Liittyykö Muutos puhdistautuneeseen PS:ään?

tehty_puhdistuksia

PS:ssä on tehty tarvittavat puhdistukset ja siellä on erittäin puhdasta

20

1566

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaskajokkis

      Miksi pitäisi liittyä EU-myönteiseen, rajat kiinni haluavaan väkeen? Mielestäni Muutoksen ei tule tällaista liikettä tehdä.

    • ei.ikinä

      Ei liity. Muutoksessa on myönteisiä ihmisiä. Persujen puheet negatiiviset ja ruokottomat.

    • JariLeinoShow

      Pj Saarinen lisännyt suoralla demokratialla nepotismia kun oma aviomies ja poika yhdistyksen hallituksen jäseniä. Homma nousussa ja Satakunnan/Porin Muutoksen sivut poissa. On tainnut porukkaa erota ja mennyt muihin hommiin. Jään kaipaamaan vanhaa hyvää puoluetta jota äänestin 2015. Tuskin tästä enää tulemme näkemään ja kuulemaan. Vihreä tyyli pilasi tämänkin.

      • jaskajokkis

        Ehkäpä siellä ei tekijöitä, siis sellaisia jotka todella jotain TEKISIVÄT, muutoin ole kuin nimeämällä tuttuja. Onhan Muutoksessa ollut vaikka minkälaista kokoonpanoa hallituksissa, ja jopa pj & sihteeri pariskuntana, mutta silti ei oikein mitään ole tapahtunut.
        Satakunnan/Porin tilanteesta tiedän sen verran mitä kaikille avoimesti on tiedotettu: Porin Muutoksen silloinen pj (Olli Hakala) teki vallankaappauksen ja muutti Porin Muutoksen kokonaan eri nimellekin. Ei ole enää Muutoksen kanssa tekemisissä lainkaan, mutta ihmekö tuo, tuommoisen tempun jälkeen. Satakunnan Muutostahan ei ole käytännössä ollutkaan sen jälkeen kun Kimmo Toroska potkaistiin aiemman pj:n toimesta puoleesta pois.
        Poriin on kuulemma tulossa uusi Muutoksen porukka, nämäkin tietäisi jokainen joka viitsii asioita seurata tarkemmin ja saa puolueen tiedotteetkin.

        Mielestäni Muutos on mennyt hyvään suuntaan. Annetaan nyt kuitenkin pj:lle hetki aikaa toipua vakavasta sairastumisestaan josta mainitsi viimeksi Hommaforumilla. Kunhan saa itsensä kuntoon niin eiköhän Muutos nouse entisen "haamunsa" ylikin, sen verran paljon tiedän poliittista osaamista ja kokemusta vuosikymmenien ajalta nykypj:llä olevan.


    • Hallaahon.äänestäjä44

      en usko

      Uutta ansaa viritellään
      Varokaa ansaa, josta voidaan lapata sisään matua mahan täydeltä:

      Halla-aho 10.12. "Toisin kuin RKP-nuoret luulevat, työttömät maahanmuuttajat eivät paranna huoltosuhdetta, vaikka olisivat kuinka työikäisiä. Lisää työttömiä mamuja = enemmän veroja = rapistuvia palveluja"

      Haho viittaa tähän uutiseen
      https://www.verkkouutiset.fi/rkp-nuoret-pakolaiskiintioksi-5000-vuodessa/

      • Anonyymi

        Myös tämä linkki, KELAn tutkimus kertoo, että maahanmuuttajat vetelevät yli kaksinkertaisen summan toimeentulotukea verrattuna kantasuomalaisiin.

        https://tutkimusblogi.kela.fi/arkisto/5656

        Tuo on suppeampi yleisesity, mutta siellä on linkki PDF-tiedostoon, josta löytyy tutkimus kokonaisuudessaan.

        Miettikää, miten paljon muitakin kuluja maahanmuutosta on. Esim. Ruotsissa oli aikoinaan työvoimapulaa, mutta kuvitteleeko joku, että niiden hyysäämiseen valjastettiin iso koneisto, joka vaati paljon verorahoja. Ei varmasti. Nykyään tuollainen rahantuhlaus on tehty vain siksi, että jotkut saisivat turhia virkoja koska maahanmuutto.


    • HyvästiMuutosVeijoPuutos

      Kaikki tapaukset, joissa voi esiintyä intressiristiriitoja, on tutkittava huolellisesti. Ei voida hyväksyä sitä, että saman perheen jäsenten virat tai toimialat liittyvät niin läheisesti toisiinsa, että heille syntyy mahdollisuuksia vaikuttaa asioihin itselleen edullisella tavalla.

      Vaalit tulee ja menee. Kannattaa myöntää nuo omat heikkoudet ja vajaavaisuudet. Ei tule enää puoluetta eikä kortteja.

      • jaskajokkis

        Ööh, mistäköhän tässä nyt valitetaan? Kenen virka tai toimiala on liian lähellä toista? Aiemmin toki on ollut niin että sihteeri ja puheenjohataja ovat olleet samasta taloudesta. Nythän sihteeri ja esim. rahastonhoitajakin ovat jopa eri paikkakunnalta kuin pj.
        Ilmeisesti joku ei nyt sulata sitä, että Muutoksella on osaava, politiikassa pitkään mukana ollut pj joka ei hörhöile eikä pidä Muutosta pelkästään yhden asian liikkeenä. Ja joka osaa tehdä yhteistyötä ihan muiden kuin niiden toisten hörhöporukoiden kanssa. No, eipä tuolla väliä. Sellaiset kun ei kuitenkaan olisi edes niitä Muutoksen todellisia kannattajia ja äänestäjiä.


      • AsiastaTietävä

        Miksi sitten vastaat ja kirjoitat jos asialla ei todellakaan ole mitään väliä? :D

        Miten edes määrittelet hörhöporukan? Kuka muka tekee yhteistyötä Muutoksen kanssa kun sitä ei ole kartalla? Ei ole mitenkään varteenotettava yhdistys saati kunnossa asiat kun kerran joku Hakala meni tunteisiin. Pitäkää vaan hiljaiset hautajaiset siellä Padasjoella :D


      • mikähiertää

        Aa, Hakalako täällä kirjoitteleekin, tai hänen loosikaverinsa. :D

        Yhteistyöstä ei tarvitse huudella sellaisille jotka eivät sitä ole itse huomanneet, eli eivät edes seuraa Muutoksen menoa, huutelevat vain puskista. Nimimerkkisi ei siis pidä paikkaansa. :D

        No, hörhöt on hörhöjä. Niitähän tämäkin keskustelupalsta on pullollaan.

        Kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kuin huutelee. :D


      • paskanpuhumisetseis
        AsiastaTietävä kirjoitti:

        Miksi sitten vastaat ja kirjoitat jos asialla ei todellakaan ole mitään väliä? :D

        Miten edes määrittelet hörhöporukan? Kuka muka tekee yhteistyötä Muutoksen kanssa kun sitä ei ole kartalla? Ei ole mitenkään varteenotettava yhdistys saati kunnossa asiat kun kerran joku Hakala meni tunteisiin. Pitäkää vaan hiljaiset hautajaiset siellä Padasjoella :D

        Täällä voisi lopettaa paskanpuhumisen ja antaa sen meidän pj:n toipua vakavasta sairaudestaan rauhassa. Eiköhän sen jälkeen taas aleta tehdä puoluehommia kun pj ensin saa aivoinfarktistaan toipua.


    • SKEOnkinPuolue

      Muutos ei siis puolusta sananvapautta jos kerran täällä palstalla ei saa mitään sanoa, arvostella eikä kysellä? Mielensäpahoittaja ry kyttäilee kun aina itketään...

      • paskanpuhumisetseis

        Kuvitteleeko joku tosiaan että kovin moni Muutoksessa päättävässä asemassa oleva käy näitä juorupalstoja lukemassa? En kyllä usko että heillä siihen riittää tarmoa tai aikaa. Jos joku Muutoksen linjausta kannattava täällä haluaa puolustavia kantoja ottaa, niin siitä heti joku itkee? Outoa sakkia. Ei ole pakko käydä lukemassa, kun ei puolue itsessään kiinnosta.


      • KuollutKokoMuutos

        Puolue :D Buhahaa! Hauskaa sakkia. Nyt psykoosit tulille siellä sitten vaan ja päästäkää kaikki tunteisiin. Höpöhöpö juttuja ja harhaisia kuvitelmia täällä enää kirjoitetaan... Eiköhän se teidän juna menny jo ohi :D Pitäkää tunkkinne!


      • paskanpuhumisetseis

        Nimimerkistäsi päätellen elät harhoissa ihan itse. Mihin luulet Muutoksen kuolleen? Eikä se puolue -nimitys ole mihinkään kadonnut. Muutos vain ei ole REKISTERÖITY puolue - koska isot puolueet ovat tämän klikin halunneet kaikille pienemmille aiheuttaa: kerää se tarvittava korttimäärä parien vaalien välein. Onkohan yksikään pienpuolueista jättänyt sitä puolue -nimitystä pois sinä aikana kun ovat toimineet rekisteröimättöminä puolueina. PRH:ssa kun kuitenkin jokainen on ollut (ja on) sillä puolue -nimellään.

        No, luulkaa mitä luulette. Minä ainakin Muutoksen kannattajana tuen puoluetta ja osoitan sen myös antamalla meidän pj:n toipua. Sitä eivät nälvijät näemmä osaa tehdä.


    • MoroOstaPoro
    • hahonäänestäjä
    • ToroskanLuotettuHutsu

      Vieläkö tämä suvakki haista paska elävien ja kuolleiden Padasjoen loosi hengittää häkää?

      Onko Hakala jäänyt märkiin uniin piereskelemään hattaroita ja reseptejä?

    • Anonyymi

      Tämähän on hauska puolue. Nimikin viittaa menneisyyteen.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe