat turvautuneet asiantuntijoihin. Jo tällä perusteella lähimpään roskikseen koko paperi.

    • ihmehuijareita

      on se kumma kun sahimäkee morkataan se huomas rikoksen ja ilmoitti siitä viranomaisille.suomi on jo muutenkin korruptoituneiden virkamiesten ja rikollisten leikkikenttä ei täällä sais näköjään epäkohtiin puuttua muuten sut mustamaalataan ja uhkaillaan vielä saunan takusella.on todella törkeää touhua kaupungin ja eläinpuiston johdolta.HÄVETKÄÄ JOS YMMÄRRÄTTE!!!

      • mitätilaasitäsaa

        Joo, kuntalaisetkin niin rikollisen tyhmiä että suurin osa haluaisi pandat. Tollasille mänteille on ihan oikein että konkurssi tulee.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4377
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4315
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4026
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2907
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2561
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2128
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2104
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      198
      2044
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1675
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe