Tuppikauppa, lakimiehet ja kirjoittelu

tuppikauppajamuuta

Palstalla kirjoitellaan paljon tuppikaupaksi nimetystä autokaupasta ja sitä seuranneista tapahtumista. Montaa muutakin aihetta käsittelevien ketjujen seasta löytää kyseisen jutun kantajapuoleen kohdistuvaa pilkkaa ja valehtelua.

Alunperin palstalla oli käyty aiheeseen liittyen täysin anonyymia keskustelua ja autostakin oli puhuttu vain myytynä tavarana, mutta sitten joku älypää otti ja toi näihin keskusteluihin nimet esille fb-linkin muodossa. Tämän jälkeen sama "puolue" onkin sitten valittanut täällä sitä, että jobbarista ja näistä lakimiehistä kirjoitetaan. Samoissa viesteissä solvataan ja herjataan törkeästi jutun kantajapuolta, joka ei todellakaan ole tässä se epärehellinen ja vääryyttä tekevä osapuoli. Ja sitten taas vallitetaan sitä, että näihin herjoihin sun muihin annetaan vastinetta...

Kuvitteletteko tosissanne, että keskustelu loppuu siten, että lyötte kantajapuolen alas herjoillanne ja valheillanne?! Kuvitteletteko tosissanne, että se loppuu sillä, että yritätte tehdä kantajapuolesta täällä syyllisen? Todellisia syyllisiähän ovat jobbari ja lakimiehet, eikä se asia valheillanne ja herjoillanne muutu. Kirjoittelu jatkuu niin kauan kuin jatkuu vääryys ja valheetkin.

362

3908

    Vastaukset

    • tuppikauppajamuuta
    • utopistisetväitteet

      Ai nytkö te laitatte ostajan syyksi, että hän luotti jobbariin, joka esitti auton olevan kunnossa. Aivanko tosissasi meinaat, että kuka tahansa saa myydä mitä tahansa, vaikka tietää valmiiksi jo tekevänsä väärin? Ja eikö tuo ole jo totaalisen paksu väite, että kantajapuoli täällä haukkuisi laki ihmisiä? Kantajapuoli on tuonut esille tosiasiat, miten asian suhteen eräät ovat toimineet!
      Ja ottaen huomioon, että jobbarin asianajaja ei ole pysynyt totuudessa, niin luuletko oikeasti, että kantajapuoli tai kukaan muukaan nielisi tuollaiset asiat syötteineen päivineen? Ehkä toiveunissasi niin voi käydä, mutta ei todellisessa elämässä.

      • vastuuseenlakimiehet

        Asiaa!


    • kissakiipesi

      Pyynnöt näyttävät osuvan maaliin, että kolisee. Ei tarvitse hermostua. Riittää kun laitat viestit luettavaksi.

      • kierousnäkyvillä

        Mitä viestejä olet siis vailla?


      • kissakiipesi
        kierousnäkyvillä kirjoitti:

        Mitä viestejä olet siis vailla?

        Laita vain kaikki. Pätkityt viestiketjut eivät kiinnosta. Nyt pitää alkaa Jussin viettoon. Katsotaan maanantaina löytyy viestejä alkuperäisinä vain jatkuuko viralliset tulkinnat Radio Jerevanin tyyliin.


      • selvänävesillä
        kissakiipesi kirjoitti:

        Laita vain kaikki. Pätkityt viestiketjut eivät kiinnosta. Nyt pitää alkaa Jussin viettoon. Katsotaan maanantaina löytyy viestejä alkuperäisinä vain jatkuuko viralliset tulkinnat Radio Jerevanin tyyliin.

        Eipä taida löytyä täältä kokonaisia viestiketjuja maanantainakaan, mutta oikeudessa ne tietenkin katsotaan. Kuluttajameuvonnan tiedothan kertovat siitä, että kantajapuoli puhuu totta.

        Kaipaamasi kuluttajaneuvojan viestin sisältöhän on jo täysin todenmukaisesti kerrottu, joten jatkuva vänkäämisesi lähinnä huvittaa.

        Mutta eipä muuta kuin jusseja vaan! Muistakaa: ei alkoholia vesillä.


      • henkenpelastelija
        selvänävesillä kirjoitti:

        Eipä taida löytyä täältä kokonaisia viestiketjuja maanantainakaan, mutta oikeudessa ne tietenkin katsotaan. Kuluttajameuvonnan tiedothan kertovat siitä, että kantajapuoli puhuu totta.

        Kaipaamasi kuluttajaneuvojan viestin sisältöhän on jo täysin todenmukaisesti kerrottu, joten jatkuva vänkäämisesi lähinnä huvittaa.

        Mutta eipä muuta kuin jusseja vaan! Muistakaa: ei alkoholia vesillä.

        Ei vinaa vesillä, juokaa siis raakana.


    • tilaavaikkaapulehti

      Ei taida tässä tapauksessa auttaa edes kuivilla oleminen, eikä kuivalle maalle jääminen. Vastuu se on heidän otettava, jotka väärin ovat toimineet. Ei auta nyt pelastusrengas, eikä hengenpelastaja.

    • miettijä

      miten miika viettää juhannuksen. ajeleeko mondeolla johonkin

      • pursiseuraaja

        Uppsalan yökerhossa ei ainakaan. Eikä ajele myöskään sähkövikaisella vanhalla mesellä, eikä reaktiokyvyttömänä moottoripyörällä.


      • jatkaamenoaan

        Ei oo ajellu jobbarin mondeonreuhkalla sitten syksyn 2013. Ihan toisennäköisen auton ratissa oon nähnyt. Melekonen nuorimies siinä. Pari tutkintoa pistää taskuun huippulyhyessä ajassa. Kehuja saa kovasti ja saa myös pyyntöjä jos johonkin luottotehtäviin. Ei oo lierot poikaa lannistaneet, mutta kova on ollut yritys.


    • Käristymätöntotuus

      En ymmärrä tuon kantavan puolen jeesustelua ja juhlallisten sanontojen viljelyä, mikä viittaa jonkinasteiseen uskonnolliseen elämänkatsomukseen. Jos kerran Raamatun mukaan pitäisi mennä, muistakaa sanat " antakaa keisarille, mitkä keisarille kuuluu." Kun oikeus on puhunut ja lainvoimaisen tuomionsa antanut, se on siis esivallan ääni ja sen mukaan on mentävä. Turha parku palstoilla ainoastaan tekee uikuttajista naurettavia, eihän kukaan ole ostajalle nauranut, no korkeintaan hyväntahtoisesti naljaillut puuttuvasta koeajosta ja helmojen tirkistelemättä jättämisestä. Naureskelu on koskenut vain noita asianhoitajia ja sivustaseuraajia, jotka nikkiä vaihdellen vuodesta toiseen yrittävät sysätä virheensä vastapuolen ja hänen asianajajansa niskaan (hienotunteisuudesta jätän heidän nimensä mainitsematta, jotta he eiväy turhaan leimautuisi).
      Kirjoitettu on, että totuus ei pala tulessakaan ja juttua on käristetty hovioikeutta myöten ja ehyenä sekä mustumattomana se palasi sieltäkin.

      • lakionkaikillesama

        Ihan turhaan tuota shittiäsi jauhat. Lakimiesten teot käsitellään ihan toisaalla.


      • vaatteetonmunaatteet

        antakaa keisarille uudet vaatteet


      • oletkounessauseasti

        Älä moisesta unta näe!


      • eimitäänmuttia

        Luuletko tosissasi, että sellaista tarvitaan? Asia etenee ja väärät toimet purkautuvat ilman sinun vaatimasi mielikuvitusviestin olemassaoloakin.


      • ehdottaja-
        eimitäänmuttia kirjoitti:

        Luuletko tosissasi, että sellaista tarvitaan? Asia etenee ja väärät toimet purkautuvat ilman sinun vaatimasi mielikuvitusviestin olemassaoloakin.

        eikö tämän keskustelun voisi lopettaa ja odottaa rauhassa kun asia etenee. ei ilmeisesti


      • aidastajaseipäästä
        ehdottaja- kirjoitti:

        eikö tämän keskustelun voisi lopettaa ja odottaa rauhassa kun asia etenee. ei ilmeisesti

        Kantajan puolustajille se kyllä käy, mutta näyttää olevan joillekin muille vaikeaa.

        Ei tässä ole nyt tässä vaiheessa mitään mieltä jauhaa, kun asiat etenee siten kuin etenee, eikä niitä aleta täällä takuulla etukäteen ruotimaan.


    • innostunutsonni.-

      lakimiehet kirjoittelee tuppikaupasta. onpa mielenkiintoista

      • näinbäz

        Omia vääryyksiään selittelevät ja yrittävät tehdä kantajapuolesta syyllistä.


    • hyväottaaselkoa

      Sehän on myös mielenkiintoista, mitä näistä kaikista tapahtumista lopulta seuraa. Silloin kun ihmisille alalla kuin alalla syntyy jostain syystä ylilyönti asema, niin asemaa voi olla helppo käyttää väärin. Siksikin on hyvä, että tarpeen tullen niihin puututaan ja tutkitaan oikeudenmukaisesti, että kuka teki ja mitä. Korkeissakin viroissa olevat saattavat sortua tyhmyyksiin, silloin jos ote rehellisyydestä lähtee syystä tai toisesta horjumaan. Niitä on sitten aika hankala selitellä myöhemmin tekemättömiksi teoiksi.

    • kissasiputosi

      Tätäkö viestiä kaipaa tämä "kissakiipesi":


      "17.10.2013 10:38:05 – Lähtevä puhelinsoitto
      Soitettu EH:lle; EH haluaisi korjata auton. Sovittiin eh:n kanssa, että eh laittaa konkreettisen ehdotuksen @:lla minulle miten ja missä auto korjataan ja mikä on kustannusten jako. Keskusteltu siitä että korjauskustannusten noustessa suuriksi&mahdollinen kokonaisarvostelu saattaa (?) purku tulla kyseeseen, mutta eh ei halua purkua kauppa. Krill voi ratkaista purkuasian.
      Tapahtuman lisännyt: Kati Korppoo."

    • Eitotuuskatoa

      On se todella väärin nähdä miten kieroja ihmiset voi olla. Kun eivät ota sitä vastuuta, joka heille kuuluu. Asia on ollut selvä alusta pitäen, muutta vastapuolen ansiosta se on nyt yhtä sekametelisoppaa. Mutta elää vastapuoli huoliko sillä se totuus ei tule katoamaan.

    • ettäsilleentekevät

      Eihän se siitä ole ollutkaan kiinni, että totuus olisi johonkin kadonnut, vaan siitä, miten sen joku tai jotkut saivat peitellyksi. On siinä lakikirjat hyvin opiskeltu, että on saatu totuus näyttämään toisenlaiselta kuin se todellisuudessa on. Lakia kun pystyy käyttämään myös näemmä sitenkin, että totuus voidaan kokonaan sivuuttaa ja siten saada toinen osapuoli näyttämään typerältä ja osaamattomalta, vaikka täältä ulkoapäin näyttäisi siltä, että niin tehtiin ihan tarkoituksella, ettei sitä vastuuta tarvitse ottaa mistään asiasta.
      Suoraan sanottuna kantajapuolelle tehtiin sellainen temppu, että jos vertaisi sitä johonkin matkustajakoneeseen, josta siipi on kokonaan poikki ja irronnut, niin joku käy pesemässä ohjaamon lasit ja väittää, että hommat on hoidettu, kukaan ei tuonut konetta korjattavaksi ja mitä te siinä vielä valitatte. Niin ja eihän siinä mitään vikaa koko matkustajakoneessa ollutkaan, ostaja vain väittää niin.

    • hiiiztöpest

      Ei voi välttyä vaikutelmalta, että köyhiä vituttaa. Juridinen arkkumenttoi näkyyy lokista. Ei muuta kuin terveisiä p...stä.

      • bättrefolke

        joo, rikkaana kaikki olisi paremmin


    • sietäisivätPIIP

      Todella katalaa touhua tämä. Miksi vastapuoli halua peitellä tätä asiaa? Miksi he tekevät noin syyttömälle.? Sietäisivät tosiaan .......
      Ja siis mikä hyvävelijärjestö tässä lie takana, mutta toiminta on todella röyhkeää!!

    • oudottoimet

      Miksi asianajaja on saanut jatkaa?

      • Tappelunhaluariittää

        Kantelija ei tapellut vissiin jokaisen oman lakimiehensä kanssa.


    • vatmastiriittää

      Niin, kierojen ja muuten huonon kanssa vaan, eli kolmen.

      • nytsevastastarttaa

        ...eikä muuten kannata puhua menneessä aikamuodossa.


    • ruutusmikäruutus

      Suku se on pahin, sanoivat jo muinaiset roomalaiset. Eli alkuperäiskielellä, Aave keessar, morituri tee salutant.

    • haukutteväärääpuuta

      Se voi tuo teidän koulutus ehkä teidät kouluttaa tekemään syyttömästä syyllisen ja päinvastoin, mutta ei se nyt tule teiltä tällä kertaa onnistumaan. Suomi on täynnä sellaisia uhreja, jotka eivät ole saaneet heille kuuluvaa oikeutta, niin tämäkin juttu kiinnostaa lukuisia lukijoita ja huonoa kohtelua saaneita ihmisiä. Valtaosa suomalaisista on tavallista kansaa ja heistä suurin osa on rehellisesti ansainnut leipänsä. Ottakaa heistä mallia älkääkä syyttömiä täällä syytelkö!

      • asiastaasiaa

        Totta!


      • tiedonjanokas

        Minä sitä SS:n henkilöllisyyttä tuteeraan. Missä vastaus viipyy?


    • pehajukkako

      Turhaan oottelet vastausta. SS vaikenee.

    • nTmiinatmii

      Huutomerkki ja vaikeneminin, miksi SS ei ot kantaa omalla nimellään?

      • näytähänesimerkkiä

        Miksi täällä ei yksikään ota kantaa omalla nimellåän. Et myöskään sinä.


    • pitkäonjuttu

      Jokainen katsoo asiaa omalta kannaltaa. Ei tietenkään kukaan aa halua hävitä juttujaan, mutta on kai sentään jonkunlainen roti asioissa oltava! Ovathan aa:t julkisen oikeuden palvelijoita tai niin ainakin luulisi heidän olevan. Varmasti tämä juttu tulee jossakin vaiheessa päätökseen, jahka se totuus sieltä otetaan huomioon.

      • jokatoisellesitäkuoppaa

        Vastaajapuoli lusikoi vielä omat karvaat soppansa katkerasti. Muistanee sitten senkin että hovi ei ota näitä ns. pikkujuttuja.


      • Turhaajaskanpauhantaa

        Minkälaista julkista oikeutta ovat palvelleet kantelijan lukemattomat lakiavustajat? Julkinen oikeusko heidän kanssaan on tapellut ja aina uuteen vaihdellut?


    • pisnesmies6

      käykö tupet kaupaksi. luulisi että on huono pisnes

    • myötähäpeällä

      Jos olisin jutun vastaajapuolelta, tilaisin nyt pelkäm menon Timbuktuun.

      • kyselijä5

        mitä nää höpötät. onko todisteita


    • AAVPSTSKJH

      Nyt äkkiä laittattamaan sitä lohkolämmitintä, ilimat kääntyy jo syksyyn. KaNNATTAA OTTAA ETES SE MITÄ ON VIELÄ SAATAVISSA, TUSKIN JOPPARIKAAN ON NIIN SYTÄMETÖN, ETTÄ KIELTÄÄ LÄMMITYSTÄ laittamasta. Tuli vahingosa isoja kirijaimia, mutta murtuuhan se MUURIKIN .

    • mietippäsitä

      Niin murtuu. Eikä siihen tarvitse lohkolämmitintä, vaan murtuminen tulee ihan muualta. Ja isolla kirjaimella sekin alkaa.

      • voivoieivoivoivoi

        Ei voi välttyä vaikutelmalta...


      • Oikeusonpuhunut

        Oikeudessa nuo faktat menivät lävitse, sehän se on sukua itkettänyt ja pistänyt neljä vuotta itkemään netissä lakimiehiä syyttelemässä. Oikeudessa punnitaan teot. Jobbari pyysi autoa korjaamolle, asiansotkija kieltäytyi viemästä. Ei tätä tekoa voi poistaa lakimiehiä syyttelemällä.


      • AristoletesssOnassisti

        Oineudessa, onasssis, onanistmi? Keljutus on paha, rahaahan siihen menee taas.


      • raotajopussiasi
        AristoletesssOnassisti kirjoitti:

        Oineudessa, onasssis, onanistmi? Keljutus on paha, rahaahan siihen menee taas.

        Eri asia vaan, kenen rahaa lopulta menee, kun vääryydet oiotaan.


      • ratkaisuttekemättä
        Oikeusonpuhunut kirjoitti:

        Oikeudessa nuo faktat menivät lävitse, sehän se on sukua itkettänyt ja pistänyt neljä vuotta itkemään netissä lakimiehiä syyttelemässä. Oikeudessa punnitaan teot. Jobbari pyysi autoa korjaamolle, asiansotkija kieltäytyi viemästä. Ei tätä tekoa voi poistaa lakimiehiä syyttelemällä.

        Kauheaa vääristelyä sinulta. Oikeudessa ei ole mennyt läpi mikään muu kuin vastaajapuolen aiesopimukseen liittyvä valehtelu. Itse pääasia makaa täysin käsittelemättömänä Oulun käräjäoikeudessa. Toistaiseksi.


    • Onsetouhua

      Toisten mielestä tämä näyttää olevan joku hauska vitsi. Kannattaisi oikeasti miettiä mitä julkisella palstalla kirjoittaa sontaa... Valehtelu ja vääristelyt näyttävät vastapuolelta ja heidän puoltajiltaan onnistuvan niin hyvin, että varmaan itsekin uskovat omat valheensa todenmukaiseksi. Ei se sitä itse asiaa ja sen käsittelemättömyyttä ja OIKEITA todisteita miksikään muuta. Tuo sopimus on ollut haitallinen ja nämä ketkä sen ovat laatineet ovat varmasti hyvin tienneet sen. Onhan se likapyykki hyvä laittaa pesemättömänä päälle ja kertoo miten on puhtaat vaatteet. Ei tule onnistumaan. Kantajapuolen syyttely ja haukkuminen ei tuota tuolosta ja asioiden vääristeleminen ei varmasti ole kyllä oikein.
      Aikuisten ammatti- ihmisten kuuluisi vastata teoistaan eikä sysätä niitä syyttömille.
      Oman sopan vielä LUSIKOIVATKIN vastapuoli vielä ankarasti.

      • soppaatykillä

        Näin on. Karvaat sopat vastaajapuoli keitteli ja itse tulevat ne omat keitoksensa nielemään.


      • mikkokoomikko8

        onhan tässä havaittavissa vahvat komedian ainekset.


      • KUNHUULIKINONHALKI

        eikö sivustaseuRaAJAT JA LAKKIONHYVÄ ENÄÄ PIISAA NIKIksesi? MUURRIT murtuu ja Totuus palaa tulessakin, vAI MITEN SE MENIKÄÄN?


    • karvastaon

      Mahtanee olla väkevää raparperisoppaa ilman sokeria se keitos : )

      • jäävettäpäälle

        Vähintään sitä. Tai ehkä jos siihen sekaan vielä heittää muutaman keittämättömän nokkosenlehden, ollaan vielä lähempänä.


      • PEESSTÄTEMMATYTU
        jäävettäpäälle kirjoitti:

        Vähintään sitä. Tai ehkä jos siihen sekaan vielä heittää muutaman keittämättömän nokkosenlehden, ollaan vielä lähempänä.

        Suku sekoilee?tAAS


      • Kantelijallajohousussa

        Miksi pääasia makaa käsittelemättömänä käräjäoikeudessa? Siksi että kantajapuoli ei noudata hyväksymäänsä aiesopimusta, yritti valittaa hoviin...jobbarilla tuskin on mitään kiirettä mihinkään, käsittääkseni jobbari on ihan tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen ja valittajana on tämä asiansotkijan liittouma.


    • aurinkopaneskelija

      Ei niin typerää tuomaria TODELLAKAAN LÖYDY, ETTÄ RUPEAis jotakin romuautokauppaa uudelleen käsittelemään. Uskovaisiten ihmisten pitäisi ymmärtää, että SOVINTo on sovinto Piste

    • eipelkkäautoasia

      Missä kohtaa se sovinto on tullut ja kenen kesken? Alunperin olikin kyse autosta, mutta kun juttu meni väärille teille, niin silloinhan siitä tuli muukin kuin autoasia.

    • kissakiipesi

      Kantajapuoli voisi nyt laittaa tuomarille lähetetyt viestit kuin myös kuluttajaneuvojan kanssa käydyn viestittelyn ilman virallisia tulkintoja. Näitä virallisia tulkintoja harrastettiin aikaan tuolla naapurissa. Nykyään eletään avoimuuden aikaa.

      Tätä keskustelua lukiessa tulee mieleen kevät 1945, jolloin kovasti huudeltiin lopullista voittoa bunkkerista.

      • olenunessauseaasti

        Älä unta näe, että siltä puolelta ehtaa tavaraa tulee,


      • kissakiipesi

        Ei tästä voi tehdä muuta johtopäätöstä, että viesteissä on jotakin erityistä. Osaa ei julkaista ja osaa ei julkaista kokonaisuudessaan.

        Parasta tässä on vielä kantajapuoli vakuuttelee koko ajan, että heidän tarinassa on tosi . Miksi näin ?


      • hyvinselvää
        kissakiipesi kirjoitti:

        Ei tästä voi tehdä muuta johtopäätöstä, että viesteissä on jotakin erityistä. Osaa ei julkaista ja osaa ei julkaista kokonaisuudessaan.

        Parasta tässä on vielä kantajapuoli vakuuttelee koko ajan, että heidän tarinassa on tosi . Miksi näin ?

        Siksi että se ON tosi.


      • vaikuttaaselv
        kissakiipesi kirjoitti:

        Ei tästä voi tehdä muuta johtopäätöstä, että viesteissä on jotakin erityistä. Osaa ei julkaista ja osaa ei julkaista kokonaisuudessaan.

        Parasta tässä on vielä kantajapuoli vakuuttelee koko ajan, että heidän tarinassa on tosi . Miksi näin ?

        Ei voi välttyä vaikutelmalta että myyjän asianajaja ei ole toiminut rehellisesti.


    • Häpeäksion

      Nämä ketkä ovat tienneet vastapuolelta tämän sopimuksen haitalliseksi kantajapuolelle ovat todellakin kieroja. Sillä kuka oikeudenmukainen olisi kyseistä sopimusta edes ehdottanut? Niin tiedossa ilmeisesti vastapuoleltakin kaikki tämän sopimuksen kohdat jokaista pykälää myöten koituva harmi kantajapuolelle.
      Todella raukkamaista toimintaa ellen sanoisi. Peitellään omat vastuut sopimuksella jonka tiedetään kattavan asiat jotka tulisi Oikeuden ja totuuden mukaisesti esille. Niin mitenköhän ollakkaan tämän sopimuksen käytäntöön panokin oli niin röyhkeää ja epä inhimillistä toimintaa, että sietäisi vastapuolella hävetä toimintaansa ja todella paljon

      • tietosanakirja

        mistä tiedät?


    • mondeoapajalle

      Väittääkö kantaja ihan pokkana, ettei tiennyt mitä aiessopimuksen on sovittu ? Älkää viitsikö. Aivan höpöhöpö

    • selväätekstiäoli

      Hyvinhän tuosta ymmärsi juuri olennaisen asian eli aa on esittänyt asiat sellaisella tavalla ja vain niiltä osin, että ne ovat saattaneet kantajan huonoon valoon ja aa on jättänyt ratkaisevat todisteet jutun käsittelyn ulkopuolelle kokonaan ja siksi juttu on saanut myös sen mukaisen "väliratkaisun".

      • selkokielisetuutiset

        miksi pitää rivin mittasesta asiasta vääntää romaani.
        Tulee mieleen poliitikkojen höpinät, joissa on ehkä 5% asiaa.


      • yksinkertaisuus
        selkokielisetuutiset kirjoitti:

        miksi pitää rivin mittasesta asiasta vääntää romaani.
        Tulee mieleen poliitikkojen höpinät, joissa on ehkä 5% asiaa.

        Yksinkertaisessa pääkopassa monimutkaisetkin asiat tulevat hyvin yksinkertaisiksi.


    • rosentittuulensuojaan

      Kun ihminen käy 5 rosentin teholla, kirjoituksensakin käyvät ymmärrettäviksi. Ei uskottaviksi.

    • huomaava

      tätä keskustelua voisi käydä kopioimalla aikaisempia viestejä. menisi täydestä. Samaa tarinaa on koko ajan.

    • oikeustaiteilija

      Ei voi välttyä jne... vitutus tuntuu olevan valtava.

      • eteneetoisin

        En tiedä, miten paljon vastaajan leirissä v**uttaa, mutta kantajan puolella vallitsee mielenrauha ja tyytyväisyys. Vääryydet tulevat korjatuiksi ja sekään ei haittaa, ettei riita-asiaa voida jatkaa vielä aikoihin. Mihinpä kiire edes nyt olisi.


    • mänukuinkinvähän

      Niin vankka mielenrauha ja tyytyväisyys, että klo vielä 0.58 asiaa vakuutellaan, minäkään en voi välttyä vaikutelmalta, että ...

      • suguvigago

        Ootahan kun suku kunnolla herää.


    • unesssauseasti

      Olisko myöhäisherännyttä porukkaa?

    • kissakiipesi

      Meitä ei kiinnosta "virallinen totuus" vaan kantajan viestit tuomarille sekä kuluttajaneuvojan ja kantajan viestit. Jos asiat on niin kuin kantaja väittää, niin miten he voisivat joutua huonoon valoon ? Ei mitenkään ? Eli viestit vain luettavaksi ja selitykset pois.

      Nyt jännittää jo millainen virallinen selitys tulee tänään Radio Jerevanista.

    • jokumuunukkuu

      Parempi se onkin herätä vaikka myöhemmin kuin ei ollenkaan. Sitä paitsi tämä juttu ei liity mitenkään mihinkään herännäisyys liikkeisiin, vaan tavallisiin ihmisiin, jotka saivat laki ihmisten tekemät töpit harteilleen.

      • kannustaja

        kannattaisi vaatia vahingonkorvauksia mielenjärkkymisestä ja siitä johtuneesta loppuelämän pilaantumisesta


      • jaloittelija
        kannustaja kirjoitti:

        kannattaisi vaatia vahingonkorvauksia mielenjärkkymisestä ja siitä johtuneesta loppuelämän pilaantumisesta

        Kannustaja, mietiskelijä, luulin olevani palstalla paskamaisin kaveri, mutta hatttua nostan sulle!


      • asiateteneeoikein
        jaloittelija kirjoitti:

        Kannustaja, mietiskelijä, luulin olevani palstalla paskamaisin kaveri, mutta hatttua nostan sulle!

        Nostelkaahan hattujanne toistenne lapsellisille naaman aukomisille. Kantajan puolella vain myhäillään tyytyväisyyttä asioiden kulkuun. Hyvähän se on, että vastaajan puolellakin on jotakinkaan iloa, olkoonkin sitten vaikka siitä, että osattiinpa sanoa ilkeästi. Liekö lämmittää mieltä vielä siinä vaiheessa kun vastuut katsotaan...


      • sekoaporukkaako
        kannustaja kirjoitti:

        kannattaisi vaatia vahingonkorvauksia mielenjärkkymisestä ja siitä johtuneesta loppuelämän pilaantumisesta

        Joo, kantajapuolella viiraa kyllä melkoisesti päässä, kun ne eivät suostuneet pitämään oikeana kauppaa, jossa kuluttajalle myytiin toisen kuluttajan Pörhön autoliikkeelle halvalla vaihdossa luovuttama vikapommi huippuhienona...

        Sitenkin niillä viiraa, etteivät ne uskoneet AA Sampsan käskyjä ja suostuneet viemään autoa korjaamolle pelkkään lohkolämmittimen asuennuttamiseen ja mittaristonvaihtoon...

        Kovasti niillä viiraa siinäkin, etteivät suostu toimimaan AA Sampsan käskyjen mukaisesti aiesopimuksen suhteen, kun siitä aiseopimuksesta puuttuu vaan kolme merkittävää reklamoitua vikaa...

        Aivan älyttömän kovasti kantajapuolella viiraa myös siinä kohtaa, että kehtaavat valittaa välituomiosta, eivätkä usko AA Sampsan komenteluja koskien sitä, että heidän tulee toimia tuomion mukaisesti, välituomiossa kun on ihan vaan semmonen pikkanen virhe, että siinä väitetään, että sopimuksessa on sovittu kaikista tuolloin tiedossa olleista vioista, vaikka todellisuudessa siitä puuttuu kolme tuolloin tiedossa ollutta ja reklamoitua vikaa, ja näiden mukana yksi kallein vika, eli automaattivaihteiston vika...

        Kaikista eniten kantajapuolella viiraa siinä, etteivät he suostu toimimaan virheellisen välituomion mukaisesti ja korjauttamaan tuhansilla euroilla autoa, jota ei mm. merkkiliikkeiden asiantuntijoiden mukaan ole kenenkään kannattavaa alkaa korjaamaan, ja joka ei tule todennäköisesti koskaan kuntoon sähköpuolensa osalta...

        On niiden mieli kyllä tooooosi pahasti järkkynyt... ihan sekoja ovat, eikö vain..?


    • kissanousi

      Taas tuli venäläistä totuutta ja taktiikkaa. Muiden haukkumista ja osatotuuksia sekä virallinen tulkinta, mutta ei näy kantajapuolen viestejä tuomarille eikä viestiketjua kuluttajaneuvojan kanssa. Pitää olla kantajapuolella kova hätä ja huoli tilanteesta, kun omia viestejä ei uskalla avata muiden luettavaksi vaan on kopioitava muiden viestejä.

      Minusta niin kauan kuin kantajaporukka pimittää viestejä, niin täällä on turha keskustella totuudesta ja valheista. Kantajapuolella ei riitä kantti avoimeen keskusteluun.

      • selvitysmies

        noista viesteistä ei tullut mikään selväksi


      • nähtysejoon
        selvitysmies kirjoitti:

        noista viesteistä ei tullut mikään selväksi

        Sinulle on tullut kaikki selväksi jo silloin reilu kolme ja puoli vuotta sitten.


      • eihöpöä

        Oikeampaan osut kun vaihdat tuon pelätä-sanan tilalle nauraa-sanan.


    • Kattaakokaiken

      Ettei vaan täällä liikuta jo äärirajoilla. Sillä kunnianloukkauksen tuosta kommentista saa aikaiseksi. Sillä vastapuolelta kuka nyt hyvänsä kirjoittaa niin kannattaa varmaan miettiä miten julkisella palstalla puhutaan henkilöistä.
      Vai kattaako se teidän pöytä siellä kaiken, että on lupa kirjoitella myös loukkaavia kommentteja ihmisistä??? Toiminta on todella röyhkeää.

      • ApuvapoliisiApuvaapuun

        Kyllä minunkin kunniaani loukkaisi jos en ymmärtäisi mitä käräjäoikeuden vahvistama sopimus velvoittaa jobbaria tekemään. Varmasti soittaisin Herttuaiselle heti ja kutsuisin kahville.


    • tyhmätjahullutsuomalais

      Täällä on kaikilla mahdollisilla tavoilla pyritty tekemään ostajapuolesta syyllinen tähän sotkuun ja ennen kaikkea ostaja/kantajapuoli on pyritty mustamaalaamaan typeräksi.

      Yksi vastaajaleirin lempiloru on ollut se, miten typerää on ollut ostaa tuollainen loppuunkulutettu, yli satatuhatta ajettu romu, ja miten tällaisen nyt ostetun auton ei voi edes vaatia olevan tuota parempi kuin mitä se on ollut.

      Kuitenkin tosiasia on se, että Suomessa vuonna 2013 tehdyn selvityksen mukaan keskimäärin 74,9 prosentilla liikenteessä meillä olevista autoista matkamittarilukema oli 100 000 km tai enemmän.

      https://www.uusisuomi.fi/autot/73553-katso-tasta-paljonko-sinun-automerkillasi-yleensa-ajetaan

      Eli näiden tämän jutun ostajapuolelle naureskelevien ja ostajapuolta solvaavien mielestä siis suomalaisista 74,9% on näitä typeriä köyhiä, jotka eivät tajua autoista yhtään mitään ja jotka kuvittelevat tyhmyyttään, että tällaisilla loppuunkulutetuilla romuilla pitäsi vielä pystyä ajamaankin.

      Kyseisen selvityksen mukaan 37,4 % autoista matkamittarilukema oli 200 000 km tai enemmän, eli siis noin suuri osa autoilijoistamme on näiden kantajapuolta solvaavien mielestä todennänäköisesti umpitolloja, kuvitellessaan, että heidän autoilla voisi vielä jopa ajaa...

      Ne noin 3,2% autonomistajista, joiden autoilla on ajettu yli 400 000 kilometriä, pitäisi näiden kantajapuolta solvaavien mielestä varmasti sulkea täysin todellisuudentajunsa menettäneinä jonnekin laitokseen, ja ne jotka ajavat yhä noilla yli 900 000 km ajetuilla autoilla... no, mikä lienee näiden loppusijoituspaikka olisikaan tämän vastaajaleirin mielestä... Umpitolloja ja -hulluja kuitenkin kaikki tyynni...

      • loppuunkulunutromu

        Tuollaisen postposition vedit kehiin. Vanhatestamentillinen ilmaus, sivustako vielä seurailet?
        Satunnaisena, vakinaisena palstalla vierailevana henkilönä ehdin jo säikähtää, että suku on sammunut, mutta tulihan se aamupala siltä. Prosenttilaskua en osaa, mutta oliko siinä tutkimuksessa mainittu, kuinka monta prosenttia oli ostanut käytetyn auton koeajamatta sitä? Jos sen tietäisin, luulisin osaavani jopa päätellä ostajien älykkyyosamäärän.


      • sivustatämäkin
        loppuunkulunutromu kirjoitti:

        Tuollaisen postposition vedit kehiin. Vanhatestamentillinen ilmaus, sivustako vielä seurailet?
        Satunnaisena, vakinaisena palstalla vierailevana henkilönä ehdin jo säikähtää, että suku on sammunut, mutta tulihan se aamupala siltä. Prosenttilaskua en osaa, mutta oliko siinä tutkimuksessa mainittu, kuinka monta prosenttia oli ostanut käytetyn auton koeajamatta sitä? Jos sen tietäisin, luulisin osaavani jopa päätellä ostajien älykkyyosamäärän.

        Ei siellä lue myöskään sitä, kuinka monessa prosentissa myyjä on sijoittanut auton keskelle liikettä ja ainoastaan käyttää sitä siellä ostajalle, vedoten omaan pitkään koeajoonsa, jossa ei ole ilmennyt mitään vikoja. Varsinainen auton ostajahan ei paikalle päässyt ja hän sai tiedot myyjältä puhelimessa. En tiedä, miten kaukana sinä olet nykytodellisuudesta, mutta mm. Pörhön autoliike myy autoja netin kautta siten, että ostaja saa tiedot heiltä siellä ja puhelimessa, jonka jälkeen auto viedään ostajalle. Ostajalla on täysi oikeus luottaa myyjältä saamiinsa tietoihin. Jos ja kun ammattilaisena esiintyvä myyjä sanoo, ettei vikoja ole, ostaja saa siis luottaa tähän tietoon. Normaali vaihdantatalous ja kaupanteko perustuu luottamukseen ja lojaaliuteen. Niistä ei vain tällä myyjällä ollut hajuakaan.


    • keskeltäpoikki

      Vaihdantatalous perustuu myös siihen, että lainvoimaisia tuomioita noudatetaan. Ostaja, maksaja, haltija? Haltijat? Mondeon tuleva käyttäjähän siellä liikkeessä kävi. Ainahan liikkeessä joku auto keskellä on. Lakimiehiäkin on moneksi, niinkuin olet jaksanut jankuttaa.

    • muistapuhuatotta

      Lainvoimaisia tuomiota noudatetaankin, mutta vain silloin, kun ne perustuvat vain ja ainoastaan totuuteen. Sinähän nyt väität tuossa tekstissäsi, että jos tulevien presidentin vaalien äänten laskun mukaan tällä hetkellä istuva presidentimme saisi 90 % äänistä, niin lakimiesten mukaan se voittaja onkin Pekka Haavisto 10 %:lla. Mikä logiikka tuo nyt on? Älä nyt täysin pehmoisia haastele.

    • kissakiipesi

      Kantaja väittää, että on antanut korjausmahdollisuuden vuoden ajan myyjälle. Kuitenkin kantajapuolen julkaisemista viesteistä ilmenee, että autoa ei ole annettu korjattavaksi syksyllä 2013, vaikka sitä on pyydetty useamman kerran.

      Kantajapuoli on kyllä puhunut itsensä pussiin pahan kerran.

      Jobbarin puolelta on vielä nimetty todisteeksi kuluttajaneuvojan viestit, joita ei kantajapuoli suostu nettiin laittamaan. Veikkaan, että kuluttajaneuvojan viesteistä näkyy, ettei kantajapuoli halua autoa antaa tutkittavaksi ja korjattavaksi vaan haluaa purkaa kaupan. Ilmeisesti tästä syystä ei viestejä julkaista, koska kantajapuolen totuudelta putoaa pohja ja asia on arka.

      Odotamme mielenkiinnolla, että "virallista selitystä" ristiriidalle.

      Ai, niin vielä kun saataisiin tuomarille lähetetyt viesti ilman virallista totuutta.

      • kissasiputosi

        Sattuu vaan olemaan niin, että kantajpuolen viesteissä kerrotaan OIKEASTI siitä, ettei myyjän osoittama korjaamo suostunut ottamaan autoa vastaan, kuten ei myöskään se toinenkaan korjaamo, jota tuon jälkeen myyjä muka tarjosi.

        Ja syynä kieltäytymiselle oli lukuisat aikaisemmat korjausyritykset, ei mikään ostajasta johtuva seikka.

        Kyseiset viestit syksyltä 2013, joista kirjoitat, ovat kuluttajaneuvonnan tiedoissa ja vastaajapuoli nimesi niistä itselleen YHDEN viestin todisteeksi. Nämä viestit olivat ja ovat alkuperäisessä haastehakemuksessa kantajan todiste 10, eli KANTAJAPUOLI ON KYSEISET VIESTIT OIKEUTEEN ITSE ENSIN VIENYT! Älä siis jauha taas tuota sontaasi.


      • kissakiipesi
        kissasiputosi kirjoitti:

        Sattuu vaan olemaan niin, että kantajpuolen viesteissä kerrotaan OIKEASTI siitä, ettei myyjän osoittama korjaamo suostunut ottamaan autoa vastaan, kuten ei myöskään se toinenkaan korjaamo, jota tuon jälkeen myyjä muka tarjosi.

        Ja syynä kieltäytymiselle oli lukuisat aikaisemmat korjausyritykset, ei mikään ostajasta johtuva seikka.

        Kyseiset viestit syksyltä 2013, joista kirjoitat, ovat kuluttajaneuvonnan tiedoissa ja vastaajapuoli nimesi niistä itselleen YHDEN viestin todisteeksi. Nämä viestit olivat ja ovat alkuperäisessä haastehakemuksessa kantajan todiste 10, eli KANTAJAPUOLI ON KYSEISET VIESTIT OIKEUTEEN ITSE ENSIN VIENYT! Älä siis jauha taas tuota sontaasi.

        Osuipa herkkään paikkaan kun huutamaan pitää alkaa- AUTS, AUTS.

        Jos kantajapuoli on viestit kirjalliseksi todisteeksi antanut, niin outoa on edelleen viestien pihtaaminen ja salaaminen kun muiden viestejä kopioidaan surutta.

        Nyt alkaa TODELLA epäilyttämään tämä "virallinen"totuus. Kuluttajaneuvoja on kuitenkin ulkopuolinen ja siksi viestit kiinnostaa. Alkuperäiset viestit eivät ole mitään Radio Jerevanin tulkintaa kuten tämä kirjoittelu.

        Eikä tämä mitään sonnan jauhamista ole. Kiinnostaa vain niin kovasti nuo ristiriitaisuudet kantajapuolien väitteissä. Nyt on jokin pielessä ja pahasti.


      • kattikuriin
        kissakiipesi kirjoitti:

        Osuipa herkkään paikkaan kun huutamaan pitää alkaa- AUTS, AUTS.

        Jos kantajapuoli on viestit kirjalliseksi todisteeksi antanut, niin outoa on edelleen viestien pihtaaminen ja salaaminen kun muiden viestejä kopioidaan surutta.

        Nyt alkaa TODELLA epäilyttämään tämä "virallinen"totuus. Kuluttajaneuvoja on kuitenkin ulkopuolinen ja siksi viestit kiinnostaa. Alkuperäiset viestit eivät ole mitään Radio Jerevanin tulkintaa kuten tämä kirjoittelu.

        Eikä tämä mitään sonnan jauhamista ole. Kiinnostaa vain niin kovasti nuo ristiriitaisuudet kantajapuolien väitteissä. Nyt on jokin pielessä ja pahasti.

        Jotakin on pielessä ja pahasti, nimittäin sinulla korvien välissä.


      • kissakiipesi
        kattikuriin kirjoitti:

        Jotakin on pielessä ja pahasti, nimittäin sinulla korvien välissä.

        Enpä arvannut, että kuluttajaneuvojan viestit ovat näin arkapaikka, että pitää jo alkaa haukkumaan. Heh heh, katin kurittaja


      • mullaonedelleenhyvälakki
        kissakiipesi kirjoitti:

        Enpä arvannut, että kuluttajaneuvojan viestit ovat näin arkapaikka, että pitää jo alkaa haukkumaan. Heh heh, katin kurittaja

        Kuulutko sukuun vai seurailetko muuten sivusta?


      • kissallasiliukasta
        kissakiipesi kirjoitti:

        Enpä arvannut, että kuluttajaneuvojan viestit ovat näin arkapaikka, että pitää jo alkaa haukkumaan. Heh heh, katin kurittaja

        No eipä tuo jauhamisesi ihan normaaliltakaan vaikuta, etenkään kun viestien sisältö on jo rehellisesti avattu. Sinun mukaasi yhtä viestiä pitäisi jauhaa asiayhteydestään irrallisena.


      • kissakiipesi

        Ei voi kuin ilolla seurata, miten kantajapuoli kärvistelee kuluttajaneuvojan viestien takia. Näyttää siltä, että pelottaa niin maan perusteellisesti, että viestit tulee julki.

        Eikö sitä edes omia tärkeitä todisteita uskalleta laittaa esille ?

        Enpä tiedä olevani sukua.


    • keskeltätaaspoikki

      Oikeusvaltioko on sellainen, että joku vittuuntunut ihminen ottaa asiakseen tulkita, onko tuomio syntynyt TOTUUDEN perusteella? Minulla on ikävä siviustavinkujaa, hän oli kuitenkn vilpitön uskossaan. Reisitenteistä en oo kirjoittanut mitään, laskehan omia rosenttejas. Mutta Luoja varjelkoon meiltä toiselta setaresitentiltä.

    • halkipoikkijapinoon

      No tietysti pekkapoika tuppikaupankin oikaisisi, on sen verran kieroonkasvanut kaveri.

    • Lakimieseiautonkorjaaja

      Miten sitä korjaus asiakaan ei ole otettu oikein huomioon. Ei kai vain lakimiehet yritä olla autonalan ammattilaisia. Jos ammatti ihmiset eivät ole ottaneet autoa korjaukseen sen vioista johtuen niin kuinkas nämä asianajajat sen asian yrittävät kääntää. Kannattaa olla siinä omalla alalla eikä lähtee toisten työtä ja ammattia ylikävelemäksi, sillä en ole kuullut että lakimies tietäisi paremmin autoista kuin autoalanasiantuntija.

      • rowaniemenhuvioikeus

        Ugh, olen puhut,


    • älähaukuväärääpuuta

      Pidätkö autokorjaamojen henkilökuntaa niin tyhminä, että he tunnin välein tarkastavat saman auton ja ottavat maksun ja sen jälkeen aina toteavat, että mitään ei ole tehtävissä. Vai menetkö tosiaan hammaslääkäriin 365 päivänä vuodessa näyttämään samaa hammasta, joka on jo todettu mädäksi, että tarkistakaa nyt vielä varalta? Mikä ihmettä koitat selittää?
      Tuolla tavoin toimimalla ette pysty enää mitään peittelemään.

      • Hienostitoimittu

        Jos lakien mukaan jobbarille on annettava mahdollisuus tarkistuttaa auto väitetyistä vioista ja tehdä jopa korjauksia niin en minä ainakaan olisi niin tollo että estäisin sen. Nyt asiansotkija antoi kaikki valtit jobbarille puuttumalla jobbarin lain mukaisiin oikeuksiin. Jobbari pääsi kuin koira veräjästä kun asiansotkija alkoi jobbarin puolesta selvittelemään korjaamoiden korjaushaluja ja keksi sitten "alibin" miksi romua ei voikkaan antaa jobbarille korjattavaksi. Sehän on nyt ihan sama mitä romulle OLISI mahdollisesti tehty, asiansotkija esti TÄRKEIMMÄN eli jobbarin oikeuden vikojen korjaukseen. Muutahan ei tarvittu, sitten tuli sitova sopimus ja pian kanne on nurin.


      • muutosvoima
        Hienostitoimittu kirjoitti:

        Jos lakien mukaan jobbarille on annettava mahdollisuus tarkistuttaa auto väitetyistä vioista ja tehdä jopa korjauksia niin en minä ainakaan olisi niin tollo että estäisin sen. Nyt asiansotkija antoi kaikki valtit jobbarille puuttumalla jobbarin lain mukaisiin oikeuksiin. Jobbari pääsi kuin koira veräjästä kun asiansotkija alkoi jobbarin puolesta selvittelemään korjaamoiden korjaushaluja ja keksi sitten "alibin" miksi romua ei voikkaan antaa jobbarille korjattavaksi. Sehän on nyt ihan sama mitä romulle OLISI mahdollisesti tehty, asiansotkija esti TÄRKEIMMÄN eli jobbarin oikeuden vikojen korjaukseen. Muutahan ei tarvittu, sitten tuli sitova sopimus ja pian kanne on nurin.

        Äläpä sepusta taas. Jobbari kieltäytyi korjauksista ja tämä tulee oikeudessa todistetuksi. Tähän saakka vastaajapuoli on saanut estettyä oikeudenkäynnin, mutta tämä tulee muuttumaan.


    • Eimuutakunhyvveepäiv

      vastapuolta tuo näyttää ketuttavan ihan olan takaa sillä, miksimuuten äimästä toiseen täällä kirjoitettaisiin niin kuumeisesti. Niin ja puolustellen tekemiään vääryyksiä kirjoittamalla ja kääntämällä täällä asiasta soopaa. Huoh.

      • Tyytyväinenosapuoli

        Taitaa se ketuttaa sitä osapuolta joka noita valituksia rustailee! Vai onko jobbari valittanut oikeuden päätöksistä jonnekkin? Asiansotkijathan ovat ulvoneet netissä yli neljä vuotta, Miika facebookissa yli kolme vuotta, joten lienee asiat hieman sotkussa.


    • vuolaanvirranrannalta

      Sivusta asiaa seuranneena kirjoittaisin kuitenkin sanan vittu niinkuin se lausutaan. Sama koskee vitutusta, ilman kursailua, Annikkinhan on jo kuollut. Muistathan Monrepon....

    • muuritropiseealas

      Miksi pitäisi kiroilla ollenkaan? Jos kantajapuoli on ollut altavastaajana, niin sehän voi kääntyä toisinkin päin, että lopulta vastaajapuoli jää altavastaajaksi. Siis edelleen muistuttaisin, että murtuihan Berliinin muurikin ja yleensä totuus on tarua ihmeellisempi. Ja niin on tässäkin jutussa!

    • kissakiipesi

      Jännittävä päivä taas edessä. Joko saada tuomarille lähetetty sähköpostit ja kuluttajaneuvojan viestit luettavaksi ilman virallista tulkintaa ?

      Jotakin erikoista niissä on kun molemmat pukarit ovat ne todisteeksi nimenneet. Tuskin ihan kaikkea on rehellisesti kerrottu, kun ristiin menee...

      Tämä se on mukavaa ajankulua kysellä viestejä ja lukea kissankurittajien viestejä.

    • koppimulkku

      Altavastaaja? Talitintti on pieni lintu, pienempi kuin käki.Käki kuksii kuusikossa pientä linturaukkaa,,, talitintti vakk on pieni, alta koittaa auttaa. Vaikk.

    • boomboxista

      En tiedä miksi, mutta kantajapuolen tämän kesän suosikkibiisi näyttää olevan: Sitä saa mitä tilaa....

    • zekoniwelpotilas

      Anteeksi, en ole vastannut hetkeen, olin sammuksissa. Suku jatkakoon.

    • törkeätasenteet

      Kovin on ala-arvoista vastaajapuolen vastaukset. Ei ole ihme, että tuolla asenteella tuli pitkä taistelu. Jos joku haluaa tuollaisilla asenteilla varustetun puolustajan itselleen, niin ei voi kuin ihmetellä, mitkä jauhot ovat silloin hälläkään pussissa...

      • tuulahdussuvesta

        Ei puhuta pusseista. autostahan aloitettiin. Vastaajalla 1 lakimies, kantavalla 5, miten meni hovissakin.


      • kukaveteleenaruista
        tuulahdussuvesta kirjoitti:

        Ei puhuta pusseista. autostahan aloitettiin. Vastaajalla 1 lakimies, kantavalla 5, miten meni hovissakin.

        Eipä tuo ole kantajan vika jos ja kun Oulusta ja Kalajoelta löytyy tuollaisia kieroja ja huonomuistisia lakimiehiä. Viidestä lakimiehestä kaksi oli hyviä ja kolme surkeita.

        Ei ole kantajan vika sekään, että vastaajalla on asianajaja, joka sählää ja säätää kaiken jatkuvasti sekaisin. Sinänsä aika typeriä nämä kaksi lupalakimiestä siinäkin, etteivät ilmeisesti tajua sitä, että vastaajan asianajaja otti heidänkin pussistaan sekoittaessaan heidät asian kanssa niin, että syntyi palkkioriidat.


      • pimpelipompom
        kukaveteleenaruista kirjoitti:

        Eipä tuo ole kantajan vika jos ja kun Oulusta ja Kalajoelta löytyy tuollaisia kieroja ja huonomuistisia lakimiehiä. Viidestä lakimiehestä kaksi oli hyviä ja kolme surkeita.

        Ei ole kantajan vika sekään, että vastaajalla on asianajaja, joka sählää ja säätää kaiken jatkuvasti sekaisin. Sinänsä aika typeriä nämä kaksi lupalakimiestä siinäkin, etteivät ilmeisesti tajua sitä, että vastaajan asianajaja otti heidänkin pussistaan sekoittaessaan heidät asian kanssa niin, että syntyi palkkioriidat.

        Haloo. Kuka niille kieroille lakimiehille toimeksiannon antoi ? Huh huh Pitäisi nyt ottaa vastuuta tekemisistään ja sopimuksistaan.


      • soap.-
        kukaveteleenaruista kirjoitti:

        Eipä tuo ole kantajan vika jos ja kun Oulusta ja Kalajoelta löytyy tuollaisia kieroja ja huonomuistisia lakimiehiä. Viidestä lakimiehestä kaksi oli hyviä ja kolme surkeita.

        Ei ole kantajan vika sekään, että vastaajalla on asianajaja, joka sählää ja säätää kaiken jatkuvasti sekaisin. Sinänsä aika typeriä nämä kaksi lupalakimiestä siinäkin, etteivät ilmeisesti tajua sitä, että vastaajan asianajaja otti heidänkin pussistaan sekoittaessaan heidät asian kanssa niin, että syntyi palkkioriidat.

        nyt on lupalakimiesten pussitkin tyhjennetty. ihan mahotonta touhua. Onko tämä joku saippuasarja


      • kenessävika
        pimpelipompom kirjoitti:

        Haloo. Kuka niille kieroille lakimiehille toimeksiannon antoi ? Huh huh Pitäisi nyt ottaa vastuuta tekemisistään ja sopimuksistaan.

        Ahaa, eli kiipeilevän kissan omistaja on nyt sitä mieltä, että on kantajapuolen tyhmyyttä se, että luottaa lakimiehiin...

        Eli tämän kissatyypin mukaan on kantajan tyhmyyttä palkata lakimies...

        Hmmm...

        On kantajan tyhmyyttä luottaa jobbariin... On kantajan tyhmyyttä luottaa lakimiehiin... Vai olisiko sittenkin syy ihan niissä, jotka eivät toimi rehellisesti, mukaanlukien myös ne vastapuolen tyypit.....?!!


    • ostaitiktomultamondeon

      Kannnattais harkita, pestaako lakimiehen/naisen rauhan tärräyksen sivulta. Koeajokin olis kannattanut.

      • jatkottulossa

        Kyllä lakimiehen pitää olla rehellinen ja asiansa osaava riippumatta siitä, mainostaako Rauhan Tärräyksessä vai Tappelun Räjjäyksessä!

        Ihan turha täällä on kantajan viaksi ja virheeksi lakimiesten surkeutta tehdä.


      • suokuokkajajussit

        Lakimiehen/naisen koeajo on todellakin suotavaa. Se pitäisi säätää pakolliseksi.


    • eihyvinpyyhi

      Samaa mieltä täällä kyllä lakimiesten pitää osata toimia oikein ja oikeudenmukaisesti sehän on heidän työtään mutta näkyy olevan ikäväksi näitä, jotka mieluummin käyttävät lakia väärin.

      Jokainen ansaitsee oikeudenmukaisen ja oikein toimivan asianajajan!!! Löytyy seasta näitä jotka toimivat väärin hyödyntämällä lakia väärin.

    • uskonrauhatasapuolisesti

      Täällä on kovasti painotettu sitä että joku kantajaa puolustava on uskova ihminen, niin tuli tässä mieleen, että eikös ne nämä vapaamuuraritkin, kuten tämä jobbarin asianajaja, ole myös uskovia, ja miksei sitten tätä asianajajan uskoa pilkata samoin täällä..............?

    • selkeälinja

      Tärkeää on jättää uskon pilkkaaminen muutenkin kokonaan pois ja tämän jutun ulkopuolelle. Vapaamuurarius tuskin on mikään kristinusko, joten senkin voi jättää tämän keskustelun ulkopuolelle. Tietenkin jos vapaamuurarina oleminen jotenkin vaikuttaisi tähän juttuun, niin silloinhan tilanne olisi ihan toinen ja aiheen voi ottaa keskusteluun mukaan.

      • uskonrauhatasapuolisesti

        Totta, ei kenenkään usko määritä millään tavalla tätä juttua, ja siksi tuo pilkkaaminen on todella asiatonta ja typerää.


    • olloshyvös

      'Kissakiipesi' kaipailee kuluttajaneuvonnan tietoja. Tässä:

      "17.10.2013 10:38:05 – Lähtevä puhelinsoitto
      Soitettu EH:lle; EH haluaisi korjata auton. Sovittiin eh:n kanssa, että eh laittaa konkreettisen ehdotuksen @:lla minulle miten ja missä auto korjataan ja mikä on kustannusten jako. Keskusteltu siitä että korjauskustannusten noustessa suuriksi&mahdollinen kokonaisarvostelu saattaa (?) purku tulla kyseeseen, mutta eh ei halua purkua kauppa. Krill voi ratkaista purkuasian.
      Tapahtuman lisännyt: Kati Korppoo."

      • turhatselisi

        Älä selitä. Jobbari ei ole koskaan ollut todellisesti korjauttamassa auton vikoja. TÄMÄ ilmenee sähköposteista.


      • Asiatsotkettiin

        Sähköposteista ilmenee myös että asiansotkija ei antanut jobbarille koskaan mitään mahdollisuutta korjata yhtään vikaa. Palkintona tästä typerästä toiminnasta käräjäoikeudessa sorvattiin sitova sopimus jossa on määritelty kaikki jobbarin vastuut.


      • jatkoaluvassa
        Asiatsotkettiin kirjoitti:

        Sähköposteista ilmenee myös että asiansotkija ei antanut jobbarille koskaan mitään mahdollisuutta korjata yhtään vikaa. Palkintona tästä typerästä toiminnasta käräjäoikeudessa sorvattiin sitova sopimus jossa on määritelty kaikki jobbarin vastuut.

        Ihan turhaan sinä näitä täällä jauhat. Se, oliko jobbarille annettu korjausmahdollisuutta vaiko ei (kyllä oli), on itse kanteenmukaisen riita-asian suurin riitakysymys ja se olisi katsottu OIKEUDESSA ilman vastaajapuolen junailemaa oikeudenkäynnin estävää aiesopimusta.

        Ja tämä asia myös katsotaan siellä oikeudessa, kunhan vääryydet oiotaan tässä ensin. Aikaa tämä ottaa, mutta sen jälkeen voitte painattaa siitä aiesopimuksestanne eli toisin sanoen oikeudenkäynninestosopimuksestanne Kiinassa sitä wc-paperia ja pyyhiskellä niitä paikkojanne, minkä pyyhkimisestä olette täällä jo pitkään meuhkanneet.

        Joillain on tässä vielä kova vastuunkanto edessä, mutta siitä ei tässä enempää.


      • muutostulee
        Asiatsotkettiin kirjoitti:

        Sähköposteista ilmenee myös että asiansotkija ei antanut jobbarille koskaan mitään mahdollisuutta korjata yhtään vikaa. Palkintona tästä typerästä toiminnasta käräjäoikeudessa sorvattiin sitova sopimus jossa on määritelty kaikki jobbarin vastuut.

        Siitä, onko myyjälle annettu korjausoikeutta ja onko myyjä ollut todellisesti auton vikoja korjauttamassa, ei ole todisteiden valossa ollut erimielisyyttä kantajan viimeisimmän asiamiehen kanssa. VT Jorma Herttuainen toteaa esimerkiksi sähköpostiviestissään 23.4.2015 seuraavaa:

        >>Siitähän tässä on riita, onko Autere riittävän yksilöidysti ja selkeästi ottanut vastattavakseen korjauksista. Sähköpostiviestien ym. mukaan ei ja onhan meillä siitä monen henkilön todistus saatavilla. Yhteenvedossa puheenjohtaja alaviitteessä viittaa KKO:n vuoden 1984 tuomioon. Se on ihan samansisältöinen kuin kuluttajansuojalain säännös myyjän korjausoikeudesta, taisi olla 5:12 pykälä.<<

        Ainoa asia, mikä on hiertänyt, on typerä aiesopimus, jolla vastaajapuoli on pyrkinyt estämään näiden Herttuaisenkin toteamien todisteiden käsittelyn oikeudessa.


    • kukasaneleeehdot

      No laithan ovat inhimillisten ihmisten laatimia ja poikkeus tulee vahvistamaan säännön. Lait ovat olemassa, mutta kyllä kai nyt sentään, jos kerran on tehty perustavaa laatua olevia virheitä ja sitten vielä on pidetty aidot todisteet jutun ulkopuolella, niin onhan todellakin reilua ja oikein, että ne asiat tutkitaan siten, miten ne oikeasti ovat ja ovat menneet.
      Eihän lakia saa siten käyttää, että sillä väkisin estetään totuuden esille tulo ja kantajapuoli on ollut koko ajan halukas tämän perusteellisesti selvittämään, mutta käsittääkseni taas vastaajapuoli on esitellyt vain ne kohdat, joissa itse totuus on jäänyt lähes kokonaan tai kokonaan pimentoon.
      Vai onko meillä tämän jutun myötä Suomeen tullut uusi laki? Nimetään se vaikka tee-se-itse laiksi, siinä otettaisiin huomioon vain se, kenen etua jutun lopputulos palvelee, ei sitä, mikä on totuus! Heille, jotka haluavat tämän lain käyttöön, voi sitten luoda oman oikeusjärjestelmän yhteiskunnan ulkopuolelle, koska siinä ei kunnioiteta yksilön minkäänlaisia oikeuksia!

    • kissakiipesi

      Kantajapuoli se jatkaa vain ennakkosensuuria NKP:n puoluekokouksen hengessä eli eipä anneta julki kuin yksi viesti. Veikkaan, että on siellä myös muiden viestejä. Arvaan, että jobbarin viestit on sensuroitu kuin myös tämän asianhoitajan.

      Ei voi kuin ihmetellä tätä sensuuria ja sitä mikä on niin noloa, että pitää sensuroida tapahtumia ?

      Odotellaan virallista selitystä.

      • tilauksesta

        Jobbarin viestinkö siis haluat? Se tulee pyynnöstäsi.


      • olehanhyvä
        tilauksesta kirjoitti:

        Jobbarin viestinkö siis haluat? Se tulee pyynnöstäsi.

        Tässä pyynnöstäsi (kuluttaja = k, nimi poistettu):


        "21.10.2013 13:06:01 – Saapuva sähköposti
        EH:lta @;
        olen selvittänyt auton korjaus asiaa autokorjaamo r-viittasen.os.sammaltie 77.oulu.
        autosta ei
        voi autoa näkemättä tehdä korjaus arviota.
        auto pitäisi käyttää kyseisellä korjaamolla.
        viat täytyy ensin
        paikallistaa ja sen jälkeen tehdä korjauksista kustannusarvio.
        olisin sitä mieltä että k
        ottaisi yhteyttä joko korjaamoon tai minuun ja käytettäis autoa korjaamolla.laitettais auto kuntoon se olis
        mielestäni kaikkien kannalta paras ratkaisu.
        korjaus kustannuksiin olen valmis osallistumaan.
        teveisin
        juha autere
        juhan
        automyynti"


      • kissanousi
        olehanhyvä kirjoitti:

        Tässä pyynnöstäsi (kuluttaja = k, nimi poistettu):


        "21.10.2013 13:06:01 – Saapuva sähköposti
        EH:lta @;
        olen selvittänyt auton korjaus asiaa autokorjaamo r-viittasen.os.sammaltie 77.oulu.
        autosta ei
        voi autoa näkemättä tehdä korjaus arviota.
        auto pitäisi käyttää kyseisellä korjaamolla.
        viat täytyy ensin
        paikallistaa ja sen jälkeen tehdä korjauksista kustannusarvio.
        olisin sitä mieltä että k
        ottaisi yhteyttä joko korjaamoon tai minuun ja käytettäis autoa korjaamolla.laitettais auto kuntoon se olis
        mielestäni kaikkien kannalta paras ratkaisu.
        korjaus kustannuksiin olen valmis osallistumaan.
        teveisin
        juha autere
        juhan
        automyynti"

        Ja ennakkosensuuri jatkuu vain edelleen. Pohjois-Koreassakin tiedotus on avoimempaa kuin kantajapuolella.


      • kissallasliukasta
        kissanousi kirjoitti:

        Ja ennakkosensuuri jatkuu vain edelleen. Pohjois-Koreassakin tiedotus on avoimempaa kuin kantajapuolella.

        Ja mitähän siitä oli sensuroitu?


      • kissakiipesi
        kissallasliukasta kirjoitti:

        Ja mitähän siitä oli sensuroitu?

        Viestiketjusta olettavasti puuttuu viestejä. Veikkaan, että kantajapuolen vastauksia.


    • notresmanne

      Minullakin on nyt vihtoinviimein ristallinkirkkaana mielikuvatus, että ei voi välttyä vaikutukselta, että. Ymärrän jotta auto jätetään kojeajamatta, mutta että. 5 juristija?

    • kissasikiipesijaputosi

      Ehdottaisin tälle vastaajajoukkiolle vääristelyn lopettamista, koska sitä enemmän vastaajapuolen törkeät toimet tulevat esille, mitä enemmän täällä vääristelette ja mustamaalaatte kantajapuolta.

      Tähän liittyen kysyisin tältä kissakiipesi-nimimerkiltä, että mitä olet mieltä siitä, että vastaajapuolen oma edustaja toi nimet esille tänne anonyymiin keskusteluun? Oliko se mielestäsi fiksua (sinulta)?

      • Nytonturhaitkeä

        Mitä mieltä olet että toinen haltijapuolisko mölisee tälläkin palstalla "anonyyminä" ja toinen puolisko Miika on julkistanut samaa tarinaa facebookissa vuodesta 2014 alkaen kaikilla nimillä, tarkoituksella ja tahallaan julkisella päivityksellä? Miikan juttua voi lukea jokainen kirjautumatta ja ilman tunnuksia. Miika pyytää juttua levittämään edelleen ja juttu on täsmälleen samaa sontaa mitä levitetään tällä palstalla. Onko kantajapuoli valinnut sonnan levittämiseen tahallaan tällaisen menettelytavan? Mustamaalausta harjoitetaan nimillä ja "anonyymisti". Minusta on hienoa että saman porukan kaksinaamainen ja törkeä käytös paljastui. Jokainen vastaa kirjoituksistaan, on ne sitten nimillä tai "anonyymisti". Miika on tuonut kaikki nimet ensimmäisenä julkisuuteen suvun keksimän tarinan mukana.


    • Ontörkeää

      Tuo vääristely ja asioiden kääntely on vastapuolelta todella törkeää toimintaa. Aikuisten kuuluisi käyttäytyä aikuismaisesti.

      • marspeilineteen

        Näinpä, ja jokseenkin surkuhupaisaa tuo, että he itse toivat ensin tänne anonyymiin keskusteluun nimet esille fb-linkin muodossa ja aloittivat samaan aikaan järjettömän kantajapuolen ja koko kantajan suvun mustamaalauksen, jonka jälkeen sitten valittavat siitä, että jutusta ja heistä kirjoitetaan...


      • Housussaonjo

        Kuka sen julkisen facebook-jutun oli kirjoittanut vuonna 2014 kaikilla nimillä? Liittyikö jutun kirjoittaja mitenkään tuppikauppaan? Oliko nimien julkistaminen tahallista ja tarkoituksella tehtyä? Oliko tarina ja "todisteet" ihan samat mitä tällä palstalla on tuhansissa viesteissä sepustettu? Miksi suku halusi mustamaalata julkisesti nimillä ja ns. "anonyymisti" tälläkin palstalla? Onko tappelunhalu ja kostonhimo niin suurta?


    • luckylaki

      Minäkään en voi välttyä vaikutelmalta, että ei se Samppa oo suotta lakia lukenut.

    • kissakiipesi

      Tämä on aivan loistavaa taas. Kantajapuoli väittää, että vastaajapuoli on tuonut nimet esille. Tämä on yhtä härskiä kuin Mainilan laukkaukset.

      Julkaistuista sähköposteista ilmenee selvästi, että ne ovat lähtöisin kantajalta. Julkaisia - kuka lie, ei edes peittänyt nimiä. Nyt väitetään pokkana, että en se minä ollut, joka nimet laittoi.

      Taitaa olla kantajapuolella aika paniikki kirjoittelun suhteen.

      Pyytäisin edelleen laittamaan ne kuluttajaneuvojan viestit ilman sensuuria, että saisimme tietää olemmeko arvanneet oikein salailun syyt.

      Hyvä on yrittää siirtää keskustelu aina toisiin aiheisiin kuin omalta kannalta ikäviin aiheisiin. Voihan sitä taas aloittaa uuden keskustelun.

      • oikeudessasitten

        Ihan turhaan maalailet taas siinä... Se oli ihan varmasti ja takuulla kantajan vastapuolelta joku, joka toi nimet esille fb-linkin muodossa. Ihan turha on muuta edes väittää, täällä kun ei ole sana vastaan sana, vaan kaikesta jää jälki.

        Kantajapuoli ei salaa mitään. Kantajapuoli on ITSE kyseiset viestit OIKEUTEEN vienyt, joten niissä ei todellakaan ole mitään salattavaa! Ne käsitellään aikanaan oikeudessa kantajan todisteena 10.


      • kissasivaikeuksissa

        Kantajapuoli ei salaa mitään. Jos noissa viesteissä olisi jotakin salattavaa, niin tuskinpa niitä olisi oikeuteen ITSE viety. Älä ole tyhmä! Nolaat itsesi ihan tosissaan.


      • kissakiipesi
        kissasivaikeuksissa kirjoitti:

        Kantajapuoli ei salaa mitään. Jos noissa viesteissä olisi jotakin salattavaa, niin tuskinpa niitä olisi oikeuteen ITSE viety. Älä ole tyhmä! Nolaat itsesi ihan tosissaan.

        Jees ! Nolaa minut nyt, jooko ? Tee se ! Osoita minut myös tyhmäksi laittamalla kuluttajaneuvojan viestiketju näkyville. Sinulla on nyt mahdollisuus kissalla pöytää pyyhkiä . Voi mirri-parka. Samalla voit osoittaa, ettei mitään ole täällä keskustelussa salattu. Riittääkö pokka ?

        Näyttää siltä, että kissa kiipesi nurkkiin kuseksimaan ?


      • totuusvaanonjaonjaonjaon
        kissakiipesi kirjoitti:

        Jees ! Nolaa minut nyt, jooko ? Tee se ! Osoita minut myös tyhmäksi laittamalla kuluttajaneuvojan viestiketju näkyville. Sinulla on nyt mahdollisuus kissalla pöytää pyyhkiä . Voi mirri-parka. Samalla voit osoittaa, ettei mitään ole täällä keskustelussa salattu. Riittääkö pokka ?

        Näyttää siltä, että kissa kiipesi nurkkiin kuseksimaan ?

        Sinun kissasi on tainnut lorotella vähän muuallekin kuin nurkkiisi.

        Ei taida tulla tänne mitään turhia viestiketjuja, jotka eivät asiaa miksikään muuta. Sampsan viestejä löytyy kyllä jaosta vaikka kuinka. Ne kertovat kaiken olleellisen tästä jutusta.


      • kissakiipesi
        totuusvaanonjaonjaonjaon kirjoitti:

        Sinun kissasi on tainnut lorotella vähän muuallekin kuin nurkkiisi.

        Ei taida tulla tänne mitään turhia viestiketjuja, jotka eivät asiaa miksikään muuta. Sampsan viestejä löytyy kyllä jaosta vaikka kuinka. Ne kertovat kaiken olleellisen tästä jutusta.

        Eipä taida viestiketju turha olla kun pitää sitä salata ja hermostua. Näyttää siltä, että kantajapuoli salaa jotakin. Hätä on kova kantajapuolueella.

        Eipä Sampsan viestit kiinnosta vaan kuluttajaneuvojan viestit.

        Kissa taitaa pissiä joidenkin viuluun, että lorina käy.


    • PäätönLainaaja

      Kiva havaita, että sivustaseuraaja on palstoilla taas! Kielenkäyttökin on nuorentunut; lupis, ja näppis! Kun aloitit höpinäsi, kirjoitit "kauhutavarasta." Minä pöhölö ihimettelin, mistä, on kyse, pelakäsin pahinta. Onneksi se oli vain auto, vanha, huippuhieno, helemat ruosteessa. Ihan niinku mun akallaki.

      • keskeltäseuraava

        Erehdyt TAAS henkilöstä, mutta väliäkö hällä. Ei muuta mitään tosiasioita.


    • pikkuviiatinkuski

      Kun minä olen nauranut muutaman vuoden jostakin vanhasta voordinresusta käytyä inttämistä, olisiko mahdollista, että pantaisiin keräys pystyyn auton ostamiseen. Annettaisiin jollekin Rauhan Tervehdyksessä ilmoittelevalle lakimiehelle tehtäväksi hankkia rahankeräyslupa. Sukua ei vaivattaisi. Eihän mopollla mahottomia.

      • kesäkaikillavai

        Kantajan asiat ovat nyt hyvin järjestyksessä, joten eipä tarvitse apuasi. Pojalla on auto allaan ja kevyt mieli. Ei kiirusta minnekään. Toinen auto ostetaan sitten kun rahat palautuvat sille, jolle ne kuuluvatkin, Sinne ne on mukavasti rahoitusyhtiöön kertyneet näiden vuosien aikana, joten eipä tarvitse enää välikäsiä. Korkokulut tulee maksamaan se, joka ne aiheuttikin.

        Naurusi ei taida jatkua enää kovin pitkään, joten naura nyt niin että piisaa.


      • pappamoptisti
        kesäkaikillavai kirjoitti:

        Kantajan asiat ovat nyt hyvin järjestyksessä, joten eipä tarvitse apuasi. Pojalla on auto allaan ja kevyt mieli. Ei kiirusta minnekään. Toinen auto ostetaan sitten kun rahat palautuvat sille, jolle ne kuuluvatkin, Sinne ne on mukavasti rahoitusyhtiöön kertyneet näiden vuosien aikana, joten eipä tarvitse enää välikäsiä. Korkokulut tulee maksamaan se, joka ne aiheuttikin.

        Naurusi ei taida jatkua enää kovin pitkään, joten naura nyt niin että piisaa.

        No sittehän voijaan perruuttaa rahankerräykset, satasen olisin laittanut. Kävikö nyt koeajossa
        ja oliko auto keskelle myymälää laitettu? Nää et tiijä kenenkään naorujen pittuuksista, mutta mää aenakin höröttelen vielä. En auton ostajalla, vaan sulla.


    • suurempivyyhti

      Aikamoista mitätöintiä, että yrität peitellä isoja asioita yhden lohkolämmittimen taakse.
      No, kyllä ne asiat vielä sieltä selvitetään.

    • ehdottajaensin

      mitä jos pidettäisiin keskustelussa 5 vuoden tauko ja sitten katsottaisiin onko tilanne muuttunut mihinkään.

      • yxinäisentähenhortoilija

        Taidat olla se mietiskelijä? Tuskin oon 5 vuoden päästä ees hengissä, mutta olishan se mukava tietää, että miksi poika ei koejannut sitä kauhutavaraa. Muustakaan en tiedä juuri mitään.


    • tavarovarastonhoitaja

      Minä olen aina koeajanut ja pikkuisen enemmänkin tavaraa kuin tavaraa.

      • tavarattarjollatestiin

        Minulle on kyllä joka kerta tarjottu tavaratat kokeiltavaksi, ei ole tarvinnut kinuta.


      • tawaratttaaaa
        tavarattarjollatestiin kirjoitti:

        Minulle on kyllä joka kerta tarjottu tavaratat kokeiltavaksi, ei ole tarvinnut kinuta.

        Kyllähän sitä voi tarjota kokeiltavaksi jotakin tavarattaa, tataaa. Toista se on auton osto ja koJEajo.


    • jatkoillekutsu

      Ei täällä kirjoita kumpikaan auton haltijoista. Piste.

      Nyt lienee aika hiljentyä odottamaan jatkoja.

      • Aasianhaltijatar

        Mutta kun sinä et malta hiljentyä, molemmat haltijat ovat käsittääkseni täysipäisiä miehiä.


      • yönhaltijatar

        kuka on pojan lisäksi haltijana


    • konkunkuntoutuu

      Tässä otettiin taas illan komediahetki kuuntelemalla terassilla tuo kuulemistallenne kännykästä. Tiedoston nimi sensuroitu. Aina saa yhtä hyvät reaktioit aikaan.

      • kuulolaite

        Uskomatonta, että joku jaksaa noita kuunnella, ja jopa nauttii siitä. Ei onnistu multa.
        En ole kateellinen.


      • kuunneltuon

        "Tarkoitatko sinä sitä että..."


    • määräaikasilläkin

      Kuka nyt olisi kateellinen jonkun epäselvästä tai epävarmasta puheesta. Tämän jutun on aikakin tulla päätökseensä ja varmasti monet olisivat tehneet jutun alkumetreillä erilaisia päätöksiä, jotta olisivat näin pitkän taistelun välttäneet.
      Tämä tuskin on ollut kenenkään etu ja toisella osapuolellahan eli vastaajapuolella on vielä kaikki vastuu asioista ottamatta.

      • aikaaikaa

        Näinpä, ei noista jutteluista, sekoiluista ja valehteluänkytyksistä voi ainakaan kateellinen olla. Ja vielä julkista materiaalia...


      • vikisenvikisenvikisen

        Sori, kantajapuoli ei ota vastuuta asiassa. Kantaja teki sopimuksen auton korjaamisesta ja nyt ei annan autoa korjattavaksi. Selittää täällä ihan pokkana kuin kaikki ovat olleet petollisia ja tehneet väärin ym. vaikka sopimus on käräjillä todettu sitovaksi. KANTAJA RIKKOO TEKEMÄÄNSÄ SOPIMUSTA .


    • kissoista5

      Olisi mielenkiintoista tietää, kuka kirjoittelee "kantajapuolen" kannanottoja. Haltijat tuskin, rahoitusyhtiö ei varmasti, mutta erästä vankasti epäillään, Liekö valtakirjat hankittu? Yleensä ne JÄLJET johtavat sylttytehtaalle.

      • yourprints

        Tässä tapauksessa Kalajoelle......................................


    • kissakiipesi

      Ei jäljet sylttytehtaalle johda . . Ehkä ne johtaa Kattivaaran Margariinitehtaalle Ankkalinnaan.

      • jyväskylästäjyvänen

        En SINUNA viitsisi............................................


    • älkääirvailko

      Pidätte edelleen kantajapuolta typeränä ja itseänne kovin viisaina. Se vain on sillä tavoin edelleenkin, että minkä taakseen jättää, sen edestää löytää. Ei tuollaiset toimet jää huomiotta ikuisesti, vaan väärin toimivilla tulee loppu vääryyksille omalla ajallaan. Tämä juttuhan on sellainen niinkuin luonnon laki : )

      • Eijärjenhäivää

        Ensimmäinen Mondeon ostaja, toinen Mondeon maksaja, ensimmäinen Mondeon haltija, toinen Mondeon haltija, ensimmäinen asianhoitaja, toinen asianhoitaja, ensimmäinen lakimies, toinen lakimies, kolmas lakimies, neljäs lakimies, viides lakimies....käräjäoikeus, hovioikeus, KKO.....ja kyseessä oli 6500 euron vanha Mondeo. Voihan se joku porukka vielä huonomminkin reklamaatiot hoitaa!


      • lääkärihoitaja

        eikö lakimiehen virheestä voi saada korvausta jostain, niinku vaikka lääkärivirheestä.
        kysyn ihan mielenkiinnosta. en tiedä miten lie


      • jasaakin
        lääkärihoitaja kirjoitti:

        eikö lakimiehen virheestä voi saada korvausta jostain, niinku vaikka lääkärivirheestä.
        kysyn ihan mielenkiinnosta. en tiedä miten lie

        Kyllä voi saada.


      • kukakorvaa
        lääkärihoitaja kirjoitti:

        eikö lakimiehen virheestä voi saada korvausta jostain, niinku vaikka lääkärivirheestä.
        kysyn ihan mielenkiinnosta. en tiedä miten lie

        Keltä lakimieheltä ajattelin korvauksia saada ? Eli missä vahinko


      • yleiskysymys
        kukakorvaa kirjoitti:

        Keltä lakimieheltä ajattelin korvauksia saada ? Eli missä vahinko

        kysymys on yleisluontoinen, eli voiko lakimiehen virheestä saada jostain korvausta.
        jos voi, niin mistä?
        kysyn vain mielenkiinnon vuoksi. en ole hakemassa korvauksia mistään.


      • kerrovaanjo
        kukakorvaa kirjoitti:

        Keltä lakimieheltä ajattelin korvauksia saada ? Eli missä vahinko

        Niin keneltä ajattelit?


      • vastuuseenvastuulliset
        yleiskysymys kirjoitti:

        kysymys on yleisluontoinen, eli voiko lakimiehen virheestä saada jostain korvausta.
        jos voi, niin mistä?
        kysyn vain mielenkiinnon vuoksi. en ole hakemassa korvauksia mistään.

        Kyllä lakimiehen voi vetää vastuuseen virheistään ihan samoin kuin kenet tahansa muunkin elinkeinonharjoittajan. Korvaukset ovat ihan samoin ulosottokelpoiset kuin kenen tahansa muunkin kohdalla, Lakimiehillä ei mitään erioikeuksia ole.


      • eienempiätässä

        >> Sitovan sopimuksen tekeminen vastapuolen kanssa oli kaiken huippu. Siitä ei enää eroon pääse.<<

        Enpä olisi noinkaan varma...


    • eikovinkauaakaan

      Nämä korvausasiat sun muut selviävät teille kyselijöille aikanaan.

      • uskonasia.-

        en usko, että mikään selviää koskaan. tätä jatketaan vuodesta toiseen kunnes suomi24 lakkautetaan......siihen tämä ehkä loppuu


    • EskoKiveskoksi

      Täällähän se Viisasten kerho on jo päivän kokouksen aloittanutkin. Korvaukset ovat todella ulosottokelpoisia, jopa lakimiesten maksettavaksi tuomitut, mutta niille pitäisi ensin saada oikeuden lainvoimainen tuomio. Kas siinäpä se pulma onkin.

      • eienempiätässä

        >> Kas siinäpä se pulma onkin.<<

        Niinhän sitä voisi luulla...


    • MikkoMaalikko

      Esitän maalikkona tässä vaiheessa täysin hypostaattisen kysymyksen. Mitä tapahtuisi jos vakuutusyhtiö vaatisi rahojaan takaisin, joko asiakkaaltaan tai hänen lakimieheltään. Jos saisi takaisin voisiko vielä asikas nostella kanteita sitä tuomaria vastaan ja voisiko voittaa käräjillä? Tulihan tuosa useampikin kysymys, mutta korostan edelleen niiden hypstaattista luonnetta.

      • mitasinasanoa

        Mitä tuomaria vastaan?


      • MikkoMaalikk0
        mitasinasanoa kirjoitti:

        Mitä tuomaria vastaan?

        Minähän sanoin kysymysten olevan van hypostaattisia, nimiin en serkaannu


    • aikajärkyttävää

      Kummallista sössötystä vastaajapuolelta. Tämän jutun hoitaminen tarvii selkeän linjan, jossa seurataan prikulleen oikeaa tapahtuminen kulkua siten, kuin ne ovat menneet. Ei tuollaista epäselvää tulkintaa voi edes käsittää ja vielä kun päättäjät eivät edes saaneet oikeita kunnon todisteita ollenkaan.

      • autoontaituokorjaamo

        Näin on, todella kummallista sössötystä vastaajapuolelta. Ja oikeuden tehtävähän olisi ollut selkiyttää epäselvää esitystä. Tuon vastaajapuolen selityksen mukaanhan myyjä Juha Autere tilasi mittariston kaksi kertaa: ensin heti aiesopimuksen solmimisen jälkeen, mentyään hallilleen ja sitten sen jälkeen kun kantajapuoli oli esittänyt heille sen, ettei korjaamo ota sitä autoa...

        Samassa repliikissäkin asia kerrotaan kahdella tavalla. Huh! Ei mennyt miekkosilla ihan putkeen tuo valehtelu.


    • PaavoPölliskö

      Mitä tarkoittaa pirkulleen?

      • niinkylläon

        Heh heh taas, Kun ne korjaamot ovat todenneet ihan välittömästi ensimmäisen puhelun aikana, kuultuaan myyjän heiltä salaaman totuuden auton vioista, että ne eivät ota autoa vastaan ja ettei myyjän toimesta ole heiltä todellisia toimenpiteitä vikoja koskien edes pyydetty. Että sellaista häirintää kantajan puolelta.


    • Tuggummikola

      Pirkulleen, sillä lienee tarkoitettu lievää kirosanaa pirkuleen.

      • nipsjanaps

        Siellä vain sattuu lukemaan ihan oikein: prikulleen.


    • korrelaatiointi

      Pirkuleen tai prikulleen, ei ole gorrektia tuommoinen saivartelu.

    • kissakiipesi

      Arvaus noudatti pitkälti kantajapuolen "virallista tulkintaa", joka on edellä luettavissa. Tarkoittaako tämä sitä, että "virallinen tulkinta" ei ollut kuluttajanneuvojan viestien mukainen ?

      Odotan jännityksellä vastausta

    • KortitPöydälle

      Minua oudoksuttaa, miksei niitä viestejä voida julkaista, silloinhan peli olisi ainakin rehellistä. "Gorrektiudesta" en tosin tiedä. Ainakin puhuttaisiin asioista niiden oikeilla nimillä, ei tarvitsisi tapella vuodet pitkät käräjillä ja netisssä. Sopuhan se sijaa antaa. Käräjöintikin on tunnetusti kallista puuhaa, kun kuulee lakimiesten palkkiot.

    • visitatartsania

      Tuo yx kissa senkun kiipeilee, vaikkla neloselta tulee itä- länsi, nyt tosin tauolla.

      • hiialahiialahei

        Sillä on kissa nurkissa ja lehmä ojassa.


      • nostokurkiainen

        kuka nostaisi kissan pöydälle


    • tyrnäväntempaaja

      Pelihän lopppui, mutta miksi idänmiehissäpelasi yksi kempeleleen kirin mies.

      • satujavain

        Vastaajapuoli on turvautunut kyllä, nimittäin valehteluun. Ja miltä he suojautuvat? Totuudelta.


    • marsuloskissankanssa

      Vinkki tälle kiipeilevän kissan omistajalle. Kissasi käytösongelmat voivat johtua siitä, että et ole osannut vastata oikein sen tarpeisiin.Tuo jatkuva kiipeily ei missään tapauksessa ole nomaalia.

    • kissakiipesi

      Tämä on mennyt loistavasti kun alkaa jo menemään henkilökohtaisuuksiin.

      Terveisiä Kattivaaran margariinitehtaalla.

      • mitäää

        Henkilökohtaisuuksiin? Kenen osalta?


    • ilmaapussissa

      Eipä tämmöistä juttua olisi olemassakaan, jos alusta pitäen olisi vaikuttimina olleet oikea todistus aineisto ja rehellisyys. Autokin olisi kuulunut romuttamolle, eikä myyntiin. Paitsi, sehän olisikin jokaisen kauppiaan unelma tilanne, myydä kalliilla ilmaa. Mutta se pitää sitten muistaa ilmoittaa ostajalle, myydään ilmaa kalliilla. Tässä tapauksessa unohdettiin ilmoittaa se ostajalle. Ja näissä ketjuissa ovat jotkut tai joku käyneet irvailemassa, että sehän on tyhmän ostajan vika, kun ostaa romun.
      Joka ikinen kuluttaja eli ostaja on varmasti samaa mieltä, että vika ei ole ostajassa, jos myynti hetkellä annetaan ostoksesta sellainen kuva, että mikä tahansa ostettava tuote on kunnossa. Se on sitten eri asia, jos myyjä kertoo viat ja ostaja senkin jälkeen itse vielä haluaa ostaa ja vieläpä maksaakin siitä jotain myyjälle.

      • Pikkusenoonpihalla

        Eihän kukaan ole ostajaa tyhmäksi sanonut, paljon on vain ihmetelty sitä puuttuvaa koeajoa. Olipa auto kuin keskellä liikettä tahansa. Sehän kuitenkin sieltä liikkeestä ulos ajettiin, tuskin kauppaa sitä ennen päätettiin.


      • ajokoekoeajo
        Pikkusenoonpihalla kirjoitti:

        Eihän kukaan ole ostajaa tyhmäksi sanonut, paljon on vain ihmetelty sitä puuttuvaa koeajoa. Olipa auto kuin keskellä liikettä tahansa. Sehän kuitenkin sieltä liikkeestä ulos ajettiin, tuskin kauppaa sitä ennen päätettiin.

        Paljon enemmän on ihmetelty yli puolen vuosisataa elänyttä jobbaria, joka ei tarjonnut parikymppiselle nuorelle koeajoa, vaan selitti omasta koeajostaan, jossa ei ollut ilmennyt vikoja. Ihme hommaa.


    • vastavuoroisuusvas

      Nimimerkki kissakiipesi. Sinun mielestäsi kantajan puolen "virallinen totuus" ei ole totuus tässä asiassa. Annat jatkuvasti ymmärtää kantajan puolen kieroilleen tässä kohtaa ja näiden viestien suhteen.

      Myös tämä kantajan puoli sanoo vastaavasti vastaajan puolen kieroilleen, mutta sillä erolla, että se myös osoitetaan.

      Kyllä se on nyt selvästi sinun vuorosi kertoa ja osoittaa väitteesi tosiksi. Annahan siis tulla ja kerro, mitä kantajan puoli salaa ja kieroilee. Muussa tapauksessa juttusi ovat osa samaa mustamaalausta, mitä vastaajan puoli on koko ajan harjoittanut. Olet täydessä vastuussa näistä.

    • kukkarolle

      Tulee tälle kissatyypille vielä kalliiksi....

    • Kallepäälato

      Ei niitä tuomioita jaeta netissä suollettavan paskan perusteella kuten kantelijapuoli näyttää tyhmyyksissään luulevan. Kannattaa asiansotkijoiden keksiä vaan uusia itkuvirsiä kun oikeudessa pyyhitään aina persettä noilla "todisteilla" tai sitten joku näkymätön muuri "estää" pöytälaatikossa olevien "todisteiden" pääsyn oikeuteen. Voihan sitä tietenkin itselleen uskotella että mutta sitten kun...

      • sitäsaamitä

        Ei todisteiden käsittelyä oikeudessa estä mikään muu kuin se typerä aiesopimus, mutta siihenkin tulee muutos. Siihen aiesopimukseenhan vastaajapuoli on tarrautunut ja siinä ja sen sitovuudessa on roikuttu heidän toimestaan kynsinhampain. Ihan turhaan.


      • hylynryöstelijä
        sitäsaamitä kirjoitti:

        Ei todisteiden käsittelyä oikeudessa estä mikään muu kuin se typerä aiesopimus, mutta siihenkin tulee muutos. Siihen aiesopimukseenhan vastaajapuoli on tarrautunut ja siinä ja sen sitovuudessa on roikuttu heidän toimestaan kynsinhampain. Ihan turhaan.

        Luulis jo korkeimman oikuden käsitelleen sen muutoslupahakemuksen.Menikö se hylkyyn, hovin tuomiohan tuli jo neljä kuukautta sitten?


      • eihylkyä
        hylynryöstelijä kirjoitti:

        Luulis jo korkeimman oikuden käsitelleen sen muutoslupahakemuksen.Menikö se hylkyyn, hovin tuomiohan tuli jo neljä kuukautta sitten?

        Ei ole käsitellyt vielä.


      • vuosi85.-
        eihylkyä kirjoitti:

        Ei ole käsitellyt vielä.

        turha kiirehtiä. hyvin ehtii ensi vuonnakin


      • jatkottulossa
        vuosi85.- kirjoitti:

        turha kiirehtiä. hyvin ehtii ensi vuonnakin

        Kyllä se päätös ihan tälle vuodelle tulee ja sen mukaan sitten asia etenee. Tuli hylky tai ei, sillä ei tässä vaiheessa enää ole kovinkaan suurta merkitystä.


    • jänispakeni

      Kissakiipesi lähti, tajusi itsekin mokansa

      • sinnemargariinitehtaalle

        Ihan hyvä päätös häneltä lopettaa tuo jatkuva vääristely. Jutuistaan suurin osa on ihan täyttä soopaa.


    • selvittelynaika

      Nimimerkki kissakiipesi, äläpä nyt jänistä, vaan teepä yhteenveto väitteistäsi sitä koskien, millä perusteella kantajapuoli salaa jotakin ja mitä salattavaa niissä sanomissasi viesteissä on.

      Törkeää mustamaalata täällä kantajapuolen ihmisiä, joiden henkilöllisyys on tehty täällä vastaajapuolen toimesta tiettäväksi. Kannahan nyt vastuusi. Toki voit kantaa sen muuallakin.

      • kukapalstanjapäänsäavaa

        Viitsitkin kirjoittaa "törkeästä mustamaalauksesta." Kumpi puoli näitä palstoja aukoo?


      • mietipäsitä
        kukapalstanjapäänsäavaa kirjoitti:

        Viitsitkin kirjoittaa "törkeästä mustamaalauksesta." Kumpi puoli näitä palstoja aukoo?

        Kumpi puoli toi ulkopuolisten käymään anoyymiin keskusteluun nimet esille ja aloitti järjettömän kantajan ja koko hänen sukunsa mustamaalauksen ja solvaamisen!?

        Ja montakohan kertaa on todettu, että (vasta)kirjoittelu jatkuu niin kauan kuin vääristelynnekin?!


    • realiteetithuomioon

      Nämä asiat selviävät kyllä ja kantajapuolella tuskin on mitään salattavaa. Rehellisyys on ollut koko ajan, mutta todisteiden esille pääsyn estäminen on jatkanut tämän jutun näin pitkäksi. Totta kai kantajapuoli haluaa oikeuden tapahtuvan, kun ei edes koko totuutta ole vielä kertaakaan otettu huomioon missään kohtaa.

    • MattiMaalaismies

      Kun se kanne on pantu vireille jo vuonna 2014, voisiko joku kantajapuolelta valaista maalaismiestä, miksi se makaa edelleen siellä käräjillä? Eikö sitä voisi pikkaisen kiirehtiä?

      • perusteellisuus

        Ei kiirettä kellään.


    • vikivikiviki

      Aikamoista panikointia havaittavissa

      • mikästeillähätänä

        No ei ole tietoa vastaajapuolen panikoinneista, mutta kantajapuolella ei kyllä ole mitään syytä paniikkiin.


    • kissakiipelissä

      Margariintehtaalla on vissiin yllättäviä kiireitä.

    • lepovaannnnn

      Nyt lienee hyvä aika lopettaa nämä kirjoittelut molemmin puolin. Eiköhän tässä ole jo tullut hyvin selväksi se, että kantajapuoli ei ole ollut se epärehellinen puoli, eikä se, jonka vuoksi juttu on venynyt ja venynyt ja kulut on kasvaneet ja kasvaneet ja kasvaneet...

      Tämä kirjoittelun lopettaminen tarkoittaa myös sitä, että kun tänne Oulu-palstalle tulee ja lukee muihin aiheisiin liittyviä keskusteluja, niistäkään ei sitten enää löydy kantajapuolen; kantajan ja hänen sukunsa solvaamista.

      Sopiiko?

      • Rehellisellä_pelillä

        Olipa kerran kaksi urheaa haltijaa ja heillä rohkeat hoitajat asioita hoitelemassa. Oikeuteen piti päästä asioita setvimään ja lupalakimies hommattiin. Kanne väsättiin ja vastaajakin pääsi mielipiteensä lausumaan. Tuli kutsu valmistelevaan istuntoon jossa tuomari kyseli sovinnon mahdollisuudesta. Tuomari kertoi kanteen olevan heikko, vastaajalla oli dokumentit joilla kanne kaatuisi. Lupalakimies tiesi tilanteen, neuvotteli parhaan mahdollisen tuloksen. Poika ymmärsi tosiasiat ja antoi puhelimessa lupalakimiehelle luvan tehdä sopimus.
        Sitten tapahtui jotain uskomatonta. Poika pistettiin pellen asemaan, juuri tehty sopimus yritettiin kaataa eli sopimuskumppania kohtaan alkoi petoksen valmistelu. Käräjäoikeus vahvisti kuitenkin sopimuksen sitovaksi, petturuus ei kantelijoilla onnistunut. Kantelija valitti hoviin vaikka oma lakimies kielsi sen jyrkästi aivan turhana tappeluna. Hovioikeus ei sitovaa sopimusta alkanut purkamaan koska sopimus on pyhä asia oikeudessa.
        Vastaaja odottaa edelleen autoa itselleen, kanne roikkuu oikeudessa koska kantaja rikkoo lainvoimaista sitovaa sopimusta kun ei toimita autoa jobbarille korjattavaksi. Kantajan maine ei ainakaan parane tästä täydellisestä yhteistyökyvyttömyydestä. Turpiin on tullut jo kahdessa oikeusasteessa, netissä on kantajapuoli julkaissut tuhansia vastapuolta ja omia lakimiehiä solvaavia viestejä. Kantajapuoli ei osaa kunnioittaa edes suomen oikeuslaitoksen päätöksiä.


      • tässätotuus
        Rehellisellä_pelillä kirjoitti:

        Olipa kerran kaksi urheaa haltijaa ja heillä rohkeat hoitajat asioita hoitelemassa. Oikeuteen piti päästä asioita setvimään ja lupalakimies hommattiin. Kanne väsättiin ja vastaajakin pääsi mielipiteensä lausumaan. Tuli kutsu valmistelevaan istuntoon jossa tuomari kyseli sovinnon mahdollisuudesta. Tuomari kertoi kanteen olevan heikko, vastaajalla oli dokumentit joilla kanne kaatuisi. Lupalakimies tiesi tilanteen, neuvotteli parhaan mahdollisen tuloksen. Poika ymmärsi tosiasiat ja antoi puhelimessa lupalakimiehelle luvan tehdä sopimus.
        Sitten tapahtui jotain uskomatonta. Poika pistettiin pellen asemaan, juuri tehty sopimus yritettiin kaataa eli sopimuskumppania kohtaan alkoi petoksen valmistelu. Käräjäoikeus vahvisti kuitenkin sopimuksen sitovaksi, petturuus ei kantelijoilla onnistunut. Kantelija valitti hoviin vaikka oma lakimies kielsi sen jyrkästi aivan turhana tappeluna. Hovioikeus ei sitovaa sopimusta alkanut purkamaan koska sopimus on pyhä asia oikeudessa.
        Vastaaja odottaa edelleen autoa itselleen, kanne roikkuu oikeudessa koska kantaja rikkoo lainvoimaista sitovaa sopimusta kun ei toimita autoa jobbarille korjattavaksi. Kantajan maine ei ainakaan parane tästä täydellisestä yhteistyökyvyttömyydestä. Turpiin on tullut jo kahdessa oikeusasteessa, netissä on kantajapuoli julkaissut tuhansia vastapuolta ja omia lakimiehiä solvaavia viestejä. Kantajapuoli ei osaa kunnioittaa edes suomen oikeuslaitoksen päätöksiä.

        Kantajapuoli ei kunnioita Suomen oikeuslaitokselta VALEHTELUN AVULLA hankittua päätöstä! Eikä tule kunnioittamaan eikä noudattamaan. Vielä monta korttia on katsomatta. Samasta asiasta ei voi uutta kannetta nostaa, mutta toisista voi, jos niikseen tulee...


      • värisuora
        tässätotuus kirjoitti:

        Kantajapuoli ei kunnioita Suomen oikeuslaitokselta VALEHTELUN AVULLA hankittua päätöstä! Eikä tule kunnioittamaan eikä noudattamaan. Vielä monta korttia on katsomatta. Samasta asiasta ei voi uutta kannetta nostaa, mutta toisista voi, jos niikseen tulee...

        kenen käteen jää musta-pekka


    • Herrastuomari

      Näyttää siltä, että keskustelua käydään sillä varmuudella, jonka vain täydellinen asiantuntemattomuus voi antaa.

    • huvittavaaoikeutta

      Taitaapa suojelupoliisi olla ainoa instanssi, joka väärät tuomiot pystyy purkamaan.Kannattaisiko kantajapuolen noudattaa erään oikeustaistelijan esimerkkkiä. Niin ja tietysti vielä Lapin syyttäjällekin kannattaa kirjoittaa. Kysehän on molemmissa jutuissa vääryydellä ja viekkaudella hankitusta Rovaniemen huvioikeuden tuomioista.

      • Todellaalhaista

        Kertoohan se paljon ihmisen luonteesta joka päätyönään halveksii oikeuden päätöksiä. Väite että oikeuden päätökset on saatu valehtelemalla kertoo kaiken suvun ajatusmaailmasta. Jos päätös ei miellytä niin aletaan halveksimaan ja mustamaalaamaan.


      • kauankohanhuvittaa

        Kantajapuolen asiat ovat hoidossa, joten neuvosi ovat turhia.


      • alhaistaon
        Todellaalhaista kirjoitti:

        Kertoohan se paljon ihmisen luonteesta joka päätyönään halveksii oikeuden päätöksiä. Väite että oikeuden päätökset on saatu valehtelemalla kertoo kaiken suvun ajatusmaailmasta. Jos päätös ei miellytä niin aletaan halveksimaan ja mustamaalaamaan.

        Eipä se kantajapuoli halveksi oikeuden päätöksiä, vaan tapaa jolla vastaajapuoli on toiminut mm. juuri itselleen edullisen välituomon saamiseksi.


      • edellinen
        alhaistaon kirjoitti:

        Eipä se kantajapuoli halveksi oikeuden päätöksiä, vaan tapaa jolla vastaajapuoli on toiminut mm. juuri itselleen edullisen välituomon saamiseksi.

        Siis välituomion tietenkin, kuka lienee välituomo...


      • vikivikiviki
        kauankohanhuvittaa kirjoitti:

        Kantajapuolen asiat ovat hoidossa, joten neuvosi ovat turhia.

        .... Ai jaa onkohan kantaja saanut uuden lakiemiehen palkattua, kun asiat on hoidossa ?


      • vikinätön
        vikivikiviki kirjoitti:

        .... Ai jaa onkohan kantaja saanut uuden lakiemiehen palkattua, kun asiat on hoidossa ?

        Mikähän sinua jatkuvasti noin vikisyttää...

        Ja mitä kantajan lakimiehet tai lakimiehettömyydet sinua edes liikuttaa?


      • mitäsiitäsitten
        vikivikiviki kirjoitti:

        .... Ai jaa onkohan kantaja saanut uuden lakiemiehen palkattua, kun asiat on hoidossa ?

        Entä jos olisikin saanut?

        Asioilla on tapana järjestyä.


      • apupyörä
        mitäsiitäsitten kirjoitti:

        Entä jos olisikin saanut?

        Asioilla on tapana järjestyä.

        asiat järjestyvät viimeistään unohtamalla, jos muu ei auta


    • miksitoiminoin

      Onko noilla lupauksilla jotenkin johdettu Herttuainenkin luulemaan, että vastaajapuoli olisi jotenkin ollut aikeissa ottaa vastuun, vaikka ilmeisesti todellisuudessa niin ei sillä hetkellä ilmeisesti asia ollut? Tuo näyttää ulkoapäin harhaan johtamiselta ja johdattelulta väärään suuntaan ja luuloon.

      • jokusyyon

        Niin näyttää. Ihme touhua.


      • johtoauto
        jokusyyon kirjoitti:

        Niin näyttää. Ihme touhua.

        Kyseessä on näköharha. Turha harhautua sen johdateltavaksi


    • margariiniakattivaarasta

      Kissakiipesijaputosi.
      Joko jauhanta riitti?

    • AnaniasKoikkelehtija

      Minun on mahdotonta ymmärtää, miksi käydään "oikeutta" netissä. Molemminpuolinen katkeruus siinä vain vuodesta toiseen purkautuu, oikeudelliset ratkaisuthan eivät suinkaan riipu siitä, mitä näillä palstoilla huudellaan ja väitetään tehdyksi taikka jätetyn tekemättä. Kirjoittelu kertoo kuitenkin jotakin kummankin puolen nauretttavasta tasosta. Haukkukaa välillä minua, jotta saatte kiihkoltanne hetken aikaa hengähtää.

      • niinmiksiköhän

        Alkuunhan täällä on ihan ulkopuoliset käyneet anonyymia keskustelua aiheeseen liittyen. Voit kysellä vastaajan leiriltä syytä nimien esilletuomiseen täällä. Fb:ssa on toki kaksi päivitystä juttua koskien, mutta se on asia erikseen. Luulenpa, että jokunen uusikin päivitys saattaa sinne tulla.


      • kiitosjakumarrus
        niinmiksiköhän kirjoitti:

        Alkuunhan täällä on ihan ulkopuoliset käyneet anonyymia keskustelua aiheeseen liittyen. Voit kysellä vastaajan leiriltä syytä nimien esilletuomiseen täällä. Fb:ssa on toki kaksi päivitystä juttua koskien, mutta se on asia erikseen. Luulenpa, että jokunen uusikin päivitys saattaa sinne tulla.

        elä selitä tätä samaa sadatta kertaa. kiitos


      • kertaustakehiin
        kiitosjakumarrus kirjoitti:

        elä selitä tätä samaa sadatta kertaa. kiitos

        Eihän teille jankuttajille riitä varmasti sadatkaan kerrat.


      • pyyhipaikkasi

        Näyttää vastaajapuolta ketuttavan tämä totuuden esilletulo ihan suunnattomasti ja solvauksia satelee.

        Unelmoi nyt joukkoinesi siitä oikeudenkäynninestosopimuksen pitävyydestä aikasi, lopultahan siitä painatetaan Kiinassa vessapaperia.


      • tiistainiltasatu

        Siis vastaajapuolta edustavat täällä ihan ulkopuoliset ja joku ulkopuolinen löysi sattumalta pojan fb-päivityksen. Asiaan sekaantuneilla lakimiehillä ei ole mitään tekemistä näiden kirjoittelujen kanssa. Sen pituinen se.


    • liikaavalheitajo

      Tuosta jutusta nyt väistämättä tulee mieleen, että missä tuossa vastaajapuolen "keinottelussa" on loppu pelissä kyse? Minkälainen asianajaja ajaa vastaajalle juttua valheen turvin ja keinoin? Ja ovatko nämä keskenään jo valmiiksi tuttuja? Mistä tuo henkilö nimeltään Autere on onnistunut löytämään asianajajan, joka suostuu hänen puolestaan puhumaan täyttä palturia ja miksi?

      Olen aina ajatellut, että näinkin pienessä maassa kuin Suomi, että suurin osa asianajajista on oikeasti rehellisiä. Mutta ovatko ihmiset jo noin alas painuneita ja omaltatunnoltaan paatuneita, että ollaan valmiit vaikka minkälaisiin valheisiin? Eihän enää eletä sellaista aikaa, etteivätkö vääryydet tulisi tavalla tai toisella julki. Häpeäksi on kyllä tuollaiset touhut koko yhteiskunnallemme.

      • myyräntyötäteki

        Minkälainen asianajaja lähtee ajamaan tällaista juttua tuollaisilla keinoilla, kun asianajajan tehtävähän on nimenomaan myös huolehtia siitä, ettei asiakkalle aiheuteta tarpeetonta kuluriskiä. Onko asianajajalla velvollisuuksia päämiestään kohtaan tällaisessa tapauksessa? Onko asianajajalla velvollisuus korvata päämiehelleen aiheutuneet vahingot ja turhasta asian pitkittämisestä aiheutuneet kulut? Ihan sääliksi melkein käy tuo jobbari.


    • aukuurintallit

      Ei voi välttyä vaikutelmalta, että noissa sitaateissa on liikaa ns. välipisteitä, pilkkuakin olisi voinut käyttää ainakin ajoittain. Muutoinhan asia on täysin selvä. Jo muinaiset roomalaiset sanoivat, että sopimukset ovat sitovia, eli omalla kielellään augiaatus et altius part. Ja tässä asiassahan on hovin hylsypäätöskin.

      • vaikutelmat

        Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Kalajoelta kajahti. Taas.


    • vikivikiviki

      Katoppa viestien päivämäärät. Välistä puuttuu varmaan kymmeniä viestä. Miksi muuten vastaajanottajan tiedot puuttuu viestistä 30.3.2017 ?

      • totuusnäkyy

        Totta kai se on selvää.


      • vikivikiviki

        Tottakai niillä on väliä - siis päivämäärillä, vastaanottajilla sekä viestiketjuilla. Kun alkaa huudella netissä, niin pitäisi olla avoin ja laittaa myös omat viestit esiin.

        Tällä palstalla ei ole edes tarkoitus keskustella vaan levittää yhtä näkökantaa ja toimia systemaattisesti yhden osapuolen äänitorvena.


      • vikivikiviki

        Kovin on taas yksipuolista näkemystä.

        Tällä kirjoittelulla ei mitään merkitystä oikeudenkäynnin kannalta tai mitään merkitystä asiassa. On aivan sama mitä tänne kirjoittaa ei kantaja käsitystään tule muuttamaan. Eikä varmaan vastaaja. Myöskään kirjoittelu ei tule muuttamaan tuomioistuinten päätöksiä eikä sopimuksen sisältöä. Kaikesta päätellen tämä kirjoittelu tulee jatkumaan riippumatta oikeudenkäynnin lopputuloksesta vuosikausia.

        Kirjoituksen tarkoituksen on vain haukkua lakimiehiä ja yrittää vierittää vastuuta omista tekemisistään ja päätöksistään muille.


      • valheetnäkyyedelleen
        vikivikiviki kirjoitti:

        Kovin on taas yksipuolista näkemystä.

        Tällä kirjoittelulla ei mitään merkitystä oikeudenkäynnin kannalta tai mitään merkitystä asiassa. On aivan sama mitä tänne kirjoittaa ei kantaja käsitystään tule muuttamaan. Eikä varmaan vastaaja. Myöskään kirjoittelu ei tule muuttamaan tuomioistuinten päätöksiä eikä sopimuksen sisältöä. Kaikesta päätellen tämä kirjoittelu tulee jatkumaan riippumatta oikeudenkäynnin lopputuloksesta vuosikausia.

        Kirjoituksen tarkoituksen on vain haukkua lakimiehiä ja yrittää vierittää vastuuta omista tekemisistään ja päätöksistään muille.

        Olisiko sen vastaajan leirin kannattanut miettiä kaksi kertaa sitä nimien esilletuomista ja sen järjettömän mustamaalauksen ja koko kantajan suvun solvaamisen aloittamista täällä... Turhaan sinä enää siinä vikivikivikiset!


      • tupuhupulupu.-
        valheetnäkyyedelleen kirjoitti:

        Olisiko sen vastaajan leirin kannattanut miettiä kaksi kertaa sitä nimien esilletuomista ja sen järjettömän mustamaalauksen ja koko kantajan suvun solvaamisen aloittamista täällä... Turhaan sinä enää siinä vikivikivikiset!

        kaikki nimet vaan esiin niin kauan kuin tätä keskustelua käydään. Nyt ei puhuta mistään aku ankoista


      • vikivikiviki
        valheetnäkyyedelleen kirjoitti:

        Olisiko sen vastaajan leirin kannattanut miettiä kaksi kertaa sitä nimien esilletuomista ja sen järjettömän mustamaalauksen ja koko kantajan suvun solvaamisen aloittamista täällä... Turhaan sinä enää siinä vikivikivikiset!

        On kyllä kantajapuolella pokkaa. Julkaiseen luultavasti ilman lupaa toisten sähköposteja nimillä ja kopioi kirjelmiä ja väittää täällä, ettemme ole nimiä tuoneet esille. Oletko ihan tosissasi ? Vaikka joku muu taho toi tänne nimet, niin se ei tarkoita sitä, että muut voi jatkaa kirjoittelua nimillä. Myös jatkajan toimitan on myös moitittavaa. Jos joku kusee mummon kukkapenkki ensin, niin seuraava kusia ei ole tehnyt mitään väärin, koska vastuu on ensimmäisellä kusijalla. Oletko tosiaan tätä mieltä ?


      • UreahHeppi
        vikivikiviki kirjoitti:

        On kyllä kantajapuolella pokkaa. Julkaiseen luultavasti ilman lupaa toisten sähköposteja nimillä ja kopioi kirjelmiä ja väittää täällä, ettemme ole nimiä tuoneet esille. Oletko ihan tosissasi ? Vaikka joku muu taho toi tänne nimet, niin se ei tarkoita sitä, että muut voi jatkaa kirjoittelua nimillä. Myös jatkajan toimitan on myös moitittavaa. Jos joku kusee mummon kukkapenkki ensin, niin seuraava kusia ei ole tehnyt mitään väärin, koska vastuu on ensimmäisellä kusijalla. Oletko tosiaan tätä mieltä ?

        Haittaako se, jos pikkuisen tiristää, kukathan tykkää urealannoitteesta. Ei se mummo sitä pahakseen pane.


    • KlintItämetsä

      Kaikki tämä' vääntö vain yhden lohkolämmittimen takia?

      • hupiluvat

        halpaa hupia....ainakin joillekin


      • pikkukorjausta

        Niin ja sen lisäksi ihan vain tuhansia euroja maksavista korjauksista autoon, joka ei todennäköisesti tule koskaan kuntoon sähköpuolensa osalta ja näiden rahojen menettämisestä näin ollen ihan turhaan...


    • seonmyöhäistä

      Aikamoista vähättelevää kirjoittelua kirjoittaa jostakin täysin epäolennaisesta lohkolämmittimestä. Sehän on sama asia, kuin koittaisi peittää maailman suurinta ja haisevinta kaatopaikkaa paperin palasella. Ei se kuule nyt tuo pikku lämppäri enää mitään peitä, vaikka auton vuoraisi sisältä ja ulkoa niillä lämmittimillä.

      • tahattomuus

        hyvin tehdyllä paperilla saa peitettyä ihan mitä tahansa


    • tahallisuus

      ...sanoo ASIANAJAJA, joka on harrastanut tätä kertomaansa kaiken alleen peittävien papereiden tekoa!

      Ei onnistunut tässä tapauksessa. Kantajan asiat on hyvällä mallilla.

      • kantajanmalli

        Kuinka voi tietää asioiden tilasta, kun et kuulemma kantajakaan ole?


    • velvollisuudet

      Jokainen varmasti itse tietää omalla kohdallaan miten mikäkin asia oikeasti on ja jokainen myöskin vastaa sitten niistä tekemisistään ja tekemättä jättämisistään.

      • ANNALANKAUPUNKI

        Tottakai omat asiansa, mutta että toistenkin.


      • Sukukronikka

        On mukava lukea vuodelta 2015 sivustaseuraajaan kirjoituksia joissa hän kehuu itseään uskovaiseksi, rehellisesti kirjoittavaksi. Asianomistaja ei kuulemma halua vielä nimiä julkisuuteen vaikka poika ne jo facebookkiin pistikin. Asianajajat ovat tutusti rikollisia jne....

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13529802/asianajajista


      • luinjakiinnostuin

        Hyvä keskustelu ollut aiheeseen liittyen jo tuolloin. Asiallisesti käsittelee tämä sivustaseuraajat aihetta ja sitä, ettei asianajajien välityksellä oikeus toteudu eivätkä nämä toimi oikeuden puolella.


      • helapäätupessa
        luinjakiinnostuin kirjoitti:

        Hyvä keskustelu ollut aiheeseen liittyen jo tuolloin. Asiallisesti käsittelee tämä sivustaseuraajat aihetta ja sitä, ettei asianajajien välityksellä oikeus toteudu eivätkä nämä toimi oikeuden puolella.

        Ei kannattaisi palkata tuppikauppalakimiehiä, määrä ei korvaa laatua.


      • laittupessa
        helapäätupessa kirjoitti:

        Ei kannattaisi palkata tuppikauppalakimiehiä, määrä ei korvaa laatua.

        Ei myöskään asianajajaa, joka kerryttää päämiehelleen valtavan laskun.


      • kysymyserkki007
        luinjakiinnostuin kirjoitti:

        Hyvä keskustelu ollut aiheeseen liittyen jo tuolloin. Asiallisesti käsittelee tämä sivustaseuraajat aihetta ja sitä, ettei asianajajien välityksellä oikeus toteudu eivätkä nämä toimi oikeuden puolella.

        uskomatonta, ettei asia ole mennyt eteenpäin ollenkaan. samoja miksi, miksi kysymyksiä esitetään epätietoisena edelleen. Väkisin keskustelua, jonka tarkoitus ei ole johtaa minkäänlaiseen lopputulokseen


      • sotkuajasolmua

        Ihan niin kuin sillä, kirjoittaako sivustaseuraajat päämiehestä tai välimiehestä, olisi jotakin merkitystä asian kannalta. Pojan asema asiassa on ollut harmaalla alueella oikeudellekin. Kanteen omistaja hän ei ole, mutta selkeästi vahongonkärsijä kuitenkin. Poikaa on kutsuttu myös istuntoihin kuin kantajaa ja hän on ollut niissä puheoikeudella ja ilman. Kyllähän tässäkin olisi ollut lakimiehillä ja oikeudella selventämisen paikka. Ei ole kantajapuolen moka.


      • Lisääkövalheita

        Lupalakimies kysyi PÄÄMIEHELTÄÄN lupaa allekirjoittaa aiesopimus. PÄÄMIES hyväksyi aiesopimuksen, käräjäoikeus julisti sopimuksen sitovaksi, hovioikeus hylkäsi valituksen aiesopimuksesta jolloin siitä tuli lainvoimainen ja toimeenpanokelpoinen. Aiesopimuksen jäädessä lainvoimaiseksi kaatu myös kanne. Juttuhan on hyvin selkeä ja rehellinen. KKO ei käsittele juttua joten PÄÄMIEHEN antama lupa aiesopimukselle oli jutun ratkaisu.


    • kesänkötuoelle

      Kanteen "omistajaa" ei ole olemassakaan. Onhan juttu mennyt vuodesta 2015 eteenpäin. Päätepysäkille asti, hoviin loppui lappaminen. Eipä poika naamakirjassaan kerro käräjillä käyneensä. Sen enempää kuin koeajollakaan. Valitettavasti.

      • jatkottulossa

        Päätepysäkki on vielä kaaaaaaaaaaaukana. Niitä aiemmin puhumiasi ässiä on hihassa ja takataskuissa puolenkymmentä. Tällä hetkellä vireillä on kolme. Kahta muuta käytetään, jos tarvii.


      • maalarimaalasi

        Poika kertoo kyllä käräjillä käyneensä. Koeajosta hän sen sijaan toteaa, ettei hänelle sellaista mahdollisuutta tarjottu, eikä hän nuorena, myyjään luottavana vielä hieman snisilmäisenä henkilönä ymmärtänyt sitä itse vaatia. Usko pois, tämä kieroilu ja lieroilu on kyllä opettanut tuolloin vasta parikymppistä nuortamiestä paljon. Sinullahan on tarkoitus antaa jatkuvasti sellainen kuva, että poika on yksinkertainen mamero, äidin helmoissa roikkuja, joka nyt vain aiheutti tyhmyyttään koko jutun kun ei koeajanut autoa. Todellisuudessahan poika opiskelee yliopistossa menestyksekkäästi ja toistuvasti valitaan siellä luottamustehtäviin. Eli sinisilmäinen myyjään luottava nuori hän kaupantekohetkellä oli, mutta ei mikään vähä-älyinen typerys, kuten sinä olet jatkuvasti maalaillut.


      • seuraamuslaitos
        jatkottulossa kirjoitti:

        Päätepysäkki on vielä kaaaaaaaaaaaukana. Niitä aiemmin puhumiasi ässiä on hihassa ja takataskuissa puolenkymmentä. Tällä hetkellä vireillä on kolme. Kahta muuta käytetään, jos tarvii.

        ässiä on hallussa enemmän kuin laki sallii. siitä ei hyvä seuraa


    • sokeakulma

      Jos Suomen oikeuslaitos on niin sokea, ettei erota enää mitään värejä toisistaan, niin se on jo todellinen häpeä. Kyllä oikeuslaitokseen pitää voida luottaa, sillä ei se saa olla mikään keinottelijoiden leikkipiiri, jossa musta on valkoinen ja valkoinen musta. Pitää kai nyt viranomaisten pystyä sentään erottamaan totuus epärehellisyydestä!!!
      Ja miksi ihmeessä laki on väännetty niin solmuun, että sitä voi kuka tahansa miten tahansa hyödyntää?

      • palsternakkelija

        Kuukletapa oikeuden jumalatar, sillä on side silmillä. Silti tai siksi niitä asianhoitajattaren ja pojan viestejä ei otettu huomioon.Jos laki oli niin solmuun väännetty, että kuka tahansa sitä voi hyödyntää, eikö kantajan asiamiehet osanneet sitä tehdä? Kukaan niistä viidestä. Toinen osapuoli näyttää luottavan oikeuslaitokseen, toinen ei. Niinhän se elämässä yleensäkin on, että tiiron osalle jäänyttä ketuttaa, joskus raskaastikin.


    • Ompasoppaa

      Laki on sitä varten, että sitä tulee kaikkien noudattaa. Millainen oikeuslaitos se sellainen on , joka ei ole oikeudenmukainen ja toimi rehellisyydessä. Väärintekijöiden kuuluu ottaa vastuu tekemisistään

      • MaaherraVipelius

        No minkä vuoksi lainvoimaisia tuomioita ei sitten Oulun seudulla kaikki noudata? Laki ennnen meitä syntynyt, jälkeenkö jäänyt?


    • Miksieitoimi

      Niin miksi ei toimi Oulussa? ?

      • helmetjenetoiset

        Hyvä kysymys. Ja toinen kysymys on se, että käyttävätkö käräjäpiirin lakimiehet hyväkseen sitä, että ei vain toimi.................

        Ja nyt ei puhuta kaikista lakimiehistä, helmiäkin on joukossa, kuten tässäkin jutussa on osoittautunut...............................


      • nimierkki---
        helmetjenetoiset kirjoitti:

        Hyvä kysymys. Ja toinen kysymys on se, että käyttävätkö käräjäpiirin lakimiehet hyväkseen sitä, että ei vain toimi.................

        Ja nyt ei puhuta kaikista lakimiehistä, helmiäkin on joukossa, kuten tässäkin jutussa on osoittautunut...............................

        niin, käyttävätkö? kerro


    • kannustaja-

      kannattaa jo pikkuhiljaa alkaa virittelemään uutta ketjua. Tämä täyttyy pian.

    • Lohkovalämmitinkö

      Onko edelleen kyse siitä Mondeosta? Tainnu muutakin kuin helmat ruostua jo.

      • eestäänlöytää

        Jos on, niin se on myyjälle voi voi. Olis ottanut sen auton ajoissa.


    • kuulemisia

      Kuulemistallenne 17.10.2016

      Autere:

      "Nii että jos tää mit... nii et se voi kato siinä on sähkönen tuo... vaihdelaatikko jos se nypyttää... tai jotaki muuta vas... vastaavaa niin se... sekin voi johtua tästä... rikkinäisestä mittaristosta... (huokaa)..... se... se on ollu kyllä kans kunnossa sillon ko se auto meiltä on myyty.... Jos sinne vuojen päästä jotaki vikoja tullee niin en... en niinkö suostu kyllä olemaan vastuussa tämmösistä... koska auto on kymmenen vuotta vanha ei sitä (epäselvää)"
      ____________________

      Vähän myöhemmin kuulemistallenteella 17.10.2016:

      VT Herttuainen:

      "No vielä vielä sitten mennään tähän... asiaa eteenpäin niin tuota... Miten näet sitten tämän... tämän vaihteiston vian korjaamisen"

      ____________________

      Autere:

      "No, siihen... siihen... siihen mää en tuota ota kantaa... että se pitää tutkia... tutkia jossakin korjaamolla ja (huokaa)... niin ku mä sanoin että auto on ollut täysin kunnossa sillon kun P on sen ostanut jos siihen viko... eihän tämmösessä kymmenen vuotta vanahassa autossa mitään takuita oo että aina kun joku menee rikki niin soitetaan myyjälle vuosien päästä että hei nyt meni se... että ei se nyt näin mee"
      ____________________

      VT Herttuainen:

      "Ilmoititte että että sinun vastuulle jäi... jäi siis tämä... tämä mittarivian korjaus ja sitte tää ilm... ilmastointilaitteen korjaus"
      ____________________

      Autere:

      "Joo niinhän siinä sopimuksessa lukee"
      ____________________

      VT Herttuainen:

      "Ja... onko käsityksesi sitten että tämä... tämä vaihdelaatikon vika..."
      ____________________

      Autere (alkaa puhumaan päälle):

      "No se on mahdollista, että se kon... kun... kun.... kuntoutuu sillä"
      ____________________

      VT Herttuainen:

      "Jos.. jos ei sillä mittaristonvaihdolla kuntoudu niin mitäs sitten"
      ____________________

      Autere:

      "Joo no se on sitte taas eri asia että... mutta yleensä jos on sähkönen mittar... tuo vaihteisto ja mittaristo ei pellaa ni se sitte..."
      _____________________

      Herttuainen:

      "Kiitos ei ole muuta"

    • Törkeyttä

      Huhuh huh. Nimen omaan on jätetty tuossakin olennaisimmat osat Pois ? Miksi vastapuoli ei myönnä tekemiään tekoja ja ota niistä vastuuta mikä heille kuuluukin

    • Kom.Posti

      Loppu lähenee...onhan uusi palsta jo odottamassa?

      • LisääkövalheitaLista

        Kantelija kopioi kuulemistallenteita tänne jatkuvasti. Käsittääkseni ne on oikeudessa nauhoitettu jolloin tuomari on kuunnellut keskustelun ja tehnyt päätökset sen mukaan. Päätöksethän ovat olleet jobbarin eduksi 100-0.
        Päämies (poika) valtuutti vielä lupalakimiehen tekemään aiesopimuksen joka oli lopullinen niitti kanteen kaatumiselle. Poika ei saanut kaikissa oikeuden istunnoissa puhua, tällä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä hänen ja oman lakimiehensä välisiin keskusteluihin. Silloin kun pojan käskettiin pitämään turpansa kiinni oikeudessa niin häntähän edusti lakimies. Vain tollo sekottaa puhumiskiellon oikeudessa päämiehen(poika) ja lupalakimiehen välisiin suhteisiin. Niillä ei ole keskenään mitään tekemistä vaikka suku niitä tälläkin palstalla koplaa yhteen.


      • plaaaaplaaaaaplaaaaa
        LisääkövalheitaLista kirjoitti:

        Kantelija kopioi kuulemistallenteita tänne jatkuvasti. Käsittääkseni ne on oikeudessa nauhoitettu jolloin tuomari on kuunnellut keskustelun ja tehnyt päätökset sen mukaan. Päätöksethän ovat olleet jobbarin eduksi 100-0.
        Päämies (poika) valtuutti vielä lupalakimiehen tekemään aiesopimuksen joka oli lopullinen niitti kanteen kaatumiselle. Poika ei saanut kaikissa oikeuden istunnoissa puhua, tällä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä hänen ja oman lakimiehensä välisiin keskusteluihin. Silloin kun pojan käskettiin pitämään turpansa kiinni oikeudessa niin häntähän edusti lakimies. Vain tollo sekottaa puhumiskiellon oikeudessa päämiehen(poika) ja lupalakimiehen välisiin suhteisiin. Niillä ei ole keskenään mitään tekemistä vaikka suku niitä tälläkin palstalla koplaa yhteen.

        Kaikki lukutaitoisethan näkevät, että lakimiehet on puhuneet sontaa. Myös se, että poika ei ole ollut kantaja tai päämies, näkyy jutun asiakirjoista.

        Vuodatuksesi on aivan turha.


    • EpäTietoinenMietiskelijä

      Liittyykö kaikki tämä siihen surullisen kuuluisaan autokauppaan? Jos liittyy, niin miten?

      • blindspot.-

        tämä ei liity mihinkään. kunhan ajankulukseen intetään mistä milloinkin


    • oikeuslöytyy

      Tähän juttuun on tullut pari muuttujaa... Oikein hyviä sellaisia... kantajan kannalta.

      • Haaviauki

        Onko kolehtihaavista löytynyt rahaa seitsämännen lakimiehen palkkaukseen?


      • muakinnaurattaa
        Haaviauki kirjoitti:

        Onko kolehtihaavista löytynyt rahaa seitsämännen lakimiehen palkkaukseen?

        Lapsellinen olet.


      • nehelmetjoukossa
        Haaviauki kirjoitti:

        Onko kolehtihaavista löytynyt rahaa seitsämännen lakimiehen palkkaukseen?

        Juurikin myös seitsemännen. Kahdeksatta ei tarvita. Se on varma.


    • ottaapäähänkö

      Taitaa toisia tosiaan ottaa päähän tämä asia kun eivät voi sitä hyväksyä että vääryydestä puhutaan täällä julkisella palstalla vaan pitää heti ruveta ivailemaan.

      • ajantasalle

        Näinpä. Heidän pitäisi saada tehdä jos minkälaista kuprua ja kavaluutta, eikä kukaan saisi siitä hiiskahtakaan. Uhrinsa pitäisi vain hyväksyä mukisematta kaikki kierot toimet ja niillä hankitut oikeuden päätökset. Tuo onnistui ehkä joskus ennen, nykymaailmassa on toiset kuviot.


    • TankkiSalonen

      Vankka loppurynnistys vielä niin voidaan todeta, että se oli taas kerran siinä.

      • selvätsäveletsoi

        Niinhän sitä voisi äkkinäinen lupis luulla.


      • Eioleei

        Ei tämä ole vielä ohitse


      • TaunoPaloi
        Eioleei kirjoitti:

        Ei tämä ole vielä ohitse

        Ei, mutta ymmärtäkää, ei hulluuutta päästää saa jatkumaan...


    • Uutisraivoaja

      Kumpi osapuoli näitä mielipuolisia palstoja aukoo?

      • raivoavaan

        No tietenkin se rehellinen osapuoli. Se jolla on vara katsoa nämä asiat oikeudessa ja myös julkisesti.


      • lapikastalattiaan
        raivoavaan kirjoitti:

        No tietenkin se rehellinen osapuoli. Se jolla on vara katsoa nämä asiat oikeudessa ja myös julkisesti.

        Vara? Mitenkäs se 50 tonnia?


      • selvääkinselvempää
        lapikastalattiaan kirjoitti:

        Vara? Mitenkäs se 50 tonnia?

        Sen maksaa tietenkin ne, jotka ovat kyseisen vahingon aiheuttaneetkin. Ja se ei ole kantajapuoli, eikä "kantajasuku".


      • toivomuskaivo--
        selvääkinselvempää kirjoitti:

        Sen maksaa tietenkin ne, jotka ovat kyseisen vahingon aiheuttaneetkin. Ja se ei ole kantajapuoli, eikä "kantajasuku".

        toivottavasti näin. varmaahan se ei tietenkään ole.


    • wearetherobots

      Sanon viimesen sanan tähän ketjuun

      • SiltainsinööriJaatinen

        Oot sinä Huhtinen veemäinen mies!


    • valitsenimimerkki-

      Sanonpa viimesen sanan tähän ketjuun

    Ketjusta on poistettu 124 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe