Kannattaa häipyä hyvissä ajoin jos ahdistaa

VinkkiViitonen

Mikäli roikkuu väkisin huonossa työpaikassa. Oli syy sitten velka tai joku muu, niistä kyllä selviää aina, mutta jos polttaa itsensä loppuun niin siitä toipuminen kestää aikuisten oikeasti todella kauan.

Karenssiajankin saa sossusta rahaa, jos ei ole säästöjä. Työ vai terveys? Kannattaa valita terveys, uuden työpaikan löytää kyllä aina.

Eivät ne asiat parane siellä huonossa työssä roikkumalla, menevät vain huonommaksi.

7

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikki.työ.on.paskaa

      mutta onko se työnteko sen parempaa nykyään missään muuallakaan, samaa paskaa vaan jokapaikassa.

      • OnniVSOnnetar

        Kärsimystä, tylsyyttä ja pettymyksiä ei pääse pakoon, vaikka olisi monimiljonääri. Huvituskin käy tuskaksi aika nopeasti ja päihteet vie huonoihin paikkoihin ja hautuusmaalle. Kyllä pitää olla elämässä jotain sisältöä. Toisten kärsimysten vähentäminen. Rauhan ja viisauden lisääminen maailmassa ja hyvän tekeminen. Siinä hyviä tavoitteita mitkä antavat parhaan tyydytyksen ja parhaat seuraukset tässä hetkessä, sekä tulevaisuudessa.


    • catatonic

      Kyllä näistä kirjoituksista huomaa että mielenterveys toimii vielä. Sitten se onkin mielenkiintoista kun ei enää toimikaan :DD Sitten onkin kenenkään turha arvailla missä mennään. Loppuunpalaminen ja motivaation katoaminen voi aiheuttaa sellaista.

    • päiviennollaus

      Sehän tässä nykyään mättää ettei niitä hyviä työpaikkoja juurikaan enää löydy.
      Eli parempi vain olla vapaalla ja tehdä jokin pätkä duunia että pääsee taas liiton rahoille.

      • paskainen.loppu

        Kyllä työelämä on nykyään niin täysin perseestä ja palkat niin ala-arvoisia että ei kyllä kannata pilata ainoan elämänsä laatua näin vähän rahan takia!
        Kannustan ihmisiä ottamaan loparit ja jättämään kaikki laskut maksamatta. Pistetään nurin ja konkurssiin koko paskamaa, ei tässä mikään hyvä mene pilalle!!


    • gonesinceyesterday

      Olen pari vuotta pohtinut, että haluaisin vaihtaa työpaikkaa, olen muutamia paikkoja hakenutkin mutta ei ole tärpännyt. Teen monia asioita nykyisessä tehtävässäni, mutta en ole erikoistunut mihinkään enkä koe olevani missään hyvä. Teen kartoituksia puhelimitse, päivitän somea, teen muistioita ja raportteja. Palkka on 12€/tunti ja teen vajaata työvikkoa. Rahat on aina loppu ja tiedän, ettei työnantajalla ole antaa enempää. Sain vihdoin sanottua, että halauisin tehdä jotain koordinointiin liittyvää, mutta hän kovin vahvasti kyseenalaisti, että onko minusta siihen kun en ole järjestelmällinen. Sanoin, että kyllä uskon, että minusta on siihen, kun saa selkeän vastuualueen jne., mutta hän tuntui silti epäilevän. Pomo on ihan hyvä ja symppis tyyppi, mutta kovin erilainen kuin minä ja tuntuu, että kun tekee yhden virheen niin on aina sen virheen leimaama... ja olen sellainen hiiri, etten ole osannut pitää puoliani. Ugh. Tiedän, että pitäisi osata tuoda rohkeammin esiin, että minusta ON siihen jatodistaa sitä jatkuvasti opiskelemalla esim. vapaa.ajalla jotain uutta asiaa, jota viedä yrityksessä eteenpäin.... Noniin. Tämän viestin pointti oli varmaan se, että syy löytyi lopulta omasta navasta. En ole tosiaan tehnyt pomolle riittävä'n selkeäksi mitä itse yrityksessä haluan tehdä ja missä kehittyä. Ja sitä kautta menettänyt oman motivaation ja alkanut lusmuilla.

      • Olen_tiikeri

        Todella hyvä pointti että fundeerailet juttuja. Et ole ihan apaattinen mitätön kalkkis sentään. Erikoistuminen on pitemmän päälle viisasta. Yleismies Jantunen tietää kaikesta jotain, mutta siihen se sitten monasti jääkin. Koeta tsekata muutama alue mihin erikoistua ja panostaa. Panostat joka päivä. Jotain sellaista mistä jatkossa on itsellesi maksimaalisesti hyötyä vaikka sitten toisessa työpaikassa. Motivaation kannalta on hyvä nykyisessä firmassa opetella muutama juttu erittäin hyvin. Teet sen itseäsi varten. Saat niistä syömähampaan. Muihin B-luokan juttuihin panostat sitten vähemmän. Joka päivän jälkeen pieni pohdinta: "olenko oppinut jotain ja miten voin siitä hyötyä " . Vajaan työviikon hyvä puoli on että sinulle jää aikaa itseopiskeluun ja tiedonhankintaan. Jopa omiin kokeiluihin. Jos työpaikalla odottaa koko ajan työnantajan nimenomaista kehoitusta työhön, niin loppuiäksi jää käskyläiseksi ja vätykseksi. Ilmeisesti teet hommia pienessä firmassa. Siinä on kyllä hyvätkin puolensa. Koko ajan pitää katsoa ympärillensä ja fundeerata jos jonkun homman voi tehdän paremmin ja toisin. Ja myös tehdä niin eikä odotella ja ihmetellä. Hyvä että pomosi on symppis tyyppi. Sellaiset ovat harvinaisuuksia. Kyllä se siitä. Luulisin. Ja unohda ne hiiri ajatukset kokonansa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe