Oot, Thaimaalainen Herrasmies.

HerrasmiehenKihlattu

Lähdin Maijan matkassa paratiisiin ja elämä on vienyt.

Vietän tässä leppoista hetkeä kihlattuni ( Oot ) keitaalla ja päädyin lukaisemaan matkailupalstan antia.

Silmiini pisti yhden kirjoittajan jokapäiväiset näkemykset Pattayan ylivertaisuudesta, jossa hän käsitteli hänen sydäntä lähellä olevia aiheuta, kuten tuttuja miljonäärejä, näkemyksiään siitä mitä mistä miljonäärit pitävät, sekä jopa minkä merkkisiä autoja hän on havainnut olevan jonkun hotellin autohallissa.

Kysyinkin kumppaniltani miksi hänen autohallissaan ei ole kaiken värisiä Ferrareita katoilla ja ilman, johon hän vastasi että tämän kylän liikenteen keskituntinopeus on siten alhainen, että hän ei koe tarvitsevansa 300 km/h kulkevaa autoa mopoilla päästen a:sta B:hen nopeammin.
Hän myös totesi että Thaimaassa on ongelmattomampaa elää kun ei pullistele ja elvistele, joka tarkoittaa muun ohella sitä, että voi autoilla laadukkailla ajoneuvoilla jotka ei aiheuta jatkuvaa kansan katsetta ja parkkipaikkaseurantaa.

Palstalta tarttui myös mieleeni sana glamour, joten kysyin kumppaniltani mitä hän kokee luxuselämän olevan.
Hän kokee luxukseksi sen ja saa siitä tyydytystä, että hän voi taloudellisesti antaa tukea monen moiseen ja mainitsi, että hän esimerkiksi omistaa yksityiskoulun johon eri kriteerein valitaan lahjakkaita varattomien perheiden lapsia opiskelemaan ilmaiseksi josta koulusta käsin myös näiden oppilaiden perheitä tuetaan taloudellisesti.

Kysyin mitä mieltä hän Pattayalaisena noin ylipäätään on mieltä Pattayasta, johon hän vastasi että aiheesta voisi toki keskustella vaikka viikon, mutta yleismielipiteenään lausui, että Pattaya ei edusta todellista Thaimaata vaan se on rakennettu palvelemaan eri ryhmiin kuuluvia matkailijoita siten, että kaikille löytyy se mitä he Pattayalta tahtovat.

Oli tarkoituksenamme että lähdemme moottoripyörillä Hua Hiniin ja Phukettiin, sekä takas ja sitten Chiang Maihin, mutta Oot ehdotti että mentäisiin hänen veneellään.
Vastasin että jees, mutta miehistö jätetään rannalle ruikuttamaan.
Tänään mennään tsekkaan purkki ja tehdään sit päätöksiä.

Täälä on mukavaa ja elämä on glamouria.

26

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HerrasmiehenKihlattu

      Pää on vähän pyörällä tästä elämänmuutoksesta, mutta päädyin hieman kertomaan.

      Mentiin rantaan jossa oli hotellin oma laituri ja pari pitkähäntävenettä asiakaskuljetuksia varten.

      Pökkäs ihan joulufiilis, kun oon Harrikka- ja vanhojen jenkkiautojen asiantuntija.

      Veneisiin oli ruuvattu Moparin hemit ja vaude mitkä saundit.

      Yhellä tehtiin aaltoja Marinalle varsinaista purkkia tsekkaan.

      Veneen kyljessä luki Azimut Grande 35 Metri.

      Eipä ole mulle vaikee valinta mennäänkö meidän veneellä Hua Hiniin ja Phukettiin, vai pöllytetäänkö tietä Harrikoilla.

    • HerrasmiehenKihlattu

      Hei hoksasin että nythän on juhannus ja suunnistin paikalliseen Kanthieng-Markettiin.

      Ostin jotain koivua eniten muistuttavaa ja surrasin niitä veneen kaiteeseen.

      Hupsista nyt paljastin itseni, eli jos joku esimerkiksi se Suomalaisia miljonäärejä tunteva kans on veneilymielellä esimerkiksi scandinaaviporukan kanssa veneilypuuhissa, niin ei muuta kuin viheltelemään meidän veneen vierelle, niin tarjoan huurteiset kannella.

      Oon tehny kauppalappua Suomalaisista juhannuseväistä ym. ja huomenna Lootakseen sekä pikku putiikkeihin.

      Huomenna sitte jätetään kaija ja kokka kohti Phukettia, koska Hua on vuorossa paluumatkalla, minä tyyrään koska miehistölle annettiin palkallinen loma.

      Muuten tuosta Ladyboy jutusta suosittelen tutustumaan ihmisiin ennen tuomitsemista, se avartaa elämänkatsomusta.

      • Veditkövanttuuseen

        Tiedetään. Olit juuri sen ökyveneen kannella juhannuskoivun alla heittämässä lastit leidarin suikkiin kun heräsit kotona värttinäpolulla kokkolassa kalsarit märkänä.
        Suosittelen että jätetään ne pornosivut ja energiajuomat vähemmälle että loppuis toi hallusinointi.


    • HerrasmiehenKihlattu

      Rantauduttiin yöllä Phuketin Marinaan ja loikattiin kapteenin hyttiin kuppiasentoon.

      Juotiin kannella aamukaffit johon olin paistanu pekonia, kanamunia ja salaattia kun me molemmat ollaan aikamoisia pupuja.
      Kaffia hörppiessäni conjakin kanssa ja nauttien peukalon paksuisesta sikaaristani pohdin oisko kylällä Foodlandia josta sais kunnon Juhlamokkaa.
      Muuten, joka aamu otan kuksallisen conjakkia, niin pöpöt pysyy loitolla.

      Lähdin Lootakseen yksikseni josta ostin 10 litraa Vimin tapaista ja pussillisen karhunkieliä saaden ilmaiseksi muoviämpärin.
      Ostin myös meille molemmille bikinit, samaa kokoa kun ollaan.
      Oon päättäny polskahtaa ja hinkata purkin vesirajapaskarandun vex, joka on tullu sen lilluessa Pattayan paskavedessä.

      Mun kauppareissun aikana Oot teki duunejansa ollen yhteydessä Skypepuheluilla duunareihinsa ja tuttaviinsa.
      Se kertoi että muutama sen Harrikkakavereista on Phuketissa jussia viettämässä yhden Chiang Maissa päämajaansa pitävän Suomi-Thai avioparin mökillä, jossa sellainen ranta, että meidän veneelläkin voi pökätä kaijaan.
      Oltais sinne tervetulleita viettään laatuaikaa ihmisten kans, joilla nou broblem.

      Trossit irti ja menox...... 5 solmuu ok vaikka purkki taitaa keulii nama pohjas 10 kertaa nopeempaa.

    • HerrasmiehenKihlattu

      Suomessa Vaasan seudulla saaristossa on tapana pitää kesäkauden päättäjäiset huviloilla, joita kutsutaan myös huvilan lopettajaisiksi.
      Kokkolalaiset samasta juhlasta on tehnyt hienosäädöin vielä paremman jonka nimi on Venetsialaiset.
      Venetsialaisissa poltetaan kokkoja, sekä aiemmin ennen nykyisen kaltaista ympäristöystävällistä ajattelua tuikattiin vanhojen autonreikkaitten sisään trasselia ja muuta lumppua öljyyn imeytettynä.
      Renkaat vietiin rannasta hieman kauemmaksi kivelle, pensaa päälle ja tuikattiin tuleen.
      Puiden oksalta toiseen ja mihin kulloinkin pyykkinarua ja naruihin roikkumaan lasisia tai muovisia värillisiä purnukoita joiden sisällä kynttilät.
      Rakettia ilmaan ja sen sellaista.

      Meillä oli Phuketissa oli Venetsialaiset ja päästeltiin taivaalle maan tavan mukaan myös niitä paperisäkkejä joissa tuli perseessä ja myös vaikka ei ollutkaan se loikartuuni, niin lapset teki erilaisia venhoja joita pisti liplattaan.

      Grillailtiin hyviä ruokia, siemailtiin alkoholipitoisia nesteitä ja rupateltiin, josta jotkut kielitaidottomat kuitenkin kaikkien ymmärtäen sanoi puh thai tai maumau, eikä se ketään haitannut, että kaikki kuten minä en osaa Thain kieltä, vaan se koettiin enemmänkin hauskaksi että ihmiset höpöttelee vaikka ei osaa ja voihan tuota puhua hieman käsilläänkin.

      Juhlapaikasta ja juhliin osallistuneista en viitsi enempää avautua syystä, että tällä matkailupalstalla on jo joku ongelmainen minun ja seurueeni juhannusta käsitellyt.

      Uusi perhe-elämäni tuo mukavaa uutta sisältöä päivittäin.
      Mieheni otti puheeksi asuinpaikan kertoen olevansa loppakorviansa myöden täynnä Pattayan feikkiä turistisirkusta ja kysyi missä tämä perhe jatkossa asuu.
      Kertoi että hänen Pattayan asunnon hän voisi muuttaa hotellinsa kylpyläksi ja uimastadioniksi, koska idioottikaan ei mene uimaan Pattiksen hiekkarannalle, ainakaan selvinpäin puhumattakaan että joku veisi lapsensa rannalle.
      Oot sanoi että esimerkiksi Phuket voisi olla meidän perheen asuinpaikka, koska hän on ostamassa täältä yhtä hotellia ja voisi siirtää pääkonttorinsa tänne.

      Koti pitäisi löytää ja se voisi olla normaali ilman ökyä, normaaleja kun molemmat ollaan.
      Tosin rantatontilla, että paatti ois omassa rannassa kuten näillä meidän juhannusisännilläkin.

      Täytyy funtsii...... palaillaan.

    • HerrasmiehenKihlattu

      Heräsin aikaisin, Juhlamokat ja Rellut huiviin, snorkkeli turpan, tungin bikineihin karhunkieliä ja pulahdin lähdeveden kirkkaaseen veteen.

      Tarkoitus oli pikkupuuhastella paatin paskarandu vesirajasta vex, mutta voi herttinen sentään.
      Paatti on lillunu Pattayan paskavedessä ja pohja oli kuin sieniviljelmä.

      Purkin pohjan pinta-ala on kutakuinkin aivan hel...n ison condon kokonen, joten nyt tarvittiin ammattiapua ja vertaistukea.

      Siitä paikasta vene telakalle ja kymmenen jätkää pläkkändekkereiden kanssa hiomaan pohjaa, koska mikään myrkkypesuaine ei tehonnu.
      Kun joskus ovat valmiit, niin sitte myrkkymaalit pohjaan ja tämän perheen seilaukset jatkuu.

      Nyt ollaan kodittomia ja autottomia, joten tuktuk ja Super Sport Car Renttiin kaaraa alle hankkimaan, jonka jälkeen tutustumaan Ootin mahdolliseen uuteen pääkonttoriin ja tsekataan oisko sielä yläkerta vapaana meille väliaikaiseksi majapaikaksi.
      Varmaan kun päivä etenee, niin tutustutaan paikalliseen talotarjontaan jos vaikka meille löytyis koti.

      Tää on kivaa, heihei.

    • Lerppa_Travels

      Tämä oli sekopäisin monologi mitä Citymarketin / Chiang Main asiakastarkkailija Lerppamunalta on kuultu. Mainitsen muutamia epäkohtia.

      -Kirjoittaja antaa ymmärtää olevansa thaimaalainen nainen ja hammaslääkäri ja herrasmiehen kihlattu, mutta teksti on suoraan Lerpan suusta suomenkielellä. Hammaslääkärin hommat ovat muuttuneet virkanaisen hommiksi ja pääkonttoriin käy hammaslääkärin tie.

      -Chiang Maista Phuketiin moottoripyörällä on 1600km ja sellainen reissu kestää yhteen suuntaa nelisen päivää ja vaatii kokeneen motoristin ja runsaasti juomataukoja yms. (Mutta tämä nahkaliivinen kaksikko sujautti kahdella HD:llä kyseisen matkan tuosta vaan) ;)))

      -Thain aviomieheltä oli kadonnut tässä tarinaversiossa se Chiang Main ja Phuketin huvilat ja se oli yllättäen vaihtunut Pattayan condoon ja enää ei ollakaan naimisissa vaan kihloissa.

      -Thain HD-aviomies kyseli itse taannoin että "miksi alaluokka viihtyy Pattayalla" ja kun joku vastasi siihen että Pattayalla vierailee paljon myös rikkaita niin nyt HD-aviomies paheksuu sellaisia kommentteja ja pitää niitä pröystäilynä. Samaan hengenvetoon hän alkaa kuitenkin kehuskelemaan Harlikoillaan ja ökyveneillään (Googlesta poimittu satuun yhden veneen merkki) jossa on oiken miehistökin ja sitten Sport Car Rentiin hakemaan urheiluautoja (ilmeisesti riisipussi ei ollut tarjouksessa) ja sitten mahdollisesti ostelemaan huviloita, vaikka edellisessä sadussa sellainen jo olikin.

      -Sikarit on peukalon paksuisia. (Aivan kuten Lerpan altaalla väitöksien mukaan poltetut sikarit)))

      -"Veneen kyljessä luki Azimut Grande 35 Metri" Eikä lukenut. Yhdenkään Azimutin kyljessä ei lue metrimääriä eikä veneen tyyppiä, vaan veneen nimi ja veneen mitat ilmoitetaan kaikkialla maailmassa jalkoina, eikä metreinä. (Vale numero 27)

      -Miehistölle palkallinen vapaa ja itse ohjastamaan. (Valitettavasti se ei ole sallittua Thaimaassa vaan ohjaksissa pitää olla paikallinen kapteeni tuon kokoisessa veneessä mikäli se on Thaimaahan rekisteröity)

      -Phuketissa huvilan edessä aiemmin lillunut ökyjahti olikin nyt muuttanut Pattayalle.

      -Seuraava satu on kun on saavuttu HD:llä satamaan ja menty "Ootin" veneellä Hua Hiniin ja Phuketiin ja ilman miehistöä kun miehistölle annettiin lomaa.)

      -Elvistelyn jälkeen Lerppa juttelee hurskaasti hyväntekeväisyydestä ja lasten auttamisesta. (Ukko jolta ei irtoaisi kuolemassa olevalle kerjäläisellekään edes viittä bahtia)

      -Lerpalle tuttuja sanoja piisaa noissa saduissa ja "american-suomea" suoraan Orlandosta ja savolaista stadin slangia jolla ei ole stadin kanssa mitään tekemistä. "conjakia, scandinavia, nou broblem, paskarandu, facta, Pattayan paskavedet, :D

      -Nyt sitten tarina saa lisää ilmaa siipien alle kun "Oot" on jo ostamassa hotellia Phuketista ja kenties sinne nyt sitten tämä sankarikaksikko muuttaa! ;))))) :DDD

      ....Tuota noin Lerppa. Kirjoittelit tämän yhdistelmäsadun yhdistellen googlea, haaveita, toiveita, fantasioita, palstalta poimittua ja omaa tuttua hevosensontaasi.

      Olipa sulla mainio mielikuvitusjuhannus! Onnittelen jos uskot edes 5% tuosta hevonsonnasta.)

      Onko kukaan eläessään lukenut mitään näin läpinäkyvää mielikuvitustarinaa ja Lerppa kuvittelee oikeasti että joku uskoo hänen juttujaan ja on pirun vihainen jos joku ei usko. Onhan hän sentään Suomen Ilmavoimien ainoa Hydrokopterilla lentävä upseerismien ja insinööri.

      Totuus on että hän on yksinäinen persaukinen päihdeongelmainen lihava transvestiitti tai pullea nainen.

      • BuffaloTravel

        Me täälä Buffalo Travel matkatoimistossa ja Pattayan lahkossa olemme reiluja ja suoraselkäisiä, emmekä hyväksy solvaamista, jonka johdosta annamme selventävän vastineen tähän yllä olevaan kilpailijamme Lerppa Travelin kiukunpuuskaan.
        Meillä on tiedossa, että tämän Lerppa Travelin taustahahmo on Totuustarkkailija Maija.

        Maija päättelee kirjoittajan olevan Citymarketin / Chiang Main asiaksatarkkailija Lerppamuna.
        Ensinnäkään meidän reilujen Pattayan herrasmiesten käytökseen ei kuulu Lerppamunatella toisia henkilöitä, sekä Citymarketin asiakastarkkailija on meidän asiakkaamme.

        Maija kertoo kirjoittajan antavan ymmärtää olevansa Thaimaalainen nainen ja hammaslääkäri, jonka seikan korjaamme, että kirjoittaja on kertonut olevansa Suomalainen nainen ja lähteneensä Thaimaahan Maijan matkakaverina, eikä hän ole sanallakaan omasta ammatistaan maininnut.

        Kirjoittaja ei ole missään kohtaa maininnut ajaneensa moottoripyörällä Chiang Maista, mutta tämähän on Maijan päätoimintatapa laittaa hänelle epämieluisten ihmisten suuhun juttuja, sekä sitten ryhtyen niistä riiteleen.

        Kirjoittaja ei ole maininnut muuta Condoa kuin Maijan Condon.

        Kirjoittaja ei ole kehunut Harrikoillaan ja veneillään, eikä ole maininnut sellaisia omistavansa.

        Ei ole mikään erikoisuus että sikaaria polttava henkilö polttaa peukalon paksuisia sikaareja, ei ainakaan meidän asiakaskunnassa.

        Azimutin sivuilta tarkistaen veneen nimi ( Metri ) on oikein.

        Kirjoittaja ei ole kertonut kihlattunsa veneen lilluneen Phuketissa.

        Mikäli Maijalle on syntynyt Lerppafobian jatkeeksi Chiang Mai fobia, suosittelemme Pattayan lomaa ja osallistumista pippelinmiekkailuun.

        SUOSITTELEMME MAIJALLE MUIDEN KIRJOITUSTEN TULKINNAN SIJAAN HARKINTAA OMIEN KIRJOITUSTEN ASIASISÄLLÖN RAKENTELUUN SILLE KOHTELIAISUUDEN TASOLLE JOTA ME PATTAYALAISET PATTAYALAISILTA EDELLYTÄMME.


    • HerrasmiehenKihlattu

      Oot, siis minun Suomalaisen naisen Thaimaalainen kihlattu, jota jotkut Ladyboyksi kutsuu, lähti tsekkaan tulevan pääkonttorinsa nykyisen johtajan kanssa liiketoimiansa minun jäädessä näin alkuyöstä tänne Phuketin hotellin ylimmän kerroksen huoneistoomme odottamaan kutsua liittyä yökerhokierrokselle pikkutunneilla.

      Päädyin tässä Rellua hörppiessäni ja kullin paksuista sikaaria tuprutellessani selailemaan palstaa.

      Huomaan että kirjoitukseni on kirvoittanut terveiden ja sairaidenkin mieltä, joten olen mielissäni saamastani mielenkiinnosta.

      Vannon kautta hammaskivien ja lahonneen kannon kautta, että kirjoitan niin totta kuin kykenen.

      Jos joku ei pidä kirjoituksistani, niin suosittelen olemaan lukematta.

      Joku taas pitää ja on myös positiivisen palautteen antanut, josta kiitän.

      Mikäli joku tahtoo kanssani sanaa vaihtaa, niin mielelläni turisen henkilön kanssa joka itsensä esittelee ja omaa pitkäkestoisen nimimerkin, sekä muutoinkin käyttäytyy herrasmiehen tavoin.

      Mutta nyt pulahdus altaaseen, makeup, gogo-hepenet niskaan ja Phuketin yöhön.

    • HerrasmiehenKihlattu

      Yö oli ..... no jätänpä kertomatta, kun tuli vannottua tuo totuusvala.

      Kirjoitan kuitenkin minkä darraltani kykenen ja toivon että kukaan ei alkaa viiltelemään itseään eikä syömään poikasiaan, eli jos on vaara, lopeta lukeminen tähän ja pomppaa vaikka miekkailupuolelle.

      Kysyin rakkaalta mieheltäni, joka on kauniimpi kuin useimmat naiset, tästä suurta mielenkiintoa aiheuttaneesta ajo-oikeudesta.

      Oot kertoi varusmiespalveluksensa suorittaneen helikopterijoukoissa jossa koulutukseen kuuluu myös laivojen tyyräily.
      Korkeakouluaikoinaan hän on ilta- ja viikonloppuduuninaan ajellut boingboing-lentsikoita BKK:n ja Chiang Main kansainvälisen lentokentän välillä, sekä yhtä sun toista katamaraania kohhien välillä.
      Tuumasi myös että olihan sielä Pattayan asunnon takapihalla kymmenen istuttava vispilä, jolla sitte aikanaan käydään snorklailemassa saarilla, joissa yksikään buffalo ei oo koskaan käyny.

      Löytyi pari varteen otettavaa asuntoa, mutta niistä sitten myöhemmin, koska nyt päätin ottaa Ootin varren käsittelyyn.

      Hei kaikille teidän pienille heiluvillenne täältä Thaimaan Phuketista.

      • UpiR

        Köyhän transun huvitus on vilkas mielikuvitus. Onneksi Oot ei kuitenkaan lennä hydrokopterilla eikä säähavaintopallolla kuten Tikkakosken Lerppamuna, vaikka varusteet tuntuvat lisääntyvän päivittäin.. joten kenties huomenna Oot saavuttaa Tikkakosken Lerppamunan varustetason ja kaikki ihanat kiinteistöt. Helikopterin mitalla meni jo Lerpan ohi tosin koska Lerpalla ei vielä ole sellaista.

        Vinkiksi annan että se juhannuksen juomaputki kannattaa katkaista kerralla. Loiventaminen johtaa juoppoputkeen.


      • PuupääPattisPoju
        UpiR kirjoitti:

        Köyhän transun huvitus on vilkas mielikuvitus. Onneksi Oot ei kuitenkaan lennä hydrokopterilla eikä säähavaintopallolla kuten Tikkakosken Lerppamuna, vaikka varusteet tuntuvat lisääntyvän päivittäin.. joten kenties huomenna Oot saavuttaa Tikkakosken Lerppamunan varustetason ja kaikki ihanat kiinteistöt. Helikopterin mitalla meni jo Lerpan ohi tosin koska Lerpalla ei vielä ole sellaista.

        Vinkiksi annan että se juhannuksen juomaputki kannattaa katkaista kerralla. Loiventaminen johtaa juoppoputkeen.

        Maijaa vituttaa ja se on tarkoituskin JIIIIHAAAAAAA.


      • kirjailijantytär
        PuupääPattisPoju kirjoitti:

        Maijaa vituttaa ja se on tarkoituskin JIIIIHAAAAAAA.

        Tais mennä pilalle tuo sun koko tarinasi, sen logiikka ja tunnistettavuus, kun olit liian humalassa sitä satuillessa. Muuten ihan ok draamaa.

        Fiktioon perustuvat tekstit ovat tarinoita, jotka eivät ole tapahtuneet, mutta voisivat tai olisivat voineet tapahtua. Myös fantasiakirjallisuus sekä tieteiskirjallisuus luokitellaan fiktioksi.
        Jos haluat fiktion kuulostavan faktalta niin sinun kannattaa keskittyä tarinan koossapitämiseen ja logiikkaan.


      • PattisPOJUmaija
        kirjailijantytär kirjoitti:

        Tais mennä pilalle tuo sun koko tarinasi, sen logiikka ja tunnistettavuus, kun olit liian humalassa sitä satuillessa. Muuten ihan ok draamaa.

        Fiktioon perustuvat tekstit ovat tarinoita, jotka eivät ole tapahtuneet, mutta voisivat tai olisivat voineet tapahtua. Myös fantasiakirjallisuus sekä tieteiskirjallisuus luokitellaan fiktioksi.
        Jos haluat fiktion kuulostavan faktalta niin sinun kannattaa keskittyä tarinan koossapitämiseen ja logiikkaan.

        Olen tätä fiktiota seurannut mielenkiinnolla arvuutellen koska Maija pistää sormensa peliin.

        Jo pientä kunnioitusta on herättänyt Maijan pinnistely, mutta nyt Maijalla on revennyt itsehillinnän hallinta ja on ollut pakko osallistua tavallansa.

        Näin se ihmistuntemus karttuu varsin helposti.

        Saapas näkee miten jatkuu POJULLA, mutta onpas ainakin tietokoneaikanaan vex ärrän ikkunanlaudalta pussikaljoineen.


    • HerrasmiehenKihlattu

      Hei rakkaat Pattayalaiset.

      On kulunu tovi aikaa kun Ootin kanssa päädyttiin veneileen Suomenlahdelle.

      Käytiin Englannissa juomassa teet entisen pääministerin kanssa, Virossa täydentämässä juomavarastoja, rundattiin Ahvenanmaa kerran, sekä ostettiin Suomesta maasturimersu, ku meidän Ferrareissa on niin pieni maavara, että Pattayan töyssykaduilla niillä ei tee hevonvittuu.

      Takastullessa syötiin kaalikääryleet Kuparipannussa ja käytiin nakuilemassa Inglesissä.
      Kans Afrikkaa koettiin.

      Mutta itse asiaan:

      Onko tällä palstalla vielä se Maija, jolla ei oo kaikki kotona ?
      Joko Infrat, lavataksit, Huan rantahinnat, ym. idiotismit on hoidettu finaaliin vai onko alkanu jo toinen vuosikymmen samassa bablagagaatuubassa ?

    • HerrasmiehenKihlattu

      Hieman selailin ajankulukseni tätä matkailupalstaksi kutsuttua, kun kumppani lähti noutamaan tänne keitaalle tilaustyönä tuossa juhannuksen paikkeilla tilaamaamme erikoisvalmisteista Harley-Davidsonia minulle.

      10 minuutin lukemisen jälkeen oli pakko pitää pieni tauko ja tuprauttaa Hofnarri, koska Narrihan tätä palstaa pitää aktiivisena.
      Pakko antaa palstalle nimeksi MAIJA IHMEMAASSA.

      Ei tarvitse olla krp:läinen kun selväksi käy palstalla kirjoittavan tasan tarkkaan kolme ( 3 hlö ) henkilöä, joista Numba ja Maija asioinut yli 10 vuotta ja Aviomies puolen vuoden verran.
      On toki muutama muukin, mutta Maija edustaa noin kymmentä eri itselleen rakentamaa henkilökuvaa kirjoitellen näistä rooleistaan kulloinkin mielessään olevia näkemyksiään.
      Tähän toimintaansa Maija on mobilisoinut lukuisan määrän rekisteröimiään nimimerkkejä, mutta pääosin käyttää kulloisiinkin teksteihinsä sovittamiaan ilkeämielisiä nimimerkkejä, joita lienee kertyneen tuhansia.

      Maijan pääsanoma käy selväksi varsin nopeasti, eli Pattaya on ykkönen, eikä hän hyväksy negatiivisia mielipiteitä tästä hänelle rakkaaksi muodostuneesta paikkakunnasta, eikä kanssaveljistään.

      Maija on aseekseen ottanut tässä toiminnassaan, jota voi verrata uskontohistorian käännytystoimintaan, negatiivisiksi silmätikuikseen Hua Hinin sekä Chiang Main johtuen siitä, että mainitut kaksi eriäviä mielipiteitään lausuvat asuvat näissä kaupungeissa.

      En tässä nyt tämän pikkuselailuni tuloksena tilanteen tässä vaiheessa pura huomioitani sen enempää mutta lausun hotellikonsernin omistavan perheen puolesta hieman tuosta matkailijamäärästä, jota tämä Maija tällä ihmemaapalstallaan paapottaa.

      Ensinnäkään matkailijoiden määrä ei ole Pattayalla noussut menneen vuoden kuluessa 10 % vaan 5 % ja Chiang Main joka on Thaimaan toiseksi suurin kaupunki edustaa prosenttilukua 10.

      Tuo prosenttiluku oli erityisen merkittävä tieto kumppanilleni sen ohessa, että hän vastustaa seksiturismia, että hän on myynyt ja myy hotellejaan Pattayalla, sekä vastavuoroisesti ostaa Chiang Maista ja Phuketista, sekä harkitsee vakavasti Hua Hinistä.

      Kiinalaisista turisteista valaisen myös sen verran, että nämä ovat pääsääntöisesti ryhmiä ja ryhmille hotellihinnat on niin alhaisia, että katetta varsinkaan Pattayalla ei paljoakaan jää syystä, että Pattayalla hotellit kituuttaa asiakkaiden puutteessa ajan joka ei ole paras matkailukausi.

      Kiinalaisten ruokailutottumukset ovat myös paljolti samat kuin Thaimaan kantaväestön, eli ravintolatoimintaan heidän matkailunsa ei vaikuta ainakaan Venäläisten tavoin.

      Kiinalaisen yksittäisen matkailijan päiväkuutus on niin mitätön, että sitä voi verrata Suomalaisen nuorukaisen viikkorahaan.

      Tämä tällä kertaa Maijan Ihmemaasta ja lisää kun olen hieman enemmän tähän aiheeseen tutustunut.

      • Lerppaprovoilee

        Lerppa provoilemassa normaaliin tapaansa.


      • HerrasmiehenKihlattu
        Lerppaprovoilee kirjoitti:

        Lerppa provoilemassa normaaliin tapaansa.

        Kertoisitko minkä koet provoksi ja mitä mieltä olet prosenteista näin ensialkuun.

        Voit toki ottaa kantaa muuhunkin kirjoittamaani.

        Mutta jos Sinulla ei ole muuta sanottavaa, niin pysyttele omissa provoissasi mieluiten.


      • Miksieivastaakirjeisiin
        HerrasmiehenKihlattu kirjoitti:

        Kertoisitko minkä koet provoksi ja mitä mieltä olet prosenteista näin ensialkuun.

        Voit toki ottaa kantaa muuhunkin kirjoittamaani.

        Mutta jos Sinulla ei ole muuta sanottavaa, niin pysyttele omissa provoissasi mieluiten.

        Homo Petteri, siis HerrasmiehenKihlattu, yrittää saada jälleen provoilullaan aikaan sekasortoa palstoille.
        Taitaa nyt olla huorahammaslääkäristä haaveileva provoilija vuorostaan liikkeellä, ei se Chiang Main ladyboyhammaslääkäri, josta olet kavereiltasi kuullut, sinua huoli, ei ole vastannut edes lukuisiin kirjeisiisi, joita Suomesta olet postitellut.


      • HerrasmiehenKihlattu
        Miksieivastaakirjeisiin kirjoitti:

        Homo Petteri, siis HerrasmiehenKihlattu, yrittää saada jälleen provoilullaan aikaan sekasortoa palstoille.
        Taitaa nyt olla huorahammaslääkäristä haaveileva provoilija vuorostaan liikkeellä, ei se Chiang Main ladyboyhammaslääkäri, josta olet kavereiltasi kuullut, sinua huoli, ei ole vastannut edes lukuisiin kirjeisiisi, joita Suomesta olet postitellut.

        MAIJAN IHMEMAAHAN.

        Tämä palsta on avoin keskustelufoorumi halukkaille, ei Sinun yksityinen vaikka niin koetkin.

        Sinä olet menestyvän miljoonayrityksen omistaja, mattoasentaja ja kaikkea siltä väliltä joten oikea henkilökuuvasi on arvoitus.
        Kuitenkin olet kertonut lääkärin määränneen sinulle mielenterveyslääkkeitä, joten siltä osin et ole arvoitus.

        Oheisesta kirjoituksestasi ilmenee sivistyksesi ja käytöksesi taso, jonka johdosta heti teen selväksi, että en lähde tämän enempää Sinun kanssasi sananvaihtoon enkä provosoidu kirjoituksestasi.

        Siis voit jatkaa päivittäistä tapaasi mutta vastinetta et minulta saa tuon tasoiseen kommunikointiisi.


      • Vastinelerpalle
        HerrasmiehenKihlattu kirjoitti:

        MAIJAN IHMEMAAHAN.

        Tämä palsta on avoin keskustelufoorumi halukkaille, ei Sinun yksityinen vaikka niin koetkin.

        Sinä olet menestyvän miljoonayrityksen omistaja, mattoasentaja ja kaikkea siltä väliltä joten oikea henkilökuuvasi on arvoitus.
        Kuitenkin olet kertonut lääkärin määränneen sinulle mielenterveyslääkkeitä, joten siltä osin et ole arvoitus.

        Oheisesta kirjoituksestasi ilmenee sivistyksesi ja käytöksesi taso, jonka johdosta heti teen selväksi, että en lähde tämän enempää Sinun kanssasi sananvaihtoon enkä provosoidu kirjoituksestasi.

        Siis voit jatkaa päivittäistä tapaasi mutta vastinetta et minulta saa tuon tasoiseen kommunikointiisi.

        Valitan lerppa, en ole koskaan väittänyt olevani miljoonayrityksen omistaja, enkä mattoasentaja, kuten höpötät. Sivistystasoni on varmasti paljon korkeampi kuin sinun.
        Se on helposti päätelttävissä pelkästään aloittamistasi typeristä aiheista, joihin tämäkin topicci kuuluu. Huutamisestasi plstoilla ei voi vetää muuta johtopäätöstä kuin, että kyseessä on rahvaanomaista alhaisemman älykkyysosamäärän perintönä riesakseen saanut henkilö.


    • HerrasmiehenKihlattu

      Pikavilkaisulla huomaa nopeasti muutamia asioita.

      Maija vaikeni matkailijamäärien prosenttinoususta vaikka jauhaa itse vain käsittelevän totuutta.

      Maija jauhaa Huan rannoista ja jopa merenpohjan sedimentin vaarallisuudesta, mutta vaikenee saman ongelman olemassaolosta saarilla, joita hehkuttaa.

      Ei kiinnosta tapahtunut pommi-isku.

      Maija tuntee Chiang Main harrikkaharrastajat ja on tietoinen jopa maata kattavasti suomalaisten ja suomalaisten vaimojen omistamat pyörät, mutta hiljeni kun pohjoisessa ystävänikin järjestämä tapahtuma viikonloppuna.

      Maijan päivänvietto perustuu havaintoihin ja päätelmiin Lerppansa elämästä ja arjesta, sekä saa orgasmin Numeromiehen kirjoitusvirheestä.

      Kaikenkaikkiaan ei ole lainkaan kyse Thaimaan matkailusta vaan Maijan pahanolon oireilusta, johon paljolti liittyy sairaalla tavalla naisasiat ja itselleen tuntemattomien henkilöiden seksuaalisuus- ja terveydentilamäärittelyt.

      Tämä tällä kertaa ja turha minulle vastata typerien nimimerkkien takaa.

      • JokkeHiekkiksestä

        Nopeasti minä myös huomasin, että kirjoittaja on itse kuuluisa persläpilerppa, mopopoikien kauhu Hiekkaharjusta, nuorempana. Nyt vanhempana yrittää saada edes jonkun homovanhuksen saada kiinnostumaan itsestään ja mopopojat sylkevät päälleen.
        niin ne ajat muuttuvat.


    • HerrasmiehenKihlattu

      Suomessa on ollut jokseenkin vilkas matkailupalstapäivä jälleen ja anti....

      Tasavallan Presidenttiä koskien aloitusidiotismi poistettu ja Maijat alahuuli siitä lerpallaan, mutta pääsivät jatkamaan oksennuksiaan poistoaloituksen alla.

      Maija kertoi nyrkillänokkaan tarinaansa ja katosi, koska ei oo munaa vastata ravintolan tietoja.

      Muuten samaa mielisairalkatasoista, josta ei aihetta lausua.

      • HerrasmiehenKihlattu

        Korjaus:

        MIELISAIRAALATASOISTA.


      • Lerpallesopiva
        HerrasmiehenKihlattu kirjoitti:

        Korjaus:

        MIELISAIRAALATASOISTA.

        Persläpilerppa jatkaa typeryyksiään, ei ihme, että noin osuvan kutsumanimen on saanut.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe