Testerille koiranpentu!

Mittumaari2017

Testerin instassa näkyy kuvia että olis tulossa koiranpentu, new family member!

40

2509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unikorn

      Jaska, nyt nukkumaan pää selväksi. Seuraavaksi "testerin instassa" näkyy muuten vaaleanpunainen elefantti.

    • Mittumaari2017

      Hahhah Jaska :D Salli mun nauraa. Käy itse katsomassa jos et usko. Vai onko sulla puusilmällä edes instaa :D
      Riku löytyy nimeltä richtes09 eikä muuten ole Jasminin seuraaja edes.

    • wouhouhou

      Ihana söpöliini! Paljon onnea Jasminille uudesta perheenjäsenestä :_P

      • löysäkroppajassu

        Jasmin perhana yrittää pitää tuon salassa mutta Riku meni ja paljasti koko maailmalle. Siinä onkin tuollaisen koiran kiva telmiä saastaisella pihalla ja järsiä lahonneita tikapuita samalla kun residenssin emäntä istuu jalat pöydällä viiniä nauttien.


      • niin_luksusta
        löysäkroppajassu kirjoitti:

        Jasmin perhana yrittää pitää tuon salassa mutta Riku meni ja paljasti koko maailmalle. Siinä onkin tuollaisen koiran kiva telmiä saastaisella pihalla ja järsiä lahonneita tikapuita samalla kun residenssin emäntä istuu jalat pöydällä viiniä nauttien.

        Ha ha ha! Mielikuva sai ratkeamaan nauruun!


    • Johannappas

      Nonniin! Jaska ei pysty kuvaa koirasta ja itsestään postaan koska ei ole paikan päällä, joten koko asia lakastaan maton alle ja pidetään suu ihan supussa, Jaska oo mistään koirasta edes kuullut. Siihen loppui Jaskan valheet lomasta Rikun luona Perttulassa.

      • uiuiuiuiui

        Koira ei ehkä ole vielä luovutusiässä, mutta kai Jaska saa siitä omalla instatilillä hehkuttaa eniveis, onhan se iso elämänmuutos.


    • alkukantaiset

      Kauheaa on, jos joku (Richard?) tukee shar-pein kasvatusta. Tuota(kaan) koirarotua ei olisi pitänyt ikinä kehittää. Mikä ihmeen into ihmisillä on näihin sairaisiin rotuihin; kärsimystä eläimille elää tuossa kehossa.

      • Eisharpei

        Ei tuo kyllä taida olla shar pei... Ennemmin bokseri tai joku buldoggi, ellei sitten sekarotuinen.


    • Hghhhhh

      Niinpä. Ei oo Jaska woohottanut kuinka me murun kanssa saadaan perheenlisäystä, hahhaaaa! Nyt onkin vaikee postata enää yhtään mitään, tuleekohan kohta äkkilähtö takasin Ouluun kun tuli äitiä niin ikävä.

      • letkunkumppanit

        Kyllä menee vaikeaksi, kun ei kuvan kuvaa postaa mihinkään. Ei instaan eikä blogiin. Ainoastaan lähipiirinsä ne näkee ja meidän täällä juorupalstalla on vain arvailtava ja luultava.


      • Gdgdg555

        Ei postaa ku ei oo mitä postais. Lähipiiri on Helka.


    • Eisharpei

      Ei tuo pupsi kyllä ole vielä luovutusikäinen, että ei taida olla Rikun hoivissa... Hemmetin söpö koiranpentu kyllä!

      Miksi muuten Riku seuraa theteetä? Eikö se ollut joku Jaskan bff?

    • CarolineSherman

      Jasmin saattaa tulla "hieman" mustikseksi koiranpennulle, se kun tulee saamaan enemmän huomiota kuin pikku-Jassi! Let's see... ;) Hauskaa juhannusta, Jassoilijat!!

    • xfdvfdfcd

      Jääkö Jaska taas ilman huomiota ja on aika tehdä itsariyritys numero 2 Rikun peräpukamapillereillä.

    • fromoulu

      Jasmin on Perthissä Rikun luona. Kuvan kuvaa ei Rikusta tule eikä paljon muustakaan. Miksi pitäisikään? Jasmin on lomalla (joo, lomalla ikilomalta) yksityishenkilönä ja Riku on kieltänyt itsensä kuvaamisen jo aikaa sitten.
      Ei kylläkään kovin heppoiselta nuo harvat lomakuvat näytä, mutta reissuhan on vielä alullaan. Rakastan tätä asuntoa, sanoo Jasmin. On se tietysti ympäristöineen kovin erilaista vinttiin verrattuna. Hyvä kun viihtyy, odotti matkaa yli vuoden, joten nyt nauttikoon kärsivällisyydestään. Odottavan aika on ollut pitkä ja kivikkoinen.

    • ndsjnkngkln

      Kyllä me minun mieheni kanssa käytiin yhdessä "uusi perheenjäsen" katsomassa ja valitsemassa.
      Olisihan zääs voinut ottaa koirasta kuvia niin, ettei rrrrrikua niissä näy.
      Ja totta tosiaan olisi luullut zäässin hehkuttavan koiranpennun tuloa "perheeseen".
      Ainiin. Eihän zääs ollut tietoinen koko asiasta kun rrrrriku ei yhteyksissä zäässin kanssa ole.

      Saas nähdä kuinka kauan menee ennen kuin zääs instassa alkaa hehkuttaa :D

      • Missäjaskaluuraa

        Jeps. Kauanko kestää ennenkuin Jaska tajuu et uusi perheenjäsen on tulossa taloon. Ainakaan vielä ei oo edes hajuu uudesta tulokkaasta, kujakatista woohotettiin järjettömästi mut koirasta ei riviikään, hahaha! Rikuhan on menevä ja matkusteleva liikemies, joten kuka hoitaa koiranpentua? Taitaa Rikulla olla talossaan myös ympäri vuoden asuva koiranhoitajatar, mutta ei Jaskaa.


      • Vainiinkö
        Missäjaskaluuraa kirjoitti:

        Jeps. Kauanko kestää ennenkuin Jaska tajuu et uusi perheenjäsen on tulossa taloon. Ainakaan vielä ei oo edes hajuu uudesta tulokkaasta, kujakatista woohotettiin järjettömästi mut koirasta ei riviikään, hahaha! Rikuhan on menevä ja matkusteleva liikemies, joten kuka hoitaa koiranpentua? Taitaa Rikulla olla talossaan myös ympäri vuoden asuva koiranhoitajatar, mutta ei Jaskaa.

        Nyt on kuulkaa kiire löytää Oulusta samanlainen pentu ja kuvata sitä Perthin kaltaisissa olosuhteissa. Hitto miten kiireinen jussi edessä jassoolla.


    • perkeleenrakki

      Teuraaksi koko paska rakki saatana, sanoo Jasso, niin kuin meni komerokatti Desminkin

    • kdkkflfkdj

      Jassu on laittanut kuvaa Rikun asunnosta, nyt myrkytetään torakoita. Miksi joku vielä väittää tietävänsä, ettei Jassu olisi Perthissä. Siellä on ja pysyy, ainakin kuukauden.
      Rikua ei kuvaa ja itseäänkin noitten härpäkkeitten kanssa.

      • voivoirassua

        Kuvia tuosta kylmästä, kalustamattomasta huoneesta nähtiin jo talvella 2016! Onkohan tuollainen tyhjä, laatoitettu asumus Jassukan mielestä jotenkin hienoa oman vinttikamarin jälkeen?


      • myrkyn-niellyt

        No mut hei, tää torakkajupakkahan on aivan hyvin voinut olla jo vuosi sitten, mutta ei halunnut laittaa sitä silloin, kun oli niin "onnellinen". Nyt on asiat vähän toisin, myrkkyä on nielty. Tosiasiassa myrkytyksen jälkeen siellä ei voisi edes asua 1-2 vrk.


    • tiedäpähänvaa

      On se Perthissä, yksin neljän seinän sisällä päivästä toiseen. Sisäpiiritieto.

      • kaameakalmari

        Niinhän se on kotonaankin, aina! Nyt on keksinyt kalmarit! Voihan niitä Oulussakin lämmittää tomattien kanssa, punasipulien puuttuminen saa Jassun mielestä niistä eksotiikkaa ulkomailla! Vedähän lampaantalja niskaasi ja ota kuva vasemmasta poskesta, niin on kiva juhannus!Älä enää pelleile!


    • Lokkiloinen

      Sipulirenkaat ovat juhannuksena parasta parhautta. Ja pienet tomaatit. Woohoo.

      Ihanaa, Riku ja Debs saavat perheenlisäystä. Yllätysvieras Jasoo on suurin torakka joka täytyisi saada häädettyä nurkista. Asuukohan lie lude vierastalossa kunnes saatetaan Oulun rapuille.

    • Böömis

      Rikun instaan on laitettu 10 tuntia sitten kuva Rotarouasta. Eivät taida olla yhdessä sillä reissulla.

      • missäjasso

        Rotaroua on Uudessa-Seelannissa :_D


    • wohhooholliday

      Riku on järkännyt Jaskalle vanhojen aikojen kunniaksi sen kaverinsa kämpän käyttöön kuukaudeksi. Jaska nalkissa siellä, kun käyttörahat minimissä.

    • Ei_tajuu

      Ei ne ole yhdessä. Tuosta koirasta oltaisiin niin hehkutettu Seiskaa myöten, jos olisivat samassa paikassa.

      • Eisharpei

        Entä jos Jaska ei tykkää koirista? Jotenkin tuntuu ettei ole koiraihminen, koirat kun vaatii enemmän panostusta kuin kissat. Jospa Jaska ajattelee, että hiljaisesti saa Rikun pään käännettyä ja koirasta hankkiudutaan eroon. Näinhän naiset usein tekevät, pois lukien ne naiset, jotka on koiraihmisiä ja nämä naiset on taas usein miesten mielestä ns. ei vaimo ainesta jostain syystä... Tai mistä sen tietää, onko pentu tulossa juuri Rikulle. Entä jos se onkin Rikun lasten koira?

        Aika monta suomalaista seuraajaa Rikulla. Onkohan palstalaisia? :D Mitenhän Riku seuraa tuota theteetä? Eikös se ole joku Jaskan bestis?


    • JassonTakapakki

      Näin se on. Jasso majailee viimevuotisessa luukussa ja Riku hoitelee omia hommiaan ihan muualla. Jassoa risoo, kun Riku aktivoituikin Instassa ja kertoilee koiranpennusta sekä Uuden-Seelannin matkasta.

      Jassolle tuli takuulla yllätyksenä Perthin talvi, sade-ennätys ja pimeys. Aurinko nousee puoli kahdeksan maissa ja laskeekin jo viideltä. Veiköhän se sinne toiseen kotimaahansa ne kesävaatteet, joita ihan hyvin voi siellä säilyttää, kun siellä tulee puolet vuodesta viettämään :D

      • nolo.tapaus

        Joo, kylmiä kelejä lupailivat Perthiin. Jopa lumisadetta.

        Olis kannattanut pakata syksyistä kampetta mukaan.


    • vastavastarintaliike

      Mutta miksi Riku alkoi juuri nyt postata omaan instaan?
      Jos Riku olisi yhtä kaheli kun Jassu, voisi ajatella , että he yhdessä pyrkivät harhauttamaan meitä näätiä.
      Mutta ei, en mitenkaan jaksa uskoa, että työkykyinen aussimies rupeaisi tuommoiseen pelleilyyn.

    • Nikkaritikkari

      19.4.2016 instassa kuva jossa limejä korissa ja Jasmin kirjoittanut kun joku on kysynyt että onko tullut ötököitä vastaan; vaan torakoita ja että richard tilasi torakkamyrkyttäjän talolle. Eli kaikki on vanhoja juttuja.
      Meni mielenkiinto kun kaikki keksittyjä. Säälittävää.

      • Ei_tajuu

        Hyvin bongattu!


    • Jasminopn

      Ihana Jasmin höynäyttää meitä kaikkia. Hän antaa Richardille sen mitä nainen parhaimmillaan voi, kostean lämpimän sylin. Ja Richard pääsee sykkivällä miehuudellaan tästä nauttimaan, Jasminen kuuma , runsas povi Richardin huulilla saa hänet purkautumaan valtavalla voimalla Jasminen pyhimpään. Me muut täällä kateellisina valittelemme, ja joudumme tyytymään vaimojemme kuivankäriseviin karvarukkasiin. Aah, Jasmin.

    • jassunkopyynnöstä

      Nyt on richtes09 pannut instansa yksityiseksi.:-(

    • jatkokurssilla

      Jaska on tainut pitää Rikulle koodauskoulutusta. Alkuun piti kuvien latauskoulutusta instaan (ne koirakuvat) ja nyt ollaan jo jatkokurssilla.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe