alahärmän EM-kisat

em-katsoja

millainen kuljettajapolitiikka tuolla EM-kisoissa oikein on? onko kisat avoimet. ts. jokainen halukas vois käydä kokeilemassa vauhtiaan ja jos riittää, pääsee kisoihin...vai onko siellä joku kiintiö maiden välillä, joiden sisällä valinnat tehdään...vaiko joku instanssi vaan päättää, kuinka monta ja ketkä suomalaiset siellä ajavat?
Jossain aiemmassa keskustelussa oli kirjoitus, jossa sanottiin suomesta vain yhden saavan osallistua ja sekin on jo päätetty, kuka se on...Pitäisi kisajärjestäjänkin jollain lailla mainostaa ja informoida kisoista isolle yleisölle, ettei vaan suhmuroida jossain sisäpiirissä...edes tällainen harrastaja kun ei saa tietoa, miten asiasta ehkä kiinnostunut katsoja sitä saisi?????

23

1260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eipähänoikeinymmärrä

      Se on niin salaista, joita on kysytty töihin on kielletty puhumasta siitä asiasta..mikkihiiret keskenään pätee, eivät ole ikinä kuulleet avoimuudesta. Lajissa on paljon mätää , varsinkin vakansseilla olevilla ovat nyt elämänsä huipulla. Ei kokemusta oikeastaan kellään kilp järjestelyistäkään.

    • Euroopanmestaruus

      Kisoissa ajaa maailman karting huippukuskit. Osa ajaa koko sarja voitosta ja osa villillä kortilla yhtä osakilpailua. Suomalaisia em tittelistä ajaa noin 6-7 suomen parasta kuskia ja villikorttilaisia suomen kisaan osallistuu noin 15 per luokka. Kisa järjestelyjä hoitaa cik fia sekä akk. Lisätietoja saa AKK karting lajipäällikkö Pekka Säynevirralta.

      • ihanitseHoidettava

        " http://www.cikfia.com/competitions/entry-form.html " Näiltä sivuiltahan nuo ilmoittautumiset Ala-Härmänkin EM- osakilpailuun on löytynyt jo heti vuodenvaihteen jälkeen. Ilmoittautumiset taitavat vain olla jo ohi, olisiko ollut eilen se viimeinen ilmoittautumispäivä. Soita AKKn lajipäällikölle.
        Peiliin saa jokainen itse katsoa, mikäli jäi ilmoittautumatta ko.kisaan. Turha odottaa, että kuskisi tullaan hakemaan kisaan mukaan akk:n tahi cikfia:n toimesta, ei kuulu heidän toimenkuvaansa.
        Ilmoittautumiset näihin KV-kilpailuihin puolestasi hoitaa Teamit, mikäli ajatte semmosessa. Itsekin voi tietty ilmoittautua suoraan, mutta AKK / KITI ei näitä tee. HUOM: Aktiivisuutta tarvitaan ihan huoltajien taholta. Tietoa kyllä on ollut jaossa useammassakin paikassa.


      • EM-katsoja

        jos tuo oli aloittajalle osoitettu, ohi meni...kysyin katsojan ominaisuudessa, en ole osallistumassa kisoihin, mutta en lähde yhtä kilpailijaa katsomaan(kuten jossain väitettiin, että yksi suomalaiskuski saa osallistumisluvan), mutta jos yrittäjiä on noinkin paljon, toivottavasti useampi selviää finaaleihin asti...


    • dythj

      Niin. Näihin kisoihin on jotain kuukausi. Kannattais varmaan alkaa oikeesti mainostaankin niitä jossain jos vaikka sais jonkun satunnaisen katsojankin. Ja siis jossain muuallakin kun tällä palstalla

    • Jdsdkee

      Niin salassa tätä koitetaan pitää ettei ole edes päässyt liiton viralliseen kilpailu kalenteriin

      • jjdhfhhg

        no mitä muuta suurelta ja mahtavalta, avointa tiedotuspolitiikkaa harjoittavalta AKK:lta odottaa...


    • etsivälöytääjuu

      Tässä sitä tietoa sitten tulee, mikäli et itse osaa etsiä. " http://www.cikfia.com/competitions/cik-calendar/2017/le-mans-european/competition-guide.html " on seuraava EM-osakilpailu. Liiton virallisessa maakohtaisessa kansallisessa kilpailukalenterissa ei kuulukaan olla näitä kisoja. Kaikki tarvittava löytyy CIK FIA sivuilta. ilmoittautumiset ja muut asiat, samoin kilpailun toimihenkilöt. Infoa myöskin Mika Salo Cirkuitin sivuilla ko tapahtumasta.
      Edelliseen Lemansen kisaan ilmoittautuneita 297, joista suomalaisia EM-kiertäjiä 16 kuskia. Kotimaisia teameja 3 mukana Ninard, Kohtalasport Koskimotorsport .
      Akademy koulutukseen valittiin vain yksi- kaksi maakohtaisesti, suomen kiintiö oli tällä kertaa vain yksi.
      Härmässä ajavat luokat OK, OKJ ja Akademy näissä luokissa yhteensä 219 kuljettajaa Ranskassa. Tietty kaikki ei varmasti tule tänne pohjaolaan, mutta suomalaisilla mahdollisuus päästä villillä kortilla mukaan, mikäli halusivat. Tiedän, että heitä on tulossa kotimaisten teamien mukana. Luultavasti myös ruotsalaisia uusia kuskeja mukana, koska seuraava EM osakilpailu ajetaan siellä.
      tämäkin info on tietty turhaa tällä palstalla, muut pistin nyt kuitenkin tänne.

      • djfkolfkfu

        joo, kiitos infosta...edelleen ihmettelen, ettei AKK ole millään lailla priiffannut kisoja...miksei tällaista tietoa voinut laittaa esim kisaliitteenä VM:n mukaan??? miksei urheilulähetyksissä televisiossa ole esitelty rataa ja kisoihin pyrkiviä kuskeja? Eihänne kisat tietysti AKK:lle mitään maksa, tuli katsojia tai ei..VAAN ME HARRASTAJAT MAKSAMME NE!!!!! ihan käsittämätöntä touhua, ja pitäisi olla meidän etuja ajava järjestö...Vitut...


      • Jdsdkee

        Niin siis karting kisaa sinne kilpailukalenteriin ei voi laittaa. EM ja MM rallin voi. Ne nimittäin on siellä. Pikku juttu mutta osoittaa kuinka paljon liitossa arvostetaan kartingia


      • AKKnaikaohi
        Jdsdkee kirjoitti:

        Niin siis karting kisaa sinne kilpailukalenteriin ei voi laittaa. EM ja MM rallin voi. Ne nimittäin on siellä. Pikku juttu mutta osoittaa kuinka paljon liitossa arvostetaan kartingia

        niinpä...montako AKK:n ukkoa ja akkaa on kartingkisoissa näkynyt...? melko vähäistä...mutta kun tulee nesterallin aika, johan paseerataan joka kuvassa ja annetaan haastatteluja ja ollaan niiiiiin tärkeitä...kyllä tätä suomen sisäistä karting-touhua pystyttäisiin huomattavasti kevyemmällä ja HALVEMMALLAkin organisaatiolla pyörittämään...rallissa on jo irtaantumisia nähty, milloin karting-porukka saa tarpeekseen tuosta norsunluutornista ja sen maksuista, joista ei mitään vastinetta saa, seurat ovat aivan oman onnensa varassa, ja jos joku innostunut seura kisoja järjestää, jo on AKK vaatimassa helvetillisiä maksuja...mitä seurat saavat AKK:lta vastineeksi???? missä ovat avut ja neuvot kun niitä tarvitaan? kukaan ei vastaa edes sähköpostiin...kyllä pitää alkaa miettimään jotain muuta keinoa edunvalvontaan ja muuta instanssia kisojen järjestämislupiin kuin täysin kentältä vieraantunut AKK.


    • HöhlääTouhua

      On se kuitenkin hyvä, että joltain sivuilta löytyy saa asiallisitakin tietoa ja vastauksia suomen EM- osakisasta, vaikka sitten täältä. Jampalle myös kiitoksen sana infostasi. tietty nämä kaikki kuuluis lajipäällikön tiedottaa ja hoitaa. Ihan turha mies koko paletissa, ei vastaa puhelimiin, ei sähköposteihin siirtelee vastuut muille, vaihtoon pitäis pistää ko mies.

    • syvältä

      Kyllä on se kumma, kun tuota lajipäälikköä ei saa vaihdettua. Ei saa mitään tehtyä, koska on miltein aina jollain lomalla.

    • ÄlähänHuoli

      Niimpäniin kaikki löytyy CIK/Akk sivuilta, mutta keneltä kysellä neuvoa, miten mukaan.
      Oleppa huoleti kyllä ne AAKn ukot ja akkamaiset ukot ihan korkeinta arvovaltaa myöden ilmestyvät valmiiseen pöytään Härmänkin kisaan "patseeraamaan" Cikin pomon vierelle. Joillakin on valkoiset paidat ja sininen kraka kaulassa, lopuilla ukoilla Suomi100 paidat yllä. Filmiä palaa ja tiedotetta tulee, miten meillä hienosti hoidettu Suomi100 projekti kotiin.
      Ja onhan tuo irtaantuminen AKKn touhuista ollut nähtävissä jo pidemmän aikaa kartin puolelle nykyisen hallituksea aikana. Ensin tui Rotax ja tällähetkellä X30 vetää harrastajia, siinä taistossa joku jää nuolemaan näppejään.

    • hyvinhänseHoituunäin
      • plörinä

        nyt sitten vaan tulosta, muu on jo tehty


    • saajakaa

      ja tässä linkki Ranskaan, sieltä livekuvaa ja erätuloksia Suomeen. Uusia suomipoikia ja tyttöjä mukana, Härmään tulossa hyvätasoinen kilpailu. kantsii lähteä katsomaan suomen osakilpailua.

    • ex-harrastajamaksaja

      on kyllä ala-arvoista tiedottamista AKK:lta...jos joku omalla rahalla toimiva toimisi tällälailla, konkurssi odottaisi...mutta AKK pelaakin meidän harrastajien rahoilla, joten ei paljoa taida kiinnostaa ns.työ...työ, jota tiedottaminen, mainostus yms. vaatisi...toivottavasti vetoporukka vaihtuu ensitilassa...huonompia ei ainakaan hakemallakaan löydä...

    • Hehheh67

      Kyllä sinne kisoihin joku pelle akk:sta ilmestyy priifaamaan kymiringistä ja siitä miten se hanke pelastaa koko suomen autourheilun.

      • 74875876

        Etkö itse pääse paikalle vai mikä ottaa pannuun ?


    • Jdsdkee

      Välillä positiivistakin . Mainostus alkaa oleen kohallaam. Ja vapaa pääsy hienoo

    • ifjgkgkgjhy

      mainostetaanko? ja missä??

      • Hshjj

        Ainaskin meidän auton radiosta tulee monta kertaa päivässä


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe