Työpaikkakuttun Juhannus

kuttintuttu

On koittanut. Oma puoliso peitottu mäkeen ja pomon perhe ja koti vallattu. Juhannuksen kunniaksi on vanha sänky jätelavalle kuskattu, uudet tapetit ja alusvaatteet pomon exän kaappeihin pinottu. On vallattu kaikki, mikä toisen ihmisen perheelle kuulunut. On aika olla onnellinen, kutsua omat sukulaiset entisen perheen kesäkukin koristellulle mökille ja kertoa miten onnellinen on. Syöpäkasvainkin jää toiseksi tälle leviämiselle, mutta niin toimeliasta eikö vaan , kun ei ymmärrä sitä millään tavalla kuvottavaksi. Olkoon siis elämänsä onnellisimmillaan, koska sen enemmän onnelliseksi ei voi tulla , kun ei enempää annettavaa toisen ihmisen elämästä enää.

9

396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Occobution

      Voi ei! Olen pahoillani puolestasi...ja menetetystä entisestä elämästäsi :/ Tiedän tarkalleen, mitä tarkoitat. Itsellä sama tilanne, ja nyt istuttamiani kukkasia ihailee eräs toinen, joka tuli väliimme. Nukuttelee remontoimassani maalaisromanttisessa makkarissa, ja kokkaa keittiössä, jonka olen sisustanut...siis kodissa, jonka piti olla loppuelämän sellainen..Toivon voimia sinulle, et ole ainoa, vaikka jokainen tuska on erilainen, kaikkia se vituttaa yhtä paljon.

    • tankkitäyteen

      Höh, olisit repinyt kukkasi lähtiessäsi, levittänyt myrkyt penkkiin. Mitä niitä toisille jättää. Keittiön sisustuksenkin olisit voinut hävittää, sisustakoon toinen vuorostaan.

      Ja sen puoleen, miksi ylipäänsä lähdit kodistasi?

      Niin oli meilläkin tehty suunnitelmat, kuinka minä siitä lähtisin jollain sopivalla summalla, akka kävi jopa katsomassa "tulevaa kotiaan," kun minä en vielä tiennyt mitään koko asiasta. Ja sitten kun se minulle päin naamaa paiskattiin, oli melkein ensimmäinen ajatukseni, että kotoani en lähde. Muut voivat tehdä omat kuvionsa uusiksi niin paljon kuin huvittaa, mutta minun asioitani ei kuulu järjestellä eikä minun tarvitse omasta kodistani mihinkään lähteä sen takia, että joku toinen päättää tehdä elämänsä uusiksi. Heidän tehtävänsä se on etsiä itselleen yhteinen koti, minun ei sitä tarvitse heille luovuttaa.

      Yhtään en tiennyt, miten pystyisin tämän taloni ylläpitämään ja kulut maksamaan yksikseni, mutta niinpähän vain olen selvinnyt.

      Sekin nainen oli jo kerran aikaisemmin muuttanut toisen naisen kotiin, valmiiseen huusholliin. Nyt oli tekemässä sitä uudestaan. Kyllä sitä on joillakin otsaa.

    • kuttintuttu

      Kiitos teille molemmille mukavista vastauksistanne, joista tulin jop iloikseksi :). Olin työttömänä tuon kaiken lisäksi, niin en voinut pitää kotiani. Mut teitä kohtalotoveteita on, jotka onneksi ymmärtää.

    • Feelthebower

      Tuota, ihanan jämäkkä vastaus tuli Occoputionille. Olen sama ihminen, mutta en tiedä, pääsenkö enää tällä samalla nimimerkillä kirjautumaan :D Me oltiin 7 vuotta siinä talossa, joka oli avomieheni ostama, Koko tuon ajan olin siinä käsityksessä, että olin ainoa, ja rakensin tuosta talosta kotia, kun mies puhui koko ajan naimisiinmenosta. Maksoin paljon omaa rahaa tuohon "omankodin" valmistamiseen...mutta yhtäkkiä mieheni jäikin pettämisestä ns. housut nilkoissa kiikkiin.....minun ostamallani sängyllä ja suoraan silmieni edessä- Ei ollut vaihtoehtoja...kaikki, mitkä olin seitsemän vuoden aikana ostanut ja rakentanut, jäi sille tielleen...siis kaikki. Jotain omia henkilökohtaisia tavaroita ehdin siinä ottamaan mukaan, mutta uusi nainen ajoi minut housut nilkoissa pois kodistani...sen jälkeen olin koditon,ja paljon rahaa menettänyt toisten elämän rakentamiseen.

    • Petollisestaeronnut

      Ei vallattu minun kotia, kun omistin sen puoliksi. Osituksessa sain exän ulos. Sain tukea läheisiltä.Ei päässyt hänen pikkutinttinsä tänne leikkiin rouvaa. Eipä sitten kestänyt suhde pikkutinttiin exällä, kun tintti ei saanut haluamaansa omaisuutta hallintaansa. Mutten ottanut exää takas. Mitä sitä sellaisella joka on valmis heittämään toisen mäkeen.

    • Kaikkiminulle

      Niin luuli minunkin sihteerikön mies valtaavansa meidän kodin ja kesämökin. Remonttia tehtiin mökille ennen kun omaisuus oli edes jaettu ja pesää rakennettiin. Mökin ja miehen sai, muuta ei minun elämästä saanut vaikka oli halu tuhota kaikki. Onneksi nappasi rikkaan miehen, joka kustansi exän ja vieläpä uuden rouvan elämän. Olkaa kaikki tarkkoina ja älkää antako periksi tällaisille kodin hajottajille. Neuvoja ja apua löytyy kyllä jos tarvitsette, ettei kaikki mene tällaisiin sutturoihin ja niiden elämään.

    • tankkitäyteen

      Kauhistus, tuo on kyllä pahin skenaario mitä voi tapahtua tällä saralla, että ajetaan vielä samantien kotoa pois.

      Oikeastaan se ei mennyt ihan lain mukaan. Sillä hetkellä se talo oli nimittäin sinun kotisi, omisti sen nyt sitten miehesi tai kuka tahansa muu kuin sinä. Ei vuokranantajakaan voi ajaa ketään yhtäkkiä ja varoittamatta ulos asunnostaan, vaikka omistaakin sen, koska se on sillä hetkellä sen asukkaan koti. Jos muuta asuntoa ei ole osoittaa, niin kyllä sen ihmisen kuuluu saada asua siinä kodissaan niin kauan, kunnes saa uuden asunnon. Tai kai siinä joku aikaraja on, mutta ei tosiaan noin vain voi ketään ajaa pellolle kodistaan.

      Olen kyllä kuullut sellaisestakin tapauksesta, että mies vain toi toisen naisen siihen samaan asuntoon asumaan. Moni voi kysyä, että millainen nainen tulee toisten kotiin loisimaan, mutta kyllä niitä on kaikenlaisia. Näillä ihmisillä oli vielä pieni lapsikin siinä. Eihän sitä tietenkään voinut kauaa jatkua, kuka sellaista kestää. Pakkohan sen entisen oli väistyä ja lähteä lapsineen, kun joutui kuuntelemaan miehen ja tämän uuden naisen lemmiskelyjä öin ja päivin. Sitä en tiedä, miten sen asunnon omistussuhteet olivat vai oliko vuokra-asunto. Enkä sitäkään, oliko kyseessä avo- vai aviopari.

      Kamalan asian olet joutunut kokemaan, ei varmaan ikinä mielestä mene. Miten voi olla noin julmia ihmisiä? Hävetä saisivat, miten heidän yhteiselämänsä alkoi. Ja kaikki sinun ostamasi tavarat olisi kuulunut toimittaa sinulle, vaikka ehkä et sitä sänkyä olisi enää halunnutkaan, kun siinä ehtivät pelehtiä. Näin meitä joskus täällä kohdellaan, toivottavasti olet saanut paremman kumppanin ja hyviä ihmisiä ympärillesi muutenkin, että voit luottaa heihin ja elämään kaiken jälkeen.

      Minua kai on suojannut tämä jotenkin huolettoman pöljä luonteeni, vaikka itkuni olen joutunut minäkin itkemään moneen kertaan. Mutta aina sitä vain haluaa katsoa eteenpäin kaikista paskoista huolimatta. Onneksi on ollut ystäviä paljon ja olen voinut puhua kaikesta heidän kanssaan. Vaikka kyllä alussa iski ahdistus moneen kertaan ja oli vaarassa joutua masennuksenkin pauloihin, mutta meni ne ajat kumminkin. Nyt on jo ihan toisin, vaikka kirpaiseehan se joskus vieläkin. Tämä kokemus on osa elämääni, sille ei voi mitään ja sen kanssa eletään. Mutta mitäs me maailman kolhimat, ei muuta kuin ylävitonen ja eteenpäin!

    • jijpjipo

      Tätäkin ketjua kun lukee, herää sama kysymys kuin monen muunkin ketjun kohdalla: mikä on petollisen ukon osuus tapahtumiin, ei vissiin niin mikään?!
      On teillä ihme ukkoja ja exiä, kun antavat uuden vosun tehdä rynnäkön talouteenne! Sillä miehistä se on kiinni - ne ressukat kun eivät uskalla olla hetkeäkään yksin, niin petaillaan uutta ennen kuin muistetaan hankkiutua vanhasta eroon. Ja sitten syy on kokonaan uuden vosun... Haloo ! Kenekään parisuhteeseen tai kotiin ei tunkeuduta, jossei toinen osapuoli ole siihen myötävaikuttamassa. Oletteko jotenkin sokeita ja kuuroja petollisten ukkojenne suhteen? No kai se sitten on helpompaa syytää tuntematonta vosua kaikesta pahasta kuin joutua myöntämään, että tuttu ihminen onkin ollut petollinen paska... Siinähän joutuisi kyseenalaistamaan oman arvostelukykynsä ja siinähän ei ole tietenkään mitään vikaa....

    • mirzel

      Olet kyllä oikeassa, mieshän siinä sen varsinaisen petoksen tekee (kun oletetaan nyt tässä, että pettäjä on mies), mutta kyllä sitä voi miettiä sitäkin, että miten ihmeessä joku nainen voi muuttaa toisen naisen asuttamaan kotiin, käyttelemään tämän tavaroita ja huonekaluja ym. Jopa samaan sänkyyn mennä nukkumaan, missä mies ennen nukkui vaimonsa kanssa.

      Kyllä normaalimpi menettely olisi se, että pettäjä uuden naisensa kanssa etsii uuden asunnon, johon vie tavaransa ja asuu sitten siinä. Minusta olisi kauhean kiusallista alkaa elää jonkun toisen naisihmisen tavaroitten keskellä asunnossa, missä mies asui toisen kanssa aiemmin.

      Olen kerranollut sellaisessa tilanteessa. Menin tapaamaan eronnutta miestä, jonka olin tuntenut aiemmin ja joka otti yllättäen yhteyttä. Mies asui omakotitalossa, vaimo oli lähtenyt sieltä. Siellä ahdisti kamalasti, naisen kamoja oli vielä näkyvillä ja muutenkin ihan naisen sisustama, se oli epämiellyttävää. Epäilin jo, että ei ne ole eronneetkaan, mutta olivat kyllä, tosin tuoreempi ero kuin luulin. En halunnut jäädä sinne pitkäksi aikaa. Ihan kiva mies, mutta siihen taloon en hänen kanssaan olisi mennyt asumaan, vaikka meistä olisi jotain tullutkin.

      Ei minusta mikään täysin syytön ole se toinen nainenkaan, jos hän on tiennyt, että mies on varattu. Kyllä hänkin siinä petoksen tekee. Ei kaikista naisista ole siihen. Ja nämä toiset naiset sitten mielellään työntävät sen syyllisyytensä sitä miehen vaimoa vastaan, että siinä se varsinainen viallinen on, kun on sellainen, että miehen pitää etsiä lohtua muista. Eli syyttäviä sormia kyllä löytyy. Sitä oikeastaan ihmettelen kaikkein eniten, että miksi sitä ex vaimoa pitää haukkua, eihän se ole tehnyt sille uudelle naiselle mitään pahaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe