Miksi Sanni on Vain elämää-sarjassa ?

musicadada

Miksi Sanni on valittu Vain elämää ns. Allstars osioon mukaan? Kaikkien muiden artistien mukana- olon ymmärrän, mutta mitä Sanni ohjelmassa oikeasti tekee?
Jos eka Vain elämää oli Allstars jaksoon valinnoille perusteena, niin miksi siellä ei ole esim. Eriniä, tai jotain toista naisartistia mukana, jolla on musiikillisesti jotain annettavaa, siis enemmän kuin Sannilla? Jos se pakollinen ns. nuorisomusiikin edustaja täytyy olla mukana, Sanni ei edusta koko-, tai edes pientä osaa siitä, missään tapauksessa. Sanni oli Vain elämää jaksossaan aika mitään sanomaton, järkyttävillä tulkinnoillaan. Huvittavinta oli se, kun lehdissä luki, noin suurinpiirtein, että "Sannin tulkinta liikutti..." ? Sannin "laulamana" mikään kohta ei liikutu milloinkaan ja tiedän, että tämä ei ole pelkästään minun mielipiteeni! No, miksi Sanni on sitten Vain elämää allstars-jaksoissa? Minäpä kerron: Poikkeuksetta ja suurinosa, Vain elämää ohjelmassa mukana olevista, ovat Warner Music Finlandin artisteja. Aikamoista mafiaahan se on, eikö!? Bisnes on bisnestä ja tämä kaikkihan näkyy myös radioiden soittolistoilla, jossa Warner on pakkosoittoon hommannut artistinsa, eli radioiden musiikkipäälliköt eivät uskalla jättiläiselle sanoa "ei oteta soittoon, kun ei ole meidän formaattiin sopivaa musiikkkia"!
Tämä ns. diktatuuri näkyy siis myös tulevassa Vain elämää-jaksoissa seuraavasti, Warner Music Finlandin artisteina siis: Cheek, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Sanni. Juha Tapio edustaa periaatteessa riippumatonta Kaiku Entertaintment- yhtiötä, jossa tosin Warnerin entinen tuottaja, Pekka Ruuska häärää toimtusjohtajana.
Sannin käsittämätön ja yliampuva hypetys ehkä kuitenkin eniten häiritsee ja häiritsee se Warnerin häikäilemätön rahan ahneus myös! Häpeilemättömyys näkyy Warnerin toiminnassa julkeimmillaan, milloin millään ei ole mitään väliä-tyyliin, jukaisemalla Sannilta sinkku "Että mitähän vittua", joka on siis suunnattu pervertisti, Sannin faneille, 5-11 vuotiaille tytöille!? Röyhkeydellä ja hävyttömyydellä, ei ole mitään rajaa, kunhan saadaan taottua rahaa, kaikki keinot ovat sallittuja!

13

342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eräskatsoja78

      Sanni nyt vaan sattuu olemaan tällä hetkellä se suosituin alle kolmekymppinen naisartisti. Ks. Esim. Instagram-seuraajien määrä ja levymyynti. Sinä et tykkää mutta moni muu kyllä. Tulee hyvät katsojaluvut kun Sanni on mukana.

      • rennipate

        Kyllä ne katsojaluvut pysyvät korkealla, siitä Cheekin ja Sillanpään fanit ptävät huolen ja todellakin ilman Sannia! Ilman radioiden isoa soittoa, ei Sannikaan olisi spotifyssa niin suosittu! Se, miksi ala-arvoisen huonoa Sannia, sitten on alettu soittamaan radioissa, johtuu yksinkertaisesti siitä syystä, että Warnerille ei vastaan pistetä, kun he artistinsa, sen debytoivan, promoavat, radioiden musiikkipäälliköt joutuvat sen soittoon ottamaan! Warner on mafia, joka hallitsee kulisiien takana ja sitä lapset, eivätkä aikuisetkaan tiedä!


    • karmeetakuultavaa

      Nuorisolle kelpaa mikä tahansa ininä, kuten Sanni ja Haloo Helsinki. Kumpaakaan noista en nimittäisi laulajaksi. Toinen inisee nenäänsä ja toinen huutaa kuin mielipuoli nuotinvierestä. Meitä on monia jotka arvostamme hyviä laulajia. Jos joskus sattuu autossa olemaan radio auki ja jompikumpi hirvitys rääkyy, niin menee just radio kiinni. Yleensä en koskaan kuuntele radioo, kun sieltä tulee tätä samaa ininää kokoajan.

    • Kvug

      Miksi yks levy-yhtiö saa promota huoletta, vapaasti artistejaan ja muille ei anneta siihen esim. radioista mitään mahdollisuutta? Sanni ei ole todellakaan nautittavaa kuunneltavaa! Jos Sanni myy, niin mistähän se johtuu!? Radiot eivät alunaljaenkaan jätä soittamatta Warnerin artisteja ja suosioon pääsy taataan radiosoitoilla ja sitä myöten spotify ssa ym. striimaussivustoilla. Pienen levy-yhtiön artistia ei huolit radiosoittoon, niin se ura tyssää siihen! Warner estää pienten levy-yhtiöiden artistien pääsyn radioihin ja hallitsee siten soittolistoja! Tämä ei siis ole olettamus!!

    • derineliininen

      Sanni on valittu siksi, Vain elämää ohjelmaan, että edustaa Warner Music Finlandin artistikaartia!
      Niin kuin aloittaja mainitsikin, että Siltsu, Cheek ja Kaija Koo ovat myös kyseiseltä yhtiöltä edustamassa, on täysin läpinäkyvää ja röyhkeää pistää onneton Sanni mukaan samalta yhtiöltä, vain sen vuoksi, että saadaan näkyvyyttä, onnettomalle!
      Olisi mukava tietää, mikä osuus Warnerilla on tuohon ohjelmaformaattiin?

    • eämämuuttukin

      Niinmoni artisti on elämänsäkanssa hukassa eksyksissä eisaa lepoa ei rauhaa missä vaikkamenisi
      maailmanääriin .
      Mennä jonnekin jogaamaan kumartamaan hindupatsasta HERÄTKÄÄ MITENVOI KUOLLUTPATSAMÖHKÄLE KUULLA IHMISENTUSKA .
      tai mennä jostain hakemaan rakkautta ei rakkaus pelasta ketään.

      Ihminen saatananpauloissa sevie ihmisenaina kauemmaspimeyteen se levittääpunaistaeksytyksen valheenmattoa.tuska rauhattomuus kasvaa.

      saatanapitää kiinniomista kaikinvoimin se käy pilkkaamaan oikeaa avunantajaa eli
      muutanimeä ei ole annettu tämänauringonalla kuin
      Jeesus Kristus Jumalanainoa Poika Hän kuoli ristinkuoleman sovitti kaikkisyntimme
      ihmisenylpeys estää nöyrymästä Hänen eteensä ja myöntää Jumala AUTA en jaksa yksin enään.

      USKO JEESUS KUULEE ANTAA SYNNITANTEEKSI KUN TUNNUSTAA JA KATUU.
      MIKÄMUUTTU KAIKKI.
      SAAT SIELUNRAUHAN NIINKÄSITTÄMÄTTÖMÄN LEVON JUMALANARMOSSA
      voit vaan kysyä itseltä miksi en aikaisemmin palannutristinuurelle.

      kun tuskatulee ulos ja puhdistuu ihminenparantuu.

      • EivätYmmärrä

        Tosiasioita kirjoitat. Luulen, etteivät useat joogaa harrastavat yms. ymmärrä millaisten voimien kanssa he ovat OIKEASTI tekemisissä.


    • elämäonrankkaa

      Mitä Sannista, mä taasen en voi sietää tai ymmärää Keekin suosiota. "Laulut" mitä lie, jätkä esittää ylimielistä sontaläjää ja bi-polaarinen tai ei, saahan sillä "syvyyttä artistiuteen" ja säälipisteitä lisää... Ja mikä siinä on, että melkein kaikki räppärit tuntuvat olevan jollain lailla siipirikkoja, räppikö heidät on sitten pelastanut uskonnon tms. sijaan?!?

      • InhorealistiMyöskin

        Cheek kertoi diagnoosin, joka hänellä on. Biiseissään hän on tuonut julki asian vuosia. Minulle tuo diagnoosi toi vain tarkennuksen asiaan. Ja kyllä hän tietää, että tulee esille kaltaisiasi tahallaan asian väärin käsittäviä. Hän on useinkin suorastaan inhorealisti. Se on yksi puoli häntä.


    • fghgfhgfh

      Häiritsee vain tuo jatkuva kiroilu mikä nyt varmasti uppoaa työväenluokkaan.

      • PaljonSanoja

        Mitä ihminen kokee psyykessään tärkeiksi kuulemistaan sanoista? Sanojahan kuullaan paljon. Tuskin odotat kuitenkaan, että muut ihmiset käyttävät juuri niitä sanoja, jotka ovat sinulle itsellesi "ne hyväksytyt".


    • Sannijyrääsut

      Jopa oli kateellinen vuodatus Sannista. Mieti itse mihin olet tuolla "koulukiusaamisellasi" päässyt elämässä...

    • HyväHuomio

      Kuulin että 5- vuotias päiväkotilainen yhtenä päivänä ilmaisi pettyneenä, että miksi aikuisten pitää lauluissakin kiroilla....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe